Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mennyire népszerû még a game?
Ahogyan hallottam mar nem ami jatek és azert az a két kiegészítõ cd ide vagy oda.
Thx, sry, báy
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
^^ ha erre gondoltal... NB vagymi, nem fog bantani 😊
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Mert ha igen akkor kapcsold ki az IMON internet ellenõrzõt és talán akkor jó lesz.
De ha eredeti,akkor (szinte)biztos hogy nem a játéknak van baja.
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
és ezek lelkes variációi mind szétbaxhatják a játékodat.
Mivel nem "népszerû" problémád van sztem próbáld ki annak a megoldását akinek volt ilyen gondja.
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
ez csak egy nyomorult játék, nem kéne annyira komolyan venni...
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
A lámákat Tai-Bassaki voltam 😊))
Valahogy csak a köztes lépést kéne kihagyni (engem), és jó is lenne a dolog 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"