Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
punci

GanXstaZolee#2709

back up? 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

na de kérlek...
mi az a lssah log?😄

joebacsi
ma este összefutottam az öreg xray-el...hát a srác hozta a régi formáját, igazi élmény volt <#idiota>
(részletek az lssah logban)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
RIA RIA HUNGÁ ... ...

nesze! itt a másik 😊

más:
de,ki az a Tai?

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

az semmi!
bombáztam én berlinen a ruszki alapot! 😊

LSSAHPAUL
Volt Tainak tengeralattjárós berlinje is. egy embert torpedóval öltem meg <#bohoc>
Battle axén meg a romboló ágyújával öltem. Elég nehéz volt bele ülni mert pattogot 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joebacsi
kicsit idejétmúlt az aláírásod földi, nem? <#bee1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

de laazaaa 😊

Tuvok
köszönés, a 'hi' társa 😊

mijaza "pú"???

Tuvok

én szerencsére nem láttam õket<#nevetes1>
Tai megtíltotta<#sir>

erdos
Ba battleaxe bájtáj szerintem egész jó volt, csak a lezuhanó rombolókat tudtam nehezen megszokni...<#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

meg hajókat és tengeralatjárókat amiket én nem látok😄

Tai szerintem tud 😊
bár lehet,hogy villamosokat tenne az alapra vagy trolikat 😊

gondolom ez az:
ha az ellen alapján vagy = no more

Nemtud vki olyan szerveroldali mapmodot amelyikben nem lehet foglalni Aberdeenen az alapot? <#help> Láttam már ilyet vhol de nem tudom hol..
Nancsika
Szép reggelt mindenkinek! 😊

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Meggymag
sztem pú!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

LSSAHPAUL
Aberdeennél csúnyán lepörgött az allied..

Guest
Nyiûûûûûûûûûûû...BUMMM!!!

😊
Az elfogyasztott alkohol mennyiségével egyenes arányban nõ a reputációnk BB 😊

Ellenben külön szeretnék gratulálni azoknak a tisztelt játékostársaknak akik egy tárral leszednek 3 embert, ugyanis ez még sokat látott assianknak sem sikerült két három újratárzás során LSSAH szerveren 50 embernél, lévén igen erõsen kell gyõzködni a kiszolgálót hogy én bizony lõttem...
A másik srácok hogy az autoteam nagyon mókás dolog de kicsit feljebb kéne állitani a limietet mert az mégis csak vicces hogy 1 ember különbségnél már rakosgat. Ennél már csak a muhaha jobb bfv-ben ahol volt szerencsém 1 kört háromszor csapatot váltva végignyomni, a végén már alapon spawnolva lõttem a sajátjaimat mire észrevettem hogy jééé már õk a barátaim.... szóval ezt nem kéne itt is elérni szvsz.

apa,Joe:
az kizárt! az nem én voltam!
bár még az is lehet,hogy cigi elött expackot is tettem Joe alá... 😊
a cigi csak terelés volt - volt 1 t.aszú is ám közben 😊

honnan tudjam hol fehérít a menõ-manóm??? 😊

joebacsi
a mindennapi örömök, ugye...😄

sziasztok<#integet2>
a félrészegségrõl jut eszembe:
a tegnapi buli után felkeltem és mint mindig megnéztem a forumot és nagy meglepetéssel vettem észre írtam a fórumba<#nevetes1><#nemtudom>

LSSAHlavina
Ha már a BF-ben nem lehetek, akkor a melóban.... :-)

The future is now

aPa
Ezek szerint te fõnök vagy? 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

LSSAHlavina
A kedvenc bugom tegnap esett meg velem Berlinen, ez volt a második eset, hogy szerencsém volt megtapasztalni. Berlin volt, kedvenc pályám, aprítjuk a "komcsikat". A "középsõ" pontot foglaltam el, menni kellett elõre az elsõhöz, mert közben az esett el. Látom jön a sok kék. Gránátot kettõt dobni kellett jól. Erre valamelyik lesipuskás fejbelõtt hasalásból DP-vel. Ruszki vagyok mer' autobalance. Gránátom robban, 4 ruszki szétrepül. TK. :-// mundjuk még ezzel a -8 ponttal is elsõ lettem. 😊)

Amúgy tényleg jó meccsek voltak tegnap. Szerencse, de úgy érzem még mindíg vannak kezdõk ebben a játékban. Így eshetett meg, hogy Caen-en a templomot foglaltuk épp asszem Tai mesterrel. Õ persze bazookás volt, gondoltam asszisztálok a 3 assi becserkészéséhez, aki a zászló körül lebzselt. Nos ez egy körbefutás és 1 tár alatt sikerült is. 😊
Épp serényen tárazom át a jószágot, amikor Tai medic-ért sír. Na, itt a dillema. Még lehet a környéken ellen, puska nincs csõretöltve, de a mester segítségért kiállt. Rövid hezitálás után töltés közben dobtam el a kezembõl mindent, és nyomtam a gyógyot Taiba. Csak fejbelövi az ellent kályhacsõvel, ha felbukkan, gondoltam... 😊

Ja, másik kedvenc bugom, ami hetente 2-3 szor jön menetrendszerûen, amikor medpackról rávoltok mp40-re, és elkezdi újratölteni a fegyvert ok nélkül. 😞(( Ezt hogy nem bírják kijavítani, már 1.61 van könyörgöm!!!!

Na, azért írtam ennyit mert épp névnapi buli van, és nem akar kimenni az irodámból a sok félrészeg alkalmazott.<#gun><#gun><#gun>

The future is now

Tuvok
Hát tény, Seat mindenhol ott van, de hidd el, szívtam már sokat azokkal a gyári hibás tömítõkkel 😊

BurnBaby
sose! ,)

www.battlefield.hu

aPa
vagy csak én öregszem 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

BurnBaby
omg... a coffosok is jó fejek? nagyon kemény meccsek lehettek... ,)

www.battlefield.hu

aPa
persze-persze... 😊

aPa
bizony, többször tele volt az utóbbi napokban a szerver, és ha a külföldi repcsiTK egyének száma egy kritikus tömeg alá esik, nagyon fasza harcok vannak. pl. caen fritz oldalról beszorulva az egyetlen, folyótól délre lévõ bázisra, kb. 10 percig folyamatosan védekezni kellett, és publictól idegen módon, jónéhányan "csapatként" funkcionáltunk (nincs más, el kell ismernem, a coffosok is jófejek 😊)) ).
Más: a Túróczi-harcos az nem vmi "öreg" fake nickje? mert ott caen-nél nem épp úgy viselkedett 😊
és Stilicho is felfedhetné valódi nickjét (persze csak ha van 😊 ), szinte a legtöbb pályán különharcot vívunk 😊

Amikor loptam téleg csak loptam😊))
Ne bántsatok azért😊)
Mit szóltok az új logómhoz menõ mi😄DDDD
MEGA THX JOEBÁCSI😊))))

aPa
ja, genya Seat elment cigizni, és nem is olyan helyre feküdt, ahol legalább foglalná az alapot 😊 láma
és valszeg ezért robbant a tankod is 😄

iszonyat jó csaták voltak ma a serveren THX mindenkinek aki ott volt<#gun><#violent><#idiota>
joebacsi
nem raktam sehova expackot, azért erre gondoltam én is
spawn után egészen az ominózus pillanatig ki se tettem a seggem a tommykuktából 😊
úgyhogy valszeg tuvok verziója lesz a megoldás <#idiota>
(bár sztem valahogy seat cigicsikje is bejátszik <#ravasz1>)

LSSAHPAUL
Az expack egy idõ után magától felrobban.Nem tettél le elõtte expackot oda ?
Csoda hogy nem kaptál bant. Még a békebeli idõkben a riverán secret weapon pályán leaknáztam a hidat ahol az ellenség átakart kellni, jó hogy egy saját APC ment rá 6 emberrel. 1 honapos bannt kaptam. Csak protekciós alapon tudtuk elintézni hogy 3 nap múlva újra játszhassak. 😊

Tuvok
hülye, abban a forróságban a gázolajcsõ tömítését babrálni ... csodálkozol ? <#shakehead><#vigyor>

joebacsi
ma, tobruk, lssah szerver (bár ez szvsz mind1). kiszállok shermibõl tekerni egy kicsit csavarkulccsal a kezemben, majd következõ képkocka: egy hatalmas robbanás, mintha 4 expackot szortam volna szét fél sec alatt, és persze meghaltam úgy ötödmagammal, aztán ugye izombol kick 😊
nah ilyen bugot még nem láttam, lehet, hogy több van abban a csavarkulcsban, mint ami elsõre látszik? 😊

Tuvok

Bencsi
mindennaphúsvétlolmámor😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Kovács legény
Ha tojást nem várhatok
Szeszbe folytom bánatom
Már vaktában öntöm kölnim
Vodka is jó ,ha már sör nincs!

www.czekoart.hu

Kovács legény
bár ez inkább bamba mint boldog

www.czekoart.hu

Kovács legény
boldog nyult mindenkinek!

www.czekoart.hu

Tuvok
Elõször is Boldog Húsvétot vagymi 😊
Sok locsolót a csajoknak !
És HBD Repivnek, õs-ex-HBA bajtársunknak <#wave>

ja és:
.

joebacsi
nah uccu locsolni...