Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoj
vaaaaa
én minden nap nézem, de még nem 😞(((

LSSAHlavina
hm, nem sikerült még bannolnom senkit... Na megyek vissza játszani... szar egy nap ez... 😞

The future is now

LSSAHlavina
amúgy mindenki tud csinálni szervert... Egyszer én bekreáltam egyet.... Mire 6-an lettünk, addigra már úgy laggolt szegény adsl-em, hogy ihaj...

The future is now

LSSAHlavina
nekem speciel már a t*k*m is szõrös, képzeld el. Gyere be játszani, és mondd meg a nikked. 😊

The future is now

joebacsi
de az apukánk erõsebb!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rayden14
juhj de kemény itt mindenki ki lehet a gép mögöt 1 ,13 éves fiu

joebacsi
lehetek a barátod?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

muszály elmondani mindenkinek
brühühühühühüh<#hamm>

Bucser
"rég vok regelve leszarom az lssah-t csak nagyképüek"

Ez aranyos

Regisztráció idõpontja: 2005. 12. 04.

kemény 2,5 hete talán😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rayden14
Fel mek 1x az lssah servere mnidenkit lealázok<#alien2><#bee1><#gun><#violent><#vigyor3><#circling><#crazya>

joebacsi
nyuszit haggyátok, csak depis mert végetért a gyõzike 😞

no comment...😄DDD

Rayden14
ki én????

LSSAHPAUL
Õõõ ismerõs ez a hangnem... nem a matula.hu-nál dolgozol ?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Rayden14
ez lol

Rayden14
😄 akkor vmi elvan baszintva

érdekes aztírja hogy 2005.12.04-én reggeltél😄

Rayden14
juj de nagy a szád

akkor te csak félkemény vagy😄

Rayden14
14 már rég voltam 1 kicsit😛😛😛 rég vok regelve leszarom az lssah-t csak nagyképüek

ja és azértírtad 3-ra le mert spamelni akkrtál?

mert akkor én is:

.

Kovács legény
vagy az inkúját
ÓRTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
én ha akarnék tudnék csinálni egy szervert bibibiiii csak nem tudok😄

www.czekoart.hu

te rayden a 14 a korodat jelenti a neved után mert akkor mindent értek...

Kovács legény
ésakkormivan ha a volt rip(gondolom ezért csak "volt") lealázta õket,most tõlük is félni kell?

www.czekoart.hu

hú bazz mi folyik itt amióta nem voltam erre?😄

te dzsó nekünk is van egy szerverünk akkor mi is kemények vagyunk?

joebacsi
öö hallottuk a 2 végletet

Rayden14
MEG TI VAGYTOK A KEMÉNYEK MERT VAN 1 XAR SERVERETEK SZÁNALMAS

Rayden14
fogjátok magatokat kicsit vissza

Rayden14
1 kicsit nagy képû az lssah fogjatok vissza keménykedjetek a CoD.UO-ba csak az a gáz leeht ott is erõsek vagytok csak a "volt" rip lealázott titeket

LSSAHlavina
húbazz ez milyen dúrva... Jöjjön ide, mondja el! 😄 Bakker, összepisálom magam!!!!!! Na megyek játszani, olyan bannolhatnékom támadt! 😊)))

The future is now

LSSAHlavina
szerintem a következõ módszer célra vezetõ lesz. Mindenkinek betesszük a nevét egy kalapba, és minden nap kihúzunk kettõt. Ezeket egy napra bannoljuk. Ez egy igazságos rendszer, nem? 😊) Nincs veszekedés, hogy ki répázik és ki nem, ki mit csinált és ki mit nem, amiért mi jár és mi nem. Pusztán a valószínûségen fog múlni minden. Viszont, ne feledjük, a bannok ilyenképp tekintve független események, úgyhogy aki nem szerencsés, az egész évben nem játszik.... 😊

The future is now

LSSAHPAUL
Nem jön Boti.. Adjam meg a mobilszámát privátban? 😄

Tuvok
Te voltál soron ? 😊

LSSAHPAUL
Láttam szegény Zennont hogy próbál bejönni.. de szar érzés volt látni hogy nem tud.. pedig semmi közöm hozzá és a banolásához.. k
iszedtelek pajti, gyere játszani :p

Sziasztok !
Még egyszer érthetõen megkérdezem,hogy miért
lettem bannolva ?
Választ várok !

African
Ne gyere nekem pls a csíttel. THX. Ezért ennm tudom miért kaptam hardware bant.

LSSAHPAUL
Én hálókártyára tippelek mert a processzor number-t minden épkézláb ember letiltja a bios-ban. Gondolom integrált hálókártyád van, tiltsd le, kérj valakitõl kölcsön egy hálókártyát és kiderül.

Ahhoj
kérsz vkitõl kölcsön, kipróbálod, vagy igen, vagy nem
és megjegyez, a csít rossz...

African
Cobra vagy LSSAH-JAG...vmelyikõtök nem tudja pontosan hogy egy hálókártya csere megoldaná-e azt hogy global banntkaptam? Win ujrakás nem oldotta meg. Cobra ezt a 2 lehetõséget írta neke: win ujrarkás vagy hálókûártya csere.Pls írjon vmelyikõtök.<#help>

Kovács legény
sajnálom hogy igy gondolod ,hogy csak errõl szól,mert ennél azért jóval több.
engem amugy nemérdekel hogy jobb a grafika,meg hogy egyáltalán I.VH vagy IIVH meg semmi iesmi.
A lényeg az ha az ember kurvajó társasággal van akkor a legszarab játékkal is eltud lenni évekig😄
persze ha kijön az FH2 én is rácuppanok

www.czekoart.hu

DannyL
Wow ez jól néz ki. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

LSSAHPAUL
Regelt Boti az sg-re, nemsokára itt lesz. A köszönésre csak annyit mondott, hogy õ már direkt nem köszön mert többen is azonnal kilépnek ha meglátják..

joebacsi
látom sokat játszottál bf2vel 😊

Pukkandur
Sziasztok!

Zennon-t akkor miért is bannoltátok jan 18-ig?
Jöjjön Boti és magyarázza el!
Úgy látom kezdenek felborulni a szabályok, bizonyos embereknek amit lehet másoknak nem. Kharkovon ha én löttem középrõl a ruszki bázist kiabált mindenki, hogy basecamp. Ha a ruszkik katyusával a mi bázisunkat akkor meg csend.
3.éve nyomjuk lassan ezt a nagyszerû játékot, de egyfolytában ezen van a vita, hogy BC meg répázás.
Soha nem értettem, mert aki jól repül az bombázhatja a bázist nonstop, én meg nem mehetek oda a gagyi kis géppityummal. De elfogadtam, nyilván a többség véleménye számít.Ez OK.
Visszaolvasva, többeket is ért már sérelem a bannolás tekintetében.
Ha vannak szabályok az mindenkire vonatkozzon, még a vérprofikra is.
Ha meg nem tetszik, hogy elmondtam a véleményem, bannoljatok engem is!
<#banplz>
Egyébként ha már itt tartunk, régen beléptél egy szerverre, köszöntél és visszaköszöntek. Itt már nem divat írni még egy HI-t sem mert komoly pontokat veszthet ez idõ alatt a toplistán felfelé törekvõ tag. Pffff

Ahhoj

LSSAHlavina
Akkor mire lejjebb megy az ára a BF2-nek, lesz is értelme megvenni... 😊)))))))))
Ez tényleg jól néz ki. Az annyira nem vonz, hogy amcsi tengerészgyalogosként rohangásszak az iraki sivatagban buckalakókra lõdözve, vagy mi a francról is szól most a BF2, de az Afrikakorpsban szívesen szolgálok. SH!

The future is now

joebacsi
hát majd lassan tedd vissza 😊
bár még kicsit odébb van (elég komótosan készülget), de elsõ körben a második világháborús afrikai hadszínteret fogja tartalmazni...

elég komótosan haladnak, de a minõségre tuti nem lesz panasz...ezenkívül, pl az utolsó 42-es fh patch már olyan fícsöröket tartalmazott, mint a páncélzatról lepattanó löveg, ha rossz szögben találod el a tankot:

vagy a spanwnoló kézifegyverek (éledni csak az alap assault fegyverrel, a k98-al tudsz, ha valami táposabb kell, pl mp40, stg, mg42, vagy panzerfaust, azt csak ilyen fegyvertárolókból tudsz szerezni, ahol ugye korlátozottak a készletek):

szóval ütni fog 😊

Mr Manson
csá ecsém

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN