Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
csá <#wave>

Tuvok
Ehh, hány van még ? <#szomoru1>

HU.man Josy
hm, ha igy számoljuk és a gépem elbírja, akkor 24 fõs szervert tudnék csinálni 😊

"Nagy hír! Én is igényeltem fix IP -t és ha adnak akkor valószínüleg tudok 8 emberes szervert csinálni az 1Mbittel. Ez nem biztos de lehet!"

Jaaaaa Te nem az a Tuvok vagy ? akkor bocs 😊))

Kössz a segitséget.De nem használt.Kipróbáltam mindent.Kezdem feladni,hogy valaha játszak neten.... <#szomoru1>
Tuvok
?????????

Tuvok
Csá <#wave>

Ha 384 kibírt 3-at, akkor 1 Mega sztem 5-6-ot simán, de szvsz próbálgassátok, ki kell tapasztalni 😊

Kérdezd Tuvokot. Õ is most akar az 1mbites vonalával szervert csinálni 😊
Nektek aztán együtt jár az agyatok 😊)))

Halihó!

Lenne egy nagy kérdésem! Mekkora a Battlefield sávszélesség igénye / fõ viszonylatra vetítve? Ez azért érdekes mert a 384Kbit -es ADSL -el 3 személy számára élvezhetõszervert tudtunk csinálni kb ~300Kbit volt a sávszélesség de mind1.

Most nekem van egy 1Mbites sávom, ez kb hány embert bírna el? No nem azér mert ezen én nagyon szervert akarok futtatni, csak néhány gyakorláshoz szeretnék nyugodt környezetet biztosítani a csapatnak 😊

Kimerítõ válaszukat elõre is köszönöm <#help>
Tuvok
Esetleg nem állítottad olyan frissítési frekire a BF-et, amit a monitorod nem bír ?

Kovács legény
hozzáteszem totál hülye vagyok a gépekhez

www.czekoart.hu

Kovács legény
lehet hogy virus

www.czekoart.hu

Hallod tényleg semmi nincs ráirva.Kék az egész képernyö és 10mp múlva újraindul <#rinya>
Cobra.
Kék képernyõ és automatikus újraindulás nincs együtt <#vigyor4>
Ha látsz kék képernyõt, akkor írd le, mi áll rajta.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mi okozhatja azt,hogy csatlakozni akarok egy szerverhez és kék képernyö és újraindul a gép.A punkbuster-emet is update-eltem.Minden patch fenn van.Aki tud segiteni azt megköszönöm<#vigyor4>
Tuvok
grr, nem igaz, hogy vasárnap este nem lehet lejátszani úgy 2 mapot, hogy ne lõnék le közben a szervert <#mf3>

Random_
Most csak BF-el játszol a témában vagy mással?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Bencsi
nem a jáccásal van bajom csak a hangulata gebasz, így nem olyan jó a panzerliedre nyomulni elõre a faterlandért😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Random_
A pálya méretétõl függ. Mert a BF méretei mellett a BF2 fegyverekkel mókás lenne játszani gondolom ezt a készítõk is így vélik.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ajaj, teged is odaesz a fene?😊

Cobra.
De meg kell, mert hozzá vannak szokva, hogy el lehet sétálni a lövedék elõl, meg gyalog lehagyják a tankot, most meg majd észre se veszik, mi ölte meg õket <#eplus2>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DannyL
Most azé mert a tank nem dõcörög, a repülõ meg nem csak lefele tud gyorsulni, azért még nem kell megijedni! <#mf2>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Bencsi
én is ezért vagyok megijedva a bf2-tõl h nem 2.vh módban jön ki😞

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Random_
Jött jobb, de ha mindenki azzal játszana azt észrevenném. Konkrétan úgy, hogy nem 20 magyar játszana a gaméval jelenleg hanem 200. 😊

Szerintem a BFV nem jobb bár lehet, hogy azért gondolom ezt mert én a második világháborús korszakot kedvelem.

Guest
Hát ha már te sem játszol vele, akkor neked kéne tudnod, hogy miért hagytad abba 😊
Tuvok
Inkább kerüld is el az AA-kat nagyívben, oks ? 😉

Guest
😊)

Mondjuk még mindig jobb volt, mint az a kedves AA-s csapattárs, aki egész addig buzgón puffogtatott a Messzeremre, amíg meg nem jelent egy Mustang is a légtérben, és el nem kezdtünk dogfightolni felette, mert akkor gyorsan kiszált a Flakból 😄
Random_
Okozott kellemes pillanatokat a game, de azért van jobb szóval nem ragadok le arra ideális, hogy idõnként feltegyem és kitomboljam magam rajta ész nélkül.

Azt azért sajnálom, hogy ilyen kevesen játszák már nem értem miért.

Random_
Na ja azért egy év kihagyás meglátszik. 😊
Azért elszórakoztam egyig vele. Csak sajna a kedvenc mappok hiányoztak.

Azt AA-ztam ami nem röpül gondot okozva pár gyalogosnak és tanknak.

Guest
Csak legközelebb ne AA-zz mindent, ami repül, htx 😄
PlaTina512
Jó étvágyat mindenkinek!

\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"

Grat a Private squad-nak a gyõzelemhez 😊

Nancsika
mikor lesz mááá tali? bekéne csúnyán...😊

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

joebacsi
hi random! vigyázz mert itt még mindig nem pattannak le a lövések a tigrisrõl 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Random work
Húú BF tali de állat! 😄
Ma fel is telepítem a gamét és játszok egy kicsit csak a régi szép idõk emlékére. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

okés, Ahhoj, Te mit iszol? Mert én Bacardi 8-bõl szeretem a Mojito-t...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Tuvok
Hooool ?

Guest
Ugyan már, ez a párszáz hozzászólás seperc alatt megvan 😊)
Guest
Indokolatlan szmájlihasználat? 😉
Ahhoj
nana!!!
majd csak köv héten, addig csend és hulla szag!

Tuvok
<#wave><#wave>

go 80k!
hi all!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Tuvok
<#wave><#puszi>

Nancsika
szépeket népek! 😊

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Ahhoj
<#oooo>

Ahhoj
nem sokára 80k, lesztek szívesek hétvégén nem megcisnálni, ugyebár nem leszek itthon...

Ahhoj
kellemes reggelt azoknak, akik nem vizsgáznak 😊

joebacsi
Szerintem egyszerûen csak rákattintottál bal oldalt a bf "könyvtárra", és az lett aktív

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

FtranX
tûzfal ki volt lõve

Ahhoj
hmm, én is akarok pénzt is nõt is, de EGYELÕRE beérem talin sok-sok meghívással
sõt, üzletet ajánlok
aki meghív 2 piára, azt én is meghívom egyre!!!
na persze csak az elsõ pár jelentkezõ élhet a lehetõséggel <#wilting>