Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nö 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
lesz egy kis idõm leírom részletesebben, ha kell 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az index.html a C:\stat\ könyvtárban van.
Eddig minden htm oldal ugyanitt vót, de átvariáltam és nem müxik
DATA\html\itt vannak a kreált htm lapok
data\graphics\itt a fixek pl:luftwaffe_bomber_silver.htm
A gond az hogyha egy kreált htm-lapra ugrunk onnan nem tudom hogy lehet viszább lépni.. ezt csinálja pedig én csak : data\graphics\ -ot irtam be az útba : C:\stat\DATA\html\data\graphics\luftwaffe_bomber_silver.htm
pls aki tud valami megoldást írjon mert most csak bámulok és nézek a monitorra.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
nemvolt így kicsit karcsú? 😊
hány vs hány volt?
a matilda sztem túl dúrva azon a mappon...
mapok: <25.Wg>25.Wg>- Aberdeen |R19|Ramelle neuville
ramell 1 kör - <25.Wg>25.Wg> allied |R19| axis
aberdeen 1 kör <25.Wg>25.Wg> axis |r19| allied
ramellt time limit nélkül játszottuk ezért 1:30 h ig tartott😊
az |R19| nek már nem volt kedve második körhöz😊
mondjuk a ram nem volt hibás, de egy kicsit lejjebb kellett venni a frekit, feljebb a feszültséget.... vagy már nem is tudom mit, de lényeg hogy állítgatni kellett
Hunter !
a viruskeresõ aktiv ? mit változtattál vazze az 1 hónap alatt...
Szerintm fdisk 😊 majd win reinstall.
The future is now
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ha nem a pb a hibás akkor mi?
pb nélküli servereken tudok játszani de ha pb sekre felmegyek,akkor a punkbuster connected feliratnál lefagy a gép,és mindig ugyanitt fagy le
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ha ez sem megoldás, akkor nem a PB a hibás.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
router? ez a routerem van már kb fél éve és eddig mindig tudtam játszani csak kb 1 hónapja nem
Nem fogja meg router, vagy tûzfal a PB-t? Gyanús...
ugyanúgy lefagy mint eddig😄
az AA viszont még nem megy😞
ugyanezt megpróbáltam mint a bf ben de nem akar jólenni:S
The future is now
szal a pbweb.exe ét kellene megszerezd, azt másold bele a bf1942könyvtár/PB/ -be,majd itt futtasd.
BB! Nem tudom mennyi közöd van a bfhelp.try.hu -hoz, nincs beírva ez a problema, pedig elõbb utóbb mindenkinek szüksége lesz frissíteni a pb-ét.
The future is now
The future is now
valaki ért a PB hez? ugyanis goindom van vele:S ha megpróbálok punkbusteres servereken játszani akkor lefgagy a gépem
egy ideig mûködik de mikor a PB elindul akkor lefagy a gép
vki tudna segíteni?
thx
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Aszerint már 1 napot azaz 24 órát játszottam, közben 2*8 órát dolgoztam, + 2*6 órát biztosan aludtam, de ezek szerint másra már idõm sem volt a 2 nap alatt 😊
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Bár gyanítom, hogy utánna jó pénzért megvehetnénk az Amcsiktól. 😛