Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Még mielõtt tai bevezeti ezt az õrületet nem kéne megpróbálni egy magyar kupa létrehozást 6v6-8v8 player számmal?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
egy kérdés: ha aberdeenen nem lehet majd alapot foglani.. attól még ugye odamehetek kempelni ugye ?
Mert ugye az a kihívás nem a remote 😊))
www.battlefield.hu
Kissé "lámizmus" feltételeznem hogy összhang lesz a kérdésem megválaszolásában de hátha😊))
Szóval:
Mivel nem túl sok van hátra kedvenc BF-ünkbõl és a hátralévõ idõben sem nagyon küzdenek a klánok sem már...mi lenne ha a maradék idõt tényleg kellemesen töltenénk el..../perverzek nem szex!!!/ arra gondoltam,hogy a magyar futó szerverek közül max egy van mindig kihasználva úgyis /ált az LSSAH/ nem ajánlana fel valaki egy olyan lehetõséget,hogy a mapokat moddolnám és kiszednénk belõle az összes idegesítõ funkciót:
-Aberdeen alapfoglalás
-berlin tank
-Stalin tank
-gránátesõs helyeken a gránátot only nem pedig a töltõhelyeket 😊
illetve minden olyat amit klánmeccsen mind használtunk erõsen de publicon természetesen nem olyan funny ha nincs teamwork.
Amennyiben ezt meg tudnánk tenni akkor igazán kellemesen lehetne tölteni játékkal a hátralévõ pár hónapot.
Természetesen az adminjogokat nem csak egy ember bitokolná hanem minden olyan akinek "van neve a szakmában"😊 és játszik is hogy az esetleges hülyéket kivagdossa és akkor ott lehetne autokick -8nál pl mert azért arra már gyúrni kell😊
autoteam 4 különbségre belõve stb...
Szal erre gondoltam
Várom a "kusslegyentehülyecoffosbuzi" hozzászólásokat😊no meg ezek címeit is 😊))
Háttod voltam a "Gazdaságosban" és megvettem ócsóért 😊))
Echte Hungaricum 😊)
Csak az a kérdés hogy villamossal vagy anélkül kellene?<#vigyor1>#vigyor1>
Néha felbukkanok magyar szervereken és bugzok😊)))
Vagy Natural Born Grillezek😊))))
majd holnap megígazítom ezt a szerkót, ma már nem tom, mert a másik gépet kisajátította a gazdája😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Tényleg most hogy mondod valami rémlik 😊 Valami ilyesmit láttam mikor bejoinoltam: "na most már vigyázzunk mert megjöttek a górék"
.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"De dzsó, komolyan gyere, elviszlek egy kört a subarummal, komolyan, te nem vagy olyan mint a többiek, na..."
😄D
Íme pár aranyköpés más arcoktól:
2005.03.29. 22:23:59 : #
2005.03.29. 22:24:19 : #
2005.03.29. 22:24:59 : #
2005.03.29. 22:25:19 : #
2005.03.29. 22:25:19 : #
2005.03.29. 22:25:39 : #
2005.03.29. 22:27:00 : #
2005.03.29. 22:27:05 : #
2005.03.29. 22:35:40 : #
2005.03.29. 22:37:00 : #
2005.03.29. 22:37:00 : #
Szal szerintem xray nem szokott a pofázáson kivül más szabályt megsérteni.
más. Ha barbapapa még 1x tigist lop marketgardenen feljelentjük a vadvédelmiseknél vagy szólunk a grínpísznek. <#nezze>#nezze>

<#wave>#wave>