Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FoP!-60k-69k + 70k! :)
mi az a lssah log?😄
(részletek az lssah logban)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
más:
de,ki az a Tai?
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
bombáztam én berlinen a ruszki alapot! 😊
Battle axén meg a romboló ágyújával öltem. Elég nehéz volt bele ülni mert pattogot 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tai megtíltotta<#sir>#sir>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
bár lehet,hogy villamosokat tenne az alapra vagy trolikat 😊
ha az ellen alapján vagy = no more
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Ellenben külön szeretnék gratulálni azoknak a tisztelt játékostársaknak akik egy tárral leszednek 3 embert, ugyanis ez még sokat látott assianknak sem sikerült két három újratárzás során LSSAH szerveren 50 embernél, lévén igen erõsen kell gyõzködni a kiszolgálót hogy én bizony lõttem...
A másik srácok hogy az autoteam nagyon mókás dolog de kicsit feljebb kéne állitani a limietet mert az mégis csak vicces hogy 1 ember különbségnél már rakosgat. Ennél már csak a muhaha jobb bfv-ben ahol volt szerencsém 1 kört háromszor csapatot váltva végignyomni, a végén már alapon spawnolva lõttem a sajátjaimat mire észrevettem hogy jééé már õk a barátaim.... szóval ezt nem kéne itt is elérni szvsz.
az kizárt! az nem én voltam!
bár még az is lehet,hogy cigi elött expackot is tettem Joe alá... 😊
a cigi csak terelés volt - volt 1 t.aszú is ám közben 😊
honnan tudjam hol fehérít a menõ-manóm??? 😊
a félrészegségrõl jut eszembe:
a tegnapi buli után felkeltem és mint mindig megnéztem a forumot és nagy meglepetéssel vettem észre írtam a fórumba<#nevetes1>#nevetes1><#nemtudom>#nemtudom>
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Amúgy tényleg jó meccsek voltak tegnap. Szerencse, de úgy érzem még mindíg vannak kezdõk ebben a játékban. Így eshetett meg, hogy Caen-en a templomot foglaltuk épp asszem Tai mesterrel. Õ persze bazookás volt, gondoltam asszisztálok a 3 assi becserkészéséhez, aki a zászló körül lebzselt. Nos ez egy körbefutás és 1 tár alatt sikerült is. 😊
Épp serényen tárazom át a jószágot, amikor Tai medic-ért sír. Na, itt a dillema. Még lehet a környéken ellen, puska nincs csõretöltve, de a mester segítségért kiállt. Rövid hezitálás után töltés közben dobtam el a kezembõl mindent, és nyomtam a gyógyot Taiba. Csak fejbelövi az ellent kályhacsõvel, ha felbukkan, gondoltam... 😊
Ja, másik kedvenc bugom, ami hetente 2-3 szor jön menetrendszerûen, amikor medpackról rávoltok mp40-re, és elkezdi újratölteni a fegyvert ok nélkül. 😞(( Ezt hogy nem bírják kijavítani, már 1.61 van könyörgöm!!!!
Na, azért írtam ennyit mert épp névnapi buli van, és nem akar kimenni az irodámból a sok félrészeg alkalmazott.<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
The future is now
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Más: a Túróczi-harcos az nem vmi "öreg" fake nickje? mert ott caen-nél nem épp úgy viselkedett 😊
és Stilicho is felfedhetné valódi nickjét (persze csak ha van 😊 ), szinte a legtöbb pályán különharcot vívunk 😊
Ne bántsatok azért😊)
Mit szóltok az új logómhoz menõ mi😄DDDD
MEGA THX JOEBÁCSI😊))))
és valszeg ezért robbant a tankod is 😄
spawn után egészen az ominózus pillanatig ki se tettem a seggem a tommykuktából 😊
úgyhogy valszeg tuvok verziója lesz a megoldás <#idiota>#idiota>
(bár sztem valahogy seat cigicsikje is bejátszik <#ravasz1>#ravasz1>)
Csoda hogy nem kaptál bant. Még a békebeli idõkben a riverán secret weapon pályán leaknáztam a hidat ahol az ellenség átakart kellni, jó hogy egy saját APC ment rá 6 emberrel. 1 honapos bannt kaptam. Csak protekciós alapon tudtuk elintézni hogy 3 nap múlva újra játszhassak. 😊
nah ilyen bugot még nem láttam, lehet, hogy több van abban a csavarkulcsban, mint ami elsõre látszik? 😊
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Szeszbe folytom bánatom
Már vaktában öntöm kölnim
Vodka is jó ,ha már sör nincs!
www.czekoart.hu
Sok locsolót a csajoknak !
És HBD Repivnek, õs-ex-HBA bajtársunknak <#wave>#wave>
ja és:
.
...