Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de megvan, köszönöm guest/gesztenyének 😊
Forza.
mondjatok egy helyet ... 24mb 😊
Gezstenye: elmagyarázod, hogyan? 😊)
Forza.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ha adsz egy cimet feltoltom az 1.2esre peccselt valtozatot, megy opengl ben is... 😊
(én nocd sitettem egy crack tutorial alapján 😛 )
Forza.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
ez szebb 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

CPU stability test
Memóriateszt
vagy az oprendszerben is lehet hiba: troubleshoot
persze a játékot gondolom már újrainstalláltad, drivereket lecserélted, directixet ellenõrizted
és a bfhelp.try.hu -t is végigolvastad.
UGYE?
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Esetleg nézzél másik video/audio drivert.Hide and fear, Cobra Commander is here !
eléggé nagy a punnyadás mostanság??
segítséget kérek: game közben egyszerûen kib*sz a szerver, de annyira hogy a teljes BF-et bezárja! és miért? ez akkor fordul elõ amikor kegyetlenül írtom az ellenfél táborát.
ilyennel talizott már valaki?
nem bírja a szerver? 
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Utána néztem amit mondtál de ez egy FPS játék.
amire gondoltam abban csak jármûvet vezethetsz =(
szal egy játékot keresek:
kb 6 éves game, akció-szimulátor típusú, TPS nézetben játszódik, lehetett benne menni különbözõ játmûvekkel(helikopter,dzsip, késõbb választható lett vadászgép...). A lényeg hogy egy szigeten bázisokat kellett elfoglalni és egy anyahajóról indultál a pálya elején. Úgy emlékszem volt 2 része is, a 2.-al elég sokan nyomultak.
Egy gond van csak, hogy a címe nem jut az eszebe =(
)www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
egyébként üdv mindenkinek!
a kemper kurva zacsit azért utálom
, ki nem😊\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
ja és mindenki egy faszláma!éljenek a cigány gyûlõlõk😊
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
A segítségeteket kérném.
A melóhelyemen feltettem az alap Battlefieldet meg az 1.6-os pöcsöt. A gondom, hogy a gépben egy Matrox G450 van, ami elvileg nem támogatott. Na most szerencsére elindul min. graf. beállításokon, az egyetlen baj, hogy a fák szép fekete téglalapokban vannak, ami azért elég zavaró.
Meg lehet ezt valahogyan szüntetni?
Elõre is köszi!
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
"A BC a jobbik csapat jutalma."
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu