Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepti
jo, de en kb 2-2,5 evig napi szinten tobb orat toltam online :-)

LSSAHPAUL
Nekem a 10 tk-ból 5 elémugrott, 5 Berlin 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Mr Manson
Hali!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DummyBoy
A múltkor hasonlóképpen jártam, azzal a különbséggel hogy én neten sosem játszottam még 42-t 😊

Felmentem egy külföldi szerverre és sokadszori spawn után rájöttem, hogy erre még keményen gyúrnom kell 😊 (Én is TK-val kezdtem a napot 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

no de semmi cécó nálam a slukkerem, szóval nincs harag csak unalmas 😊

"Na megyünk bannolni" ez lassan szállóige lesz a szerveren? 😊
Ittmeg kéne nézni a Teamkill rublikát oszt utána járatni 😊

Pepti
jaja, én is mától az öreg 2. vh mezein próbálok újra szerencsét. Sikerült feltennem és mûködésre bírnom. Bementem játszani LSSAH-ra. Kursk. Beültem tankba (mérnökkel!!!), majd láttam valami pirosat felvillanni a célkeresztem elõtt. Odapörköltem. Rögtön -4 pont, lévén német voltam. Sebaj, lesz ez jobb is. Mentem tovább. kilõttem egy tankot, majd egy lopott wespét, majd még egy tankot, végre pluszban voltam. Közben engem is lõttek, kiugrottam, szégyen a futás, de hasznos alapon összeszedtem egy medic cuccát, oszt gondoltam gyalogosan próbálok szerencsét. 2 meberrel bírtam hátulról, harmadik megfordult és leszedett. Na jó, nem is annyira rossz ez, fog ez menni. Persze nem ment, de lelkesen próbálkoztam :-)

Aztán El Alamein. Jóvan, repüljünk. Felszálltam elsõre. Jött szembe ellenséges tank, gondoltam rárepülök. Simán magamat bombáztam ki. Jóvan, újra próbálkoztam. Király. Ment is minden. Legalábbis ahhoz képest, hogy kb 2 éve nem játszottam BF42-t, a 8-8-4-es statom, amivel kiszálltam a kör harmadánál egész jónak mondható :-)

Kis pihi, meg Bendegúz után visszamentem. Battleaxe. Hát régebben is utáltam ezt a mapot, most se fogom szeretni. Persze Bencsi (hogy a fene enné meg a rosszarcú formáját) ellenem volt. Az hagyján, hogy õ lelõtt, de mondjujk úgy, hogy bárki :-) Még jó, hogy csak a végére mentem be. Jött Berlin. Na gondoltam, ez az én mapon, régebben nagyon szerettem. Persze nem az én mapom volt, rögtön csináltam vagy 3 TK-t gránáttal, utánnam meg szinte senkit nem tudtam lelõni :-)

Régen volt na, majd este gyúrok rá :-)

Mr Manson
..

Tuvok
.

LSSAHPAUL
Mármint feb. 1-tõl 😊 A januárit most nulláztam.

Mr Manson
jaja
el voltam veszõdve ... mostanában ezt a 42 próbálgatom én is. Milyen ez jó?

<#integet2>
öreg harcos ezer éve 😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Mr Manson
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

joebacsi
milyen dtk-nak, haggyámá, olvasd el mégegyszer mit írtam 😊
(ha vicc volt sry, perpill kis szopika van melóval 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
hm, akkor ez felfogható dtk-nak is. Szükségünk lenne egy jogászra.. ki is irom a repülõs keresés mellé.
Amúgy meg oda figyeljetek mert január 1. 0 óra 15 perctõl a VIP-tagok és LSSAH tagok (magyarul akik fizetnek a szerverért) külön statisztikát kaptak személy szerint ki hányszor ölt meg kit, ill tk-ott. Lavina még nem csinálta meg de a progi már számolja hogy pl LSSAH-PAUL-t ki öli meg, vagy tk-za le és hogy én kit ölök meg ill tk-ok le. De csak a TOP 30-at, azaz pl az engem letékázó top 30 emberkét megmutatja a táblázat.

joebacsi
ésszel ember <#ejnye1>
piccolo már akkor kergette a jeep-el a gyalogokat, mikor nálam még dialup se volt 😊
amúgy tényleg marha idegesítõ tud lenni néha az autobalance...tegnap is aberdeenen utcsó gyalogként ugrálok 3 sherman, és 1 m10 között, 1 shermit kiaknázok, és még utolsó lehelletemmel levágok 2 aknát a javítóra, aztán pofánköp az m10...autobalance áthajít, persze utánna kaptam 2 tk-t, mert már a halálom után mentek rá...fini volt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
hogy ez mekkora fasz, eszem megáll!! 😊))

The future is now

Sok rosszarcú 😊))
Mint látható a reakcióidõmbõl jól sikerült az alaplapcsere tegnap 😊)))

Pont a napokban terveztem a BF installt kis retro filing 😊))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

JAG1
5V5-ös Stalingrad volt a legjobb az egészbe. <#vigyor>

A végén, már csak 3V3 volt és csak endzsi' fegyver.
Az mennyire nem megy nekem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

LSSAHPAUL
Gyere Apa teis! Sõt most azonnal mert meccsünk van 20.30-tól és 2 ember hiányzik.

aPa
na kockák, húzás sportolni! 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Tényleg miért is?

JAG1
Öööö most, hogy így mondod...
Ismerõs volt valahonnan a neve, csak nem tudtam honnan.<#smile>

Gondoltam, hogy régi motoros, ha Joebácsit ismeri. <#vigyor>

Üdv Tai Sabaki mester.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Pepti
Büdös bunkó tatabányaiakat sehol sem szeretik, érd be az egyéni játékkal te rosszarcú ;-)

LSSAHPAUL
JAG ! Nem vetted észre hogy a belsõ titkos fórumunkban van egy tai sabaki user is ? Õ vazze a mi felvilágosítónk! Mielõtt õ nem volt semmi taktikánk nem volt és úgy kaptunk ki , de neki hála most már taktikusan kapjunk ki a meccseket.
Tai! 1 darab repülõsünk van! gyere vazze! 3 nap és lejár a nevezés a kupára. A JCSR még nem nevezett be úgyhogy ha magyar csapatban akarsz játszani kénytelen vagy hozzánk jönni 😊

JAG1
Megkérdezem az óvonénit és ha rábólint, jöhetsz a mi játszóterünkre homokvárat építeni. <#vigyor>

Kovács legény
nekem még csak tört van,anyu aszonta hogy amig nemleszek 14 addig csak a tetrissel jácchatom😞

www.czekoart.hu

ehhehe 😊
tsákó dzsóbácsi 😊

joebacsi
nah még1 járókeretes!
hájtáj <#wave>

Sziasztok!
Apukám ma megvette nekem a BF1942 c. játékot és már játszottam is vele!
Elmondhatom,hogy piszok über durva vagyok kaviccsal dobom le a repölõt és csúnyán nézek a tankokra is.Klánba szeretnék lépni de csak ahol tolerálják a másságot.....
😊))))
Aloha népek ti még éltek? 😊)))

kz
Hülye vagy? Minek halsz meg?!?

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

BurnBaby
igen, aki elsõként átrakható, azaz belép/meghal

www.battlefield.hu

JAG1
Úgy lenne logikus, bár nemtom'biztosan. 4 különbségre van állítva asszem'.
Ha nem lenne bekapcsolva, állandóan könyöröghetnél, hogy valaki álljon át...

Egyébként az autobalance úgy mûködik, hogy aki leghamarabb meghal, az megy át a másik oldalra? Mikor, mekora különbségnél kapcsol be?
Elég idegesítõ.

JAG1
Igenis...
Leültem.

BurnBaby
nyugi jag, itt nincs autokick
max én kickelek, ugye

piccolo, borg már alig jár ide, velem kell beérned
és mint moderátor jelzem, h egyáltalán nem bánom, h bizonyos szavakat szûr a szerver. pedig néha engem is elkap a hév... 😊

www.battlefield.hu

JAG1
A te mentalitásod viszont inkább hasonlít, egy kishazánka élõ, szinesbõrû, kisebbségiére, mintsem magyarra.

(szépen megfogalmaztam a "cigány" jelzõt? <#smile>)

JAG1
Ezek után, sztem sok jóra ne számítsál a serveren...

Zs0lt1
te az a Piccolo vagy aki anno BFV-ben ilyen 0 0 -16 os statokkal lelámázta a szerveren játszókat mert nem képesek csapatjátékot csinálni?
mert ha igen, akkor nemcsodálkozom 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

azért is voltam ily heves, mert épp hasonló "ki magyar ki nem" vitában volt részem és BF-ben akartam leereszteni 😄

tejóisten.....autoadmin a csúnyabszédre.....el se hiszem.....cumiztató nincs?

hmm akkorviszont én kérek elnézést a kirohanásomért.

joebacsi
autoadmin van, 3 csúnya szó és pápá 2 percre 😊
ajánlom a . alkalmazását, mint fu.ck, bit.ch, di.cky li.cker...etc 😊
ezzel a módszerrel sikerült tegnap 2 kempelõ hülyegyereket is bannoltatnom, mertõk nemtudtak ilyen okosságokat 😄
lssah-s srácok amúgy elég vasszigorral adminolnak, de igazából így hosszú távon aztmondom nekik van igazuk...és ezt nem (csak) azért mondom, mert néha énis szeretek felmenni egykét retroparty erejéig 😄

LSSAH-n aki ma admin volt ebben idõben az elmehet a **csába ahogy van!
Fél órája kûzdök csapat harmaddikként japánként, segítek beszorítani az amcsikat, erre az autoballansz áttesz amcsinak......és bátorkodtam nemtetszésem pár sorban kinyilvánítani ( csak úgy a vakvilágba az EA games felé ) , ilyen olyan patch de ezt még mindíg nem csinálták meg. PErsze hogy ideges lettem. De okaj, jácanék tovább, erre az admin kirúg a szerverrõl....
MERT? Normális vagy Te hülye? ( lol ebbe a mondatba besûrítettem mindent 😄 )
Nehogymár ne mondhassak 2 basszameget ..... nem sértegettem senkit, nem TK-ztam, nem kempeltem, sõt még jól is ment a játék. Igazi magyar mentalitás....barátocskám Te igazi vérbeli magyar vagy.........jácc csak a bolhányi hatalmaddal több úgysem lesz soha a kezedben az ezer százalék.
Egyik srác még velem is röhögött a dolgon, full poénra volt véve ez a fontoskodó majom meg kidob....lol....mind1, úgysem tolom magyarokkal, csak gondoltam ma teszek egy próbát..lol Ostoba pöcs te..istenem 😄

Nem flamelek, csak leírtam. Borg nagyúr valszeg úgyis kitörli, mert tuti spanok lol

Zs0lt1
ha a pb nincs bekapcsolva nem data differs-t ir ki ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kovács legény
tenadonhülye

www.czekoart.hu

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JAG1
PunkBuster enabled?

Ahhoj
nem csetbe, hanem konzolba kell írni 😛

Kovács legény
figy én próbáltam mindenhogy raktam elé miondent már meg irtam e3gybe is meg különis ,de mindegy a lényeg hogy most mükszik thx

www.czekoart.hu

joebacsi
kipróbáltam direkt elõtted 😊
sztem akartál elé perjelet írni, azvolt a baj...