Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
PLS vki adjon már egy crack linket.. Mert nem megy a http://bfhelp.try.hu/ bf42 része.. no cd crack kénne, mert nincs kedvem állandóan betenni a bf-hez a cd-met.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Valaki meg tudná mondani a Punkbuster hivatalos honlapjának címét? Nemrégen elõvettem régi kedvenc játékom, de szembesülnöm kellett a ténnyel, hogy sokminden megváltozott, az új patcheken meg pályákon kívül még friss PB is kell, ha jól vettem ki a kickelésem okát.
Elõre is köszi!
Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Képzeljétek, a körmöm alá beszorult egy fikadarab és nemtudom kiszedni! 😄
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

letöltheti akit érdekel.. Várom a visszajelzéseket! (sztem csak a versenyes részeket kéne nem a lõdõzõsset 😊
na jó, télleg lépek, mer a végén még nem fog esni az esõ, és télleg kelnem kell

(mer ha nem esik, kelhetek hajnalban, melósuxxx)
Valami bajotok van a klánunkal? Vagy miért kell minket kiröhögni? Ezt úgy mondtátok, mintha mi nem számítanánk túl jónak.. lehet h most nem sikerült pár dolog, de tudd meg, hogy régebben elvertünk 2 magyar klánt egymás után, ami elvileg jobb nállunk.. nem akarok veszekedni, csak annyit kérek, hogy ne röhögjetek rajtunk!
Köszönöm..
Tényleg ne haragudjatok! További sok sikert!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

(igaz, 1-kor mentem el itthonról
)