Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Paul! Logolod, hogy ki lép be a serverre?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Õ tanul valami hasonlót. 😄
Rendszergazda lesz. Azt hiszem. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem vagyok egy szerver zseni, de lehet, hogy le kéne futtatni egy vírusírtót (NOD32), meg egy Ad-Aware SE personal-t a szerveren...
Hátha megfertõzte valaki, valami a rendszert. Az utóbbi ingyenes, a másikra meg van megoldás. 😊
Ez csak egy tipp.
Víg napot.
Bala
mindenesetre a 120seces bünti sem egy rossz elgondolkodás, de akkor már a statból kivenném a -7 pontyot szerintem
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
mondjuk el alameinen az axis legrövidebb útja az elsõ zászlóig elég buckás, szóval buckán óvatosan kell menni! mert a legkisebbtõl hanyattfekszel de csak a robbanásig😊) benzines jószágok..
és ahogy nagymamáink a fejünkbe verték: MOZGÓ JÁRMÛRÕL NEM SZABAD LESZÁLLNI!
csak a bfben😊
mégmielõtt... ez a japcsi dzsipp volt! a többit majd valaki más..😊
ezer éve nem játszottam a gamemel, most kezdtem megint és meglepve látom, hogy némelyik kis földi járgány (jeep, motor) ezerrel száguldozik.
Mi a titka?
Héja <#worship>#worship>
hajrá srácok <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ja tegnap mondta lavina, el is menetm volna de kiderült hogy nem itt van a közelben😊) ez így hirtelen nem ment de legközelebb lemegyek szívesen, viszont lassan lesz bf tali úgy saccolom, így tavasz vége felé..
ott legyetek nekem, az elõzõn csak drang jelent meg😊
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
a Hungarian Front mod fejlesztése szépen halad. Jövõhét végén valószínûleg Március 18. lessz egy nyílt pályateszt,
akit érdekel látogassa meg ezt a honlapot:www.hunfront.extra.hu
Mellesleg tagfelvétel van a 25.Waffengranadier Divisionba!
Mindenkit várunk aki rendelkezi eredeti Battlefield 1942 vel, Forgotten Hope 0.7 el és Teamspeakkel!
érdeklõdni:[email protected] vagy www.25wg.co.nr
További szép estét
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Holnap LSSAH klántali Mátészalkán, hétvégén admin mentes övezet lesz a szerver 😄
az más😊 de várhatóan középre a másik csapatból is mennek foglalni ha van eszük
The future is now
a létráról fehérítés mire jó? a közelben szinte mindenki lát
2. Én is találkoztam ezzel a buggal és ezt nem tudom mire vélni mert a war serverünkön történt Aberdeen gyak alatt.. senki nem volt a másik oldalt és a létráról fehérítést gyakoroltuk.. lehet megzavarodik a progi ha valaki ki-be mászik gyorsan a fehérítõ zónába. !!! ez valóban gáz !! mert ha rájövünk hogy lehet ezt elõidézni mi leszünk a királyok aberdeenen.. ( tudom van aki erre egybõl rávágja hogy e nélkül is azok vagyunk ) 😄
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
1)
tegnap guadalcanalon az axis reptéren a szpõnoló repcsik közt volt egy felrobbant dzsipp ami képes volt embert ölni!!!!!!!!!!44
ha túl közel mentem hozzá meghaltam, mutattam hunzinak is😊
ilyet még nem láttam
2)
tegnapelõtt iwon a dombot alliedként nem tudtuk befoglalni vagy 3 percig pedig voltunk vagy 8an és minden helyet megnéztünk gyorsan szjúszájdoltam és átáltam axisnak, nem volt ott egy axis katona sem...
aztán egyszerre csak sikerült befoglalni az alliednek.. detényleg nem volt ott senki a térképen
Az éjszaka Ivo-n érdekes történt velem, elmesélem:
Megyek a kis japánommal gyalogosan, végig futottam a pályán, de még egy ellennel sem találkoztam, így még csak egy golyót sem lõttem ki a levegõbe.Mikorra a zászlós dombhoz érek egyszer csak kiírja a game, hogy megöltem a csapattársamat!
-2 pont indulásnak 😊
Na ez felettébb érdekes, mivel minden lõszerem és gránátom megvolt hiánytalamul.
Na ezt magyarázzátok meg nekem, hogy mi történt! Még csak a közelembe sem volt egy csapattársam se, hogy késsel megkarcoltam volna....na mindegy, csak ilyen még a 4 év alatt nem történt velem.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png