Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha azt akarod, hogy másolt játékkal is tudjanak csatlakozni letiltod a net fel a szerver gép 29910-es portját.
alias Darken
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ebben 1et értek.
Tipp : ha annyi progid van a gépen akkor annyit megtehetnél hogy ha újra rakod a gépet akkor lementesz mindent úgy ahogy van mindent DVD-re. És utánna már csak kb 20 perc alatt újra van rakwa a vinfos és minden mûködik. egy csomó idõt meg tudsz spórolni.
http://darkghost.uw.hu
hogy miért ?
lássuk !
elõször is hibaüzeneteket kapsz 1 játékban, mi a teendõ ? elkezdek gondolkodni, hogy mi lehet a baj ? ha nem jövök rá mit teszek ? talán újrateszem a windows-t ! nem akarom újratenni, akkor nem kezdek el nyavalyogni, hanem majd ha nagyon fontosnak tartom a dolgot, akkor késõbb megoldom . megtetted ? nem <#lama>#lama>
ehelyett ?
idejössz 1 batár nagy képpel, amin 1 igen sûrûn látható üzenet van ? igen ! el tudom mondani a problémát anélkül, hogy - tök fölöslegesen - csesszem a fórumot ? általában igen, te nem <#lama>#lama>
aztán ?
nyavalyogsz és hisztizel a sok hülye programod miatt, ahelyett, hogy megoldanád magadnak a problémát, és ráerõltetnéd a hülyeséged másokra <#lama>#lama>
továbbá !
saját bénaságod kifejtése után - ki is vagy ? omg ! egy újregsenki meglepõ - elkezdesz tapló mód viselkedni, ahelyett, hogy a hülye problémádat orvosolnád <#lama>#lama>
tõlem flémelhetünk órákat, de azzal csak azt éred el, hogy újabb strigula leszel a saját marhaságuk miatt kibanolt nevek listáján, pedig ha nem tahómód állsz hozzá a dologhoz, és azonnal elkezded csinálni a javasolt dolgot (elvégre azért jöttél), régen kész lehetnél vele, és mehetnél játszogatni <#lama>#lama>
hogy tom beállítani a routeremen hogy lehesen servert csinálni?
edimax routerem van
thx!
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
próbálj pl ASE-ból csatlakozni, akkor ügye kihagyja az introt
ha így sem indul, akkor win reinstall :S
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Hide and fear, Cobra Commander is here !
virus nincsen,már tegnap is meg ma is lefuttatam a virusirtot,
driver problémára én is gondoltam de másikkal is ugyanez,a bf javitás is fenn van.
amugy más játék nem csinált ilyet,pedig van fenn egy pár,doom 3,far cry,painkiller egyikse !
Vírust vagy férget kerestél?
Ha nem akkor lehet hogy az az oka.
De lehet, hogy csak fel kellene tenned a javítástot (1.6 final).
Lehet videokártya driver is a hiba.
Próbáld meg megint felrakni.
Remélem tudtam valamit segíteni
http://darkghost.uw.hu
valaki mondja már meg hogy ez miért van,eddig mindig amikor feltettem a battlefieldet müködöt most meg ezt a hiba üzenetetet dobja ki!
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
uzsit!
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Na próba szerencse ma megpróbálok terheléses tesztet csinálni.
Ha állandóra kellene szerver inkább keress meg privátban, alighanem tudok sgíteni.
\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Én is és õ is Tuvok de az a név már foglalt volt. Volt is ebbõl sok sok ügy de az egy másik történet. <#hamm>#hamm>
Véleményem szerint 4-5 kByte-tal (tehát 30-40k😎 érdemes számolni fejenként, és utána jöhet a tesztelés.
Hide and fear, Cobra Commander is here !