Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
Wespe se mindig életbiztosítás😄

www.czekoart.hu

Ahhoj
igen, b17tel az 😄DDDDD

joebacsi
"banerolni" 😄
amúgy annyira nem vészes a helyzet, csak kicsit oda kell figyelni (meg nem beülni a b17be, mert azzal kész öngyilkosság játszani az LSSAH szerverén 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
tört van?

oniel
én akkor azt kérdezzném, hogy mit lehet a serveren csinálni?????
tehát nem ülhetek be minden jármübe.
nem löhetek akárkire.(elötte köszönés hello te vagy az???)
és csak a nagyfönök után lehet menni, elötte semmi kép.
és ha mondjuk lelövök véletlenül egy servertulajdonost????
akkor még a személyigazolványomat is elveszik???
szerintem csak azokat kell banerolni akiknek mondjuk -6 pont vagy annál kevesebb van.az biztos hogy nem véletlen!!!
<#ejnye1>

DannyL
muhaha 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

a battlefield 1942 😊

Mr Manson
mijött ki?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

joebacsi
vanmá szerver?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DannyL
akkor kijött? jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Kovács legény
tényleg ,bazzz akkor töltöm is le😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
nemtom hogy lesz e,nem tudjuk hogy hogy kell😊

www.czekoart.hu

Rayden14
VICCES😄

joebacsi
nem, õk még csak nagyon kezdõk a játékban

Rayden14
JCSR nektek nem lesz serveretek????

DannyL
kijött már a játék?

LSSAHlavina
dehogynem. Csak követni kell az installálásnál pontosan azt, amit ír.

The future is now

Kovács legény
nincsmit😊

www.czekoart.hu

Kössz de ott sajna nem írják le ami nekem kell!!!!
LSSAHPAUL
Köszönjük a szakértõi véleményt Jeep CSata Rulez 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHlavina
bfhelp.try.hu

The future is now

Tom hogy kicsit régi a game.De nem tok multiba fellépni 1.61-es patch van fenn!!
Az adatok különböznek a szerverétõl!!!
Valaki segítsen.Elõre is kösszi!!!
Kovács legény
A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.A JEEP az nem wespe.

www.czekoart.hu

LSSAHlavina
A Wespe az nem jeep. A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.A Wespe az nem jeep.

Már a 6. ember bannoltam ki, mert elvitte elólam...

The future is now

Pukkandur
Ha a fórumra addig már nem jönnék:
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet!

Ma este meg:<#violent>

Pukkandur
Üdv!
Köszi a részletes választ, világos minden.
Neked is Boldog Karácsonyt és BÚÉK!

Ahhoj
textspam

Tuvok
Szmájliszpem .

African
<#circling><#violent>

Ahhoj

LSSAHlavina
Na, ma 6-ig kéne lennem, de asszem bemondom az unalmasat, és megyek haza bannolgatni. Playerek reszkessetek. Kiélem rajtatok sanyarú gyerekszoba nélküli gyermekkorom összes elfojtott dühét!

The future is now

LSSAHlavina
Paul, mizujs van a pókos fórumban? 😊

The future is now

LSSAHlavina
Azért ezt rögzítsük, a jegyzõkönyv kedvéért, hogy most egy kisebbfajta csodának vagyunk tanúi, kb. akkorának, mint a rátóti csikótojás. Boti fórumon.... Wow.

The future is now

LSSAHlavina
Valami OIasmi... 😊

The future is now

LSSAHlavina
Valami OIasmi... 😊

The future is now

Üdv gyerekek!

Palkó szólt tegnap hogy valakit banoltam és most itt siránkozik hogy mondjam meg miért.
Õszintén megmondom fogalamam sincs téged miért banoltalak, nem szoktam megjegyezni az emberek nevét akit kidobok. Ha jól emlékszem 3 vagy 4 embert dobtam ki Kharkovon mert folyamatosan répázták a német alapot repülõvel egy meg katyusával, peddig már be volt szorítva oda az ellenfél. De ezek mind csak 10 perces banok voltak. A Caeni pályán pedig adtam valakinek egy hónapos bant mert kilõtte a tankomat ágyuval hátulról csak poénból, utánna irt egy sorryt de azt már csak akkor láttam amikor visszaléptem a játékba a remote managerbõl. Most hogy te voltál-e az illetõ azt nem tudom de õszintén szólva nem is érdekel.
Én nem vagyok haragtartó, felõllem akár naponta törölhetjük a ban listát a szerveren, ha valaki baromkodik akkor úgy is kidobjuk megint. Most az, hogy valakimelyik oldal baserapel, basecampel és nem dobjuk ki azonnal nem jelenti azt hogy van akinek szabad és van akinek nem, csak nincs megfelelõ alkalom rá hogy kidobjuk az illetõt. Mert egy harc hevében nem fog egyikünk sem átváltani a remote managerbe, hogy kidobjon valakit, max. ha pont akkor halt meg és van elég idõ a vissza spawnolásig.
Ami meg a köszönéseket illeti, az rendben van hogy ha valaki belép akkor beír egy szia, vagy hi, esetleg (sieg heil-t), de ha mindenki visszaköszönne mindenkinek aki belép akkor már chat szervert is nyithatnánk egyben. Meg sokszor elég hamar eltünik a szöveg mert pont akkor hal meg több ember.
Visszatérve a banolásokra én akkor szoktam banolni embereket ha baserapelnek repülõvel esetleg Wespével,Katyusával,Priestel amikor az ellennek nincs más pontja csak az alap, ha valaki az alapon campel,vagy ha dtk -znak jármûért. Ezekért altalában 10 perc vagy napi bant adok ha éppen bent vagyok és látom. Más esetek amikor banolok valakit ha elvisz egy Wespét , Priestet amivel pont lövök. Dobtam már ki azért is személyeket mert spawnkempeltek egy pontot, és persze tovább lötték azután is miután már le volt fehérítve, és le TK -ztak.
De ha rossz a hagulatom akkor elég egy TK és már repül is az illetõ. Ez alól csak az kivétel ha klántárs, vagy esetleg bent van a TS -ünkön, mert akkor ott kapja meg a letolást.
De ha valakit banoltam esetleg hosszabb idõre akkor itt majd elsírhattja a bánatát és Paul jó adminhoz illõen kitöröli a banlistáról. Én ritkán olvasom a fórumot, szóval hiába is kérditek miert voltatok kidobva úgy sem emlékeznék már a dologra.
Amúgy meg kivánok mindenkinek Boldog Karácsonyt és Új Évet!
LSSAH-BOTOND.
te dzsó mi mért csak málnaszörpizünk a klántalikon?<#conf>

joebacsi
hmm, csak nem Szent Gyõzelem? 😊

ti ennyi alkoholmentes sört tudtok meginni??<#ijedt>
hûha
a következõ arckok láthatók a képen?:<#finom><#buck><#zavart2><#guluszem1><#szomoru1>

ti ennyi alkoholmentes sört tudtok meginni??
hûha

LSSAHlavina
Kedvcsináló a klántalihoz... 😊 A kép felsõ része cenzúrázva lett, mert alkalmas kiskorúak fejlõdésben történõ reparálhatatlan megállításához.

The future is now

LSSAHlavina
A lényegi részre nem áll módomban válaszolni, mert nem én bannoltam... Pisilni meg úgyis kell, ha az ember játék közben sörözik.

The future is now

African
Jah és úgy látom te is csak a gép mögül dumálsz az LSSAH-nak...Kiváncsi vok élõbe mit tennél ellenük.<#pardon1>csak így néznél rájuk:<#ijedt>

African
Rayden 14!!!! Te 14 éves vagy mi?😄😛

Hu.man limbi
Esetleg a gyerekeink😊

Pukkandur
Köszi Zennon nevében is!
Kicsit túlzott bünti lett volna a jan 18-ig <#lookaround>
Este újra itt, szép napot!

Pukkandur
Pisilés helyett inkább reagáltál volna a lényegi részre!

Tuvok

meg én azthittem mindenki 10 éves😄

me te hány éves is vagy ??????