Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
hát a demo nekem tetszett

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
eredetileg én is úgy gondoltam ahogy gummi😊
de így se rossz!😊

Ahhoj
töltöm, csak kicsit lassú... 😞

joebacsi
méltó bf42 utód?
nemtudom, ti hogy vagytok vele, de mikor a t34rõl beszállás közben lepattan a löveg, én magamhoz nyúltam <#vigyor5>
tegnap jött ki egyébként, kemény 30 dollár (cirka 6500huf)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
Tehát amit csináltunk az a per/pillanat Player ranking 1. 2. 3. helyezett elleni sikeres killt számolja, majd egy top 30-lista alapján az elsõ 4 helyezett kap arany,ezüst,bronz,vas érmet. Ha változik a TOP 3 emberi összetevõje akkor természetesen az új összeállítású top 3 után jár csak pont, tehát figyelni kell ki jön fel a 3. helyre... bár mióta ezt megcsináltuk vigyázok hogy véletlenül se érjek oda. A Remus/Hunzi,Bencsi,Effi hármas valszeg megmarad hónap végi nullázásig.
amire te gondolsz az úgy osztaná ki az arany/ezüst/bronz érmeket hogy arany aki az 1. helyezetett megölte a legtöbbszõr, ezüst aki második helyezetett megölte legtöbbszõr, itákdáse..
Döntsétek el melyik a jobb megoldás, holnap délig, utána legközelebb jövõhéten tudok belenyúlni ugyanis dos környezet kell a clipperhez :p ami a cégnél megvan de itthol nincs. nem õrültem meg hogy dos-t tegyek a saját gépemre 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Effendi
Jé, már rendesen írni sem tudok !

Ez már szerintem agyi probléma lehet.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Effendi
Hát utólag átolvasva már én sem értem....

Valószínûleg ez már a korommal is jár. Hát, ha már az ember közelít van a 37-hez, remélem elnézitek nekem.

Effendi
Paul!
Lécci fordítsd le nekem a topkillerr-es statot, mert nem egészen értem...
Persze biztosan jól gondoltd a dolgot, és ez igy OK.
Én viszont még azt gondoltam, hogy azt is ki lehet hozni a statból, hogy pl, a no1 áldozatért kap valaki egy plecsnit, a no2-ért egy másik plecsnit az, aki legtöbbször ölte meg, és a no3-ért egy harmadik. Persze lehet, hogy mindet egy ember kebelezi be.(szép magyarosan kifejezve 😊 )
Az meg már non plusz ultra lenne, ha számszerûsíteni is lehetne, hogy a top 3-as player Õt(mármint a plecsnist) hányszor tette el láb alól.
ui: nem értek ehhez a dologhoz, de ki tudja, hátha ilyet is lehet kinyerni a játékból logjából.
Remélem érthetõ voltam, mert én értem ám, mert nem vagyok hülye 😊

Pink Tiger
kira😊

na ma játszottam egy holland szerveren
már el is felejtettem hogy gradon van tank😊)
wallheck miegymás elég általános
tk 120sec ami kurva szar, az 2 perc basszus!😊 úgy méginkább hogy nem is miattam halt meg a csóka, ezt ne vezessétek be szerintem

LSSAHPAUL
Na frissítettem, 3 napja nem frissült a stat mert adatbázis-felépítés módosításokat csináltam.
Az érem kész, kb az 50. helyen álló manusz kapta. A top 30as lista : http://193.138.125.6/topkille.HTM

JAG1
Az igaz, a halál - okat nem számoltam, viszont nem tk-ztam 6-ot az biztos. 2, max 3 volt. Viszont + a zászlófoglalás. De mindegy, nem olyan érdekes, csak megjegyeztem. Egy TK-ra biztosan emléxem. Valamelyik PT... (nemtompontosan)klánost tk-ztam le, erre beszól, hogy idióta. Nem sok kellett, hogy ki ne tegyem. Mondtam volna, hogy sorry, ha nem kezd el idiótázni. Mit gondolt, hogy tk-zok és 20 ellen között megállok és bepötyögöm a sry-t? Majd, ha tiszta a terep megteszem.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG azt is vedd figyelembe hogy vagy 6x tk-ztál és vagy 50x meghaltál. Szal max. 40 pontot kaphattál pluszba a 3 pályán.
JAG1
Szép lesz. :-)

Viszont Paul!

Ha van egy kis idõd, ránézhetnél a statra, mert valami "nemgyerebe". Tegnap 2* voltam második és 1* harmadik, nem kevés pontal. Minimum 120 pont és nem tette hozzá. Csak ez eltöltött idõt számolja úgy látom.

Köcce

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Pink Tiger
de az is jó ha az összes vipesre vagy lssahsra lehet érmet kapni ha így az egyszerûbb, az éremkészítést szívesen bevállalom

Pink Tiger
szerintem simán jó ha nem automatikus, mindig az elõzõ két hónap vagy egy hónap legelsõ három playájára van beállítva a kill figyelés a következõ idõszakra..

LSSAHPAUL
Húú elég bonyorultnak hangzik..
Tehát kell egy új numerikus tulajdonság ami azt mutatja meg hogy az adott manusz hányszor ölt top 3-ban lévõ emberkéket. A gáz az hogy nem tároljuk azt hogy x hányszor ölte meg y-t. (kivéve a vipesek, de itt már most óriási gondok vannak az adatbázis mérete exponenciálisan nõ, ma csináltam egy új verziót ami elméletileg 1 hónapnyi adatig mûködõ képes) Tehát csak az xml fileok feldolgozásánál jöhet szóba a top3 killer adatok gyûjtése , csak ebben a pillanatban még nem tudjuk ki van a top 3-ban.. Hacsak nem az érem adatbázisból.. na megvan 😄 de nem igérek semmit.

Pink Tiger
gummiról ne is beszéljünk😊

Pink Tiger
PAUL
sztem valamilyen formában csináljátok meg tök vicces lenne😊
tulajdonképp ez megjegyzem titeket minõsít, ugyanis nem könnyû leszedni egy lssahst..😊

Effendi
Akkor legyen mondjuk az, hogy mindig az elsõ három helyezettre tûzzünk ki vérdíjat (érmet-plecsnit), hogy ne érezzék olyan jól magukat a pályán. <#violent>

Persze a DTK-t nehogy hozzá számoljátok, mert akkor ahogy lespannol már meg is ölik a társai.<#nevetes1>

Persze az is lehet, hogy ezzel csak növeljük a kill/minute rátáját!<#mf1>

ui: (csak megjegyzem, ezzel lehet,hogy épp saját magam alatt vágom a fát --->nr#3)<#csodalk>

Jó, akkor veled kezdjük.<#ravasz1>
Egy hétig te leszel a célkeresztben.<#eplus2>
<#nyes><#worship>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

JAG1
Az LSSAH gyilkolósnak, nagyobb sikere lenne sztem. :-)

Hello!

Tud valaki server krekket az 1.61b verzióhoz? Csak az 1.6.19-hez találtam, de már sehova sem tudok ezzel a verzióval felcsatlakozni! De ha van már újabb, akkor az is megteszi!

S.O.S

Ahhoj
akkor a legtöbb lssah-st megmentõ érem? simán hlaál nélkül visztek minden pályát 😄

JAG1
Ennél tovább fejlõdünk, akkor Bencsik leszünk. <#vigyor> És ugye, sok kisBencsi ellen nehéz lenne játszani. <#smile>

Pink Tiger
szerintem nem lenne olyan vészes 😊 ha mégis akkor fejlõdnétek tõle!😊

LSSAHPAUL
hehe 😊 az ötlet nem rossz. De nem õrültem meg hogy vérdíjat tûzzek ki a saját fejemre.

Hu.man limbi
teccik😄

Pink Tiger
szerintem meg lehetne minden lssahs legtöbbet meggyilkolásáért egy egy érem
mondjuk lenne lavinás, bencsis, paulos, rémuszos, jages és így tovább.. az vagy 15-20 érem lenne nem?
az elsõ éremebe lehetne bele szerkszteni a halálfej alá hogy most killer of lssah....

Pink Tiger
np😊

A 2. lehetne a legtöbb zászlót megszerzõé.
Vagy ilyen már van?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Azt nem tudom, hogy kivitelezhetõ-e...
Mivel az érmen pajzs, meg sisak van, ezért lehetne a "legtöbbet segített a társain" érem.<#confused>
Na jó. Ez nem igazán oldható meg. 😄
Nem szóltam semmit. 😊

Igen. Dereng valami.<#vigyor5>
ÉN KÉREK ELNÉZÉST.
Bár az régen volt már. Azt tudnod kell, hogy csak Január óta játszom a játékkal.
Mivel nem volt a játékszabály leírva, ezért igen nehéz volt megtudni, hogy mit lehet és mit nem.<#vigyor2>
Köszönöm. 😄

Víg napot!

(Esetleg lehetne az oldalra egy rövid, tömör leírást készíteni a játékszabályról)
Ez sok bosszúságtól óvna meg mindenkit. 😊
Annak viszont nagyon örülök, hogy ilyen "szigor" van a szerveren!!<#worship>

JAG1
Ez a Bencsis érem tetszik, bár nemsokunknak lesz meg valaha is. <#mf3>

JAG1
A 4. olyan JAG-es érem nem? <#vigyor>

LSSAHPAUL
Az elsõ érem pl azé aki lehetne aki Bencsit a legtöbbszõr megölte. Mekkora kibaszás lenne 😄 Mindenki Bencsire hajtana, az hogy hogy áll a játék, zászlófoglalás mind háttébe szorulna.
A 2. érem nagyon tetszik! pl járhatna LSSAH-PAUL nikkel kezdõdõ emberkéknek.
a 3. valami repcsis érem, kék, lehetne a "vizis" repcsik érme.
a 4. fogalmam sincs mi lehetett anno, ergo bármi lehet.

LSSAHlavina

Ízelítõ, ilyenek is vannak még a tarsolyban.

The future is now

LSSAHlavina
5 euró.

The future is now

LSSAHlavina
t

The future is now

Kovács legény
nekem lehetne csinálni egyet KLegény kitüntetés,és csak ugy megkapnám mert miért ne😊

www.czekoart.hu

Pink Tiger
aham akkor szeretném exkuzálni magam mert egyszer emlékszem elküldtelek nagyon csúnyán😊 deha jag fiaskója vagy ...

viszont legközelebb kérlek ne mászkálj gazalán tankkal rapelni a mainre beszorított axist ahonnan egyébként is nehéz kijönni...
ha már az a szerver szabi hogy nincs rape

LSSAHlavina
hát basszus biztos t*k*nszúrtam volna magam, ha elvesznek az érmek... Kb. 2 hónap meló volt megcsinálni. Mondjuk a kezelõfelülettel is sokat szórakoztam, de az érmeket egyenként levadászni, méretezni, forgatni, pixelenként tisztogatni, 4 féle fokozatot elõállítani mindbõl, stb... szóval faxom kivolt tegnap. Mindegy, jó tanulópénz volt, hogy kell több helyre biztonsági mentés. Van amit a Temporary Internet Files-ból szedtünk vissza többünk gépérõl. Még így is egy-két kezelõfelület képe régebbi verzió, mint volt.

Amúgy találtam az elmúlt 1 hónapban még néhány szép hasznosítható korabeli német plecsnit, úgyhogy ha már itt tartunk, várom a javaslatokat, hogy miért osztogassunk még kitüntetéseket.

The future is now

Kovács legény
egyelõre😊

www.czekoart.hu

Nem kell izgulni, megmarad a stat rendszer, csak valaki meghackelte a szervert és letörölt minden fájlt ami a statrendszerhez tartozott, de Paul és Lavina tegnap már gõzerõvel dolgoztak rajta, hogy minden helyre álljon és mûködjön mint eddig. Az már biztos, hogy külsõ behatolás volt és nem vírus mert csak a cél fájlok voltak letörölve, minden más személyes dolog megmaradt sértetlenül.
A tegnapi nagy pingek a szerveren, a szolgáltató miatt voltak, egy tartalék vonalon ment a szerver aminek sokkal kisebb volt a sávszélessége, mert a fõvonalon elromlott a vihar miatt egy átjátszó.
Az pedig hiba volt Paultól hogy ide öntötte ki a szívét még mielõtt utánna járt volna a dolgoknak, mert szegény Lavinának fogalma sem volt arról hogy mi történt a szerverrel.
A 120mp büntetést meg én kezdeményeztem, és régebben is fõleg miattam volt így beállítva a szerver, és akkor még három TK után kickelt a szerver, és három kick után meg banolt, csak sajnos az "újabb" klántársak között már annyi a TK/DTK-zó hogy muszáj volt Paulnak átállítani a szervert. Na meg a Paul hajóshajlama miatt is ahol egy-egy hoszabb pályán 5-6 TK/DTK is bele kell még férjen.
Amúgy meg most a szerveren ha valaki le TK-z egy LSSAH -t akkor ha nem jön utánna a sorry akkor jön a kick vagy ban, amit viszont én nem helyeslek de valahogy büntetni kell a TK-t, és most egyenlõre ez csak így történik. Szóval a 120mp lehet hogy hosszú, és ha valaki unja kivárni akkor kilép meg vissza de lehet hogy jobb mint a ban.
Hát, legalábbis próbálkozom.<#szomoru1>

Kovács legény
t

www.czekoart.hu

Kovács legény
és attol let ienkicsi a kép?

www.czekoart.hu

Hu.man limbi
414-es ping tegnap este 😄

Ahhoj
és az aknával történõ tk-nál ne legyen még ez se, már-már félek csatlakozni is a szerverre, mert azzal is letk-zom vmelyik jó képességût 😄

Kovács legény
ok a 120sec,de akkor ne legyen autotkkick mert elég idegesitõ amikor végigvárom a 2percet és az uccsó mp-nél kick,
bár már automatice ALTF4-et nyomtam mert 10mp alatt ujrabetõlt a game😄

www.czekoart.hu

Ahhoj
<#email>