Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The future is now
The future is now
The future is now
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
brühühühühühüh<#hamm>#hamm>
Ez aranyos
Regisztráció idõpontja: 2005. 12. 04.
kemény 2,5 hete talán😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
mert akkor én is:
.
www.czekoart.hu
te dzsó nekünk is van egy szerverünk akkor mi is kemények vagyunk?

The future is now
The future is now
iszedtelek pajti, gyere játszani :p
Még egyszer érthetõen megkérdezem,hogy miért
lettem bannolva ?
Választ várok !
engem amugy nemérdekel hogy jobb a grafika,meg hogy egyáltalán I.VH vagy IIVH meg semmi iesmi.
A lényeg az ha az ember kurvajó társasággal van akkor a legszarab játékkal is eltud lenni évekig😄
persze ha kijön az FH2 én is rácuppanok
www.czekoart.hu
Zennon-t akkor miért is bannoltátok jan 18-ig?
Jöjjön Boti és magyarázza el!
Úgy látom kezdenek felborulni a szabályok, bizonyos embereknek amit lehet másoknak nem. Kharkovon ha én löttem középrõl a ruszki bázist kiabált mindenki, hogy basecamp. Ha a ruszkik katyusával a mi bázisunkat akkor meg csend.
3.éve nyomjuk lassan ezt a nagyszerû játékot, de egyfolytában ezen van a vita, hogy BC meg répázás.
Soha nem értettem, mert aki jól repül az bombázhatja a bázist nonstop, én meg nem mehetek oda a gagyi kis géppityummal. De elfogadtam, nyilván a többség véleménye számít.Ez OK.
Visszaolvasva, többeket is ért már sérelem a bannolás tekintetében.
Ha vannak szabályok az mindenkire vonatkozzon, még a vérprofikra is.
Ha meg nem tetszik, hogy elmondtam a véleményem, bannoljatok engem is!
<#banplz>#banplz>
Egyébként ha már itt tartunk, régen beléptél egy szerverre, köszöntél és visszaköszöntek. Itt már nem divat írni még egy HI-t sem mert komoly pontokat veszthet ez idõ alatt a toplistán felfelé törekvõ tag. Pffff
Ez tényleg jól néz ki. Az annyira nem vonz, hogy amcsi tengerészgyalogosként rohangásszak az iraki sivatagban buckalakókra lõdözve, vagy mi a francról is szól most a BF2, de az Afrikakorpsban szívesen szolgálok. SH!
The future is now
bár még kicsit odébb van (elég komótosan készülget), de elsõ körben a második világháborús afrikai hadszínteret fogja tartalmazni...
elég komótosan haladnak, de a minõségre tuti nem lesz panasz...ezenkívül, pl az utolsó 42-es fh patch már olyan fícsöröket tartalmazott, mint a páncélzatról lepattanó löveg, ha rossz szögben találod el a tankot:
vagy a spanwnoló kézifegyverek (éledni csak az alap assault fegyverrel, a k98-al tudsz, ha valami táposabb kell, pl mp40, stg, mg42, vagy panzerfaust, azt csak ilyen fegyvertárolókból tudsz szerezni, ahol ugye korlátozottak a készletek):
szóval ütni fog 😊