109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• JAG1
    Jobbklikk a linken és "Hivatkozás mentése más néven", vagy "Cél mentése más néven".
  • JAG1
    Jujj b+. Eltartott egy darabig, míg leesett...
  • JAG1
    Adok én neked egy XP-t, amiben benne vannak a driverek, csak gyere el érte. Vagy adj egy ftp-t, ahová feltölthetem. Bár az kissé lassú lenne...
  • Kovács legény
    lol.:D ezt hogy lehet letölteni?:D
  • LSSAHlavina
    Mit teszel, ha valaki kurvára irritál vonaton/repülõn/buszon és épp
    melletted
    ül?
    - Nos, szépen vedd elõ a laptopod, nyisd ki, fodrítsd úgy, hogy az
    illetõ
    biztosan lássa a képernyõt.
    - Csukd be a szemed, arcod fordítsd mereven az égfelé és mormolj
    valamit.
    - Kattints a linkre: klikk

Hatás garantált!
  • Kovács legény
    nemtok angolul:)
  • Kovács legény
    szervizpekkes a win amit felakarok rakni:/
  • Kovács legény
    köszi ,probálkozom:) a floppyt nem találom ,marad a második lehetőség
  • Wreck86
    ismerős a story,bár én nem láttam,hogy repkedtek,de hasonlóval már találkoztam+én is csinálgattam ezt,azt.
  • JAG1
    Ha megakadnál...
  • ucu
    rakjal szervisz pekkes vindozt es akkor meg flopiznod sem kell (jo esetben) :)
  • Gus
    Akkor az alaplapod mellé kellet, hogy kapj egy floppy-t is aminek ez a cimkéje "Silicon Image SiI 3112 SATARaid Driver Installation Disk".
    Ezt akkor kell használnod, amikor elkezded a wint telepiteni. Nyomsz egy F6-ot és beadod a floppy-n lévő drivert. Ezután elvileg megy már a telepítés.
    Ha esetleg már nincs meg a floppy-d, akkor szedd le ezt a drivert. Ebböl másold ki egy floppy lemezre a következő fájlokat: si3112r.cat, Si3112r.inf, Si3112r.sys, SiiSupp.vxd, SilSupp.cpl, SIWinAcc.sys. Ez nem biztos, hogy kell, de azért rakd rá, ha ráfér: TxtSetup.oem és ezt add meg telepitéskor, amikor az F6-ot nyomtad.
    Elvileg mennie kell.
    Sok sikert.
  • LSSAHPAUL
    Sabaki mester kb 1 évvel ezelőtt csinálta meg ugyanezt a néhai lssah szerveren.. Vicces volt hogy a wespe elrepült a vadászgép mellett, bár nekem nem sikerült leszedjek senkit dogfightban vele.
    A másik amit csinált hogy a pisztoly lövést bazoka lövés erejüvé inkrementálta. in memoriam : 2005, LSSAH szerver, Gazala,Vasháromszög középe. Jön két sherman befoni a pontot, de nem lőttek rám mert gondolták úgy sincs hova bujjak. Elővettem a coltot és egy tárral kb 5 másodperc alatt végeztem mindkettővel. A másik eset szintén ekkor és itt, különálló pont, baserape. Na elég, kiálltam a 2 AA közé, elő a colt, és egy tárral leszedtem a pont bombázni akaró b17-et és egy spitfire-t.
    Persze a sok láma meg csiterezett...
  • Kovács legény
    nah holnap végre szabadnapos leszek ugyhogy nekiszenvedem magam ennek a wingenyának.
    Az alaplapom : ASUS A7N8X-E Deluxe a winyom meg 8471,SATA Seagate 80Gb meg oan is van ráirva hogy Barracuda 7200.7
  • KaryKeksz
    Valószínűű hogy ctf .
  • gecc
  • joebacsi
    régi trükk :)
    anno elsőre kicsit meglepődtem, mikor az "ingyenfreg" dzsip hirtelen legyorsulta a messeremet...persze másodszorra már nem adtam neki esélyt, hogy meghalljon :)
  • ColdFire
    probaljatok ki ezt a szervert:
    66.55.155.15:14567
    el alamein egész nap, és ha nyomod a jobb egérgombot jeepezés közbe, felgyorsul mint az állat :D
  • LSSAHlavina
    Világgazdasági Fórum, Davos

• Bala10
    Naná! Én rajzoltam. :D
  • Bencsi
    jöttél menőzni a botrányos logóddal:)
  • ColdFire
    ma vmi gém?
    bala have new logo yesnp :D
  • Bala10
    Na mi van?
  • Gus
    Ha uj win akarsz feltenni sata-s vinyóra, csináld ugy ahogy laja írta #93336.
    Ird már le az alaplapod pontos tipusát. A progi, amihez a linket adtam, az megmondja.
  • Kovács legény
    nekem ez kezd már magas lenni ,az elején sem értettem semmit ,de mostmáááá...
    én csak egy uj winfost akarok a gépemre:(
  • Kovács legény
    elvileg én is okositott xpét akarnék felrakni
  • BenceYCE
    Félreértések elkerülése végett... nekem is látta a 160 as sata-s vinyómat csak a méret a szokásos kurtítás (152gb) helyett 136-ot látott. Ezért kellett bios-t frissíteni. Aztán vele együtt az xp-met xp sp2 integr-re cserélni és újabb chipset (intel) drivert keresni.
  • Bencsi
    Sov cup
  • Bencsi
    Sov cup
  • maszat19
    asus P4P800se nem extra, sőt.. Az xp meg sp2-vel integrált, semmi más nincs bennt. Lehet, hogy akkor ezért nem kell telepítenem :D De néha előfordul, hogy bekapcsoláskor nem találja a vinyót a gép,Ilyenkor el kell magyarázni neki, hogy ott van az. Amíg a másik vinyón volt az op. rendszer addig ezt nem csinálta.
  • JAG1
    Üdv Tuv
  • JAG1
    Elvitatkozhatunk egy darabig, de nemsok értelme van. Két eset lehetséges.
    Vagy valami extra vasad van, (amit kétlek, bár a mai lapokat nem nagyon követem) vagy az XP-d extra. (ami a valószynűbb)

Szal az alap esetet véve, amikor az XP-t csinálták beleérteve az SP2-őt is, a SATA vinyó, még csak pajkos gondolat volt az átlag userek körében.
    Tehát a divereket sem tudták beleintegrálni az XP-be.
    Nem azzal van baj, hogy a BIOS-ban nem látod, hanem az XP-vel van gond.

Azért sikerülhet driver nélkül feltelepytened, mert okosytott XP-d van, ami azt jelenti, hogy valaki beleintegrálta az általános drivereket.
    (Nekem is ilyen van) Bele van integrálva a Flash-től kezdve, a DX9-en át, a Reader-ig. Ha sokat telepytettél volna, észreveszed a különbséget, amikor az ominózus F12 gomb megnyomására kér. Régen egy pillanat alatt túllépett a dolgon, mostmár jó pár másodpercig tölti azokat a drivereket, maiket neked kellett eddig külön floppyn betölteni.
  • maszat19
    Ezek a következő meccsek
  • ColdFire
    pazdmeg egy magyar szerver se megy/nincs senki :\
  • BlackHawkDown
    CC vs Five Omens
    &
    Lost Broterhood vs LSSAH
    ?
    Az eredmények mik lettek már bocs ha beleszólok a magánügyeitekbe
  • Bencsi
    SOV winter cup sorsolás:
    5. match
    Aberdeen

The Conclave(10.) - Five Omens

Lost Broterhood(1.) - LSSAH
  • Pink Tiger
    feléledtünk csak még páblikunk nincs épp, de nemsoká az is lesz addig meg spemmelünk
  • Tuvok #93379
    Battlefield 1942
    (320 új üzenet)

hi
  • Pink Tiger
    aham ekkora
    na akkor mindjá kirakom és privben megküldöm z ftp paramétereket
  • Pink Tiger
    jaja ez így van