109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#96412 Ez így van! -
#96411 Jag! Az sg egy igen népszerü forum, biztos vagyok benne hogy sok új arc olvassa. Egyszerüen látom más régi játékoknál. Ráadásul valószinüleg a büdös életbe nem fognak ilyen jó II.vh. játékot csinálni mint a bf1942, és ha egy 12 éves gyereknek kinyillik a csipája és szétnéz mi a fasz van a játékpiacon megtalálja a bf1942-őt, kivéve ha az iq-ja 100 alatt van. -
#96410 hát most ez mi akar lenni ? belém kötsz ? -
#96409 Pali!
Nézd már vissza ez elmúlt 1000 hszt. Szted ki másnak írnál ide, mint annak az 5-6 szokásos arcnak? -
Bala10 #96408 jahh, ilyen gecik vagyunk, nem segítünk senkinek. :P -
#96407 Én is már beírtam minimum 3x ezt ide de lese szarják, teljesen fölösleges, továbbiakban a bf-el kapcsolatos dolgokat a klánforumra irom, ide megjöhetnek a viccek, stb. -
#96406 mind1 inkább hagyjuk,meccsekre jönni sincs mindig időm,nemhogy kommentátor lenni... -
#96405 Pali!Nekem megfordult a fejembe,s már írtam az X-es Major Stoppel (Major Steeg volt),hogy lehet egy-két meccset közvetítenék.(Bár nálam igen idő korlátos,de meg lehet próbálni). -
#96404 figyuka! angolul beszélő meccs közvetitő kerestetik a memo kupa meccseire!
szükségeltetések :
- eredeti bf1942
- valamilyen hangfelvevő cucc, pl teamspeak tökéletes
Ma lesz egy gyak meccs a memo-gun ezen lehet gyakorolni! Ha kész a file ( gondolom wav ) elkell küldeni egy email címre.
Aki vállalja irjon ide !! nagyon fontos! a németek nem nagyon beszélnek angolul.. -
Bala10 #96403 Köszi, igyekszem. :)
Ha a hobbi elfogadja alapnak, akkor neked is csinálok egyet. :)
Megpróbálom belecsempészni valahogyan a hobbit-ot. :) -
Bala10 #96402 Ezért Aba Botondunktól egy éves BKV bérletet nyertél!
Átveheted az Akácfa utcában. :) -
#96401 Lavina! tegnap érdekeset álmodtam :P írd be az álmos oldaladra.. :P
szal.: azt álmodtam hogy busz-sofför voltál pesten és pont arra a buszra szálltam fel, persze nem ültem le hanem néztem miket csinálsz.. és egyszer valamiért kiszálltál a busz meg elkezdett gurulni. Te meg futottál a busz után, és persze ezt mindenki látta, sikítoztak az utasok, nekem kellett lefullasszam a buszt.Beengedtelek,megyünk, azt hittem minden oké, de lassan leesett hogy eltévedtél. Megy a busz perceken keresztül.. Egyszer csak megállsz, s azt látom hogy egy lepukkant hid közepén vagyunk keresztbe fordulva..
- mit csinálsz ? miért állunk itt ?
- nem tudom hogy Budán vagy Pesten vagyunk.
- nézzük a vízfolyást és onnan tudni fogjuk ( gyanus volt hogy ez nem a duna de milehetne más.. )
- tudom, persze, ezért áltam meg így
Na megvan merre van kelet,nyugat, de csak nem indulunk..
- Na most miért nem indulunk ?
- Mert nem tudom melyik hidon vagyunk!
Elkezdtük megkérdezni az utasokat de mindenki azt mondta hogy még sose látta ezt a hidat. ( mindenki megvolt szeppenve, senki nem nevetett, de sírni se mertek ) És tényleg akkor kezdtem el gondolkodni hogy hogy nincs forgalom a hidon.. Haladtunk Pest fele, mindenféle földes uton, nagyon nagy tócsák voltak, féltem hogy ha megállunk többet nem indulunk el. Egy ideig így csámborogtunk aztán megálltál és kiszáltál és elindulsz gyalog valamerre.
- na nehogy már elmenj!!
- de. Na csá!
Visszamentem a buszra ahol az utasok már fal fehérek voltak, megnyugtattam hogy nyugalom én tudom az utat ( persze nem tudtam ). Mentünk ide oda majd egyszercsak találkoztunk emberekkel, ott megáltam és mondtam hogy végállomás. kb ennyi.
-
#96400 jó, úgy legyen! ( 400 take )
-
#96399 Akkor ma nyertek és nyugi lesz ;)! -
EBoti #96398 Lol, már megint elsők vagyunk a CB-n :). Bár lehet hogy csak 1 napig mert ma játszunk a dac-al aki megtette a szívességet hogy elverte az eddigi elsőhelyezett illu-t. -
#96397 ha még beleinjektálnád valami módon a "hobbi" szócskát, akkor felülmúlhatatlan lenne :) és tényleg jó az új irányvonal :) -
Bala10 #96396 "ma már nem is játszok vele többet."
Nem lehet, hogy pont ezt akarták elérni?
Inkább rohand le őket! Van pár Tiga, meg sermi, ha kell. :) -
Bala10 #96395 Szívesen. :D
Ha felébredsz másnapsságodból és nem tetszik, nyugodtan kitörölheted, nem leszen harag, vagy vmi. :) -
#96394 :)
na bakker ideis ideirom micsoda buta egy játék az europa universalis 3! Max haverságban vagyok a csehekkel, játék eleje óta szövik vagyunk.. felajánlottam nekik hogy legyenek a vazalusaim. Erre ezt írták vissza : "Csodáljuk hogy egy ország fent tud maradni egy ilyen hülye uralkodóval az élén"
Kikérem magamnak! :P ma már nem is játszok vele többet. :p -
#96393 így lesz:) -
#96392 köszi mindenkinek!
egy hete egyfolytában másnapos vagyok:) szemeim mint két húgyfolt a hóban:D
bala köszi az avatart, fel is teszem:) -
#96391 höbödö pink! -
#96390 hbd Pink! -
Seat #96389 Boldog szülinapot Pink! -
#96388 sok boldog szülinapot Pink! majd a talin iszunk rád egy áldomást :) -
#96387 HBD Pink -
#96386 HBD ratyi. -
#96385 tetszik ez az új irányvonal a koncepcióidban :) -
Bala10 #96384
Bódog szülinapot! :D
(tudom, hogy nem cseréledle, ezért csináltam.) -
#96383 HBD Pink Tiger! -
Bala10 #96382 Még nem. Játszom, nem nézem.
-
#96381 elsősorban vezetni
másodsorban műszaki kezelés, dízelmotor kenés, hűtés, villamos rendszer, stb -
#96380 nemmondod hogy még nem láttad?L:) -
#96379 hú basszameg kihagy az agyam, ,kicsit elilledtem :D -
#96378 grat tuvi, mi a tököt taultál te ezen?:)) -
#96377 hát bocsi de errőlm csak mot értesültem, bár csüt este a hobbi már pár páleszen túl volt.. -
#96376 így tettem anno :D -
#96375 ha nem értő máshoz,
menny a MÁV-hoz. :D -
Bala10 #96374 Ilyen jó zenéje van? :D
A tengeralattjárósnál az hittem, hogy csöng a telefonom... az a acsengőhangom. :) Bipp...bipp... -
#96373 Juhé, ma 4-esre típusvizsgáztam belőle, sőt ami azt illeti konkrétan rajta, 10 éve is roncs fostalicska volt, nemhogy ma ... :D