Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én eddig csak 1 osztálytársamrol tudtam, aki mindig 1 játékkal utánnam jár 😊
Megvettem a bf2-t, õ megvette a 42-t 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
amúgy elszámoltam magam, eddig úgy volt, hogy 3 után járt a kick, ezért nem pontoztam, de ma elõször 2 után, utánna meg 1 után kivágott...picsába 😄
csak nem tetszett, hogy míg én közelébe se mentem kharkovon a reptérnek, amint lett egy telefonom, és leszálltam a mi repterünkön, szálnék fel, és rögtön pofántoltak bombával...és..öö elfelejtettem pontozni 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The future is now
most így belegondolva kitt kormányával tiszta élvezet lehet egy seggel beparkolás 😊
(gy.k.: ez nem kerek 😊)
www.czekoart.hu
De lehet hogy szaros Lavinának lesz igaza és a kormány csak báb-kormány lesz..
The future is now
amúgy jó (bár viszonylag régi) ótós játékok kormányhoz:
Live for speed
Nfs 5
Screamer 4x4
F1 kétezerakármennyik (az EA féle, az mind kõkemény szimulátor)
esetleg még insane, meg mafia (bár ez utóbbi nem kifejezetten autó szimulátor, de nagyon jól kezeli a kormányt, és elég jó az autós része, pl iszonyat fílinges úgy üldözni valakit, hogy egyik kezedben tartod a kormányt, másikkal pedig hadonászol az egérrel, hogy ablakon kihajolva ki tudd lõni a kerekét 😊)
mostani újabb szimulátorokat nemnagyon ismerem, mert az ms baszott csinálni a saját gameportos ff kormányának xp-s drivert, ezért nem is lehet használni xp alatt, és még nemvolt keret usb-s kormányra, meg amúgy se akarok még több idõt elb@szni gép elõtt 😊
Most akkor nevet is váltunk?
LSSAH-RALLY TEAM
vagy
LSSAH-Medzsó
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Nem töltöttem semmit. Átállok erre a 3G-s ADSL-re sztem. 600Ft-al fizetnék többet és 1,5 x gyorsabb lenne a netem. És ami jó benne, hogy 10-alatti pingeket igérnek. :-)
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
www.czekoart.hu
-tRs-Landor
Battleaxon fel is húztam magam. Megjelenek - pákkk - meghalok. Ez volt 4x-5x egymás után, majd kiléptem. :-)
BFV fanok! Gyertek, játszunk együtt BFV-t! Jobbára assaultra gondolok (egyébre itt van a BF2), TS, külföldi szerveren megmutatni hogy mit is érnek a Magyar Vietnamosok! <#nyes>#nyes> Akit érdekelne még az koccoljon át a BFV fórumba és írja be jelentkezési szándékát.
-tRs-Landor
Köszi BB. <#integet2>#integet2>
Ezért cserébe, este lelõhetsz 1x. :-)
a password természetesen nincs zárójelben
a beágyazott parancsok viszont az admin.execremotecommand után mindig idézõjelbe kerülnek.
www.battlefield.hu
Az adminolás:
belépés - admin.enableRemoteAdmin (password)
erre tudsz aliaszt is csinálni, a hogyant megtalálod itt. nekem pl a különbözõ szerverek neve volt ez a parancs, nb, upc, mittomén, így nem kellett sokat gondolkodnom ,) na meg kevesebb is a gépelés. ugyanígy ha sokat adminolsz konzolban érdemes pl a pályaváltásra (egyenként pályák neve) megírni az aliasokat.
a további parancsok kicsit macerásak, mert a változók (playerID) miatt sajnos nem tudsz rá rövidítést csinálni, mert a "beágyazásuk" nincs jól megoldva (bár a faq-ban szerepel egy módszer, de nekem nem ment), úgyhogy én ezt mindig végigírom.
a konzol parancsok mindig az "admin.execremotecommand" paranccsal kezdõdnek, de van egy automata kiegészítõ funkció TAB használatával, ami megkönnyíti a dolgodat. tehát az "a"+TAB-ra már beadja h admin szót, majd a "admin.e"+TAB végigírja helyetted. kevesebb gépelés.
naszóval
kirugás - admin.execremotecommand "admin.kickplayer ID"
ban - admin.execremotecommand "admin.banplayer ID"
és így tovább 😊
remélem érthetõ, kicsit kapkodva alkottam 😊
www.battlefield.hu
Ja és a remotemanager read me-jébe is sok info van.
Az kizárt dolog, mer nemtudom!