Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lekai
szia BurnBaby
éppen most láttam egy videot még anno 2004-bõl
kérdés: még mindig a földön alszol és játszol hason ?

Lekai
ez valahogy olyan nagyon öntömjénezönek hat

joebacsi
mi a kakukktojás a képen (illetve mi nem? 😊)?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
ismeri vki a 'picasa' nevû cuccot ?
képkezelõ progi, vagy galéria motor vagy mi a búbánat, nem tud vki egy címet ahol ilyen fut ? megnézném élesben mit tud

LSSAHPAUL
http://193.138.125.6/DATA/html/vip2.htm
A lap alja az érdekes..
You are:23 in Me-109 statistic, and now you have: 9 points.
You are:23 in Spitfire statistic, and now you have: 9 points.

Te meg minek hallgattad el hogy nagy vadészgép-pilota ász vagy ???!! tudod hogy mindig pilota gondjaink vannak !

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

BurnBaby

!

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
Inkább ezt nézzétek 😊
http://193.138.125.6/DATA/html/vip5.htm

LSSAHlavina
jaj, most látom a Wikipediában (!!!) hogy nem jól írtam, csak régen volt már ez a gamma. Szóval az Ur-Quan szakrális háború a két alfaj, a kohr-ah és a Kzer-Za között zajlik, és aki nyer, azt kell legyõzni. 😊

The future is now

LSSAHlavina
Majd ha legyõztem az Ur-Quan vs. Kher-Za szakrális háborúból gyõztesként kikerülõ felet. Jaj, aki maga akarja végigjátszani az SC2-t az ezt ne olvassa el! :-)

The future is now

LSSAHPAUL
Elkészültem az új statisztika progival, a vip rovatot nézzétek. Nemsokára jönnek a fegyver érmek ugye Lavina ?

LSSAHlavina
Ha már itt tartunk, az összes demo és gamma amit a csapatunk kiadott (Paul is tag!) :-D

play online

The future is now

LSSAHlavina
hehe, ezt meg tõlem lopták. Én két ilyen játékot is írtam.

Beamphobia 1

Beamphobia 2

Online játszható verzió - java szüxéges

The future is now

Zs0lt1
ha már ilyen játszogatós kedvetekben vagytok akkor tessék:
http://laser.narr.as/laser.swf
;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

LSSAHlavina
"egész életembe 1" ELÍRTAM, ne hordjatok le, helyesen "életembeN". 😛

The future is now

LSSAHlavina
Ja és a home:

hp/st2

The future is now

LSSAHlavina
st2

Nem elite típusú, mert nem 3D, hanem 2D, de van benne valami belõle is, meg régi típusú arcade (pl. invaders!), meg supremacy-ból is egy nagy adag, stb.

The future is now

joebacsi
1. linket pls 😊
2. ahogy olvasgatom egy elite klónnak tûnik...de az ódai magasztalásokból arra következtetek, hogy azért mégis csak egy pöttyet több annál 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
Jellemzi a gémet, hogy rendkívül nehéz, bonyolult és hosszú végigtolni, repkedni kell az ûrben, fajokkal kommunikálni, harcolni, kutatni, bányászni, stb, nem is láttam azóta sem hozzá foghatót. Visszatérve a bonyolultságra:

Úgy nézzetek rám, hogy lassan 30 éves leszek, és egész életembe 1 (azaz egy) darab nyomtatott sajtó terméket vettem meg, egy már nem tudom a nevét pc-s újságot, amiben benne volt a leírása ennek a gamének, mert 2 hónap alatt nem tudtam befejezni. Nos, az újságban még kevesebb volt róla, mint amit én tudtam akkor. Aztán csak befejeztem, de úgy, hogy ha a gimiben volt egy lyukas órám, akkor haza 10 perc rohanás, 20 perc játék, majd vissza 10 perc rohanás. Na meg este kifulladásig.

The future is now

Pink Tiger
én a rizikót is nagyon szerettem
😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHlavina
én most szedtem le a Star Control II: The Ur-Quan Masters címû régi gamma XP-s verzióját, és azt hiszem végig is fogom tolni. Az egyik legjobb játék amivel ember játszhat a számítógép feltalálása óta.

The future is now

Pink Tiger
egyébként srácok nincs itt valaki aki drupalban otthonosan mozog?

Pink Tiger
<#beka3>

Pink Tiger
korrekt, én is adok neked egyet: 5

joebacsi
nemhogy inkább a cicisnénis-sörözös játékkal játszanátok, mint minden normális dolgozó ember 😊

LSSAHlavina
na jó én nem mindíg számoltam, csak gondoltam az egyik szimbólumra. 😊 Meg azt néztem, hogy a kurzor adott szimbólum fölé húzása hogyan befolyásolja a "tippet". Ez kb. olyan, mint amit egy matekórán keresgéltünk, összefüggéseket még a gimiben. Én a következõt találtam:

Ha egy kétjegyû számból kivonod a megcserélt számjegyek szerinti párját, akkor a végeredmény abszolút értéke vagy 9 lesz, vagy ha két számjegyû a végeredmény, akkor a végeredmény két számjegyének összege <9>.

10x+y-(10y+x)=9x-9y=9*(x-y) ahol értelemszerûen x,y={0-9} és x<>y (nem egyenlõ jelölése basic-ül) Így a releváns tartományban csakis 9 többszörösei jöhetnek ki, amiknek megvan az a jó tulajdonsága, hogy 18-tól 81-ig a két számjegyük összege mindíg 9. 😊

Na ezért kaptam egy 5-öst valamelyik félévkor.

The future is now

joebacsi
huhh derégi, bugyi marad sajna, még csíttel se megy le 😊
amúgy a kimaxolt képek:

Ahhoj
<#schmoll2>

joebacsi
._
|_|

Ahhoj
10x+y az eredeti kétjegyû számod, ebbõl levonod a számjegyek összegét (x+y), azaz:
10x+y-x-y=9x
következtetés: a megoldás mindig 9 többszöröse lesz, ahogy írták is lentebb (nézd meg elõre a táblázatban, 81tõl lefelé ugyanaz (fölötte más, mert 90 és 99 nem jöhet ki)

Tuvok
ez de régi 😊
na ha lesz idõm, megcsinálom

BurnBaby
uhh... mindent ilyen tudományosan csinálsz? ,)

www.battlefield.hu

Pink Tiger

Pink Tiger
meg hobbi air power!

Pink Tiger
bazz télleg, MESTER TANÍTS!!!<#worship>

na akiknek meg nem mindig talált azoknak ajánljuk a számológépet, az a bizti! <#mf2>

Pink Tiger
nekem háromból három jó volt..

aPa
az kamu 😊 mivel a végeredmény mindig 9 többszöröse, és ezeknél a számoknál ugyanaz a szimbólum van, mindig talál - vagy rájön... 😊
Csak minden újabb próbálkozásnál változik a szimbólum-tábla 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
nálam nem is mûkszik, kitalálhatatlanok a gondolataim... 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

LSSAHlavina
nekem 10-bõl 6-ot talált el.

The future is now

Tuvok
elsõre a megadott példát adta be, utána random ...

Pink Tiger

Pink Tiger
köszi akkor jól gondoltam..
D nap H óra... (a hadmûvelet idõpontjának "kódolt" formája)

LSSAHlavina
gondolom az Overlord hadmûvelet napjára gondolsz, bár sok más fontos hadmozdulatnak volt "D-napja". Ez egyszerûen a fontos hadmûveleti napokat jelölõ elnevezés lett az amcsi hadiszótárban ("Az a nap"), olyan, mint a "roger" arra, hogy vettem, vagy a "broken arrow" arra, hogy egy földi egység a végsõ megsemmisítés határára ért, beássák magukat, és tüzérségi vagy légicsapást kérnek közvetlenül magukra/maguk köré, attól függõen, milyen sz*r a helyzet.

Amúgy a "D" is a "Day"-bõl jön, tehát tükörfordításban "N-Nap".

The future is now

Tuvok
semmiért sem 😊
a 'D' a day szóból származik, katonai megjelölés ami azt a napot jelenti, amikor a hadmûvelet megkezdõdött (utána pedig D+1, D+2 ...)

Pink Tiger
tudja valaki hogy a D nap miért D nap? nekem van egy tippem de nem vagyok benne biztos..

LSSAHlavina
Azt ami tuti mûxik. http://193.138.125.6/<pontos elérési út>.

Ilyen gondom még amúgy nem volt, mert nekem eddig minden a gyökérben volt abban a 3-4 "weblapban" amit összedobtam.

The future is now

LSSAHPAUL
Köszike, müxik a dolog 😄
Lavina! büszkélkedj csak el vele hogy te milyen tanácsot adtál Paulnak!

Tuvok
annyiért a lakók osztódnak is neked

joebacsi
szopás százasé? 😊

lol<#hehe>

Tuvok