Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Jaja Tuvok nagy TS kemper volt, mindig jött pletykálkodni meg minden aztán ott ragadt okosan 😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
"Hosszas gondolkodás és tépelõdés után, ugy gondolom hogy itt az ideje hogy megtudja a nép is. A mai naptól kiléptem a CoFBból és abbahagyom a BFet is. Sajnos Meggymaggal való folyamatos konfrontációm miatt ez igy nem megy tovább. Én próbáltam beszélni vele de hiába. Nem bírom tovább elviselni ahogy bûzlik a szájából az furcsa zöld váladék amikor beszél. Néha a lába is büdös de azt hagyjuk. Azt még elviseltem volna, de hogy a hónaalját is borotválja az már nekem is sok volt!!! Komolyan mondom egy kész biológiai bomba a gyerek. Szóval hogy a kemotox licencelhetné a technológiát az fix. Tehát beláthatjátok hogy a saját szaglóérzékeimnek teszem ezzel a lépéssel a legjobbat. Legyetek jók, kellemes BFet mindenkinek!
U.i: gázálarc viselését én legalább is kötelezõvé tenném a CoFBban.... bye 😊"
Na erre emléxel pl ? 😄DDDDDDDDDDDD

Amúgy hallottam kikérte a véleményedet. Kösz, hogy nem mondtál rólunk CSUPA rosszat 😊)“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Nem mondtam olyat, hogy nem lehetne rábeszélni, de mivel már volt 3, így elég válogatós lettem .

LOOOL

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Igen, visszasírok 1-2 izgalmas wart, de tudod jól, hogy elég sokáig tartana engem újra rávenni a klánozásra . 😉

Bár kérdezz meg másokat is hogy mennyit játszok más játékkal pl: WWII Online. Persze lett volna idõm, heti 1-2 alkalom, de a nem alkalmas klánosdira.
Egyik játékkal se játszok annyit ami elegendõ lenne szervezett klánosdira.
Sajnálom, hogy nem szóltam nektek, de gondolom nem is nagyon vártatok így fél év kihagyás után.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
2, ha már nem jáccol és igy teszel ilyen kijelentéseket azért azt tudhatnád hogy ámbár a bf csak egy játék, a játék mögött emberek is vannak akiknek jól esett volna ha közlöd hogy befejezted a bf-et egy idõre vagy örökre és nem hitegeted õket hónapokon keresztül
no flame, csak vélemény
(bocs, hogy beszóltam)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
NEM?

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Hát igen, abbõl a szempontból jobbak a warok, jóltudom, szerettem is warozni (már amíg nem kezdtek minket bc-zni, de há'stennek nem minden klán érezte tahóságból fakadó azon bunkó szokásának szükségességét, hogy ha már visszalõni nincs esélyünk, akkor megszületni se legyen, így baszva el totálisan a játékkedvünket néhány hétre) .
Csak annyi a probléma, hogy a klántalanok kénytelenek publicon játszani ugye, így marad a hajtépés, mikor az ember szeretne egy jót játszani, de 1-2-sok ember(?) miatt a szórakozása elvész ...
Sajna negatív tapasztalat, hogy igen ritka az adminok jelenléte (és ha van is, könyörögni kell nekik fél órát, mire 1 puszta figyelmeztetés elhangzik tõlük) a szervereken, és - pláne azoknak, akik nem ismernek 1 admint se - nagyon nehézkes õket idõben megtalálni .
És bár minimális az esély arra, hogy az ember publicon kifogjon egy normálisan játszó társaságot, valahol azért jó lenne jót játszani ...
A public gémnek sose volt értelme. Csak idõeltöltésre jó de másra nem. Aminek értelme van az a KLÁNWAR. Most képzeld el, hogy ott nicns ki elvigye elõled a cuccost sniperként, nincs ki anyázzon téged, nincs DTKS barom, nincs faszláma hmmm szép is a klánélet bár ezt neked pont nem kéne mondanom mert te s voltál már klánban. Szal a lényeg, hogy akár minden nap le lehet írni, hogy mennyire szar a public meg mennyire ilyen olyan de hát ezért PUB. Itt bárki bármit csinálhat bármiféle következmény nélkül ezért is van az amiket leírtál... A BF nem egy egyszerû lövöldözõs gém hanem egy taktikus nagyon sok részbõl álló gém ezért is feltûnõbb itt egy

mint mondjuk egy CoD, CS vagy bármi más FPSes gém szerveren. De épp ezért szép ez a játék. Volt pl egy coffos társam által kitalált BF MIXED TEAM WAR dolog ami abból állna, hogy a lámákat kiszûrve heti pár alkalommal kultúrált körülmények között EGYENLÕ csapatelosztással egy adott szerveren jáccani akár TS használatával együtt is a public nép számára mindenféle klánjelzést mellõzve... Nade ez az õ ötlete és nemtom mennyire megoldható nameg ha beindulnak a klánok nyár végén, megint kiürülnek a szerverek sztem(mert most kis pezsgés fedezhetõ fel szvsz). Szal a lényeg a PÍSZ!! 

Épp ma basztam le egy chronic nevû egyént, aki Battleaxe-on azért vitte el elõlem a gépet, hogy lezuhanjon, aztán jött a "beragadt az egér" klasszikus kifogással . Utána lebuzizott, lámaköcsögözött, miután elmondtam, hogy régebb óta repülök, mint õ BF-ezik, akkor írás alatt megin elvitt 1 gépet bele az elsõ bunkerbe ... 😄DD
Inkább ráhagytam .
Kurskon egy másik pasas jeep-pel ment sniperként repülõért, szerencse, hogy csak az IL-t tudta elvinni . Le is lõtték rögtön ...
Tegnap Grádon ha 5x nem sírtam, hogy medic-kel meg assival megy tankért, mikor 2 mérnök vár a tankra, akkor 1xse ...
Faszlámák ... megint kezd elõjönni a decemberi "ennek kurvára nincs értelme" érzésem .

Kiraly, hogy ujra akkara barmokkal vannak teli a magyar szerverek, akik sniperkent, tigrissel mennek repuloert..

Megy a téma!