Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
JoeBá'! Te ilyen felbontásban jáccol,vagy csak az én szememmel van vmi?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Ezt nézzétek meg.😊
Reklám

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHPAUL
sajnos nekünk csak road to rome van ..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Bencsi
ahaa a kisküblikör akcióban😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

joebacsi
de:

np, 2 sör lesz

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhoj
nincs vkinek szerveren bf42 image? 😊

BurnBaby
bezzeg lavina... ,)

www.battlefield.hu

Kovács legény
sosemlehet tudni😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
tudom hogy azt irtad ,de akkor is szarráirt a cikázó ellen és közben egy csipa is lazán leszed

www.czekoart.hu

persze, de mint írtam lõni fexek le csak, nem aludni. 😊

Ahhoj
sõt amikor egyedül vagy az egész szerveren, akkor is 😄DD

Kovács legény
lefeküdni,egyhelyben lenni egyenlõ a halállal 42ben, mindig mozogni kell, amikor nincs körülötted senki akkor is

www.czekoart.hu

Ahhoj
wine-hez ugye kell X, amit szerverre feltenni elég nagy baromság 😊
dosemu-t nem ismerem, de én azt gondolnám ohgy ezek az emulátorok egy szoftver szempontból teljesen szeparált os-t idéz elõ, ergó nem fog tudni adatokat olvasni direktbe a hostoló os-rõl (linux)
azt a clipper compiler bizbaszt meg lehetne próbálni. paul, keress meg, nálam adott minden hogy kipróbáljuk 😊

sejtettem, hogy távol vagyok a tökéletességtõl. :-)

LSSAHlavina
legalábbis én ilyen esetben 10-ból 9-szer nyerek, és feléig sem sérülök le. Empírikus adat.

The future is now

LSSAHlavina
nem ajánlom lefexeni. Ha valaki elõtted áll, és jobbra balra elmozog a lövéseid elõl, míg te egy helyben fexel, akkor mire te elfogysz, addig neki kb. 15-45 % sebzést tudsz összehozni skilltõl és szerencsétõl függõen.

The future is now

Tudom én ezt, csak
1. változik a szükséges elõlövés. Ez lehet hálózati ingadozás is.
2. A túl nagy ping miatt késõbb lövök, mert késõbb jelenik meg a gaz ellen.
(pl: látom hogy fel fog bukkani majd valamikor egy fal mögül, lefexek, célra tartok, megjelenik felém szaladva, rögtön tûz, és a végén én nyúlok ki. Pedig elméletben esélye sincs.)

no mindegy.

Kovács legény
amugy amit te érzésnek hivsz ,azt én inkább rutinnak hivnám

www.czekoart.hu

Kovács legény
sokat számit azért az egér, az hogy mennyire kényelmes a fogása ,a tömege és hogy lehet e állítani rajta a dpi-t, nekem eddig egy fröccsentetmüanyag 1grammos egerem volt ami egyfolytában kiesett a kezmbõl és maxra kellett állítani azérzékenységet a játékban hogy valamnnyire lehessen vele forogni ,az uj egeremmel sokkal kényelmesebben megy a játék ,és nagy segitség hogy lehet a dpi-t állitani.

www.czekoart.hu

Pink Tiger
😊 na figy mindig elé kell valamennyi lõni az eltalálni kívánt objektumnak, belépsz egy szerverre egy pályára és belövöd magadnak, ezt muszáj megtanulni.. legalábbi szerintem

nyilván aanál egyszerûbb de puskáknál inkább érzésbõl kell, pont úgy mint ahogy tanknál amikor lõsz egy mozgó jármûvet

ha ez a dolog nem megy lehet szórakozni a pingekkel, de sose lesz tökéletes oinged, szóval érdemesebb magtanulni/ráérezni belõni a szervert és akkor 90%ban találsz is, ennyi az egész

nekem volt egy üverállat egerem, elromlott és egy gagyi szarral nyomom most és ugyanúgy megy a játék, szóval az egér mizéria is leginkább placebo, legalábbis nekem 😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHlavina
ugyanmá, mit féltek tõle?!

Engem csak akkor tud lelõni, ha tankban van én meg mediccel és nincs egy szál töltényem sem.

35 000 Ft / fõ díjért emailezem azt a pici programrészletet, ami hotkey-el elõhívható, ha jön Bencs. Csak annyit csinál, hogy a szervert floodolja 3 mp-ig, így ha éppen akkor valaki rádlõ, nem tudja regisztrálni a találatot. Nekem stílszerûen a B gombra van rakva.

A tankot nem vettem bele, mert az feltünõ lenne, ez igaz minden géppuskára és defgunra is, szóval csak kézifegyverek ellen véd.

The future is now

Placebo, de a statom is mutatja

Itt mindíg a füstpamacsot nézem. Van, hogy 2 géphossznyival elé kell lõnöm, hogy eltaláljam. Ennél lehalább látom hova lövök. Nekem a fegyverekkel van gondom, mert azok nem látszódnak. Így mire jelzi a célkereszt a találatot, addigra lelõnek. 😊

Azt meg végkép nem értem, hogy miért nincs tényleg egy Bencsi "vészjelzõ" gomb. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Pink Tiger
na látod mondom hogy placebo! 😄😄

Dehogynem, jóval több párbajt nyerek, jóval pontosabban lövök(különösen az AA javult fel a repcsik ellen), pedig ebben nem fejlõdtem elhiheted.

Pink Tiger
mondjuk ha 10el jobb a pinged nem lesz jobb a játékod, ez csak placebo 😊

Nem biztos.(a hálózati résszel tisztában vagyok. )

amikor megcsináltam egy fél éve egy alap OS tweakelést, akkor a pingem lement 25-35-rõl a 19-23as tartományba és amikor látom hogy még ennél is jóval kisebb pingek vannak, akkor csak felvetõdik bennem a kérdés. Szóval lehetnek még trükkök.

A kábeltv-net-telefon hármast akarom átvinni, havi 4e díjcsökkenést várok csak az alapdíjban a triplepaytõl. A 30 GB/hó korlát nem akadály, annyit nem használnám.

Azt hogy az Ügyfélszolgálat leszar, azt meg leszarom, amíg mûködik a net.

Pink Tiger
15 alatti ping titka hogy vagy közel kell lenni a szerverhez vagy közel kell lenni egy igen jó központhoz ami közel van a gerinchálózathoz

Gondolom azért kell hogy a lejjebb említett clipper fusson. Lehetõségek:

Dos linux alatt:
- dosemu
- wine

Átfordítani a clipper forrást Linux alá, gondolom megvan a forrás:
- http://sourceforge.net/projects/x-clip/

Persze tesztelni kellene, tehát otthon valakinek megcsinálni a szervert és feldolgozni a logokat. Gondolom log fájlt tudsz adni hozzá.

Pink Tiger
ha tehetném én is váltanék upcre, nagyon jó áraik vannak, van egy barátom akinek chelloja van évek óta és semmi gond vele..

de biztos hogy ez is valamennyire központ függõ, ugyanis régen az upcvel nagyon nagyon sok gond volt (lásd fákcselló.hu klán 😄) összevissza ugrált a ping és elég öntörvényûen szabályozták a tényleges sávszéledet.. szerencsére úgy tûnik ezek a régi idõk problémái maradtak, ma ilyen már nincs

egyébként meg a UPC és pl T Online kb egy kategórai, valahol mindkét helyen leszarják az ügyfelet..

Pink Tiger
lol na ezt mire írtad? 😊

LSSAHPAUL
ha a szerverünkön akarod nyomni akkor felesleges mert kínja van, procihassználat 100% fölött van.. de a linuxot addig nem telepítjük föl mig valaki nem tudja megmondani hogy dos program tud e majd futni rajta igen vagy nem.

komolyabb dolog: váltani akarok upc-re. Van valaki aki chello-ról nyomja? Tapasztalatok? (ja a 15 alatti ping titkát is elárulhatná valaki...)

Vnyimányije, vnyimányije csíter! 😊

LSSAHPAUL
Pl egy figyelmeztetõ táblához mit szólnál ? pl: Csíter veszély!

hahó

nem lehetne Stalingradon az alliednek berakni egy scriptet, ami másfél percenként kiírja, hogy " Bencsi bot jobbról, a drótkerítés felõl!" ?

:-)

LSSAHPAUL
jaaj basszus ezt nem is figyeltem :p Eszedbe ne jusson usb-én átvinni az adatot!
A botiétól jobb megoldás a DV-kábel. Ehez kell legyen a pc-ben dv csatlakozó (laptopokban szokott lenni ,asztali Pc alaplapra nem nagyon van integrálva, max valami über msi-alaplapon).

Mr Manson
muháááááááááááááá ... nem is

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Millergyerek, ha nem akarsz nagyfokú minõségromlást, akkor ajánlom a firewire porton keresztül való letöltést. Ha usb-n másolod át akkor mindig rosszabb lessz a minõség bármilyen programmal töltöd le a kameráról a számítógépre a filmet. A firewire kártya hardweresen kódol az usb meg szoftweresen. Ahoz hogy szoftweres kódolás után jó legyen a minõség, nagyon nagy kell legyen a fájl mérete. Miután bekódoltad az anyagot bármit használhatsz az átalakításhoz. Pl. elõször csinálsz belõlle egy DVD video anyagot, majd azt tömöríted ha akarod mpg2 -re.
Pink Tiger
te valami féker vagy nem? úgy rémlik manson egy fejjel magasabb !! 😄

Mr Manson
Alohaevribádi ujraitt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Wreck86
és ezek a progik azt is megoldják,hogy a kameráról áttegyem a gépre a nyers filmet?

Wreck86
usb2-õt tolok bele😊

én egyszer a motorola v3 masommal lazán besétáltam a balatonba<#buck><#buck><#buck><#buck>
LSSAHPAUL
Legjobb a Cyberlink powerdirector, de ha nincs akkor a pinnalce studio se rossz. De viszont van sok szar progi is, én kipróbáltam kb 8 at 😊

http://www.spikedhumor.com/articles/44667/Battlefield_1942_Stunt_Video.html nézzétek meg<#wow1>

joebacsi
nem, cézé arra kíváncsi, hogy milyen alakú cuccot tolsz a géped seggébe fizikailag (usb2, firewire)...
a firewire problémásabb egy pöttyet, viszont gyorsabb...asszem a sima xp alapprogi, a movie maker is tudja...de gondolom késõbb úgyis vágni akarod, szal használj hozzá adobe premiert, azis van olyan okos, és megtudja csinálni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pink Tiger
lol az nem kevés, hát az még nem zavarna hogy sok darabból áll a teló mert mükszik és összegumizva vicces is, de hogy nem látom a képernyõt az már nehézkessé teszi a használatát 😊

ezekután ki mer téged felkelteni bukikám?😊))

Pink Tiger
hát az agyhullámaimat még nem tudom közvetíteni, túl sok lenne az az emberiségnek, szóval kell a szûrõ..