Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
katt ide
sajnos elkövettem azt a hibát, hogy szóltam kapásból egy szerveradminnak, csak nem vettem volna a lelkemre ha vkivel tényleg elküldeti 😊
(kieg infó: a telszámmal a ttc-s tevéjéhez lehet datolyát rendelni, és 55 helyett 999 ft-ba kerül 😊 )
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
jóvana! csak segíccségé kiáltott valaki, szal tod a kisdobos meg ahol tud segít...<#smile>#smile>
de ne féjj, csak akkor jövünk, ha hívtok, azé meg Lkell jönnötök a topikunkba😊
csak akkor povedálunk itt ha kell a segíccség a 80k-hoz😊
Pont segítségért kiabáltam neked a másik topicban😄DD
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
rossz helyre írtam!!
Bocs sorry<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#worship>#worship><#worship>#worship><#schmoll2>#schmoll2><#duma>#duma>
Mióta jáccotok a DIO2 vel??
Nem unnyátok még??
Olyanok vagytok mint tesóm....
DIABLÓ 2 4ever
Jaj de késõ van már, de sebaj majd alszok sokáig<#lama>#lama><#nyes>#nyes>
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
alias Darken
Keriom van/volt nekem is sokáig. A 2-es széria stabil, a 4-es idõnként bugzott. Egy szerveren biztos nem bírná sokáig, de ha csak hostolni akarsz a játék idejére arra biztos jó lesz.
Amennyiben ez nem tiszta akkor megkeresed szépen a portbeállítást a Windowsban és tiltod az adott portokat....Más alkalmazás úgysem fogja ezt a két portot használni.
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Hmm, az az email <#ravasz1>#ravasz1>
Nekem mind kedvenc(kivéve Exciter). A fõ-fõ az Black Celebration.
ON.
alias Darken
Ért valaki a Kerio tûzfalhoz? Nemrég raktam fel mert a régivel akadtak gondok (Panda)
Hogy ez hogy jön a BF -hez?
Hát másolt játékkal rendelkezõk számára is elérhetõ szervert szeretnék hostolni, ehhez tudom hogy a 29910 -es UPD portot KIFELÉ kell letiltani a 29910 -es TCP portot pedig BEFELÉ. De Kerioban nemigazán sikerült megoldani. A csomagszûrés résznél néztem de nem igazán értem a metódus mibenlétét (húú de szépen fogalmaztam<#wave>#wave>).
Kimerítõ válaszukat itt valamint a [email protected] e-mailcím MSN -jén várom.
Õszinte és tiszteletteljes híve:
George C. Marshall
ha még valakinek van gondja az a talin megtalál,ot fogok ülni a Wallen és a Pepti mögött😊
alias Darken
fent van link, szépen pörög: egyik az installal kapcsolatos help, a másik a bf.hu, ahol szintén találsz olyasmit, ami talán segíthet. a faq ott perpill nem elérhetõ, de csak most csak neked íme. jó játékot.
www.battlefield.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
LOL
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Ezek a csunya szavak ettõl a bitubo gyerektõl meg nem ide illenek<#shakehead>#shakehead> min. egy ban<#eplus2>#eplus2>