Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
lol

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
te játszol bala néven a szerveren?

Csak híresztelem, hogy milyen ügyes, okos bátyám van.<#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
ehh...ezé vettem új joyt...<#szomoru1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JAG1
Ne égessél már öcsibogyó. <#vigyor>

Paul! Logolod, hogy ki lép be a serverre?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kérdezzétek JAG bátyót! 😊
Õ tanul valami hasonlót. 😄
Rendszergazda lesz. Azt hiszem. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tiszteletem a mestereknek!<#worship> 😊
Nem vagyok egy szerver zseni, de lehet, hogy le kéne futtatni egy vírusírtót (NOD32), meg egy Ad-Aware SE personal-t a szerveren...
Hátha megfertõzte valaki, valami a rendszert. Az utóbbi ingyenes, a másikra meg van megoldás. 😊
Ez csak egy tipp.
Víg napot.
Bala

Pink Tiger
lehet hogy lavina?😊)) vagy valaki akit lavina kibaszott..

Pink Tiger
hú micsoda pártharcok, részemrõl sajnálom

mindenesetre a 120seces bünti sem egy rossz elgondolkodás, de akkor már a statból kivenném a -7 pontyot szerintem

LSSAHPAUL
Lehet mégsem Lavina volt.... valaki betört a rendszerbe és törölt 1-2 dolgot.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Pink Tiger
hát én is így ez csak az elméleti megközelítés volt😊)
mondjuk el alameinen az axis legrövidebb útja az elsõ zászlóig elég buckás, szóval buckán óvatosan kell menni! mert a legkisebbtõl hanyattfekszel de csak a robbanásig😊) benzines jószágok..
és ahogy nagymamáink a fejünkbe verték: MOZGÓ JÁRMÛRÕL NEM SZABAD LESZÁLLNI!
csak a bfben😊

Pepti
sosem fekeztem... Elore, oszt kesz. Vagy makom volt es nem mentem neki semminek, vagy nem :-)

LSSAHPAUL
Lavina törölte a statisztika elemeit, sok munkám ment veszendõbe, úgyhogy mig nem lesz visszacsinálva addig nem érdekel publik szinten a game. Ja és hogy miért csinálta? azért mert tegnap valaki 4x letékázta és felakarta venni a tk büntit 120 másodpercre, amire csak annyit mondtam hogy szavazzunk és ha a többség ezt akarja ám legyen.

Pink Tiger
én most látom

Pink Tiger
nyomni kell a forwardot ezerrel, kanyarban fékezel(mert ügye fékezni mindig jobb mint csúszni ugyanis csúszáskor áll a kerék) fékezés után pöcögteted a gázt kicsit, nemsokat! csak egyet kettõt hogy ne tolja ki a seggét nagyon, utána rántod a kormányt és egybõl padlógáz, szal hamar belejön az ember

mégmielõtt... ez a japcsi dzsipp volt! a többit majd valaki más..😊

Kovács legény
W ???<#nemtudom>

www.czekoart.hu

Endre
Sziasztok!
ezer éve nem játszottam a gamemel, most kezdtem megint és meglepve látom, hogy némelyik kis földi járgány (jeep, motor) ezerrel száguldozik.
Mi a titka?

Hu.man limbi
Csak én nem látom az LSSAH szervert az ASE-ban?

joebacsi
gémeskutat akarok királytigrissel <#violent><#violent>
Héja <#worship>
hajrá srácok <#eljen><#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
lol

Ahhoj
Chuck Norris volt! Neki nem kell bent lennie a szerveren ahhoz, hogy lelõhessen!

Pink Tiger
nem lehete hogy dévid lõtt le valahogy mégis?😄

Pink Tiger
az a baj hogy én túl komolyan veszem a klánosdit, annó napi 20 órában a játékkal foglalkoztam, stratégiákon agyaltunk és vérremenõen vitáztunk napközben a munkehelyemrõl, hazaértem egybõl fel a szerverekre, este meccs, utána levezetõ gyakorlás hajnalig minden nap..😊)

ja tegnap mondta lavina, el is menetm volna de kiderült hogy nem itt van a közelben😊) ez így hirtelen nem ment de legközelebb lemegyek szívesen, viszont lassan lesz bf tali úgy saccolom, így tavasz vége felé..
ott legyetek nekem, az elõzõn csak drang jelent meg😊

Effendi
Paul, nézd meg kérlek a log-ot csak a kíváncsiságom kedvéért az Iwo pályán, Gumicsimma néven. Idõpontra már nem emlékszem, de a pályán kb 3 percig nem is lõttem az axis oldalon, és egyszer csak -2 pont befigyelt.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Szépjóestét hölgyek/urak.
a Hungarian Front mod fejlesztése szépen halad. Jövõhét végén valószínûleg Március 18. lessz egy nyílt pályateszt,
akit érdekel látogassa meg ezt a honlapot:www.hunfront.extra.hu
Mellesleg tagfelvétel van a 25.Waffengranadier Divisionba!
Mindenkit várunk aki rendelkezi eredeti Battlefield 1942 vel, Forgotten Hope 0.7 el és Teamspeakkel!
érdeklõdni:[email protected] vagy www.25wg.co.nr
További szép estét

Ahhoj
grrr, de utálom ezt a buzi oldalt 😄

DummyBoy
Ahhoj, neked ezek a békák nagyon bejönnek ... csak tudnám mi bennük a poén <#hehe> <#hehe><#ravasz1>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ahhoj
LSSAHPAUL
😄 Hahaha Ez Mátészalka... 40km az ukrán határ a román 25km szal pia/cigi mindig is volt ergo hozzávagyunk szokva. 😊 Meg aztán van házi pálesz is és azzal fogjuk kivégezni a puhány pestieket. Ezután másnap délelõtt lesz a foci/pingpong "összecsapás".

DonPapa
na akkor az asszony készitheti a talicskát

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

LSSAHPAUL
Na vazze egy szavadba kerül és belekóstólhatsz a klánosdiba.. ma is 2 emberke akart felvételt nyerni, tegnap is volt kettõ , szal fontold meg barátom.
Holnap LSSAH klántali Mátészalkán, hétvégén admin mentes övezet lesz a szerver 😄

Pink Tiger
aham értem, alapvetõen páblikban gondolkodom😊

joebacsi
drága adminbarátod ilyenkor már 2szer kibannolta volna az illetõt, mint ahogy már láthattuk is rá példát 😊

joebacsi
lehet hogy mennek, de allied mindig hátrányban van az elején középen, szóval tuti, hogy német lesz elõször a zászlónál, és csak úgy nem tudják elfoglalni, ha kilövik a fehérítõt

Pink Tiger
ja arról beszélsz hogy kezdésnél fehéríteni középen a létráról?
az más😊 de várhatóan középre a másik csapatból is mennek foglalni ha van eszük

LSSAHPAUL
Látni nem lát senki. Kezdésnél allied csak belõni tud , de arra jutottunk hogy egy erõs klán úgy be tud lõni középre hogy a lértán is meghal a fehérítõ emberke, gyenge klánt meg igy is úgy is elverjük.

LSSAHlavina
A packet loss is csodákra képes, legalábbis nem tudom másra fogni. Aberdeen, déli pont, egy ellenséges PZ áll a javítón. Mögé érek Shermannal, nem vett észre. Kiélvezem a diadal elõtti pillanatokat, majd kattintok egyet az egérrel. Segges találat. Hm. Semmi. Gyorsan még 1-et lõttem. Hm. Semmi. Még csak nem is füstölt. Hiányzik két lõszer? Hiányzik. Végül 8-szor lõttem a hátuljába, mire felrobbant, és 8 lõszerem hiányzott, mert frissen jöttem allied saját pontról zsír shermannal. A végén már Palinak kiabáltam, hogy jöjjön délre segíteni, mert varázsló ül a tankban és erõteret vont maga köré. A furcsa az, hogy a másik oldalról várta a srác a támadást, hátra sem fordult a 7 lövésemre. a 8.-ra meg már nem volt ideje hátranézni.

The future is now

Pink Tiger
ja akkor értem a dzsippes dolgot...

a létráról fehérítés mire jó? a közelben szinte mindenki lát

LSSAHPAUL
1. Ez az anti base camp system végterméke, normális, az lenne a gáz ha nem így lenne.
2. Én is találkoztam ezzel a buggal és ezt nem tudom mire vélni mert a war serverünkön történt Aberdeen gyak alatt.. senki nem volt a másik oldalt és a létráról fehérítést gyakoroltuk.. lehet megzavarodik a progi ha valaki ki-be mászik gyorsan a fehérítõ zónába. !!! ez valóban gáz !! mert ha rájövünk hogy lehet ezt elõidézni mi leszünk a királyok aberdeenen.. ( tudom van aki erre egybõl rávágja hogy e nélkül is azok vagyunk ) 😄

JAG1
Melan-nak is volt bugja waron. Lõtte az ellent és neki lett mindig - pontja.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Pink Tiger
na akkor én is mesélek
1)
tegnap guadalcanalon az axis reptéren a szpõnoló repcsik közt volt egy felrobbant dzsipp ami képes volt embert ölni!!!!!!!!!!44
ha túl közel mentem hozzá meghaltam, mutattam hunzinak is😊
ilyet még nem láttam
2)
tegnapelõtt iwon a dombot alliedként nem tudtuk befoglalni vagy 3 percig pedig voltunk vagy 8an és minden helyet megnéztünk gyorsan szjúszájdoltam és átáltam axisnak, nem volt ott egy axis katona sem...
aztán egyszerre csak sikerült befoglalni az alliednek.. detényleg nem volt ott senki a térképen

LSSAHPAUL
Vazze! milyen néven is játszottál ? Ha nem publikus akkor privátban küld 😊

LSSAHPAUL
Ez megér egy kis utána járást, este átnézem a logot.

Ahhoj
biztos ahol elhaladtál olyan szagot hagytál magad után, hogy aki belelépett abba a zónába, meghalt <#wilting>

Kovács legény
4év alatt olyan sokat fejlõdött a karaktered hogy már ienekre is képesvagy😊

www.czekoart.hu

Effendi
Hehe!!
Az éjszaka Ivo-n érdekes történt velem, elmesélem:
Megyek a kis japánommal gyalogosan, végig futottam a pályán, de még egy ellennel sem találkoztam, így még csak egy golyót sem lõttem ki a levegõbe.Mikorra a zászlós dombhoz érek egyszer csak kiírja a game, hogy megöltem a csapattársamat!
-2 pont indulásnak 😊
Na ez felettébb érdekes, mivel minden lõszerem és gránátom megvolt hiánytalamul.
Na ezt magyarázzátok meg nekem, hogy mi történt! Még csak a közelembe sem volt egy csapattársam se, hogy késsel megkarcoltam volna....na mindegy, csak ilyen még a 4 év alatt nem történt velem.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHlavina
mindíg elbaxom.

The future is now

LSSAHlavina

The future is now

LSSAHlavina
http://szmajlik.uw.hu/meglepett_elemei/woww.gif

The future is now