Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Látszólag csak egy "vezeték" égett szét... 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
De azért nagyon köszönöm.<#worship>#worship> 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
De tényleg hülyeség játékokon vitázni. Inkább igyunk sört! 😄 Már ha vóna itthon...😛
Béke!
Bár még személyes tapasztalatom nincs, csak olvastam róla.<#buck>#buck>
Ha esetleg egy hozzáértõ nem beszél le róla, akkor én tuti, hogy azt veszek.
Fejlõdik mint a disznó.
Nagy meglepetéseket fog még okozni tán nem is sokára.
Szóval szerintem nem hülyeség. 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
sajna még ez sem a végleges kártyám, x800-at nem tudtak szerezni, most egy 6600 turbot kaptam átmenetileg, amíg találnak egy 6600gt-t. az élet nem habos... 😊
www.battlefield.hu
Jelenleg Bencsi,BB,Pepe fején van vérdíj 😊
Meg az is pojén volt amikor bementem egy udvarra ahol volt vagy 3 harapós kutya és szaladtak utánam én meg direkt Sacek felé szaladtam 😊 szét is tépték szegény ördögöt 😄 Meg az õrült sheriff a dumájával ..: Im the law 😄
The future is now
The future is now
Szóval tessék azt elképzelni amikor 1280-as felbontásnál scrollozni kell a TS ablakot hogy lásd kimindenki van fent. Elképszetõ. Vagy ijesztõ inkább. Lényeg, hogy sztem tök fölösleges ilyeneken vitázni, ez a BF tényleg nem ugyanaz már mint ami régen volt ezek a csapatok már csak sajnos az árnyékai a régieknek de hát ez van. Tegnap feltettem a BF2-t és legnagyobb csodálkozásomra egy órán át Karkandoztam és élveztem is (mondjuk hogy miért tartott 28 percig az installernek megpatchelni a BF-emet 1.3-ra azt nem értem). Szóval ne rágjuk már egymást fülét hülyeségeken, elhiszem hogy totálisanübertáp játék a WoW de hogy elõbb kapnék rángógörcsöt minthogy gamecardot hozzá az is biztos. Túl sok idõbe kerül és szerencsére van már olyan ember az életemben akire inkább áldozom ezt. Nem mondom hogy nem hiányzik a régi társaság mert hát de, örülök hogy ti nagyjából egyben maradtatok, és mindenkinek szive joga hogy hogy ossza be az idejét. De azt most irásba adom hogyha bármelyikõtök - akár te is Kar - összeszed egy nõstényt az kutyaúristen hogy nem fogja tolerálni azt hogy x órát tölts gép elõtt ahelyett hogy vele foglalkoznál
Istenem, hát a nõk ilyen buta lények 😊)))
Amúgy tényleg sajnálom hogy nem tudtunk beszélni és pont akkor kellett indulnom, de hát lehet máskor is csinálni ilyesmit
A spam-rõl meg csak annyit hogy nincs itt semmi különös, csak a szokásos új-régi bf-generáció közti áthidalhatatlan nézetkülönbség 😊 Ami meg is marad addig amig vissza kacsingatnak bf42-re. Ameddig nézegetni fogják ezt bf1942 fórumot addig mindig lesz kivel vitatkozni.
érdekes vélemények! be kell látnom a régi jofej társaság silány utánzata maradt ebben a topicban akik max egymás faszát coptyák dehát változik a világ! az lssahban ismét nem csalodtam töluk nem vártam mást de a hobbitol kicsit többet vártam.....
akik fikáztak, azok a régi "jofej" társaság: ahhoj, joe, apa, pink, bencsi. paul mindössze cca. fél napi spam után szólt hozzá, erre te itt bezzeg a te idõdben... nah ezt ne, thx. 😊
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
The future is now
tisztelettel megkérlek, h ne gyere ide fikázni a bfeseket, cserébe mi sem piszkáljuk a wow-osokat. tudod, mint a régi szép idõkben. egyéb esetben nekiállok törölni az üzeneteidet.
nem személyes, tudod h kedvellek, de ez az öncélú flémkeltés egy ex bf-estõl gyalázatos.
bb
www.battlefield.hu
The future is now
The future is now
Váltsunk témát, uncsi.
Ha már offolunk, akkor ki mibe rakja át a forintmegtakarításait a nagyobb esés elõtt (és sajna a kisebb után)?
Ez most speciel jobban foglalkoztat. 😊 The future is now
Ez a BF42!
Ha én kezdenék olyan modorral a Wow-ban, ahogyan te itt, akkor szerintem ti is összefognátok...
Bakker, rám aggasztottak egy csómó melót a cégnél, a statot máj.31én 23.59 kor leállítottam és most van egy félkész nem életképes verzió,nincs idõm csinálni 😞 Kb jövõhét közepe felé lesz valami, addig ne is nézzétek, sorry.
The future is now
The future is now
<#worship>#worship>
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Vagy akkor már inkább kérek egy "persuadeatron"-t a Syndicatebõl, és akkor át tudom konvertálni az ellent az én csapatomba. Csak akkor kapcsoljuk ki az autobalance-t. Mókás lenne.
The future is now
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Amúgy meg az LSSAH-ból nem lehet kilépni, be van tetoválva a jelzés a hónaljunkba, szóval míg a halál el nem választ...
Ha ismernél IRL, akkor egyébként nem mondanál ilyen butaságokat, mert mondjuk épp az a munkám, hogy elfogadtassam magam másokkal, és ez lassan úgy 5 éve igen jól megy, legyen az akár az Európai Bizottság képviselõje, vagy politikusok, szakemberek, stb az élet számos területérõl. Szerintem ez fontosabb, mint azon veszekedni, hogy mennyi legyen a TK büntetés, vagy hogy a dark elfeknek szebb-e a haja vagy a wood elfeknek. Az, hogy te mégis inkább ez utóbbi alapján ítélsz, súlyos kérdéseket vet fel realitásérzékelésed kapcsán, és csak egyet tudok javasolni tiszta szívvel, nõjj fel, és ha ehhez az kell, hogy abbahagyd a wow-ot, akkor tedd azt, ha nem, akkor játssz azzal továbbra is.
The future is now