109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#93456 Lavina ezt a 3 napot jól oszd be! :D most még utoljára vedd fel a hangerőt a hifin és nyomasd a rust in peace-t és társait :) -
#93455 Lófaszt nem látni rajta, de jó... :-) -
KaryKeksz #93454 Ez jóó ?
-
bunkolaja #93453 Gratula! -
#93452 Csuszamlás? :-)
Grautálok! Sört mikor iszunk? -
#93451 - Proxyn keresztül nincs az az isteni szervezet, aki megtalál.
- Freemail:
Ha bejelöli ezt a lehetőséget, azonosítása során nem vesszük majd figyelembe, hogy milyen IP-címről lép be. Erre akkor lehet szükség, ha belépéskor "lejárt a biztonsági időkorlát" vagy "érvénytelen biztonsági azonosító" hibaüzenet kap.
- Mivan, ha internetkávézóból adtam fel az üzenetet?
- Ha esetleg az IP-d meg is lenne, a szolgáltatód nem adhatja ki az adataidat, az előbbiekben leírtak miatt. (arra jársz, amerre akarsz dolog)
- Ha netán még hozzám is eljutnának, a vinyómon személyes adatok vannak. Bekaphatják
- Ha megszereznék azt az excelt, akkor mivan? Se név rajta, se aláírás, semmi. -
#93450 Grat a picihez! -
KaryKeksz #93449 Gratulálok !! -
#93448 Úgy néz ki minden rendben van. Apás szülés volt. A neve mint az apja. :) -
#93447 üdv a klubban :)
Jól van a baba és az anyuka ?
Mi a csöppség neve ? -
#93446 IMHO az IP-t elmaszkolni nem nagy wasistdas... -
#93445 Nah mostmár én is kérek egy babaosztagos logót! :)))))) -
KaryKeksz #93444 Nah ez jó ötlet ? -
KaryKeksz #93443 Akkor mibilrack.
És bedobni a kutyaolba .
Oda nem megy be érte senki .
meg lehet hogy ott nem is keresnék. -
#93442 Ez jó ötlet, de képzeld már más is próbálta és nem sikerült egy bájtot sem letörölni róla úgy, hogy azt nem letett volna visszaállítani.
Vannak egész jó kis progik a visszaállításra. -
#93441 Nem akarok kötözködni, félre ne értsd, de leírhatnád nekem, hogy hozzád hogyan nem jutnak el???
Csak, hogy értsem: az e-mail címet, melyről elküldöd Neoroland részére, az egyszerűen megállapítható a feladóból ugye. Megvan az e-mail címed, és az, hogy mikor adtad fel. Ebből a szolgáltató megmondja, hogy a kérdéses időpontban milyen IP-ről adták fel a levelet, és az akkor kinek volt éppen kiosztva. Tehát ebből az előfizető már meg is van. Utánna egy kis adatgyűjtés a nyilvántatott adataid között és már csöngethetnének is nálad. Gondolom akkor te valahogy úgy küldöd el a levelet, hogy a feladót, vagy az IP címet valahogy elrejted. Lécci mond el hogyan csinálod?
ui: bocs az OFF-ért. -
KaryKeksz #93440 Jó nagy mágnest a gép mellé. De ne nagyon közel .
Csak ha már nagyon kell. ......
-
#93439 Egyrészt, arról az e-mail címről sosem jutnak el hozzám, másrészt látom beléd is jól belenevelte azt az ASVA, amit akart. Ez volt a célja, a megfélemlítés, mert tudja, csatát nem nyerhet, csak így.
Azt jó lenne, ha már mindeki megértené, Letölteni azt töltök le, amit akarok. Megosztani, tárolni tilos. Az, hogy az én gépemen, adathordozómon, wincseszteremen milyen adatok vannak, az az én magánügyem. Ráadásul az is a magánügyed, hogy mikor és merre jársz az interneten.
Nem úgy van ám az, hogy csak úgy, ukmukfukk, gyere cipó hammbekaplak becsönget a rendőrség.
Nem kell beszarni.
Tudják jól, mint a rendőrök, hogy sokan még a névtől is összecsinálják magukat, pedig jóval kevesebb joguk van, mint azt te hinnéd.
Csakhát ilyenek az emberek.
- Átment a piroson.
-Jajj igen elnézést, itt az ötezer.
Holott, hol a bizonyíték? Fénykép van? Nincs? Hát akkor viszont látásra...
-
#93438 Ezért, hogy ne riasszak mindenkit el a fórumozástól, megjegyzem, hogy a Rendőrséget elsősorban nem a magánszemélyek érdeklik -mint sokan gondolják-, hanem azok a személyek, akik a illegális (feltört, engedély nélkül sokszorosított, kódját megváltozatott) szoftvereket terjesztik, valamint azon szervezeteket, cégeket, akik azokat megvásárlohatnák, és mégsem teszik, holott a gazdasági és egyéb tevékenységük végzéséhez használják. -
#93437 Nem vagyok paranoiás, de azért megjegyeznék pár észrevételt.
Sajnos ezt a fórumot (értsd: egész SG) rajtunk kívűl a rendőrség is előszeretettel használja, pontosan azért, hogy megismerje és felderítse az illegális szoftverek, és azok kereskedésével foglalkozó személyeket és kapcsolataikat.
Neoroland kérdőíve pontosan ezt segíti elő abban a formában, hogy egyszerűen a megadott e-mailcímét szépen ők is átnézik, majd beazonosíthatják a neki küldött levelek feladóit, és hopp, már csöngethetnek is.
Szal sajnálom, hogy ezt kell írnom ide, de nem javaslom a kérdőív kitöltését senkinek.
Próbálj valami más utat erre, mert hidd el az ördög nem alszik. -
#93436 na akkor látom megoldódott de különben nem lett volna magyar verzsönöm..
-
#93435 nem is az a baj,hanem,hoyg minden tutoriál és ötlet+segédlet az angol gombokat használja.ennyivel előnyösebb az angol. -
Bala10 #93434 Meg sokszor Magyarul sem érteni. :) -
#93433 Nekem van magyar, ha köll'. :-p
De Dzsóbá megen igazat vakerál. -
#93432 jaja én is tök hülye vagyok angolbol de a ps-t én is angolul kezelem -
#93431 oké,én is azt olvasom szinte minden tutoriálnál.angol gombokat írnak,szóval marad az angol. -
#93430 psnél felejtsd el a magyart, a nívósabb tutorial-ok úgyis csak angolul vannak, szóval tessék csak minden kifejezést angolul vágni psben...lehet, hogy az elején kicsit nagyobb szopás de közép-hosszútávon tuti megéri -
#93429 Pink!!! felraktam PS cs2-t.nincs véletlenül magyar nyelv fájl vagy vmi,amivel átválthatom magyarra,mert így angolul full idegen :D:D -
Bala10 #93428 Nincsenek még ott? Ejjj... biztos megálltak a mekinél megint... na majd minnyá. :) -
#93427 Sir yes Sir...
A rendőrséget mikorra várjam? Csak mert addigar kitakarítok, meg sütök sütit. -
Bala10 #93426 Te csak tőcsd ki, ne okoskodj. :) -
#93425 Lehet ám itt beszélgetni is, meg ilyenek...
Meg csak emilcímet beírni. Nem kell ám ilyen tartózkodónak lenni. -
HUmanHunter #93424 #93420? -
NeoRoland #93423 Üdv!
Most csinálom a diplomamunkámat és ehez kérném a segítségeteket!
Kérlek töltsétek le a kerdőívet amit csináltam
http://www.neoroland.extra.hu/Kerdoiv.doc
majd küldjétel el nekem e-mailban. A segítségeteket előre is köszönöm!
Az adatokat bizalmasan kezelem és mikor megkapom meg sem nézem csak kap egy számot pl 4.doc és csak akkor olvasom el ha már van elég így nem fogom tudni melyik e-mail címről melyiket kaptam!
A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Bodnár Roland /.:5-0:.|RIOT|NeoRoland/
E-mail címem [email protected] -
#93422 Oszt, elekrtónyikus póstafilókod volna é komám? -
#93421 Hát, ha nem az ASVA-hoz mész felvételizni, kitöltöm. :-) -
NeoRoland #93420 Üdv!
Most csinálom a diplomamunkámat és ehez kérném a segítségeteket!
Kérlek töltsétek le a kerdőívet amit csináltam
http://www.neoroland.extra.hu/Kerdoiv.doc
majd küldjétel el nekem e-mailban. A segítségeteket előre is köszönöm!
Az adatokat bizalmasan kezelem és mikor megkapom meg sem nézem csak kap egy számot pl 4.doc és csak akkor olvasom el ha már van elég így nem fogom tudni melyik e-mail címről melyiket kaptam!
A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Bodnár Roland /.:5-0:.|RIOT|NeoRoland/ -
KaryKeksz #93419 LSSAH
Este kellne gyakorloni aberdeent.
mit szólnátok egy 8 vs 8 hoz ??
-
#93418 hát basszameg nálam szerencsétlenebb ember nincs az már tuti. letöröltem a régi paticiot meg minden ,asszittem hogy már minden fasza erre kivág egy ilyet a gép h nemtudja olvasni a si3112r.sys -t ,hát kapja be.
Jag holnap átugrom hozzád azért a winfosért,majd hivlak hogy mikor menjek. -
#93417 lol? nagyon is xD