Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaaaaa Te nem az a Tuvok vagy ? akkor bocs 😊))
Ha 384 kibírt 3-at, akkor 1 Mega sztem 5-6-ot simán, de szvsz próbálgassátok, ki kell tapasztalni 😊
Nektek aztán együtt jár az agyatok 😊)))
Lenne egy nagy kérdésem! Mekkora a Battlefield sávszélesség igénye / fõ viszonylatra vetítve? Ez azért érdekes mert a 384Kbit -es ADSL -el 3 személy számára élvezhetõszervert tudtunk csinálni kb ~300Kbit volt a sávszélesség de mind1.
Most nekem van egy 1Mbites sávom, ez kb hány embert bírna el? No nem azér mert ezen én nagyon szervert akarok futtatni, csak néhány gyakorláshoz szeretnék nyugodt környezetet biztosítani a csapatnak 😊
Kimerítõ válaszukat elõre is köszönöm <#help>#help>
Ha látsz kék képernyõt, akkor írd le, mi áll rajta.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Szerintem a BFV nem jobb bár lehet, hogy azért gondolom ezt mert én a második világháborús korszakot kedvelem.
Mondjuk még mindig jobb volt, mint az a kedves AA-s csapattárs, aki egész addig buzgón puffogtatott a Messzeremre, amíg meg nem jelent egy Mustang is a légtérben, és el nem kezdtünk dogfightolni felette, mert akkor gyorsan kiszált a Flakból 😄
Azt azért sajnálom, hogy ilyen kevesen játszák már nem értem miért.
Azért elszórakoztam egyig vele. Csak sajna a kedvenc mappok hiányoztak.
Azt AA-ztam ami nem röpül gondot okozva pár gyalogosnak és tanknak.
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ma fel is telepítem a gamét és játszok egy kicsit csak a régi szép idõk emlékére. 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
http://gaborszantai.co.uk/
hi all!
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"