Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Felmentem egy külföldi szerverre és sokadszori spawn után rájöttem, hogy erre még keményen gyúrnom kell 😊 (Én is TK-val kezdtem a napot 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ittmeg kéne nézni a Teamkill rublikát oszt utána járatni 😊
Aztán El Alamein. Jóvan, repüljünk. Felszálltam elsõre. Jött szembe ellenséges tank, gondoltam rárepülök. Simán magamat bombáztam ki. Jóvan, újra próbálkoztam. Király. Ment is minden. Legalábbis ahhoz képest, hogy kb 2 éve nem játszottam BF42-t, a 8-8-4-es statom, amivel kiszálltam a kör harmadánál egész jónak mondható :-)
Kis pihi, meg Bendegúz után visszamentem. Battleaxe. Hát régebben is utáltam ezt a mapot, most se fogom szeretni. Persze Bencsi (hogy a fene enné meg a rosszarcú formáját) ellenem volt. Az hagyján, hogy õ lelõtt, de mondjujk úgy, hogy bárki :-) Még jó, hogy csak a végére mentem be. Jött Berlin. Na gondoltam, ez az én mapon, régebben nagyon szerettem. Persze nem az én mapom volt, rögtön csináltam vagy 3 TK-t gránáttal, utánnam meg szinte senkit nem tudtam lelõni :-)
Régen volt na, majd este gyúrok rá :-)
el voltam veszõdve ... mostanában ezt a 42 próbálgatom én is. Milyen ez jó?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
öreg harcos ezer éve 😊
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
(ha vicc volt sry, perpill kis szopika van melóval 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy meg oda figyeljetek mert január 1. 0 óra 15 perctõl a VIP-tagok és LSSAH tagok (magyarul akik fizetnek a szerverért) külön statisztikát kaptak személy szerint ki hányszor ölt meg kit, ill tk-ott. Lavina még nem csinálta meg de a progi már számolja hogy pl LSSAH-PAUL-t ki öli meg, vagy tk-za le és hogy én kit ölök meg ill tk-ok le. De csak a TOP 30-at, azaz pl az engem letékázó top 30 emberkét megmutatja a táblázat.
piccolo már akkor kergette a jeep-el a gyalogokat, mikor nálam még dialup se volt 😊
amúgy tényleg marha idegesítõ tud lenni néha az autobalance...tegnap is aberdeenen utcsó gyalogként ugrálok 3 sherman, és 1 m10 között, 1 shermit kiaknázok, és még utolsó lehelletemmel levágok 2 aknát a javítóra, aztán pofánköp az m10...autobalance áthajít, persze utánna kaptam 2 tk-t, mert már a halálom után mentek rá...fini volt 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mint látható a reakcióidõmbõl jól sikerült az alaplapcsere tegnap 😊)))
Pont a napokban terveztem a BF installt kis retro filing 😊))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
A végén, már csak 3V3 volt és csak endzsi' fegyver.
Az mennyire nem megy nekem...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Ismerõs volt valahonnan a neve, csak nem tudtam honnan.<#smile>#smile>
Gondoltam, hogy régi motoros, ha Joebácsit ismeri. <#vigyor>#vigyor>
Üdv Tai Sabaki mester.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Tai! 1 darab repülõsünk van! gyere vazze! 3 nap és lejár a nevezés a kupára. A JCSR még nem nevezett be úgyhogy ha magyar csapatban akarsz játszani kénytelen vagy hozzánk jönni 😊
www.czekoart.hu
tsákó dzsóbácsi 😊
hájtáj <#wave>#wave>
Apukám ma megvette nekem a BF1942 c. játékot és már játszottam is vele!
Elmondhatom,hogy piszok über durva vagyok kaviccsal dobom le a repölõt és csúnyán nézek a tankokra is.Klánba szeretnék lépni de csak ahol tolerálják a másságot.....
😊))))
Aloha népek ti még éltek? 😊)))
Ha nem lenne bekapcsolva, állandóan könyöröghetnél, hogy valaki álljon át...
Elég idegesítõ.
Leültem.
max én kickelek, ugye
piccolo, borg már alig jár ide, velem kell beérned
és mint moderátor jelzem, h egyáltalán nem bánom, h bizonyos szavakat szûr a szerver. pedig néha engem is elkap a hév... 😊
www.battlefield.hu
(szépen megfogalmaztam a "cigány" jelzõt? <#smile>#smile>)
mert ha igen, akkor nemcsodálkozom 😛
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
hmm akkorviszont én kérek elnézést a kirohanásomért.
ajánlom a . alkalmazását, mint fu.ck, bit.ch, di.cky li.cker...etc 😊
ezzel a módszerrel sikerült tegnap 2 kempelõ hülyegyereket is bannoltatnom, mertõk nemtudtak ilyen okosságokat 😄
lssah-s srácok amúgy elég vasszigorral adminolnak, de igazából így hosszú távon aztmondom nekik van igazuk...és ezt nem (csak) azért mondom, mert néha énis szeretek felmenni egykét retroparty erejéig 😄
Fél órája kûzdök csapat harmaddikként japánként, segítek beszorítani az amcsikat, erre az autoballansz áttesz amcsinak......és bátorkodtam nemtetszésem pár sorban kinyilvánítani ( csak úgy a vakvilágba az EA games felé ) , ilyen olyan patch de ezt még mindíg nem csinálták meg. PErsze hogy ideges lettem. De okaj, jácanék tovább, erre az admin kirúg a szerverrõl....
MERT? Normális vagy Te hülye? ( lol ebbe a mondatba besûrítettem mindent 😄 )
Nehogymár ne mondhassak 2 basszameget ..... nem sértegettem senkit, nem TK-ztam, nem kempeltem, sõt még jól is ment a játék. Igazi magyar mentalitás....barátocskám Te igazi vérbeli magyar vagy.........jácc csak a bolhányi hatalmaddal több úgysem lesz soha a kezedben az ezer százalék.
Egyik srác még velem is röhögött a dolgon, full poénra volt véve ez a fontoskodó majom meg kidob....lol....mind1, úgysem tolom magyarokkal, csak gondoltam ma teszek egy próbát..lol Ostoba pöcs te..istenem 😄
Nem flamelek, csak leírtam. Borg nagyúr valszeg úgyis kitörli, mert tuti spanok lol
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.czekoart.hu