Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

draga baratom teged kene kigyilkolni a forumbol

79Alba
Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Elõre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374

▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓

egyik kis viking baratom szolt 😊

LSSAHPAUL
Nagyon egyszerü, ha látod lavinát játszani, azonnal suicide, csak nézd mit csinál.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Szomorú bevallás következik:
Gõzöm sincs hogy kell qrva messzire dobni a gránátot.
Azt tudom, hogy fel kell ugrani, de nem megy...

Lövöldözni meg szeretek Berlinen. :-)

LSSAHPAUL
Lövöldözni Berlinen ?? Menj inkább keress valami fegyert a földön hátha van még benne gránát és dobjad vazze 😄

Berlinen beállok a gépfegyver mögé a fõutcán, mindig csodálkozok amikor egy sniper headshotot kapok. Csak nem ezért? Mikor a ködbe lövök, csak a találatjelzõre lehet hagyatkozni.

LSSAHPAUL
Ma egy orosz klán ellen , holnap egy svéd ellen fogjuk gazalát nyomni, ha tényleg érdekel a válasz akkor elintézem hogy spectator lehess...

bakvarnyu
Érdekes, minek?

LSSAHPAUL
Ha úgy lenne hogy megtudnám csinálni akkor nem növelném látótávolságot hanem csökketeném kb ötödére.

bakvarnyu
Nem csalni akarok, csak a mai gepek mar birnanak joval nagyobb latotavot.
Foleg repulesnel lenne jo.

LSSAHPAUL
Nembiztos, egyszer lebuktatta magát egy csávó, valamiért fel volt háborodva és küldött egy screenshotot és láss csodát nem volt köd berlinen a fõutcán.. de ne csitelj, egyenlõ feltételek mellett érdemes csak idõt szánni erre a gémre, mai napig kihivás megölni egy Bencsi féle jószágot.. ( magánvéleményem az hogy Bencsi csak egy primitiv csitet használ amivel mindig talpra esik ha felrepül.. késõbbiekben nevezzük cica csítnek )

bakvarnyu
valahogy nem lehet megbuheralni a jatekot, hogy nagyobb legyen a latotavolsag?
punkbuster kivagna miatta mi?

LSSAHPAUL
The tournament is supposed to be played without CB, I guess everyone knows why.

- fogalmam sincs mi baja van a clanbase-el ..

LSSAHPAUL
hogy jöttél erre rá ? mármint mi nem is tudtuk hogy létezik ez az oldal, a cb-én minden nap nézem van e open cup, rendesen lemaradtunk volna 😊

hat ugy nez ki megiscsak lesz osszel egy bf42 tournament:
http://bfbot.net/newbb+viewtopic.topic_id+9+forum+11.htm
osszefogalalva kb ennyi a lenyeg:

jatszhato palyak:
1. Stalingrad
2. Un_Berlin
3. Iwo Jima
4. Wake
5. Aberdeen
6. Tobruk
7. Market Garden
8. Kursk
9. Kharkov
10. Battleaxe
11. Omaha Beach
12. Coral Sea
(az utolso ketto meg vita targya)

kb hasonlo rendszer mint CB-n volt, de lehetoseg van ra hogy 1 jatekos masik klanbol keruljon ki (ezt be kell jelenteni meccs elott). a meccseket 8 jatekossal kell jatszani. a palyak veletlenszeruen tortennek kivalasztasra a meccs elott 30 preccel. br es bc engedelyezett

roviden ennyi a lenyeg. aki tud jelentkezzen 😊

BurnBaby
hbdjoe

www.battlefield.hu

Pink Tiger
HBD! <#wave>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Bencsi
bódóg Joenapot!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Boldog szülinapot. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
😄
igazából majdnem a legidõsebb, évvesztesség rulz 😊
csak azt bántam, hogy nekem sose volt szülinapi zsúrom oviba 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hátéiksz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
Joe! hbd! ( most már értem miért van kissebbségi komplexusod.. szeptember elõtt születtni pár nappal.. 😄 te lehettél az osztályban a legfiatalabb, már mint addig amig megnem buktál )

Tuvok
HBD joe <#pias>

Mert a mindent látó szem megvakult az egyik szemére. Használd ezt.
Csak nem Bf-ezel megint?

Mr Manson
vááááá ....
LSSHA vagy mit miért nem mutass'a ase?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nézd inkább a minimaxot. Az való neked. Szegény BF2-sök után minket boldogítasz?
😛

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tuvok
igen

Zs0lt1
te nem tudod felfogni, hogy rád kurvára nincs sehol szükség, mert egy selejt vagy!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kéred a címem? 😛

Bocs, de muszály kötekednem mert az nélkül már nem tudok meglenni 😛

BurnBaby
j4n3k, thx, de nincs itt rád szükség. ha mégis ragaszkodnál a szerepléshez megkeresem a törlés gombot. üdv, a házigizda

www.battlefield.hu

Tuvok
megkeresni, megkínozni, kinyírni

Ki játszik még ezzel a szarral?😊

Wreck86
ja: a basecamp+basebomb+basesnipaára vok nagyon allergiás,ha figyelmeztetem 2szer+kirúgom,de visszajön ugyanoda...

ilyenkor teszek egy expackot oda,ahol feküdni szokott a konkurens snipa 😄,ráfekszik és bumm,szájj el kismadár,vagy befordul 5-6 alkalom után,vagy ban.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Hehe. Ha megnézted volna a kitörölt banlistát max 2 bannom volt,mivel mondták hogy vegyek visszább <#vigyor2> Most is csak 3 van,de az tényleg komoly ok miatt + ha vki szól,hogy dtk-zik vki,azt én szoktam bannolni,mivel én vagyok majdnem mindig infantry,vagy fõbézrõl jövök,tehát több idõm van nekem,mint a pilótának <#beka2>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

LSSAHPAUL
jah,de megpróbáljuk ahhojjalleforditani linuxra és akkor nem kell.... bár nagyon gyanus ez nekem

Paul,

ez a linux átállás most akkor tervbe van véve? Az biztos megoldja a lagot? Csak a clipper miatt kellene a DOS? (lentebb már kérdeztem vhol)

LSSAHPAUL
gondoltam hogy ez lesz a vége a dobálózásnak 😊
kb 4 napja volt hogy úgy lagzott a szerverünk hogy eldobtam 3 gránátot és még maradt egy a kezemben, a meglepõdés megvolt ugyanis már szaladtam visszafele ( berlin fõutca) és jobb hijján bevágtam majdnem a spawn pontunkra.. :p

A malomban tök jó (és infantilis)lépcsõ vége fele állva dobálni lefele a gránátokat ha az ellen befoglalja mind3 pontot és valahogy ott ragad az ember.
Egy pár hónapja vagy 15 percig dobáltam 1et le középre, 1et ki az ablakon,1et le középre, 1et ki az ablakon,1et le középre, 1et ki az ablakon,1et le középre, 1et ki az ablakon,1et le középre, 1et ki az ablakon,1et le középre, 1et ki az ablakon,1et le középre, 1et ki az ablakon,1et le középre, 1et ki az ablakon,1et le középre, 1et ki az ablakon,1et le középre, 1et ki az ablakon, 1et le...

Az ellen meg jött, próbálkozott és végén magam alá vágtam egy gránátot én is...:-)

Bencsi
ja hogy te tekerted a malomban a követ, és csak 4x csípted be az ujad😊

joebacsi
<#taps>

Ahhoj
aa/flak?

joebacsi
bekédzsen szted melyik az a jármû amit nemigazán zászlófoglalásra használnak? <#fejvakaras>
segítek, de csak azért mert látszik, hogy mostanában kezdted csak a játékot 😄
oldalanként 2, illetve 3 van belõle...na...na?
nyóccázmilliós kérdés ám 😄

Bencsi
háát nem a zászló foglalás volt az erõsséged😊
jó... hát nem errõl szól ez a játék😊

LSSAHPAUL
lol

LSSAHlavina
helyesen: magambaN

Én soha nem voltam szerény, ellenben tényleg jól játszom.

Félretéve a tréfát, most, hogy törölve lett a banlist, megvárom, míg megint kihullik a férgese. Miller majd elvégzi a piszkos munkát, ui. a hiedelmekkel ellentétben már régen nem Paul a legvéreskezûbb adminunk. Míg ilyen téren Pault Himmlerhez hasonlítanám, Miller inkább rettegett (õrült) Iván. 😄

The future is now

joebacsi
hát 2003-2004 környékén örültem ha ígyis eldöcög jókis gef2mxen 😄
nemigazán a napokban készült a kép, kb egyidõs ezzel:

nah esse tegnapvót 😊

Ha valamit én is szeretek magamba, hát az a szerénység!😊

LSSAHlavina
hja, azért nem is játszom már, mert rájöttem, hogy nincs hová fejlõdni.

The future is now