Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Az aláírásom nemtom mit jelent, egy dalszövegbõl van.
A Manana én úgytom valami varázslót, vagy félistent, vagy a sülttök tudja mit jelent, a mana, azaz fizikai energia szóból ered. Egyébként az 1. 'n'-en van vesszõ, csak nemtom a kódját...
Jo ne gyere, lehet, hogy nem is fogod megbáni. (speciál én sajnálom, hogy nem jössz) Mellesleg Te még BF-ezel egyáltalán még? 😄 (de most komolyan)
BF Vietnam topicról: hát lesz majd ott ne mulass! 😄 Én már naon várom ezt a Vietnamot, de majd megnézem hátha..., de lehet, hogy szar lesz az egész. 😄
Alláírásodról (Las Rocas adonde siempre ibamos... Manäna !
Adios !): Most látom csk, hogy spanyolul van. :-)
Az én fordításomban annyit tesz, hogy a sziklák ahová mindig megyünk... reggel!
Viszlát!
??? Szal nem igazán értem, hogy mirõl is van szó. Ja és ez a ibamos ez szerinten nem így van. Véleményem szerint így a helyes: y vamos (úgy ejtik ahogy Te írtad) Vagy nem? Na szal mond el, hogy mi a rákot is jelent ez? Izé még az adonde-t az szen tem nem egybe írják hanem külön, tehát a dónde és az ó-n van egy ékezet.
Ja esetleg az nem tudod vagy tudja valaki, hogy Frederico García Lorca versét az El lagarto está llorando-t melyik magyar költönk fordította le magyarra?
Na pá már tul sokat írtam mára. 😊
Dell power
Másodszor kedves Hamed:
1. Nemmék, mer BF tali, szal semmi közöm a dologhoz.
2. Nemmék, mert a listát elnézve sok engem nem szeretõ ember lesz ott, és még 1-2-vel elbirok, 10-zel nem, így lehet, hogy mentõhelikopterrel hazahoznak, ami jó, de nincs kedvem heteket sajgó izületekkel a kórházban tölteni.
Life-nak meg részvétem, elõre sajnálom...

Szerintem Te most vagy 8-9 órán keresztül ne legyél "telpon"!
Amûgy meg reggelt mindenkibe!
Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy
felmentest meg nem fogadok el na joejt 😊
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Nah, jó éjt 😉
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Csomóan jönnek vidékrõl is. Oszt akkor legalább nem olvasnád oldalakon keresztül a számodra értelmetlen utalásokat.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
HBD nekik!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Nesze neked fps:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
FAQ
azért fognak kiutálni mert sokat bénázok.
Lehet vhol gyakorolni?
BOLDOG SZÜLINAPOT ZAJCI!

http://gaborszantai.co.uk/
Te meg gondolkodjal hogy legyen a Pénteki BFes dolog...
Azt szólj...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A log szerint "profi" meccs volt... 😊

Gratula a FOP-nak

Szép volt skacok
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Danny: a kísérlet tényleg nagyon jó. Meglepett, hogy a németek igenis tudnak normális filmet is készíteni.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar