Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor végre lesz értelme, hogy megvettem a Bf2-t. 😊 Mikor is jön ki?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
www.czekoart.hu
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A BR és BC a leggyakoribb kiváltó ok... Vagy Boti leTKzása...
The future is now
The future is now
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
de ha direkt is lettünk volna, a szabályzat megengedi, vagy nem? 😊
na de mind1, spongyát rá, lec rákenról! 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Légyszives árulja már el valaki,hogy miért lettem bannolva ?
Jó lenne tudni !
Köszi ! 😞((
(azé csak ennyi, mer lami ahhoj nemvót fenn, pedig akkor még egy pár tizessel több lenne <#hehe>#hehe>)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The future is now
😄DD
nem kell mindent a szivre venni!
ok ,okozat!
valaki azért lesz dühös, mert igazssátalanul bántak vele,ezt kár szépitenni.
amilyen a vezér, olyan a csapata!
<#ejnye1>#ejnye1>
The future is now
The future is now
másrészt mi viszont még a kijáratot se kempeltük, hanem épp vkit a parton szedtünk ki, mentünk fel, és vki tüzet nyitott ránk a kijárattól nem messze
na most nem fogok hátat fordítani és fejvesztve menekülni, nehogy túl közel lõjjem le õt a bázishoz, miközbe õ seggbenyom
így hát két oldalról rámentünk, és utána gurultál ki te, és téged már elmenõben lõttünk le...
egyébként meg miért ne lõjjek akárkit, függetlenül attól, hogy hol van, ha már õ tüzet nyitott rám? (igen, bevallom, fõbázison levõ aa-t is kiszoktam bombázni... 90%ban csak akkor, amikor már ülnek benne, és annak is 70%ban, ha már lõtt is vele....)
a sörért meg megyek 😄DD
amúgy részemrõl nincs semmi probléma, megesik az ilyen, éppen akkor rosszul esett, amikor olyan jól álltam, pedig aztán én igyekezek fair-ül játszani 😊
pápá
Szerintem nyissunk itt egy külön topicot Lavina bannol néven. <#heureka>#heureka>
The future is now
The future is now
-141 db gazalán 62-62 axis-allied gyõzelem és 17 egál
-129 db omahabícsen többszõr gyõzõtt az allied....
-166 db Kharkovon szinte egyenlõ a gyõzelmek aránya
Szvsz Aberdeen papirforma.
Pár évvel ezelõtt robbant be a bf-közösségbe. 😄
Itthol 2 gépem van a másikon játszott és a riverán õ a mistralon. Mondtam is neki hogy gyre a riverára, itt van midenki, de õ csak azt hajtógattta hogy õt itt szeretik, állandóan róla van szó. (angolul max 5 szót ismer) Irigységbõl már ránézek a monitorjára hogy mit csinál hogy ennyire téma.. talán javit..
Hát egybõl kiszúrtam hogy sniperrel lövi a sajátjait és már mindenki adminért üvölt. 😄 Mondom neki bakker a sajátod lövöd.. Lõdd a kéket! Ok. -a gond csak az volt hogy nem tudta hogy a progi néha átdobja a másikoldalra, igy folytatódott a történet napról-napra. Persze nekem errõl semmi tudomásom nem volt mert amikor búcsúzott 30 percig méltatta magát hogy ennyi embert kiszedett meg annyit stb. Na egyszer egy szép nyári napon szokásos game, én a riverán játszok õ a mistralra probálna bemenni.. - Nem megy a szerver tudsz róla Paul ?
Ránézek a moncsijára hát banned from server.. hm mondom is a többieknek hogy joe-t kibanolták a mistral-ról. benézünk hátha kapunk magyarázatot. Beirom hogy hi all, pont irnák hogy miért banilták ki (kb 3 percig irtam már a mondatot akkoriban nagyon csehül ment az angol) erre banned from szerver. A többiekkel ugyanez. Na innentõl mindennapossá vált hogy bementünk kb 8an és mindenkit ütöttünk ahol értünk meg sieg-heileztünk 😄 ( azért nem vagyunk bosszúállóak, csak kb 3 hónapig csináltuk).
Kharkovon nagyon jól ment a game, 5 perc volt hátra és még nem haltam meg pedig már lebombáztak-felrepültem, tankkal rámlõttek- akkor is ,szal kurva nagy mákkal még 1xsem haltam meg. beültem az aa-ba mert az ellen már bevolt "kempelve" csak a repcsik jelentettek veszélyt. Erre egy saját sniperünk kiszedett.... Emiatt marad el az év végi amnesztia mert ez az ember többet nem fog átszani nálunk azt szavatolom.
csak a túlkapásokkal kell vigyázni
ha lssah-lavina névvel játszott valaki és kibannolt valakit, akkor ha nem is lavina volt azért egy csapattársnak kellett lennie..😊)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
- PZ4-ben ülök Caen-en axisként. Egy axis APC közeledik nagy sebességel. Gondoltam milyen rendes, hoz lõszert. Kövi pillanatban belémpukkan. Jó, elnézte. Arrébb megyek. Pukk, megint belém, füstöl a PZ-m. Ekkor már negatívoztam keményen, tankkal egy helyben állva. Erre elõre-hátra mozogva addig jött belém finoman, míg fel nem robbant a tankom.
- El Alameinen Stukázok. Kicsit megszednek, megyek vissza a hangárba javítózni. Mindíg ezerrel zúgok be, hátsó falnak csapódva, mert szarul repülök. Megjavultam, megyek hátra, de valami miatt nem tudok kimenni a hangárból. Rájövök, hogy valami mögém spawnolt, vagy ilyesmi. Kiszállás, nézem, egy APC áll a stukám elõtt, jó, arrébb viszem. Be a stukába, nyomom hátra, megint nem megy. Kiszállok, APC megint ott van. Jó, kiszállok APC el, én stuka, hátra, nem megy. Most egy wepse volt ott. Na ekkor már gyanús volt, elvittem a wespét kicsit messzebb, be a stukába, majd kiszálltam, és aki a wespével a hangárban volt, azt bannoltam.
Szerintem ezek a gyerekes dolgok... Majd írok még párat, ha eszembe jut. Lehet, hogy az évvégi általános amnesztiába én is beszállok, de pl. a múltkor pont Paul húzta fel magát egy hasonló dolgon úgy, hogy azt mondta, nem lesz amnesztia... 😊
The future is now
Tudom, hogy Paul azért írta így, hogy ma kaptam vissza az admin jogot, hogy élét vegye a vitának, mintha meg lettem volna fenyítve a ban miatt, de erre nincs szüxég. Szerintem úgy nem lehet játszani Tobrukon, ha felállnak az allied tankok a német kijáratokhoz, takarásba és levadásznak mindent, ami kijön. Igazából, ha már itt tartunk, ugyanez igaz Kharkovra is, vagy Battleaxe-ra, ha be van szorítva az ellen, és már a kijáratnál szétwespézik vagy lerepülik, baromi unalmassá válik. Klánmeccsen ez oké, de publicon elkezdenek kilépni az emberek.
The future is now
The future is now
www.czekoart.hu
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
😊
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nem tudom vmi beütése lenne???Mert elég furán szokott viselkedni..
felraktam a játékot, de nem müködött rendesen, felraktam a 1.4 pachet annál meg elindül az elején és egyböl ki is kapcsol, mit kel még felrakni hogy jó legyen.
(Köszi)