109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#96372 thx !
A memo ellen, akik nemrég elpicsáztak minket Midwayen -
#96371 Nesztek élvezzetek :D
http://www.youtube.com/watch?v=rUmNLBc3R4g -
#96370 GratulaAmugy ki ellen volt? -
#96369 jajaja! És nyertünk. Pont 8-an meglettünk... -
Bala10 #96368 Meglettetek? El kellett mennem. :P -
#96367 2 ember legalább kellene.. -
Bala10 #96366 Jahh. Kösz miszter Torreádor a segítséget. :)
Mennyien hiányoztok? körbekérdezek, ha kell. -
#96365 ide irok mert a belső forumban bevan írva a meccs de nagyon kevesen jelentkeztek rá.. szal Jag,Pink,stb ma este varunk lesz és nem vagyunk meg... -
#96364 Hihi:) Hát igen szegények jól lepörögtek market axison is,de sztálinon allieden meg jól elbénáztuk..Fogjuk rá Kary ra -
#96363 olyan izék vagytok!amit Kary meg én nagy nehezen összekalapáltunk [LKE]-t szétveritek :( Még a végén megint feloszlanak :( -
Bala10 #96362 Szegény LKE-t jól elkalapáltuk.
Bár... pont Stalintól vártam sokat, de azon voltam(unk) a legbénábbak. :)
-
bunkolaja #96361 muszáj volt, rajtam múlott a sziget azon fele. De nem tudtam, hogy igy lehet lőni a hajóról... :) Hál istennek a csónakosok pörgették a killemet, fenntartották a kedvemet. :) Tényleg jó sokan összejönnek a szerveren, gratulálok! -
#96360 Apádfasza... :-)
Mindegy különben, majd megnézem úgyis... -
Bala10 #96359 Az, hogy:
NE ÁRULD EL JAGNEK!
(VM?) :) -
#96358 Lópéniszt nincs. Magára a csipekre mi van írogatva? :-) -
Bala10 #96357 nemvanráírva. sárga cimke van rajta.:D -
#96356 Melyik nem jó?
[Márka] -
Bala10 #96355 A ram nem jó. Laptop sem megy vele. De legalább semmi komoly. :)
Nincs valakinek eladó 512mb ramja? 333MHZ?:) -
#96354 Minden kábel a helyén? Ventik forognak?
Írd el, hogy sípol...
-
Bala10 #96353 Én meg laptopolhatok megen. Tegnap meghótt a gépem.
Először kidobott a játékból kék képernyővel, újraindítás után működött, vissza gém, majd kriksz-kraksz-os kép. Azán a monitor sem kapcsolt be és sípol hosszan, szaggatottan. Lehet a videókártya mondta be az unalmast? -
#96352 Absolute Megérdemelted !! néha eltünődtem hogy mihajt téged hogy a reménytelen pontra is kispanolsz folyamatosan, tudod hogy a defgunnal max 1-et lőhetsz de beleülsz és rásózol a hajómra :) -
bunkolaja #96351 Ojvé, első lettem Waken! :) Nem hittem, hogy valaha az lssah szerveren egyszer is ez összejön. -
#96350 Természetesen a stat beirja a szerver reklámfile-ba hogy kire mennyi vérdíj van kitűzve. Csak a kérdés az hogy mi alapján döntse el a program hogy kire kerüljön vérdíj és mennyi? És meddig, egy napig ? -
#96349 Természetesen a stat beirja a szerver reklámfile-ba hogy kire mennyi vérdíj van kitűzve. Csak a kérdés az hogy mi alapján döntse el a program hogy kire kerüljön vérdíj és mennyi? És meddig, egy napig ? -
#96348 Na más, mintha most lenne egy kis időm fejleszteni a statot, szal a vérdíjat kellene megcsinálni. De ehez vonatkozik a pénz kezelés mert kár lenne a pontszámba belepiszkítani ( pl 10 kill egy vérdijasért ), hanem gyülne a manusz pénze amiből ha akar vehet egy map change midway-t (100§) vagy aberdeen (1§) stb :)
-
#96347 a nyomkodásról jut eszembe, kb 1 hónapja tart nálam hogy játékban ha szar helyzetbe kerülök automatic megnyomom a space-t, majd elképedve megint, majd megint, aztán észreveszem hogy ez nem az europa universalis hogy pause-jak :p -
Bala10 #96346 Jó, hogy ilyen sokan vagyunk a szerveren. :)
Lehet, páran arra vártak, hogy aktív legyen az ip megint.
(nyomkodták a frissítés gombot. :) ) -
#96345 wtf 2002 :p -
#96344 hmm :) -
#96343 már nem:) -
#96342 mert nem vagy az? :D:D:D:D -
#96341 na megjött az egerem:) reszkessetek:) tudjátok miylen szar jobbgomb nélkül játszani? mintha nyomorék lennék:) -
#96340 na most délelőtt már 15 ember van fent a szerveren!:) -
#96339 Tess...
Jahh és nm. :-) -
Bala10 #96338 tudsz adni egy linket? -
#96337 Tegnap annyian játszottak a szerverünkön hogy 2 percig dolgozta az adatokat a stat progi, eddig mindig végzett 1 perc alatt. kb 280 ember. -
Bala10 #96336 Hiper a gép!
Végre látom is, hogy mi történik a pályákon. :D
Köcce. :) -
#96335 Na, csak sikerál ide írnom. :-)
Az kéne már csak. Pali a repülő zsigulival... pfff... :-) -
KaryKeksz #96334 Pedig ennél jobb szerintem nincs , motorral repülni !
Aki csinálta azt tudja igazán .
Gondolj bele ha te tudnál hasonlót a bigulival , úgy hogy ha leérkezel semmi bajod nem lenne, neked meg a kocsinak sem. -
#96333 szerencséd hogy nem én vagyok az apád! még abban sem vagyok biztos hogy a biciklizést megengedném...