Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de így se rossz!😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
nemtudom, ti hogy vagytok vele, de mikor a t34rõl beszállás közben lepattan a löveg, én magamhoz nyúltam <#vigyor5>#vigyor5>
tegnap jött ki egyébként, kemény 30 dollár (cirka 6500huf)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amire te gondolsz az úgy osztaná ki az arany/ezüst/bronz érmeket hogy arany aki az 1. helyezetett megölte a legtöbbszõr, ezüst aki második helyezetett megölte legtöbbszõr, itákdáse..
Döntsétek el melyik a jobb megoldás, holnap délig, utána legközelebb jövõhéten tudok belenyúlni ugyanis dos környezet kell a clipperhez :p ami a cégnél megvan de itthol nincs. nem õrültem meg hogy dos-t tegyek a saját gépemre 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ez már szerintem agyi probléma lehet.
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
Valószínûleg ez már a korommal is jár. Hát, ha már az ember közelít van a 37-hez, remélem elnézitek nekem.
Lécci fordítsd le nekem a topkillerr-es statot, mert nem egészen értem...
Persze biztosan jól gondoltd a dolgot, és ez igy OK.
Én viszont még azt gondoltam, hogy azt is ki lehet hozni a statból, hogy pl, a no1 áldozatért kap valaki egy plecsnit, a no2-ért egy másik plecsnit az, aki legtöbbször ölte meg, és a no3-ért egy harmadik. Persze lehet, hogy mindet egy ember kebelezi be.(szép magyarosan kifejezve 😊 )
Az meg már non plusz ultra lenne, ha számszerûsíteni is lehetne, hogy a top 3-as player Õt(mármint a plecsnist) hányszor tette el láb alól.
ui: nem értek ehhez a dologhoz, de ki tudja, hátha ilyet is lehet kinyerni a játékból logjából.
Remélem érthetõ voltam, mert én értem ám, mert nem vagyok hülye 😊
na ma játszottam egy holland szerveren
már el is felejtettem hogy gradon van tank😊)
wallheck miegymás elég általános
tk 120sec ami kurva szar, az 2 perc basszus!😊 úgy méginkább hogy nem is miattam halt meg a csóka, ezt ne vezessétek be szerintem
Az érem kész, kb az 50. helyen álló manusz kapta. A top 30as lista : http://193.138.125.6/topkille.HTM
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Viszont Paul!
Ha van egy kis idõd, ránézhetnél a statra, mert valami "nemgyerebe". Tegnap 2* voltam második és 1* harmadik, nem kevés pontal. Minimum 120 pont és nem tette hozzá. Csak ez eltöltött idõt számolja úgy látom.
Köcce
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Tehát kell egy új numerikus tulajdonság ami azt mutatja meg hogy az adott manusz hányszor ölt top 3-ban lévõ emberkéket. A gáz az hogy nem tároljuk azt hogy x hányszor ölte meg y-t. (kivéve a vipesek, de itt már most óriási gondok vannak az adatbázis mérete exponenciálisan nõ, ma csináltam egy új verziót ami elméletileg 1 hónapnyi adatig mûködõ képes) Tehát csak az xml fileok feldolgozásánál jöhet szóba a top3 killer adatok gyûjtése , csak ebben a pillanatban még nem tudjuk ki van a top 3-ban.. Hacsak nem az érem adatbázisból.. na megvan 😄 de nem igérek semmit.
sztem valamilyen formában csináljátok meg tök vicces lenne😊
tulajdonképp ez megjegyzem titeket minõsít, ugyanis nem könnyû leszedni egy lssahst..😊
Persze a DTK-t nehogy hozzá számoljátok, mert akkor ahogy lespannol már meg is ölik a társai.<#nevetes1>#nevetes1>
Persze az is lehet, hogy ezzel csak növeljük a kill/minute rátáját!<#mf1>#mf1>
ui: (csak megjegyzem, ezzel lehet,hogy épp saját magam alatt vágom a fát --->nr#3)<#csodalk>#csodalk>
Egy hétig te leszel a célkeresztben.<#eplus2>#eplus2>
<#nyes>#nyes><#worship>#worship>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Tud valaki server krekket az 1.61b verzióhoz? Csak az 1.6.19-hez találtam, de már sehova sem tudok ezzel a verzióval felcsatlakozni! De ha van már újabb, akkor az is megteszi!
S.O.S
mondjuk lenne lavinás, bencsis, paulos, rémuszos, jages és így tovább.. az vagy 15-20 érem lenne nem?
az elsõ éremebe lehetne bele szerkszteni a halálfej alá hogy most killer of lssah....
Vagy ilyen már van?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mivel az érmen pajzs, meg sisak van, ezért lehetne a "legtöbbet segített a társain" érem.<#confused>#confused>
Na jó. Ez nem igazán oldható meg. 😄
Nem szóltam semmit. 😊
ÉN KÉREK ELNÉZÉST.
Bár az régen volt már. Azt tudnod kell, hogy csak Január óta játszom a játékkal.
Mivel nem volt a játékszabály leírva, ezért igen nehéz volt megtudni, hogy mit lehet és mit nem.<#vigyor2>#vigyor2>
Köszönöm. 😄
Víg napot!
(Esetleg lehetne az oldalra egy rövid, tömör leírást készíteni a játékszabályról)
Ez sok bosszúságtól óvna meg mindenkit. 😊
Annak viszont nagyon örülök, hogy ilyen "szigor" van a szerveren!!<#worship>#worship>
A 2. érem nagyon tetszik! pl járhatna LSSAH-PAUL nikkel kezdõdõ emberkéknek.
a 3. valami repcsis érem, kék, lehetne a "vizis" repcsik érme.
a 4. fogalmam sincs mi lehetett anno, ergo bármi lehet.
www.czekoart.hu
viszont legközelebb kérlek ne mászkálj gazalán tankkal rapelni a mainre beszorított axist ahonnan egyébként is nehéz kijönni...
ha már az a szerver szabi hogy nincs rape
Amúgy találtam az elmúlt 1 hónapban még néhány szép hasznosítható korabeli német plecsnit, úgyhogy ha már itt tartunk, várom a javaslatokat, hogy miért osztogassunk még kitüntetéseket.
The future is now
A tegnapi nagy pingek a szerveren, a szolgáltató miatt voltak, egy tartalék vonalon ment a szerver aminek sokkal kisebb volt a sávszélessége, mert a fõvonalon elromlott a vihar miatt egy átjátszó.
Az pedig hiba volt Paultól hogy ide öntötte ki a szívét még mielõtt utánna járt volna a dolgoknak, mert szegény Lavinának fogalma sem volt arról hogy mi történt a szerverrel.
A 120mp büntetést meg én kezdeményeztem, és régebben is fõleg miattam volt így beállítva a szerver, és akkor még három TK után kickelt a szerver, és három kick után meg banolt, csak sajnos az "újabb" klántársak között már annyi a TK/DTK-zó hogy muszáj volt Paulnak átállítani a szervert. Na meg a Paul hajóshajlama miatt is ahol egy-egy hoszabb pályán 5-6 TK/DTK is bele kell még férjen.
Amúgy meg most a szerveren ha valaki le TK-z egy LSSAH -t akkor ha nem jön utánna a sorry akkor jön a kick vagy ban, amit viszont én nem helyeslek de valahogy büntetni kell a TK-t, és most egyenlõre ez csak így történik. Szóval a 120mp lehet hogy hosszú, és ha valaki unja kivárni akkor kilép meg vissza de lehet hogy jobb mint a ban.
bár már automatice ALTF4-et nyomtam mert 10mp alatt ujrabetõlt a game😄
www.czekoart.hu