Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
nemtom,de az bizti hogy rákattanok majd egybõl

www.czekoart.hu

Fritz Von...
Köszi 😊

Akkor végre lesz értelme, hogy megvettem a Bf2-t. 😊 Mikor is jön ki?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény
Az fh2 is II.VH-s lesz

www.czekoart.hu

Fritz Von...
Figy Joe. A Forgotten Hope 2 is modern lesz, mint a BF2, vagy pedig a BF2 motorra ültetik át a 2. Vhs környezetet? Azért kéne tudnom, hogy visszategyem-e a Bf2-t... 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Tuvok
Külföldön az AT is az 😊

LSSAHlavina
Zennon, nem lehet, hogy ezt a táblát szegted meg?

A BR és BC a leggyakoribb kiváltó ok... Vagy Boti leTKzása...

The future is now

LSSAHlavina
Ja, Bencsi nem volt itt tennap este, így lehettem elsõ Sztálinon... Ezért jövök egy sörrel neki is... 😊 Mióta itt eszi a fene a szerverünkön, ritkán csillog így a csillagom a mapok végén.... 😛P

The future is now

LSSAHlavina
huhh, azt hittem én bannoltam.... 😊

The future is now

LSSAHPAUL
Unknown reason, Boti az illetékes, Jan.18-án jár le,addig is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet neked!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ahhoj
most mi bajod a karácsonyi logómmal? 😞(

Ahhoj
nem, nem ott dekkoltunk folyamatosan, és szedtük ki õket (amúgy aki ott dekkol azt olyna egyszerû hátbatámadni), tényleg csak véletlenül voltunk ott 😊
de ha direkt is lettünk volna, a szabályzat megengedi, vagy nem? 😊

na de mind1, spongyát rá, lec rákenról! 😊)

Ahhoj
kuss 😄DD

joebacsi
lassan-lassan jön az fh2 bf2-re...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sziasztok !
Légyszives árulja már el valaki,hogy miért lettem bannolva ?
Jó lenne tudni !
Köszi ! 😞((

joebacsi
nah, ma nekem is sikerült összecsítelnem egy bencsi féle statot...öregdzsó, nemvéndzsó 😄

(azé csak ennyi, mer lami ahhoj nemvót fenn, pedig akkor még egy pár tizessel több lenne <#hehe>)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
KIBANNNNNOLLLLLLT, ÚÚRRRIIIIIIIIIISTEEEEEEEEEEEEEN, MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR MEEEEEEEGIIIIINT KIBAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNOLLLLLLTTTTTT!!!!!!!

The future is now

joebacsi
MEEEGAAAGGGGYAAAA, NEEEEEMHISZEEEEMEEEL MEEEEEEGAAAAGGYYYAAAAA!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚRÍÍÍSTEEEEEEEN, MEGAAAAAGGGYYYYYAAAAAA!!
😄DD

LSSAHPAUL
ELBASZTAM, ELBASZTAM !!! Van ettõl jobb hasonlat is: Mint KORDA GYÖRGY a poker-közvetítésnél 😄

LSSAHPAUL
Hú de jót mondtál.. tisztára mint Verebes mester a magyar foci közvetítéseknél!

oniel
hi!nos nem lehet hogy mégis a banolokkal van a baj???????
nem kell mindent a szivre venni!
ok ,okozat!
valaki azért lesz dühös, mert igazssátalanul bántak vele,ezt kár szépitenni.
amilyen a vezér, olyan a csapata!
<#ejnye1>

<#banplz>

joebacsi
jah, szóval készüljetek fel, ha legközelebb a szerveren nem lecsókolbásszal és forralt borral vártok, akkor kevesebbek lesztek néhány fejjel, mer én olyan b@szott igazságos király vagyok 😊

LSSAHPAUL
Hé Joe! nem nézted te túl sokat a magyar népmesékben mátyáskirályt ? ( magyar úrak jõnek lssah szerverre... lehet érdemes lenne átkölteni. pl milyen admin volt õ.. türü-türü-tû-rü

joebacsi
hmm, ha belegondolok sztem mégis te bannoltál 😄

joebacsi
hmm akkor lehet keverlek valamelyik csapattársaddal, mondjuk énis álnéven toltam, meg ugyis mentem volna már, szóval annyira nem izgatott a dolog 😊

LSSAHlavina
jajj ezt a logót cseréld már le, mert ezért is bannollak, és akkor 2 napi sört kell majd fizetnem... 😞

The future is now

LSSAHlavina
hát nekem úgy tûnt, ott álltok a domb takarásában, és sorban szeditek ki oldalról, aki gurul ki a bázisról. Ehhez mondjuk nem kell nagy tudomány.. <#violent>

The future is now

Ahhoj
nyílván nem tûnt fel, de egy részt tudtommal szabályzatban csak az van, hogy kempelni a bázist nem szabad
másrészt mi viszont még a kijáratot se kempeltük, hanem épp vkit a parton szedtünk ki, mentünk fel, és vki tüzet nyitott ránk a kijárattól nem messze
na most nem fogok hátat fordítani és fejvesztve menekülni, nehogy túl közel lõjjem le õt a bázishoz, miközbe õ seggbenyom
így hát két oldalról rámentünk, és utána gurultál ki te, és téged már elmenõben lõttünk le...
egyébként meg miért ne lõjjek akárkit, függetlenül attól, hogy hol van, ha már õ tüzet nyitott rám? (igen, bevallom, fõbázison levõ aa-t is kiszoktam bombázni... 90%ban csak akkor, amikor már ülnek benne, és annak is 70%ban, ha már lõtt is vele....)

a sörért meg megyek 😄DD

amúgy részemrõl nincs semmi probléma, megesik az ilyen, éppen akkor rosszul esett, amikor olyan jól álltam, pedig aztán én igyekezek fair-ül játszani 😊
pápá

LSSAHlavina
Na ezért viszont bannolni szoktam azonnal. Miért? Azért, mert ezzel is szoktak szórakozni. Direkt eléállnak az ágyúcsõ elé, legyen az bármilyen fegyveren, és az elsütõ TK-t kap. Sajnos nem lehet mindíg megállapítani, hogy direkt volt-e, de már legalább 5 embert bannoltam azért, mert többszöri felszólításra sem hagyta abba ezirányú tevékenységét. Minek kell felugrani egy tankra? Ja, az APC-miatt is, aki folyton belém jött, persze TK-t kaptam, mert õ is felrobbant... A szerveren pedig 70 másodperc bünti van a TK-ért, szóval ne ugráljatok ágyúcsõ elé, fõleg ha én ülök benne, mert azért tuti bannolok, ebben nincs kivétel. Az meg, hogy javítottál, enyhítõ körülmény, nem mindíg látom, mi történik körülöttem, ha épp lövök valakire, ezért szerintem azt sem láttam, hogy felugrottál a tankomra, hiszen akkor nem lõttem volna... Ha még bannolva vagy, szólj, és kiszedem.

Szerintem nyissunk itt egy külön topicot Lavina bannol néven. <#heureka>

The future is now

LSSAHlavina
Aki továbbra is úgy érzi, jogtalanul bannoltam, az jöjjön el meghívott vendégként az LSSAH klántalira, meghívom egy napi sörellátmányra. 😊

The future is now

LSSAHPAUL
néhány érdekesség.. http://193.138.125.6/maps.htm
-141 db gazalán 62-62 axis-allied gyõzelem és 17 egál
-129 db omahabícsen többszõr gyõzõtt az allied....
-166 db Kharkovon szinte egyenlõ a gyõzelmek aránya
Szvsz Aberdeen papirforma.

LSSAHPAUL
Ja ilyen sniperünk nekünk is volt.. emléxel Lavina LSSAH-JOE-ra ?
Pár évvel ezelõtt robbant be a bf-közösségbe. 😄
Itthol 2 gépem van a másikon játszott és a riverán õ a mistralon. Mondtam is neki hogy gyre a riverára, itt van midenki, de õ csak azt hajtógattta hogy õt itt szeretik, állandóan róla van szó. (angolul max 5 szót ismer) Irigységbõl már ránézek a monitorjára hogy mit csinál hogy ennyire téma.. talán javit..
Hát egybõl kiszúrtam hogy sniperrel lövi a sajátjait és már mindenki adminért üvölt. 😄 Mondom neki bakker a sajátod lövöd.. Lõdd a kéket! Ok. -a gond csak az volt hogy nem tudta hogy a progi néha átdobja a másikoldalra, igy folytatódott a történet napról-napra. Persze nekem errõl semmi tudomásom nem volt mert amikor búcsúzott 30 percig méltatta magát hogy ennyi embert kiszedett meg annyit stb. Na egyszer egy szép nyári napon szokásos game, én a riverán játszok õ a mistralra probálna bemenni.. - Nem megy a szerver tudsz róla Paul ?
Ránézek a moncsijára hát banned from server.. hm mondom is a többieknek hogy joe-t kibanolták a mistral-ról. benézünk hátha kapunk magyarázatot. Beirom hogy hi all, pont irnák hogy miért banilták ki (kb 3 percig irtam már a mondatot akkoriban nagyon csehül ment az angol) erre banned from szerver. A többiekkel ugyanez. Na innentõl mindennapossá vált hogy bementünk kb 8an és mindenkit ütöttünk ahol értünk meg sieg-heileztünk 😄 ( azért nem vagyunk bosszúállóak, csak kb 3 hónapig csináltuk).

LSSAHPAUL
ja.. így van nagyon felhúztam magam.. mai napig tisztán él bennem a story.
Kharkovon nagyon jól ment a game, 5 perc volt hátra és még nem haltam meg pedig már lebombáztak-felrepültem, tankkal rámlõttek- akkor is ,szal kurva nagy mákkal még 1xsem haltam meg. beültem az aa-ba mert az ellen már bevolt "kempelve" csak a repcsik jelentettek veszélyt. Erre egy saját sniperünk kiszedett.... Emiatt marad el az év végi amnesztia mert ez az ember többet nem fog átszani nálunk azt szavatolom.

Pink Tiger
szerintem nincs gond a szigorú adminolással, az lssah szerver tényleg mindig tele van és a régi szép idõkben sem volt sok ilyen szerver..
csak a túlkapásokkal kell vigyázni

ha lssah-lavina névvel játszott valaki és kibannolt valakit, akkor ha nem is lavina volt azért egy csapattársnak kellett lennie..😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHlavina
Hogy kicsit vidámabb dolgokról beszéljek, néhány példa, miért jár permanens ban:

- PZ4-ben ülök Caen-en axisként. Egy axis APC közeledik nagy sebességel. Gondoltam milyen rendes, hoz lõszert. Kövi pillanatban belémpukkan. Jó, elnézte. Arrébb megyek. Pukk, megint belém, füstöl a PZ-m. Ekkor már negatívoztam keményen, tankkal egy helyben állva. Erre elõre-hátra mozogva addig jött belém finoman, míg fel nem robbant a tankom.

- El Alameinen Stukázok. Kicsit megszednek, megyek vissza a hangárba javítózni. Mindíg ezerrel zúgok be, hátsó falnak csapódva, mert szarul repülök. Megjavultam, megyek hátra, de valami miatt nem tudok kimenni a hangárból. Rájövök, hogy valami mögém spawnolt, vagy ilyesmi. Kiszállás, nézem, egy APC áll a stukám elõtt, jó, arrébb viszem. Be a stukába, nyomom hátra, megint nem megy. Kiszállok, APC megint ott van. Jó, kiszállok APC el, én stuka, hátra, nem megy. Most egy wepse volt ott. Na ekkor már gyanús volt, elvittem a wespét kicsit messzebb, be a stukába, majd kiszálltam, és aki a wespével a hangárban volt, azt bannoltam.

Szerintem ezek a gyerekes dolgok... Majd írok még párat, ha eszembe jut. Lehet, hogy az évvégi általános amnesztiába én is beszállok, de pl. a múltkor pont Paul húzta fel magát egy hasonló dolgon úgy, hogy azt mondta, nem lesz amnesztia... 😊

The future is now

LSSAHlavina
hehe, ez meg egy kis ferdítés, az "hogy ma kaptam vissza az admin jogom" nem azt jelenti, hogy meg volt vonva, hanem én uninstalláltam a BF42t, meg vele mindent, az admin jogom is kitöröltem. Ez megesik úgy félévente egyszer, mikor már nagyon nincs kedvem játszani. Az admin jog nekem csak púp a hátamon, igazából már egyszer megfogadtam, hogy soha nem fogok adminolni többet, akkor amikor ki lett törölve a banlist. Na 2 nap múlva olyan fasza volt a szerver, hogy mindent lehetett rajta csinálni, csak játszani nem. Ebbõl tanultam, és én 2-3 naponta lementem magamnak a banlistet. Akit permanentre rakok, az tuti valami szándékos dolgot csinált, és nincs helye a szerveren. Ha valaki kitörli a banlistet (ami már egyszer elõfordult azóta) akkor én visszaszerkesztem bele az én banjaimat...

Tudom, hogy Paul azért írta így, hogy ma kaptam vissza az admin jogot, hogy élét vegye a vitának, mintha meg lettem volna fenyítve a ban miatt, de erre nincs szüxég. Szerintem úgy nem lehet játszani Tobrukon, ha felállnak az allied tankok a német kijáratokhoz, takarásba és levadásznak mindent, ami kijön. Igazából, ha már itt tartunk, ugyanez igaz Kharkovra is, vagy Battleaxe-ra, ha be van szorítva az ellen, és már a kijáratnál szétwespézik vagy lerepülik, baromi unalmassá válik. Klánmeccsen ez oké, de publicon elkezdenek kilépni az emberek.

The future is now

LSSAHlavina
LOL olvasok itt olyanokat 😊)) Egyrészt nem emlékszem, mikor játszottam utoljára orosz oldalon Battlefield-et, sõt, allied oldalon. Nézd meg a statot a fegyverek tekintetében, vagy kérdezd meg a klántársakat, az elmúlt 1 évben mikor láttak allieden játszani. Fõleg repülni nem repültem Kharkovon soha. 😊) Akkor ki ült az Il-ben, és ki bannolt téged? Mer én nem az tuti. Ja, amúgy arra emlékszem, hogy valaki LSSAH-LAVINA néven játszott, és szerintem pont Kharkovról bannoltam permanentre, mert hülyeségeket is írkált be, de benn sem voltam, csak remote-ból láttam. Ha érdekel, felcopyzom ide a banlistet, még ma is benne van egy LSSAH-LAVINA, de persze nem az én keyhashemmel...

The future is now

Kovács legény
én abban a pár napban vettem amikor Fritzék véletlenül leárazták 12990rõl 9999re<#vigyor2>

www.czekoart.hu

DannyL
Hát én csak Danee-t ismerek meg DeniBoj-t. Nemtok róla, hogy lenne másik DannyL. :o)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

10 bõl 8x Te lõttél le.... utállak, ha nem vagy akkor aranyam is lehetett volna, így csak bronz :/
😊

Ahhoj
philippines már nem kell 😊

meg nem sokára megyek be egyetemre... 😞

Ahhoj hova lettél?

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

African
LAVINA---- 25/17/6-os volt az átlagom, segítettem javítottam a tankját meg le is írtam neki hol az ellenfél aki m,egölt, felugrottam a tankjára lõttegye, meghaltam. Semmit nem írtam be. Erre megfogja és kibannol.
Nem tudom vmi beütése lenne???Mert elég furán szokott viselkedni..

Tuvok
Jah, Angyinak HBD <#pias>

Tuvok
De késõbb vetted egy évvel <#bdead>

HY!
felraktam a játékot, de nem müködött rendesen, felraktam a 1.4 pachet annál meg elindül az elején és egyböl ki is kapcsol, mit kel még felrakni hogy jó legyen.
(Köszi)
Pink Tiger
hbd archangel <#wave>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Kovács legény
ratyi Te<#hawaii>

www.czekoart.hu