Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
mostanába kéne felpiszkálni oszamáékat a barlangokból, dobjanak már pár bõinget az amcsikra, hátha a válaszcsapások elég erõt vonnak el ahhoz, hogy irán nyugodtan megnyithassa az olajtõzsdéjét...nah akkor lenne nagyon érdemes euróba fektetni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hát, ha meg tudod csinálni, akkor van egy FX5600-om.
Látszólag csak egy "vezeték" égett szét... 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

De van. Ez csak költõi kérdés volt. 😄 (ezt szokták mondani)
De azért nagyon köszönöm.<#worship> 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tudom! A "mostot" a mostani beszélgetésre értettem... 😛
De tényleg hülyeség játékokon vitázni. Inkább igyunk sört! 😄 Már ha vóna itthon...😛
Béke!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nem akarok gyõzködni, meg nem is szeretek,<#worship> de gondold meg míg lehet... 7600GS! Szerintem jobb a 6600Gt-nél és ugyan annyiba kerül. 😊
Bár még személyes tapasztalatom nincs, csak olvastam róla.<#buck>
Ha esetleg egy hozzáértõ nem beszél le róla, akkor én tuti, hogy azt veszek.

Kínában nem csalódhatsz.
Fejlõdik mint a disznó.
Nagy meglepetéseket fog még okozni tán nem is sokára.
Szóval szerintem nem hülyeség. 😊

LSSAHPAUL
ha nemtetszik a vkarid felõlem elcserélhetjük.. nekem geforce4 mx440 van, semmi baj nincs vele.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

BurnBaby
vcard csere, ha nem rontok el semmit akkor jövök ,)
sajna még ez sem a végleges kártyám, x800-at nem tudtak szerezni, most egy 6600 turbot kaptam átmenetileg, amíg találnak egy 6600gt-t. az élet nem habos... 😊

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
BB ! Este várlak a szerveren! Most láttam a vipben hogy 4x öltél meg én meg téged 1x sem.. wtf ?!! 😊

LSSAHPAUL
Gyorsan csináltam egy hibrid verziót ami a régi stat progi de az adatokat már gyûjti az új statnak, szal mégis csak lehet nézni, sok lett volna az a min 3 nap stat nélkül :p
Jelenleg Bencsi,BB,Pepe fején van vérdíj 😊

LSSAHPAUL
Dehogynem 😊 Coopban nyomtuk és egy szekrény mõgé bújva halgattam a csajszinak a szövegét, tökre szerelmes voltam a hangjába 😊 Mikor megöltük mit is mondott ? : but i live you..
Meg az is pojén volt amikor bementem egy udvarra ahol volt vagy 3 harapós kutya és szaladtak utánam én meg direkt Sacek felé szaladtam 😊 szét is tépték szegény ördögöt 😄 Meg az õrült sheriff a dumájával ..: Im the law 😄

LSSAHlavina
áh asszem csak svájci frank lesz belõle, mert egyre inkább euroszkeptikus vagyok... 😄

The future is now

LSSAHlavina
az jó mert az szépen felment az utóbbi pár évben. Ha van párezer litered tavalyi áron akkor vevõ vagyok.

The future is now

LSSAHlavina
akkor már nem emlékszel a Redneckre?

The future is now

az biztos, elég 1x benõzni de nagyon, aztán rögtön családapa leszel... Aztán lesheted mikor enged az asszony játszani. :-)

szvsz vegyél belõle konzervet. Jó lesz az hamarosan... :-) Vagy szerez jüant belõle. Csak addig nyomják az amcsik, míg felértékelõdik.

szvsz vegyél belõle konzervet. Jó lesz az hamarosan... :-) Vagy szerez jüant belõle. Csak addig nyomják az amcsik, míg felértékelõdik.

joebacsi
sör

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én a pénztárcámból általában a fiókomba szoktam, de olyan is elõfordult már hogy benzinbe fektettem 😊))

Már megbocsáss de Tai-ról elég kevéssé tudom elképzelni hogy a WoW befolyásolta volna az elmeállapotát irányotokban 😊

Igen pont ettõl a 40-50 embertõl szoktam sikitófrászt kapni amikor felmegyek hozzátok TS-re 😄
Szóval tessék azt elképzelni amikor 1280-as felbontásnál scrollozni kell a TS ablakot hogy lásd kimindenki van fent. Elképszetõ. Vagy ijesztõ inkább. Lényeg, hogy sztem tök fölösleges ilyeneken vitázni, ez a BF tényleg nem ugyanaz már mint ami régen volt ezek a csapatok már csak sajnos az árnyékai a régieknek de hát ez van. Tegnap feltettem a BF2-t és legnagyobb csodálkozásomra egy órán át Karkandoztam és élveztem is (mondjuk hogy miért tartott 28 percig az installernek megpatchelni a BF-emet 1.3-ra azt nem értem). Szóval ne rágjuk már egymást fülét hülyeségeken, elhiszem hogy totálisanübertáp játék a WoW de hogy elõbb kapnék rángógörcsöt minthogy gamecardot hozzá az is biztos. Túl sok idõbe kerül és szerencsére van már olyan ember az életemben akire inkább áldozom ezt. Nem mondom hogy nem hiányzik a régi társaság mert hát de, örülök hogy ti nagyjából egyben maradtatok, és mindenkinek szive joga hogy hogy ossza be az idejét. De azt most irásba adom hogyha bármelyikõtök - akár te is Kar - összeszed egy nõstényt az kutyaúristen hogy nem fogja tolerálni azt hogy x órát tölts gép elõtt ahelyett hogy vele foglalkoznál
Istenem, hát a nõk ilyen buta lények 😊)))

Instant nõkre nem gerjedek bocsi, azt meghagyom neked, két deci vízben feloldott por alakú kéjhölgy 😊) Én maradok a konzervatív bulizunk-táncolunk-gerjedünk-hazemegyünk-örülünkegymásnak kombinációnál 😊
Amúgy tényleg sajnálom hogy nem tudtunk beszélni és pont akkor kellett indulnom, de hát lehet máskor is csinálni ilyesmit

LSSAHPAUL
Vizes cégnél dolgozok 1994-óta de mint informatikus, szal sajnos annyira távol áll tõlem a vízvezeték szerelés mint Kar-tól a jópofaság 😉
A spam-rõl meg csak annyit hogy nincs itt semmi különös, csak a szokásos új-régi bf-generáció közti áthidalhatatlan nézetkülönbség 😊 Ami meg is marad addig amig vissza kacsingatnak bf42-re. Ameddig nézegetni fogják ezt bf1942 fórumot addig mindig lesz kivel vitatkozni.

LSSAHlavina
nem, szebb.

The future is now

BurnBaby
ez olyan mint a meg hát? 😊))

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
BE ÉN.

The future is now

LSSAHlavina
meg Paul nem régi jófej társaság. 😄

The future is now

BurnBaby
értem. beszereled?
thx

kéne egy pasi... ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
ezzel volt bajom:
érdekes vélemények! be kell látnom a régi jofej társaság silány utánzata maradt ebben a topicban akik max egymás faszát coptyák dehát változik a világ! az lssahban ismét nem csalodtam töluk nem vártam mást de a hobbitol kicsit többet vártam.....

akik fikáztak, azok a régi "jofej" társaság: ahhoj, joe, apa, pink, bencsi. paul mindössze cca. fél napi spam után szólt hozzá, erre te itt bezzeg a te idõdben... nah ezt ne, thx. 😊

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
vegyél porcelánbetétes csapokat a gumi helyett, az nem csöpög.

The future is now

BurnBaby
paul!? vizes szakember vagy? csöpögõ csapokkal is jóban vagy? nagyon szeretném megmutatni a lakásom... 😊

www.battlefield.hu

bb tudom hogy fáraszto meg minden visszaolvasni de nem én kezdtem a fikázást és ha olvasod nem is fikáznám soha a játékot csak egy két ember kezdett flémbe a wow ellen azt mivel ez forum válaszoltam rá ennyi

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

LSSAHlavina
Inkább vizes szakemberként azt fejtsd ki, milyen elõírásoknak nem felel meg az árnyékszék közvetlen földalatti összeköttetése az ivóvízkúttal. 😄

The future is now

BurnBaby
kar
tisztelettel megkérlek, h ne gyere ide fikázni a bfeseket, cserébe mi sem piszkáljuk a wow-osokat. tudod, mint a régi szép idõkben. egyéb esetben nekiállok törölni az üzeneteidet.

nem személyes, tudod h kedvellek, de ez az öncélú flémkeltés egy ex bf-estõl gyalázatos.

bb

www.battlefield.hu

LSSAHlavina
ahham, akkor hasonló a dolog, mint a Tai-Sabaki esete. Õ is wowozik mostanában, emlékeztek? Valahogy vele sem tudtunk kijönni az utóbbi idõben.

The future is now

LSSAHlavina
vannak olyan filmek, amiket érdemes megnézni halálunk napja elõtt. Vagy azért, mert annyira jók, vagy azért, mert annyira látványosak, vagy a kettõ együtt, vagy azért, mert kultfilmekké váltak, az elsõ két jelzõ valamelyike/mindegyike miatt, vagy azért, mert eszméletlen baromság, és jó látni, hogy ilyen filmekre is van pénz, és még sorolhatnám. Nekem megvan az általam fontosnak tartott kb. 400 film, az 1927-es, Fritz Lang féle Metropolis-tól kezdve mondjuk a 2005-ös Marc Forster féle "Stay"-ig, és még van kb. 200 amit meg akarok szerezni, de ezekben nincs benne a Shaolin Soccer. Ennek ellenére meg kell nézni egyszer, az változó megítélés alá esik, hogy miért.

The future is now

kicsit le vagy maradva bala én nem most kezdtem itt ezt inkább rátok igaz de ez egy hosszu történet! erröl max bb meggyes meg borg tudna mesélni jah meg apa is bencsit nem emlitem nem érdemes 😄

LSSAHlavina
go WOW go. Váltsunk témát, uncsi.

Ha már offolunk, akkor ki mibe rakja át a forintmegtakarításait a nagyobb esés elõtt (és sajna a kisebb után)? Ez most speciel jobban foglalkoztat. 😊

The future is now

LSSAHPAUL
De kircsi kis game volt! De én maradnák a masine-gunnál. Fura hogy pont te említed 😊 A shaolin soccer istenítése óta nálam te a "furcsa emberek" kategóriában vagy 😊 De a Syndicate az telitlálat volt anno.. Mikor is kb 1997?

"akik max egymás faszát coptyák"
Ez a BF42!
Ha én kezdenék olyan modorral a Wow-ban, ahogyan te itt, akkor szerintem ti is összefognátok...

egy információ csak hogy te is kicsit mélyebre láss a dolgokban. a mi csapatunkban ebben a pillanatban 120-130 ember van abbol kb 70-80 aktiv játékos ezek az emberek azért kuzdenek egymásért hogy a másik oldal veszitsen és ezáltal elismerést és játékélményben gazdagodjanak. egy ugymond csatában lehet egyszerre 40 ember is amiröl ti csak legmerészebb álmotokban reménykedtetek volna egy ilyen csapat összetartása kicsit nehezebb mint 10 ember irányitása és még valami ez végre egy olyan játék ahol csapatmunka nélkül megbaxhatod a skiledet a gyözelem csapatmunka nélkül lehetetlen nah röviden kb ennyit az elf randis részröl by Kar

LSSAHPAUL
De havonta frissül.. csakhogy:
Bakker, rám aggasztottak egy csómó melót a cégnél, a statot máj.31én 23.59 kor leállítottam és most van egy félkész nem életképes verzió,nincs idõm csinálni 😞 Kb jövõhét közepe felé lesz valami, addig ne is nézzétek, sorry.

LSSAHlavina
szerintem elfogadnának hamar, miután még a Belga határról kilõném a portás szájából a cigit. ;-)

The future is now

LSSAHlavina
persze, emberek játszanak minden gammával, (kivéve Bencset mer az egy BOT), de míg én azt mondom neki a TS-en, hogy "te barom a f*sznak állsz megint orosz oldalra", addig te beírod az elf csajnak, hogy "szép a hajad, randizzunk a fangorn erdõ tisztásán holdtöltekor és csak a hajpántod legyen rajtad". Ha ilyesmi nincs a gémben akkor sorry, de ilyeneket láttam anno, amikor mûködés közben láttam hasonló gammát. És amit az elõbb írtam, valszeg az a szép elf nõ a monitor mögott egy srác... 😄 Engem nem zavar, ilyen szempontból liberális vagyok és toleráns.

The future is now

Azt mondjuk megnézném, mikor egy Wespe-vel begurulsz az "Európai Bizottság" elé elfogadtatni magad. <#hehe>
<#worship>

Meggymag
<#wilting>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

LSSAHlavina
persze majd megyek fel aktatáskával a kezemben a dombra és kibeszélem a katonát a tigrisbõl.

Vagy akkor már inkább kérek egy "persuadeatron"-t a Syndicatebõl, és akkor át tudom konvertálni az ellent az én csapatomba. Csak akkor kapcsoljuk ki az autobalance-t. Mókás lenne.

The future is now

aPa
kapsz egy új kasztot Omahán: diplomata 😊

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

büszke vagyok rád hogy ennyire hasznos tagja vagy a társadalomnak egy kicsit viszont bánt hogy ilyen végzetséggel nem vagy lojális legyen az elf csaj vagy netán gránátozo katona mindegyik mögött emberek állnak csak a te és kisbarátaid szerint van ez másképp! na ez kicsit kiábránditó

LSSAHlavina
Az lehet hogy sokmindenben más a véleményem, mint másoknak, és adott esetben szelektálok, hogy mi a fontosabb, a véleményem vagy az adott társaság. De legalább valódi emberekkel vitatkozom, nem egy elf nõvel, aki egy szõrös sörpocakos állat IRL. Kinek mi tetszik.

Amúgy meg az LSSAH-ból nem lehet kilépni, be van tetoválva a jelzés a hónaljunkba, szóval míg a halál el nem választ...

Ha ismernél IRL, akkor egyébként nem mondanál ilyen butaságokat, mert mondjuk épp az a munkám, hogy elfogadtassam magam másokkal, és ez lassan úgy 5 éve igen jól megy, legyen az akár az Európai Bizottság képviselõje, vagy politikusok, szakemberek, stb az élet számos területérõl. Szerintem ez fontosabb, mint azon veszekedni, hogy mennyi legyen a TK büntetés, vagy hogy a dark elfeknek szebb-e a haja vagy a wood elfeknek. Az, hogy te mégis inkább ez utóbbi alapján ítélsz, súlyos kérdéseket vet fel realitásérzékelésed kapcsán, és csak egyet tudok javasolni tiszta szívvel, nõjj fel, és ha ehhez az kell, hogy abbahagyd a wow-ot, akkor tedd azt, ha nem, akkor játssz azzal továbbra is.

The future is now