Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
Kaptam hozzá egy Picture Package nevû tré programocskát.Feltettem,elindítottam:eredmény: átrakott 10 percnyi videót(3,32 GB méretû lett),utána konvertálta 335 mb és kiírta vcdre.rossz minõség,homályos kép,s 10 perc egy cd-n lol

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Mivel kötöm össze?Mármint programilag?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Nokia 6670-en már cseréltettem az 20k volt. Azóta nem használom ébreszõnek. <#vigyor1>

Mivel kötöd össze a kamerát és a gépet? (firewire)?

Wreck86
Sziasztok!
Lenne 1 komoly kérdésem: tud e valaki olyan programot,ami a digitális kamerát (sony) felismeri és az áttöltését a digitalizálandó filmnek segíti.Magyarul olyan progi,ami az egészet levezeti,ha a dig.kameráról gépre akarok vinni cuccost.

köszike<#wave>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Bencsi
minek neked tel ha több ezer telszámot tudsz fejbõl😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Pink Tiger
na srácok tegnap d2mh-hobbi klántali volt 😊
és az a helyzet hogy egyebek között az történt hogy megrongálódott a telefonom, a kijelzõje sokfelé tört pl, na az lenne a kérdésem hogy szerintetek ezt meg lehet javíttatni, azazhogy a kijelzõt csak magába ki lehet cseréltetni? Ha igen nem tudja valaki mibe fájhat egy ilyen mûvelet?
örök barkácstanácsadóm, pól?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

errõl eszembe jut egy régi vicc.

emberünk bekerül a börtönbe egy nagydarab társaságában.
nagydarab. -mi akarsz lenn apa, vagy anya?
Emberünk: -Hát, ha már lehet választani, akkor apa.
Nagydarab: -Jó, akkor játszuk azt, hogy apa leszo... anyát.

Szóval, nem biztos, hogy a lány húzza a rövidebbet. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ahhoj
nincs vkinek nyh környékén felesleges agp-s bf42-re alkalmatos vidkarija? :-]

Ahhoj
<#worship>

joebacsi
akármennyire kis"divat"köcsög vagy, ebben most kurvául igazad van...de ettõl még pedáloznod kell, ha te akarsz lenni a lány hétvégén <#eplus2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
demég hogy van, meg itt még van egy csöppnyi energiaharc, ami szutyok bf2bõl teljesen kiveszett 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
persze hogy van van amelyik jobban fordul ,másik meg gyorsabb,mindegyikkel más taktikát kell választani,42-ben mûvészet repülöt vezetni és élvezet is, mig bf2-ben...😞

www.czekoart.hu

bakvarnyu
Nekem a BF2 vadaszgepeit sokkal konnyebb vezetni mint ezeket.Az uj repcsik mennek mint a veszedelem es meg le se akarnak zuhanni <#vigyor1>.Ezek a regiek valahogy tul labilisak. Van egyebkent kulonbseg a ket oldal vadaszgepei kozott?
Fordulékonyság, valami.

Tuvok
😄

Kovács legény
jah itt van pl dzsóbáci

www.czekoart.hu

Tuvok
balfaxokból mindig több volt mint kellene ...

Kovács legény
ajj régi szép idõk ,de nekem még fent van és néha tolom, amugy még mindig utánnad lõnek a faszlámák mikor felszállsz😞

www.czekoart.hu

Tuvok
néha odahúz a szívem a polcon levõ BF cd tokért, de az installig nem jutok el, csak bénáznék meg idegelném magam publicon ...

Tuvok
repülõkért ment a könyöklés, ez tény ( fú de berágtam néha ha lõttek felszálláskor, visszafordultam és tk, aztán leszállás a pusztábab hupák... javítani ), mivel minden klánom repülõsként vett állományba, talán néha még hasznom is volt <#zavart1> fasztuggya .
de szó mi szó, néha igen élvezetes volt nézni a medic vicsorgó képét miközben gyógyított, vagy olvasni az anyázást egy csõszemû seggbekéselése után, na meg a tigrisek elleni aranylövések shermannal, utána csíterezés 😄 deszépvolt, hm

Kovács legény
de én meg jokisfiu modjára átadtam a lehetõséget az arra érdemesebbnek, néha néha felszálltam ,de rákellett jönnöm hogy a földön több a hasznom😊

www.czekoart.hu

Tuvok
régen én pont azé repültem, mert sansztalan volt :o)

Kovács legény
hát jah régen én nem repültem ,me sansztalan volt a boldogulásom fent a levegõben, de most meg csak azt csinálom szinte😊

www.czekoart.hu

Tuvok
A mai helyzetet nem tudom, régen vagy jó pilóták voltak fenn, vagy semmilyenek, már ha azokat nézzük, akik legalább fel tudtak szállni 😊

Kovács legény
mé a publicon nem überlámapiloták vannak?😄

www.czekoart.hu

Tuvok
Ja, de bocsi a beleVAUért, köcsögök 😄D

Tuvok
Ahhoz nem gépfegyver kell, hanem egy überláma pilóta 😄

joebacsi
jobb ha csöndbemaracc tee divatkisköcsög! <#duhos2>

Kovács legény
az nemjó mert ez igy nagyköcsög ,akkor mégkissebköcsög vagyol

www.czekoart.hu

Kovács legény
te kiskisköcsög😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
assikákra gondoltam, bár elég ritka hogy egy szerveren 2nél több assi legyen egyszerre, kivéve stalingrad meg berlin

www.czekoart.hu

joebacsi
hát kisebbköcsögebb vagyok mint te az tuti...
amúgy 4-5 medik, vagy assault fegyverre gondoltál?

Kovács legény
te meg ki vagy kisköcsög?

www.czekoart.hu

joebacsi
újreg e vagy? 😄

Kovács legény
4-5 gépfegyveres elég hohgy leszedjék a repcsit

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
Azok csak reklámok. A Clive Barker Hellraiserjét reklámozzák.
laikusoknak : http://en.wikipedia.org/wiki/Hellraiser

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Invasion of the Philippines
Itt ki kell uszni a legközelebbi szigetre, elfoglalni és ott már van AA.
ezután a repcsi nem akadály, vagy ahogy Paul mondja a rombolóval is lehet repcsire vadászni. <#vigyor1>

bunkolaja: Amit hátul kipotyogtatsz az vizi akna, ha nekimegy valamilyen vizi jármû, akkor sérül. Hatása egyenlõ a torpedóéval.

Egy ilyen torpedóvetõvel szereztem eddigi 1 plecsnimet az lssah szerveren. Azóta szeretem, bár még ma sem tudom, hogy a hátul kinyomott viziaknaszerûségek mik, még sose robbantak fel.

Midway. Vagy úszva kell partra szállni, vagy repcsirõl ugorva. a nagyszigeten AA-val jól lehet osztani a felszálló repcsiket. :-)

LSSAHPAUL
A hajóágyúval megszoktam szedni a repülõsöket, én kifejezetten örülök ha egy repcsis fejébe veszi hogy ezt a rombolót el kéne süllyeszteni.. :p De azon a pályán a táplálék lánc csúcsán a torpedó-etõs kis szar vizibicikli szerüségek vannak 😊

bakvarnyu
Naja, ilyen szintû repülõs fölény talán még a BF2-ben sincs.
Ott legalább nem tud ennyi bombát magával vinni a repcsi.

Tuvok

LSSAHlavina
hát ja. A bf42 sajna a repülõkrõl szól a profi ligában... Ezért nem jáccom olyan pályákat amin repcsi is van, ez alól kivétel Kharkov mert ha nincs BR, akkor élvezetes a pálya a repcsikkel is, mert jól el lehet bújni elõlük.

The future is now

bakvarnyu
Van egy pálya nem tudom a nevét sok elszórt sziget van rajta a japánoknak kell
meghódítani.
Na ott szart se lehet csinálni ha az ellenfélnek van két jó repülõse.
Egyszerûen képtelenség partra szállni. Tegnap az ment a szerveren, a két repcsis
alázta a partraszállókat a többiek meg végig unatkoztak.

Pink Tiger
hbd ucu!

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHPAUL
Lehet.. 1986 -os clipperben írtam

joebacsi
biztos, csak kicsit noszogatni kell...bár lehet nemártana lassan átírni a statprogit egy kevésbé múltévezredibb nyelvre 😄

LSSAHPAUL
Ok. 😊
Bár sajnos lagzik a rendszer.
Linuxot akarunk feltenni, de a stat progi doszos. Menni fog ?

joebacsi
énkérek elnézést, amiért túlságosan szigorúnak állítottam volna be a jelenlegi legforgalmasabb magyar szerver admingárdáját 😛

joebacsi
dinamikus ips dsles korszakban elég nagy bugyutaság lenne 😊