Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éppen most láttam egy videot még anno 2004-bõl
kérdés: még mindig a földön alszol és játszol hason ?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
képkezelõ progi, vagy galéria motor vagy mi a búbánat, nem tud vki egy címet ahol ilyen fut ? megnézném élesben mit tud
A lap alja az érdekes..
You are:23 in Me-109 statistic, and now you have: 9 points.
You are:23 in Spitfire statistic, and now you have: 9 points.
Te meg minek hallgattad el hogy nagy vadészgép-pilota ász vagy ???!! tudod hogy mindig pilota gondjaink vannak !
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
http://193.138.125.6/DATA/html/vip5.htm
The future is now
The future is now
The future is now
Beamphobia 1
Beamphobia 2
Online játszható verzió - java szüxéges
The future is now
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
The future is now
Nem elite típusú, mert nem 3D, hanem 2D, de van benne valami belõle is, meg régi típusú arcade (pl. invaders!), meg supremacy-ból is egy nagy adag, stb.
The future is now
2. ahogy olvasgatom egy elite klónnak tûnik...de az ódai magasztalásokból arra következtetek, hogy azért mégis csak egy pöttyet több annál 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Úgy nézzetek rám, hogy lassan 30 éves leszek, és egész életembe 1 (azaz egy) darab nyomtatott sajtó terméket vettem meg, egy már nem tudom a nevét pc-s újságot, amiben benne volt a leírása ennek a gamének, mert 2 hónap alatt nem tudtam befejezni. Nos, az újságban még kevesebb volt róla, mint amit én tudtam akkor. Aztán csak befejeztem, de úgy, hogy ha a gimiben volt egy lyukas órám, akkor haza 10 perc rohanás, 20 perc játék, majd vissza 10 perc rohanás. Na meg este kifulladásig.
The future is now
😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
The future is now
Ha egy kétjegyû számból kivonod a megcserélt számjegyek szerinti párját, akkor a végeredmény abszolút értéke vagy 9 lesz, vagy ha két számjegyû a végeredmény, akkor a végeredmény két számjegyének összege <9>9>.
10x+y-(10y+x)=9x-9y=9*(x-y) ahol értelemszerûen x,y={0-9} és x<>y (nem egyenlõ jelölése basic-ül) Így a releváns tartományban csakis 9 többszörösei jöhetnek ki, amiknek megvan az a jó tulajdonsága, hogy 18-tól 81-ig a két számjegyük összege mindíg 9. 😊
Na ezért kaptam egy 5-öst valamelyik félévkor.

The future is now
amúgy a kimaxolt képek:

10x+y-x-y=9x
következtetés: a megoldás mindig 9 többszöröse lesz, ahogy írták is lentebb (nézd meg elõre a táblázatban, 81tõl lefelé ugyanaz (fölötte más, mert 90 és 99 nem jöhet ki)
na akiknek meg nem mindig talált azoknak ajánljuk a számológépet, az a bizti! <#mf2>#mf2>
Csak minden újabb próbálkozásnál változik a szimbólum-tábla 😊
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
D nap H óra... (a hadmûvelet idõpontjának "kódolt" formája)
Amúgy a "D" is a "Day"-bõl jön, tehát tükörfordításban "N-Nap".
The future is now
a 'D' a day szóból származik, katonai megjelölés ami azt a napot jelenti, amikor a hadmûvelet megkezdõdött (utána pedig D+1, D+2 ...)
Ilyen gondom még amúgy nem volt, mert nekem eddig minden a gyökérben volt abban a 3-4 "weblapban" amit összedobtam.
The future is now
Lavina! büszkélkedj csak el vele hogy te milyen tanácsot adtál Paulnak!