Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Nemtom' ez mennyire müxik.

Na BB...
Becsengettek, és már mindenki türelmetlen. Lavina meg, állandóan dobál papírgalacsinnal. Joebácsi a padra firkál, mert már unja a korepetálást. Pink Tiger meg a pad vasalatához nyom, egy elektromos öngyujtóból kiszedett, helyi áramfejlesztése alkalmas eszközt és az elötte ülõk sorban felugrálnak.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
<#wilting>
<#fejvakaras>

<#duhos2>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Pink Tiger
ja tényleg, általában az van hogy aki letékáz a repcsiért nekimegy az elsõ épületnek a reptéren 😄 bannal lehet tanítgatni a házirendre..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHlavina
asszem még hozzá kell rendelni remote-ban egy guid-ot az adott playerhez, vagy ilyesmi, hogy a bf42 tudja, nem csak az admin nevén játszol, hanem a guid is stimmel.

The future is now

JAG1
Tényleg BB...
Most, hogy mondod, észrevettem, hogy az Õ FAQ-ját olvasgatom.

joebacsi
hát a júzernév helyére a júzernevet, a pass helyére meg a pass-t, és talán ugy mukodik is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
mondjuk keressétek meg tájt vagy bbét és elmagyarázzák a konzolos adminolást (én is megtenném szívesen de életemben nem voltam admin)

de tényleg keressétek meg valamelyiküket!😊

joebacsi
áhh nekem az a kedvencem, mikor a mögöttem felszálló gépbõl kapok egy sorozatot...meg ha egy ilyen tkzó vérpistike beszabadul egy gépbe még felszállni se tud wake-en...csak azt nemértem, hogy az ilyenek minek élnek...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JAG1
admin.enableRemoteConsole (username) (password) #

Ezt írom be, de nemsok törénik.

Pink Tiger
konzol!!!!!! 😊

ha felírok egykét nagyon baromarcút a listámra bannoljátok pár napra? érdemes ilyesmivel idõt töltenem ha nincs admin a szerveren?

Pink Tiger
hát tegnap waken durva volt alliednek lenni ha repcsibe akartál ülni😊 az elsõ öt halálom azért volt mert letékáztak..

az egyik legsunyibb az ha ilyenkor beül mögéd vérpisti és a függõleges vezérsíkot lövi ezerrel egy csíknál meg kiugrik és várja hogy lezuhanj...

hát párszor elszakadt a cérna nálam is és visszafordultam repzajjal leadni néhány sorozatot a repteres barmokra

Pink Tiger
kharkov az egyik legvészesebb pálya ilyen szempontból, és a tegnapi még csak egy fél rape volt😉

itt szinte mindig rape van, néha van hogy 2 löveg 2-3 tank egy csomó sniper és beszivárgó assik bossantják a beszorított felet természetesen a két repcsivel együtt 😄
és ez független attól hogy van e lssahs a szerveren

JAG1
Én már nézegettem, de az istennek nem megy a feljelentkezés. <#nemtudom>

JAG1
Azt tudom javasolni, hogy ezen a néven, vagy közérthetõ néven játsz. Erre azért van szükség, hogy lássák/suk nem vagy kezdõ és valszeg' nem direkt TK-zol. Annyi marha van, legalább ezzel segítsd az admin dolgát. A sok nick-re rápillantva, egyböl kiszûrsz 10-et, aki clantag, vagy ismert és ha ilyen tk-t látsz, meg sem fordul a fejedben, hogy direkt csinálta.

Pepti
Lavina: lehet félreértettél :-) Továbbra is minden respect részemrõl felétek, amiért üzemeltetitek a szervert. És bár még csak pár napja játszok újra 42-vel, semmi gondom nincs az adminkodásotokkal, nem is láttam efélét eddig. És nem is érzem igazságtalannak a ténykedéseteket. Mivel jómagam is több szerveren, több játékban voltam már admin, tudom, hogy nem egyszerû feladat. Csak így, a lenti formában eléggé idegesítõ volt. Nem is az LSSAH-ra és ténykedésére, hanem inkább az adott admin viselkedése miatt vagyok ideges :-)

joebacsi
tanuljatok meg konzolból adminolni, egyszerûbb lesz az élet 😊

amúgy én még azt nem értem, hogy alamein, gazala, és bocage miért van ennyire hanyagolva, igazán üde színfolt lenne a távolkeleti moslékok között 😊

LSSAHlavina
Elnézést kérek az összes admin nevében. Sajnos elõfordul olyan, hogy nem veszünk érszre mindent. A baserapet keményen szoktuk retorzióval jutalmazni, ezt azt hiszem, mindenki tanúsíthatja, aki szokott játszani a szerveren. Játék közben nem mindíg figyelük sem a chatre, sem az ellenséges fõbézre. Általában mindkét csapatban van olyan tag, aki TS-en van, így tudjuk egymást informálni a réperekrõl ,akár a mi, akár az ellen csapatában van. Egy-két félresikerült map miatt ne gondold azt, hogy igazságtalanok vagyunk. Ha én kharkovon középen azt látom, hogy valaki wespézi a bázist, azonnal bannolom 1-2 napra, hadd gondolkodjon, miért kapta. Néha, ha olyan kedvem van, ban elõtt eléállok a wespének, nyomok két "nagítívot", beülök a wespéjébe, és elfordítom az ellenséges fõbézrõl. Ilyenkor általában õ szépen visszafordítja és lövi tovább. Na mivel ez több ráfordítást igényel a részemrõl, ilyenkor 1 hetes a ban.
Azt meg ne is feltételezd, hogy csak az ellenséges csapatból rúgjuk ki a szabálytalankodókat, sajnos tegnap vagy nem vette észre admin a répet, vagy lusta volt ALT+TAB - ot nyomni, ami nem szép dolog. Én ha nem játszom, és TS-en vagyok, mást csinálok, közben szoktam remote-ból kinyomogatni az embereket, akiket a többiek súgnak be játék közben, hogy ne kelljen alttabozniuk...

Az is igaz, hogy néhány admin eléggé felkapja a vizet, ha egymás után többször leTKzzák. Ilyenkor a te szemszögedbõl csak annyit látsz, hogy egyszer leTKzod, és máris pattog, hogy ban meg ilyesmi, de lehet elõtte már 5-ször leTKzták, és akkumulálódott benne a frusztráció emiatt. 😊

További jó játékot.

The future is now

Pepti
tudom, wake-nél ott voltam, pont a tank mellett mentem el a jeep-emmel, maikor kilõttek téged :-)

joebacsi
jah, hát néha sikerül kicsit félre értékelni a helyzetet admin részrõl, ezvan 😊
tk-ra meg ott van a 3 utáni autoban, csak ugynezki kicsit megint hirtelen borult a bili valakinél 😊
amúgy tegnap ritka egy kretén társaság volt publikon...wake-en kezdtek azzal, hogy ami reptéren kiszedte a felszálló gépemet tankból, mer õ olyan baszott ügyes...battleaxe meg iszonyat szenvedés volt repcsis oldalról...saját légvédelem csak 4szer szedett ki összesen (a poén az, hogy 2szer angol oldalról, 2szer német oldalról, mert közben elfelejtettem pontozni a szép kifejezéseket, és kivágott a szerver 1 percre 😊), mind a négyszer úgy, hogy semmi ellenséges gép nem volt a közelben, csak én, szóval az se lehet, hogy azt lõtte...iszonyat frusztráló az ilyen szintû gyökérség...

Pepti
jóreggelt. Engedjétek meg, hogy egy kis élménybeszámolót tartsak a tegnapi bf42 partiról az LSSAH szerveren.

Na szóval. Történt, hogy eljött az büdös Kharkov. Rettenetesen utálom a mapot. De segáz, király lesz. Egy darabig egész kiegyenlített volt a dolog, de aztán eljött az a pillanat, hogy mi oroszok már csak a fõbézünket birtokoltuk. Semmi gond, majd jeepre pattanok oszt settenkedek vagy valami. Hát ez sajnos nem jött össze. Nem azért, mert nem volt jeep, hanem azért, mert egy-két állat folyamatosan lõtte a bézt. Wespével a hegyrõl, P4-gyel a legközelebbi bázistól illetve egy kedves ember még a Stukával is osztotta az áldást. Gondoltam, mivel az LSSAH szerveren ez tilos, és volt is fent LSSAH tag, szóvá teszem. Mivel jobb dolgom úgy sem volt, mert amint megszülettem, meghaltam. Ezért szépen begépeltem a mondanivalómat, vártam valami reakciót. Persze semmi nem történt. Nem tudom miért, jópárszor beírtam, többen is reagáltak rá, csak az admin nem. Biztos el volt foglalva a bázisok védelmével. Ugyanis õ a német csapatban volt (ergo az õ csapattársai répeltek). Segáz, egyszer csak vége lesz. Vége is lett, mentünk Caenre.

Hát semmi gond nem volt, allied oldalon voltam. A németek szépen lassan beszivárogtak a városba (a spájzban voltak!!! ;-)), így hát ott rohangásztam a kis thompsonommal és foglalgattam vissza a bázisokat meg öltem az ellent. Egyszercsak az egyik bázist befoglalták a németek, gondoltam odamegyek rendet rakni. Odaértem, kirohant elõttem egy német olyan 30 méterrel a sarkon, egybõl odalõttem két rövidsorozatot. Persze jött mögötte egy saját is, aki így véletlenül beleszaladt a második sorozatba, és mivel valószínûleg nem volt teljesen egészséges bele is halt. Gyorsan lelõttem a németet is, majd egybõl gépeltem be, hogy sry, téged nem láttalak, véletlenül belefutottál a tûzvonalba. Sajnos az admin volt az, akit ellõttem. A következõ, amit olvasok, hogy elõször csetben figyelmeztetett, hogy ugyanmár még egy TK és bannolva leszek, majd adminüzenetként is beírta, hogy hagyjam abba a TK-zást, mert különben ban lesz. Annyit hozzátennék, hogy ha jól emlékszem elsõ 3-ban voltam végig a saját csapatomon belül, tehát nem TK-zásból állt az a köröm, hanem harcolgatásból és foglalgatásból. Totál véletlen TK volt. De ha egy véletlen TK-ért ban jár (az elsõ és egyetlen TK-m volt azon a mapon), akkor bannoljatok, ha gondoljátok megadom a PB_GUID-omat, hogy ne kelljen megvárni, amíg legközelebb felmegyek a szerverre.

Számomra a tanulság: úgy tûnik, hogy egyes adminok csak akkor akarnak keménykedni, ha ellenük történik valami (még ha csak véletlenül is), de ha egyébként a szabályok éppen õket, vagy az õ csapatukat büntetné, akkor az annyira nem kötelezõ érvényû.

LSSAHlavina
asszem neked komoly elvonási tünetegyüttesed van.

The future is now

LSSAHlavina
Ja, köztudott, hogy nem szabad sziluettet mutatni az égbolt, mint háttér elõtt. Öngyilkosság. Helyette a lejtõn tessék megbújni fehér álcában, hóval befedve.

The future is now

JAG1
Fotosopp'
Tisztán látszik, hogy csoportos sex megy.
A Bal oldali elött, egy harmadik nõszemély púcsít, kezeit feltartva. A jobb oldali elött is hasonló eset lehet, csak közben a jobb kezével a bal oldali elött tornázót csöcsörészi és közben a legényanyát nézik a tv-ben.

A hó, meg csak álca. <#vigyor>

Frankie
béna sniper 😄

aPa
Egyébiránt a múlt héten Pinkkel 'Hobbi Klán' hadgyakorlaton vettünk részt. (szokás szerint teljes létszámban) Értelemszerûen buldzson 😊

(van még több kép is, de egyelõre még titkosak) 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Pink Tiger
háttemeg hol jártál táj koma?😊) már bf talira sem jársz😄D

gyere csak fel szépen szerverre esténként!!!!!

Mr Manson
hrr

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TS Zolly
Nemá! Téyleg? Na mesélj csak szépen. Mindenre kiváncsiak vagyunk. <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Tuvok
ortó hétfõ <#sniffles>

Pfff már ratyik is felbukkannak itt megint? 😊)))
<#mf2><#integet2>

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Fritz Von...
De neked akkor se ment soha, mindig csak a sírás volt, meg az AA... 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

JAG1
<#rinya> Mindig csak az a fránya BF2

erdos
No mégse tudunk indulni sajnos :-(
Beindult egy infantrykupa a CB mellé BF2-ben és nem lenne rá idõ :-(
Nagykár, mostanság egyre jobban visszahúz a szívem, öreg vagyok már ezekhez a csilivili új modern szirszarokhoz... <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

LSSAHlavina
hát ha ilyen öreg csóka akkor lehetne annyi esze hogy ne szidjon admint... már ha akar még jáccani...

The future is now

LSSAHPAUL
Ja, de nagyon szarul beszél angolul így nem sok hasznát vesszük klánmeccsen. 😞
Annyi hasznunk van belõle hogy van egy nem korrupt adminunk 😊 ugyanis a magyarokat mi más bánásmódban részesítjük de õ nem.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Paul thx az infot.
Közben kiderült, hogy Dragon volt és nem bann csak kick <#vigyor3>
Õ tényleg spanyol?

LSSAHPAUL
Most valami tévedés van. Boti úr ugyanis eltõrte a kezét szal nem tud játszani, úgy fáj a keze hogy iszik egész nap. Nem bf-ik ,és még csak nem is adminolgat, senkit nem banolt mióta valaki törölte a banlistot kb 1 hete. gus nevü nincs a banliston. A balotak így oszlanak meg: 3db Lavina, 11db Miller, 7db Paul, 1db Remus.
na de nem is ezt akartam mondani hanem hogy a JCSR ha akar játszani a REVIVAL kupán akkor siessen mert holnap lezárul a nevezés.

Kedves LSSAH-BOTOND: Kb. 6 perce bannoltál, mert véletlenül a te gépedet löttem le a német helyett. Miután én beirtam a chatbe, hogy sry és mivel ez volt az elsö tk-m ezért nem értem a bann okát.
Elöre is köszi a válasz!

Tuvok
10-11 éves korban ez miért olyan meglepõ ? 😊

Pepti
az a gond veled, hogy nem emberi nyelven próbálsz meg kommunikálni. De legalábbis töröd a magyart. MErt hogy én az elõbbi hozzászólásodat nem igazán értem, az tény.

Na szóval. Eredeti key kell? Vegyél boltban, asszem 4000 csengõ magyar forintba kerül a játék, ez nem olyan vészes, én még 13000-ért vettem. Gondolom a hsz-ed további része kérdés volt. Ha kérdés, akkor a válasz: nem, nem használhat egy kulcsot több ember egyszerre ebben a játékban sem (mint ahogy nem találkoztam még olyan játékkal, ami cd kulcsot ellenõriz és egyszerre többen játszhattak volna egy kulcsal).

tehát javaslat: 4000 HUF + valamelyik bevásárlóközpont, esetleg rendeld meg neten, ha lusta vagy. Ezen kívül javaslom az általános iskola elsõ 2-3 osztályának elölrõl való ismétlését helyesírási okok miatt...

0901-4282370-7435538-3063

esetleg egy cd-key nem adnátok egy cd-key egyszeree több ember is használhat a bf 1942 -ben😄
csak nem jó a cim
hello !és kösszz mindent
LSSAHPAUL
Ha tényleg ilyen jól esik akkor tessék,nesze!! 😊

BurnBaby
kiéltem a mod hajlamomat és töröltem a dupla (tripla) hozzászólásokat. dejólesett! 😊

www.battlefield.hu

www.crackeltserverek.hu itt megtalálod hol játszhatsz másoltal <#wave>

JAG1

joebacsi
szerencsére nem, kell a fasznak egy ilyen retardált...

csá mindenkinek ,léci segitsetek ha nincs eredeti cd-m,attól még tudok neten játszanzi??