Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Mijeza múltidõ?!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tuvok
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

De szigorúan csak TS-kemper 😛PPP

Guest
#75760: Tuvok kemper volt?

(sry )
Szemétségrõl nincs szó, nem esett jól nekem személy szerint. Remélem a WW2-ben több szerencséd lesz 😊

Régi szép idõk.... mikor még voltak szaglószerveim.... azóta persze minden alkalommal vegyvédelmi ruhában ülök le BF-ezni 😊
Jaja Tuvok nagy TS kemper volt, mindig jött pletykálkodni meg minden aztán ott ragadt okosan 😊

Tuvok
Hát pedig sokat lógtam felétek 😊

Meggymag
Mikre nem emléxel 😊)) PL én már azt is elfelejtettem, hogy régen egy TSen voltunk 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Tuvok
cofb-borg 2003. okt. 26. 23:54 | Privát | Válasz | #52567

"Hosszas gondolkodás és tépelõdés után, ugy gondolom hogy itt az ideje hogy megtudja a nép is. A mai naptól kiléptem a CoFBból és abbahagyom a BFet is. Sajnos Meggymaggal való folyamatos konfrontációm miatt ez igy nem megy tovább. Én próbáltam beszélni vele de hiába. Nem bírom tovább elviselni ahogy bûzlik a szájából az furcsa zöld váladék amikor beszél. Néha a lába is büdös de azt hagyjuk. Azt még elviseltem volna, de hogy a hónaalját is borotválja az már nekem is sok volt!!! Komolyan mondom egy kész biológiai bomba a gyerek. Szóval hogy a kemotox licencelhetné a technológiát az fix. Tehát beláthatjátok hogy a saját szaglóérzékeimnek teszem ezzel a lépéssel a legjobbat. Legyetek jók, kellemes BFet mindenkinek!

U.i: gázálarc viselését én legalább is kötelezõvé tenném a CoFBban.... bye 😊"

Na erre emléxel pl ? 😄DDDDDDDDDDDD

Tuvok
Hát miután nálatok TS-en annyiszor röhögtem könnyesre a szemeimet, inkább nem is mondom semmit rólatok ...

Meggymag
Mi szeretünk Tuvok!! 😊) És már Guestenye haverodat elcsábította egy JÓNEVÛ magyar klán szal ki tudja...!!!!!!! Amúgy hallottam kikérte a véleményedet. Kösz, hogy nem mondtál rólunk CSUPA rosszat 😊)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Tuvok
De az a másik probléma, hogy én se vagyok a régi, és a klánok is elég válogatósak ... 😊

Tuvok
Minél terjedelmesebb egy klán eredménylistája, annál rövidebb ideig tartana rábeszélni, maradjunk ennyiben . 😊
Nem mondtam olyat, hogy nem lehetne rábeszélni, de mivel már volt 3, így elég válogatós lettem .

Cobra.
Elég gáz

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Meggymag
JCSR-Tuvok!!
LOOOL

JCSR t0Mi
Tuvok, azt mondtad h sokáig tartana, ez azt jelenti, hogy nem tartana örökké, és azt sem h nem is mennél bele! 😄 Nos, akkor? 😄

Random_
Tudom, hogy én vagyok egyedül a hibás és mocskos szemét vagyok. Nem tagadom ez van. Én egészen az elsõ WWII Online-ban töltött óráig vissza akartam térni a BF-hez, de mikor azt kipróbáltam végleg letettem róla. Most már értem miért volt Darkhorse is anno annyira oda egy másik hasonló játékért. Persze ez nem mentesít az alól, hogy nem közöltem ezt a klánnal.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tuvok
grrr

Tuvok
😊
Igen, visszasírok 1-2 izgalmas wart, de tudod jól, hogy elég sokáig tartana engem újra rávenni a klánozásra . 😉

PrasCo
Kurszk... hm, hm... Domboldalakat kempelésre teremtették, nem tom mit vagytok úgy oda.
JCSR t0Mi
Tuvok! Emlékszel ugye azokra a jó kis csatákra még a régi csapatodból? Nem sírod vissza õket? 😄 Pedig lenne 1 hely a jcsrben neked, nahde ha nem hát nem.. 😄

Meggymag
Ne flémelj köcsög!!

Mr Manson
Megy a téma!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tuvok

Meggymag
Õk is kempeltek Kurskon mint DarkHorSe?

Tuvok
Elnézést, hogy közbeszólok, de a Discovery-n a kurski csatáról van egy film ...

Egy icq üzenetre, egy fórum bejegyzésre, egy e-mailre durván 30 másodperc is elegendõ közölni a tényt Random. Igazából azzal a momentummal sikerült felhúznod amikor láttam a nevedet WW2O topicokban, és nem azért mert az jobban bejön, mert mindenki játszon azzal ami neki a legjobban bejön, hanem azért mert ha én képes voltam heteken át rohangálni utánad, üzeneteket irogatni és gyakorlatilag hülyét csinálni magamból a többiek elõtt akiknek mondtam hogy "jó, jönni fog, ok, várjuk" stb, akkor azért ennyit talán ennyi idõ után elvárhattam, vagyis inkább remélhettem volna. Nem idõ, nem formalitás kérdése a dolog, ez egy gesztus. Emberi gesztus lett volna, de mostmár mind1, a bf csak egy játék, de a játék mögött emberek vannak mint mondottam volt...

Tuvok
Földim, Te még Coffboy vagy ?

Random_
Jó befelyeztem a BF-et és kész.
Bár kérdezz meg másokat is hogy mennyit játszok más játékkal pl: WWII Online. Persze lett volna idõm, heti 1-2 alkalom, de a nem alkalmas klánosdira.

Egyik játékkal se játszok annyit ami elegendõ lenne szervezett klánosdira.

Sajnálom, hogy nem szóltam nektek, de gondolom nem is nagyon vártatok így fél év kihagyás után.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

1, ezt nem egy bf-es topicba kellene irnod mégha osztom is ezt a nézetet (mármint hogy csak egy játék, azt hogy van-e jobb az meg abszolút szubjektív kinek a pap, kinek a papné és éljen a KoTOR mindhalálig, illetve a battlefrontot várom már nagyon

2, ha már nem jáccol és igy teszel ilyen kijelentéseket azért azt tudhatnád hogy ámbár a bf csak egy játék, a játék mögött emberek is vannak akiknek jól esett volna ha közlöd hogy befejezted a bf-et egy idõre vagy örökre és nem hitegeted õket hónapokon keresztül

no flame, csak vélemény

Meggymag
....

Random_
A BF csak egy játék van sokkal jobb is!
(bocs, hogy beszóltam)

Meggymag
A BF nem csak EGY játék!! A BF A JÁTÉK!! Ahogy a foci is!! 😊

Frankie
A foci is egy játék 😊

DannyL
És közben az egész csak egy játék...

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

kisponty
Mikor en faszlama vagyok valamiben, tiszteletteljes felelemmel nezem a "nagyokat", probalok tanulni, reszt venni, megkoszonom ha mondanak valamit. Ezeknek meg arcuk az van ezerrel, agyuk nulla, es nem fejlodnek. Vannak nick-ek, akik tobb mint egy eve nyomjak, es meg mindig sniperek, ha torik, ha szakad😊

kisponty
BC waron kotelezo, minden pont szamit, ott haboru van, en siman munkanak tekintem, de en azt is elvezem ha kapom, tizbol ha egyszer sikerul kitorni, de az mindent meger😊

Meggymag
Ja amúgy NEM!! NEM ÉS NEM!! NEMÉRTEM!!

Meggymag
Csak veled picim 😊

Cobra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

0Fritz0
Nyugi, ez csak pojén és Mag érteni fogja.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tuvok

0Fritz0
Le a klánnélküliekkel!
NEM?

Hát igen, amiket írkáltatok az mind igaz és idegesítö de nincs mit csinálni el kell viselni öket!!! Sok lol láma

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Tuvok
Hi Mag !

Hát igen, abbõl a szempontból jobbak a warok, jóltudom, szerettem is warozni (már amíg nem kezdtek minket bc-zni, de há'stennek nem minden klán érezte tahóságból fakadó azon bunkó szokásának szükségességét, hogy ha már visszalõni nincs esélyünk, akkor megszületni se legyen, így baszva el totálisan a játékkedvünket néhány hétre) .
Csak annyi a probléma, hogy a klántalanok kénytelenek publicon játszani ugye, így marad a hajtépés, mikor az ember szeretne egy jót játszani, de 1-2-sok ember(?) miatt a szórakozása elvész ...
Sajna negatív tapasztalat, hogy igen ritka az adminok jelenléte (és ha van is, könyörögni kell nekik fél órát, mire 1 puszta figyelmeztetés elhangzik tõlük) a szervereken, és - pláne azoknak, akik nem ismernek 1 admint se - nagyon nehézkes õket idõben megtalálni .

És bár minimális az esély arra, hogy az ember publicon kifogjon egy normálisan játszó társaságot, valahol azért jó lenne jót játszani ...

Meggymag
"Faszlámák ... megint kezd elõjönni a decemberi "ennek kurvára nincs értelme" érzésem ."
A public gémnek sose volt értelme. Csak idõeltöltésre jó de másra nem. Aminek értelme van az a KLÁNWAR. Most képzeld el, hogy ott nicns ki elvigye elõled a cuccost sniperként, nincs ki anyázzon téged, nincs DTKS barom, nincs faszláma hmmm szép is a klánélet bár ezt neked pont nem kéne mondanom mert te s voltál már klánban. Szal a lényeg, hogy akár minden nap le lehet írni, hogy mennyire szar a public meg mennyire ilyen olyan de hát ezért PUB. Itt bárki bármit csinálhat bármiféle következmény nélkül ezért is van az amiket leírtál... A BF nem egy egyszerû lövöldözõs gém hanem egy taktikus nagyon sok részbõl álló gém ezért is feltûnõbb itt egy mint mondjuk egy CoD, CS vagy bármi más FPSes gém szerveren. De épp ezért szép ez a játék. Volt pl egy coffos társam által kitalált BF MIXED TEAM WAR dolog ami abból állna, hogy a lámákat kiszûrve heti pár alkalommal kultúrált körülmények között EGYENLÕ csapatelosztással egy adott szerveren jáccani akár TS használatával együtt is a public nép számára mindenféle klánjelzést mellõzve... Nade ez az õ ötlete és nemtom mennyire megoldható nameg ha beindulnak a klánok nyár végén, megint kiürülnek a szerverek sztem(mert most kis pezsgés fedezhetõ fel szvsz). Szal a lényeg a PÍSZ!!

Tuvok
Jah, a pálya nagy hátránya, hogy van rajta tank ...

De az már haladás hogy grádon lehet tankozni

Tuvok
Jaja .
Épp ma basztam le egy chronic nevû egyént, aki Battleaxe-on azért vitte el elõlem a gépet, hogy lezuhanjon, aztán jött a "beragadt az egér" klasszikus kifogással . Utána lebuzizott, lámaköcsögözött, miután elmondtam, hogy régebb óta repülök, mint õ BF-ezik, akkor írás alatt megin elvitt 1 gépet bele az elsõ bunkerbe ... 😄DD
Inkább ráhagytam .

Kurskon egy másik pasas jeep-pel ment sniperként repülõért, szerencse, hogy csak az IL-t tudta elvinni . Le is lõtték rögtön ...

Tegnap Grádon ha 5x nem sírtam, hogy medic-kel meg assival megy tankért, mikor 2 mérnök vár a tankra, akkor 1xse ...

Faszlámák ... megint kezd elõjönni a decemberi "ennek kurvára nincs értelme" érzésem .

kisponty
Mit ossze nem assziztam tegnap Omahan😄DD
Kiraly, hogy ujra akkara barmokkal vannak teli a magyar szerverek, akik sniperkent, tigrissel mennek repuloert..

Tuvok
Jóvanna, örülök, hogy a mérnöközés még megy egyáltalán ...

(Mellesleg Tobruk kiválóan exppackolható és aknázható pálya, az a sok rejtekhely ...)