Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
<#taps>

<#lama>

neszerénykedj 😊

Ahhoj
te kis pöcs <#duhos2>
<#banplz><#hehe><#hehe><#hehe>

Hát engedélyezed azt a portot amit a játék használ UDP/TCP módban. Defaultban ez a 14567.
Ha azt akarod, hogy másolt játékkal is tudjanak csatlakozni letiltod a net fel a szerver gép 29910-es portját.

alias Darken

joebacsi
mivanitt lol 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hát igen...
ebben 1et értek.
Tipp : ha annyi progid van a gépen akkor annyit megtehetnél hogy ha újra rakod a gépet akkor lementesz mindent úgy ahogy van mindent DVD-re. És utánna már csak kb 20 perc alatt újra van rakwa a vinfos és minden mûködik. egy csomó idõt meg tudsz spórolni.

http://darkghost.uw.hu

Tuvok
<#lama> vagy 😊
hogy miért ?
lássuk !
elõször is hibaüzeneteket kapsz 1 játékban, mi a teendõ ? elkezdek gondolkodni, hogy mi lehet a baj ? ha nem jövök rá mit teszek ? talán újrateszem a windows-t ! nem akarom újratenni, akkor nem kezdek el nyavalyogni, hanem majd ha nagyon fontosnak tartom a dolgot, akkor késõbb megoldom . megtetted ? nem <#lama>
ehelyett ?
idejössz 1 batár nagy képpel, amin 1 igen sûrûn látható üzenet van ? igen ! el tudom mondani a problémát anélkül, hogy - tök fölöslegesen - csesszem a fórumot ? általában igen, te nem <#lama>
aztán ?
nyavalyogsz és hisztizel a sok hülye programod miatt, ahelyett, hogy megoldanád magadnak a problémát, és ráerõltetnéd a hülyeséged másokra <#lama>
továbbá !
saját bénaságod kifejtése után - ki is vagy ? omg ! egy újregsenki meglepõ - elkezdesz tapló mód viselkedni, ahelyett, hogy a hülye problémádat orvosolnád <#lama>
tõlem flémelhetünk órákat, de azzal csak azt éred el, hogy újabb strigula leszel a saját marhaságuk miatt kibanolt nevek listáján, pedig ha nem tahómód állsz hozzá a dologhoz, és azonnal elkezded csinálni a javasolt dolgot (elvégre azért jöttél), régen kész lehetnél vele, és mehetnél játszogatni <#lama>

hi all!
hogy tom beállítani a routeremen hogy lehesen servert csinálni?
edimax routerem van
thx!

Tuvok
ó igen, ajánlott link

mért van az hogy ha az ember feljön forumra és rendesen megkérdez valamit,akkor normális választ vár,nem azt hogy egy ilyen tuvok féle köcsög kis faszláda neki áll geciskedni???
Tuvok
hamar eldurrantál 😊
flém ?
vagy ennyit errõl ? 😞

te meg egy köcsögbuzifasz...ennyit erröl
PResident Evil
flém <#eplus2>

Tuvok
béna vagy <#lama> 😛

igen és akkor még rakjam fel a winfos frissitéseket,üzemeljek be minden lofaszt,telepitsem fel azt a 6000 progit amit használok,és csak utána a battlefieldet...hát ez nem 1 ora <#lama>
Tuvok
<#lama>
1 óra alatt megvan 😊

Pink Tiger
nekem többször is elõfordult hogy 14.44kor ilyen hibaüzeneteteteteeteteeetetteeeteetetetee t kaptam, kérdezd meg muldört<#zavart1>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

win reinstall áhh faszom semmi kedvem hozzá...
Pink Tiger
lol
😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

probáltam nem ment
Tuvok
bááz, a jóistennek kell ekkora kép 1 olyan hibaüzenet miatt, amit ha elmondasz, hogy mi van rajta, tudni fogjuk, hogy mi az .. <#wilting>

aPa
lehet, h az intro múvi kreálja ezt, ez esetben codec keveredés is lehet az ok
próbálj pl ASE-ból csatlakozni, akkor ügye kihagyja az introt
ha így sem indul, akkor win reinstall :S

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

átrakhatom,de nálam nem fagy hanem csak egyszerüen nem indul el.
Cobra.
Próbáld meg átrakni másik slotba a memóriamodul(oka)t, nekem ez megoldotta ezt a problémát. Mondjuk nálam az NFSU2 is nagyritkán lefagyott, de a BF és BFV állandóan 2-30perc játék után. Most már mûködik rendesen minden.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

memoria terén ezt hogy érted??
virus nincsen,már tegnap is meg ma is lefuttatam a virusirtot,
driver problémára én is gondoltam de másikkal is ugyanez,a bf javitás is fenn van.
amugy más játék nem csinált ilyet,pedig van fenn egy pár,doom 3,far cry,painkiller egyikse !
Sztem ha jól látom alul akko van valami hiányosságod memória téren.
Vírust vagy férget kerestél?
Ha nem akkor lehet hogy az az oka.
De lehet, hogy csak fel kellene tenned a javítástot (1.6 final).
Lehet videokártya driver is a hiba.
Próbáld meg megint felrakni.
Remélem tudtam valamit segíteni

http://darkghost.uw.hu

bocs ha a kép egy kicsit nagy lett

valaki mondja már meg hogy ez miért van,eddig mindig amikor feltettem a battlefieldet müködöt most meg ezt a hiba üzenetetet dobja ki!
Napot <#wave>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Ahhoj
nem nem, még most ebédelõdés!!!

Bencsi
végre egy jó téma😊
uzsit!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Tuvok
reggelt !

PlaTina512
Jóreggelt mindenkinek!

\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"

Nancsika
reggeltet

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Ahhoj
yóregg

HU.man Josy
csöcs 😊

Estét mindenkinek<#wave>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Tuvok
ÁZ !!!!4

Guest
Nem, indokolatlan szmájlihasználat 😊
HU.man Josy
<#wave><#wave><#wave>

Tuvok
Úgy beszélsz, mint egy eletrotechnikus 😊

Mi ez? Jelbeszéd?

Na próba szerencse ma megpróbálok terheléses tesztet csinálni.
Tuvok

<#mf3>

Tuvok

Csak a hülyék nem értik 😊

DropTable
Üdv ! Szóval emberenként kb. 64-128Kbit között ingadozik a sávszélesség. És ezt úgy értsed, hogy fel is ennyi és le is ennyit. Tehát az 1024/512-bõl az 512 a mérvadó szám. Sztem max 4-5 embert bír el. Ha mellette ts-en is fent vagy akkor még kevesebbet.
Ha állandóra kellene szerver inkább keress meg privátban, alighanem tudok sgíteni.

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Aha! Hát érdekes lesz. Jelenleg 1024/512 -es kábel netem van. Remélem ma ad a rendszergazda IP -t. Ha elbírná a 8 embert az nagyon nagyon jó lenne.

Én is és õ is Tuvok de az a név már foglalt volt. Volt is ebbõl sok sok ügy de az egy másik történet. <#hamm>
Cobra.
Nem a download, hanem az upload sebessége számít, szóval ne ekkora számokal számoljatok <#vigyor4>
Véleményem szerint 4-5 kByte-tal (tehát 30-40k😎 érdemes számolni fejenként, és utána jöhet a tesztelés.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tuvok
grr

Hát látod, és mind bf-ezik 😊