109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Wreck86
    na itt minden megvan: http://www.battlefield.pl/bron/ :)
  • Wreck86
    hasonló mint ez,csavarkulcs,exppack,bf.megvanna kezek az ikonok a játékból,vagy szedjem majd ki?
  • Bala10
    Mi legyen a témája?:)
  • Wreck86
    Bala ki kéne nekem vmi új logot találni.Ötlet?:):)
  • Wreck86
    jó is a bfv:) néha-néha oda is eltéved az ember.főleg jó kis engi cuccra+transport helire :P
  • bunkolaja
    Kösz Paul, sajna totál be vagyok havazva, a reggeli sz.rást se tudom fixre venni, nemhogy bárkinek ígérni bármit. így meg nincs értelme. Hogy mikor fogok 42zni nem tudom, csak annyit hogy augusztusig már biztos nem, ez a nagy büdös helyzet.
  • LSSAHPAUL
    Bunkólajus ! Ideje lenne valami magyar klánba bejelentkezzél !! összel lesz az új custom map kupa vadiúj pályákkal, tesztereket keresnek, szal itt mindenki egyenlő esélyel indul, nem lesz lemaradásod pl egy aberdeenhez képest amit pl én legalább 750x játszottam klánmeccsen.
  • bunkolaja
    szar is a dzsungelben egyedül, mi? :)
    én a vietnamot 1x próbáltam, elég volt belőle, hihetetlenül bonyolult az már nekem. Meg a gépem is kevés volt neki, 42 az igazi!
  • Pink Tiger
    szerintem battlefield vietnam forevör!!!

42 is nagyon jó de az elmúlt jópárévben már meguntam csak a társaság, közösség miatt tolom!:)
  • Majk117
    LoL má megint 4:1 lett...Omaha allied 6 tikettel kaptunk ki.Kösz a kölcsön servert Pól:P
  • Bala10
    Na? Csináljak másikat? :)
  • LSSAHPAUL
    Persze hogy lesznek, pl minket már vertek szvsz, de a részvétel a fontos :)
  • Majk117
    Lehet az 5-0 is reggel.Lesznek ott vmi gyengébb klánok is??
  • LSSAHPAUL
    Na beregeltem a klánt és 22 lssah tagot az új memo kupára, Kary kihagytalak egyenlőre :) hátha inkább mégis az 5-0-t vagy LKE-ét választod :)
    APA ! nincsmeg az email címed légszi ird be normálisan a belső forumra!
  • JAG1
    Bots' de eldumáltuk tegnap az időt.
  • LSSAHPAUL
    np, az semmi, egész magyarországon nem volt 3 játszani akaró ember :) ,így hívtam 3 német csávót, megvoltunk, igaz így a gyaknak sok értelme nincs.
  • Majk117
    Ó nem tudok este menni Pól.Dolgom van......
  • Majk117
    Hihi:)
  • KaryKeksz
    Én válalok közvetítést magyarul.
    Majkkal ketten olyan közvetítést csinálunk hogy azt jó lesz hallgatni !
  • Bala10
    Jaaaa. :D
  • JAG1
    Csak itt mondja ezt...
    POE ratyi. :-)
  • Bala10
    Ott hagytad a BF2-t?:) Vagy csak az inf-re értetted?
  • Hawk06
    Oké,köszi.Megnézem,nagyon érdekelnek az ilyen dolgok,erröl még semmit se hallottam,ugy hogy itt az ideje felfrissíteni ismereteimet ;)
  • LSSAHPAUL
    A legkeményebb SS páncélos-gránátos hadosztály volt. Névszerint Adolf Hitler Testőrgárda. Keress rá a googléban, sok jó cuccot kaptak az általad említett mg42-őn kivül. ez az alap site : www.lssah.com
  • Hawk06
    LSSAH MG42
    Mit jelent az a LSSAH?
    Láttam az a klánotok neve.
  • Majk117
    Én is 42 es vagyok,csak infeztem már a 2 be is.És szerintem az se volt rossz.De a 42 veri az igaz.
  • uHs Gerzson
    Inkább 42 mint 2 :)
  • Beers
    Szerintem a poe és a dcon inf-be magasan veri a bf2-t!
    (opk,usi,eod,naw szvsz mind jobbak)
  • Bala10
    ezt nem ismerem, de sejtem, honnan szerezhetném meg. :)

kipróbálom! köszi! :)
  • Wreck86
    *Pirates
  • Wreck86
    Sid_Meier's_Prates se rossz ;)
  • Majk117
    Szerintem nem rossz az inf a bf2-be se..
  • Majk117
    No ezt kikérem magamnak!
  • Bala10
    Ismerős. :D

Én a mai napig játszom ezzel(bár az xp miatt elég macerás), így a kinézetre én sem adok sokat. :)

colonization
  • Beers
    Nekem semmi bajom a kinézetével,pedig a bf2 is elfut nálam fullon!
    Tegnap rábeszéltek fél év után egy kis bf2-es inf-re, mondanom sem kell 10 perc után disconnect volt a vége vérnyomásom meg 180!!
    Gusztustalan, kiegyensúlyozatlan szar az egész!
  • Bala10
    Ha tudna valaki segíteni, akkor biztos segítene(volt már rá pár példa szerintem), teljesen felesleges ilyen kommentárokat hozzáfűzni.

Más.
    Tényleg ez a legjobb gamma, de a mai világban sajna a kinézet többet számít, mint a játszahtóság.:P
  • Beers
    A DC-t nagyon sok magyar játsza, és még sincs rajtunk kívül másik klán (talán a HS, de ők csak heliznek)!
    Kapásból tudok legalább 30-40 embert aki heti rendszerességgel nyomja a public szervereken, és mindig akad 1-2 új is!
    Nem tudom miért nem alapítanak egy klánt, már csak a közös élmények miatt is jó buli az egész!
    Mondjuk elég nehéz wart nyerni új csapatnak (akik még talpon vannak a régiek közül elég pro szinten adják az áldást)!
    Bocs az off-ért!

Jó nektek, hogy ennyi cup van még mindig 1942-re!
  • LSSAHPAUL
    Na lesz ősszel egy új csak is custom pályákból álló kupa.
    Úgy gondoltam nem irom már ide :) de végül is elfér :P
    MEMO CUSTOM MAP CUP
  • Wreck86
    Meg veszi az Ultra-,vagy eXtra S-es méretű pólót,hogy fullra rátapadjon a semmire,s miylen izmosnak néz ki
  • JAG1
    Hát akkor sokan nem fogják megtalálni, a mai fiatalokat nézve. :-)

Sok idióta Emos, meg faszom tudja milyen retardált divatbuzik - Metroszexuális, ezen kiborultam, hogy egy fasságnak még nevet is adnak és büszkén mondogatják - pont a 42-vel fognak játszani, annak kicsi az esélye, de jobb is, hogy nem találnak rá.

Kevés az a fiatal, aki nem a gyúrásra, meg a frizurára költené az összes zsebpénzét és még agya is van. :-)