109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Beers
    Ez így van!
  • LSSAHPAUL
    Jag! Az sg egy igen népszerü forum, biztos vagyok benne hogy sok új arc olvassa. Egyszerüen látom más régi játékoknál. Ráadásul valószinüleg a büdös életbe nem fognak ilyen jó II.vh. játékot csinálni mint a bf1942, és ha egy 12 éves gyereknek kinyillik a csipája és szétnéz mi a fasz van a játékpiacon megtalálja a bf1942-őt, kivéve ha az iq-ja 100 alatt van.
  • LSSAHPAUL
    hát most ez mi akar lenni ? belém kötsz ?
  • JAG1
    Pali!

Nézd már vissza ez elmúlt 1000 hszt. Szted ki másnak írnál ide, mint annak az 5-6 szokásos arcnak?
  • Bala10
    jahh, ilyen gecik vagyunk, nem segítünk senkinek. :P
  • LSSAHPAUL
    Én is már beírtam minimum 3x ezt ide de lese szarják, teljesen fölösleges, továbbiakban a bf-el kapcsolatos dolgokat a klánforumra irom, ide megjöhetnek a viccek, stb.
  • Wreck86
    mind1 inkább hagyjuk,meccsekre jönni sincs mindig időm,nemhogy kommentátor lenni...
  • Wreck86
    Pali!Nekem megfordult a fejembe,s már írtam az X-es Major Stoppel (Major Steeg volt),hogy lehet egy-két meccset közvetítenék.(Bár nálam igen idő korlátos,de meg lehet próbálni).
  • LSSAHPAUL
    figyuka! angolul beszélő meccs közvetitő kerestetik a memo kupa meccseire!
    szükségeltetések :
    - eredeti bf1942
    - valamilyen hangfelvevő cucc, pl teamspeak tökéletes
    Ma lesz egy gyak meccs a memo-gun ezen lehet gyakorolni! Ha kész a file ( gondolom wav ) elkell küldeni egy email címre.
    Aki vállalja irjon ide !! nagyon fontos! a németek nem nagyon beszélnek angolul..
  • Bala10
    Köszi, igyekszem. :)
    Ha a hobbi elfogadja alapnak, akkor neked is csinálok egyet. :)
    Megpróbálom belecsempészni valahogyan a hobbit-ot. :)
  • Bala10
    Ezért Aba Botondunktól egy éves BKV bérletet nyertél!
    Átveheted az Akácfa utcában. :)
  • LSSAHPAUL
    Lavina! tegnap érdekeset álmodtam :P írd be az álmos oldaladra.. :P
    szal.: azt álmodtam hogy busz-sofför voltál pesten és pont arra a buszra szálltam fel, persze nem ültem le hanem néztem miket csinálsz.. és egyszer valamiért kiszálltál a busz meg elkezdett gurulni. Te meg futottál a busz után, és persze ezt mindenki látta, sikítoztak az utasok, nekem kellett lefullasszam a buszt.Beengedtelek,megyünk, azt hittem minden oké, de lassan leesett hogy eltévedtél. Megy a busz perceken keresztül.. Egyszer csak megállsz, s azt látom hogy egy lepukkant hid közepén vagyunk keresztbe fordulva..
    - mit csinálsz ? miért állunk itt ?
    - nem tudom hogy Budán vagy Pesten vagyunk.
    - nézzük a vízfolyást és onnan tudni fogjuk ( gyanus volt hogy ez nem a duna de milehetne más.. )
    - tudom, persze, ezért áltam meg így
    Na megvan merre van kelet,nyugat, de csak nem indulunk..
    - Na most miért nem indulunk ?
    - Mert nem tudom melyik hidon vagyunk!
    Elkezdtük megkérdezni az utasokat de mindenki azt mondta hogy még sose látta ezt a hidat. ( mindenki megvolt szeppenve, senki nem nevetett, de sírni se mertek ) És tényleg akkor kezdtem el gondolkodni hogy hogy nincs forgalom a hidon.. Haladtunk Pest fele, mindenféle földes uton, nagyon nagy tócsák voltak, féltem hogy ha megállunk többet nem indulunk el. Egy ideig így csámborogtunk aztán megálltál és kiszáltál és elindulsz gyalog valamerre.
    - na nehogy már elmenj!!
    - de. Na csá!
    Visszamentem a buszra ahol az utasok már fal fehérek voltak, megnyugtattam hogy nyugalom én tudom az utat ( persze nem tudtam ). Mentünk ide oda majd egyszercsak találkoztunk emberekkel, ott megáltam és mondtam hogy végállomás. kb ennyi.
  • LSSAHPAUL
    jó, úgy legyen! ( 400 take )

• Beers
    Akkor ma nyertek és nyugi lesz ;)!
  • EBoti
    Lol, már megint elsők vagyunk a CB-n :). Bár lehet hogy csak 1 napig mert ma játszunk a dac-al aki megtette a szívességet hogy elverte az eddigi elsőhelyezett illu-t.
  • aPa
    ha még beleinjektálnád valami módon a "hobbi" szócskát, akkor felülmúlhatatlan lenne :) és tényleg jó az új irányvonal :)
  • Bala10
    "ma már nem is játszok vele többet."

Nem lehet, hogy pont ezt akarták elérni?
    Inkább rohand le őket! Van pár Tiga, meg sermi, ha kell. :)
  • Bala10
    Szívesen. :D
    Ha felébredsz másnapsságodból és nem tetszik, nyugodtan kitörölheted, nem leszen harag, vagy vmi. :)
  • LSSAHPAUL
    :)
    na bakker ideis ideirom micsoda buta egy játék az europa universalis 3! Max haverságban vagyok a csehekkel, játék eleje óta szövik vagyunk.. felajánlottam nekik hogy legyenek a vazalusaim. Erre ezt írták vissza : "Csodáljuk hogy egy ország fent tud maradni egy ilyen hülye uralkodóval az élén"
    Kikérem magamnak! :P ma már nem is játszok vele többet. :p
  • Pink Tiger
    így lesz:)
  • Pink Tiger
    köszi mindenkinek!
    egy hete egyfolytában másnapos vagyok:) szemeim mint két húgyfolt a hóban:D
    bala köszi az avatart, fel is teszem:)
  • joebacsi
    höbödö pink!
  • Wreck86
    hbd Pink!
  • Seat
    Boldog szülinapot Pink!
  • LSSAHPAUL
    sok boldog szülinapot Pink! majd a talin iszunk rád egy áldomást :)
  • Tuvok #96387
    HBD Pink
  • JAG1
    HBD ratyi.
  • joebacsi
    tetszik ez az új irányvonal a koncepcióidban :)
  • Bala10

Bódog szülinapot! :D

(tudom, hogy nem cseréledle, ezért csináltam.)
  • Beers
    HBD Pink Tiger!
  • Bala10
    Még nem. Játszom, nem nézem.
  • Tuvok #96381
    elsősorban vezetni
    másodsorban műszaki kezelés, dízelmotor kenés, hűtés, villamos rendszer, stb
  • Pink Tiger
    nemmondod hogy még nem láttad?L:)
  • Pink Tiger
    hú basszameg kihagy az agyam, ,kicsit elilledtem :D
  • Pink Tiger
    grat tuvi, mi a tököt taultál te ezen?:))
  • Pink Tiger
    hát bocsi de errőlm csak mot értesültem, bár csüt este a hobbi már pár páleszen túl volt..
  • Tuvok #96376
    így tettem anno :D
  • maszat19
    ha nem értő máshoz,
    menny a MÁV-hoz. :D
  • Bala10
    Ilyen jó zenéje van? :D

A tengeralattjárósnál az hittem, hogy csöng a telefonom... az a acsengőhangom. :) Bipp...bipp...
  • Tuvok #96373
    Juhé, ma 4-esre típusvizsgáztam belőle, sőt ami azt illeti konkrétan rajta, 10 éve is roncs fostalicska volt, nemhogy ma ... :D