109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Bala10 #97299 1. -
#97298 arcor arena: content check 1
1.verzió lebuktál csíterke:)
2.verzió ennél a beállításnál nem mennek a custom mapok
3.verzió te is (mint én pl MillerMod) használsz vmi fájlt az alapbfen kívül a '42höz.
4.verzió foggalmam sincs -
#97297 ember: ha saját magadnak csinálsz serevrt beírod a "0" gomb lenyomása után: game.enableFreeCamera 1
ha serevrt csinálsz,kell remote manager+servermanager is akkor meg benne be tudod állítani : allow freecam.
ja ez lemaradt: -
KaryKeksz #97296 Nem igen szoktam járni vicc topikokat nézegetni . -
#97295 Googleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
roli613 #97294 de a freecamot hogyan kapcsolom be??????????????????????????????????????? -
#97293 :) azt röhögöm hogy mind tök ócska, szinte minden vicc topikban sorra elő kerülnek, de lám van aki nem ismeri még. -
KaryKeksz #97292 Még jöhet hassonló ! nagyon teteszett -
#97291 Utálok spammelni (dehogy), de ezeket meg kell osszam veletek.
Megtörtént esetek:
"fasza buli volt, anyám írt smst, hogy meghalt a papa, én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, hogy csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni...."
Réges-régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta :
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót :
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...
Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására.
Az út kb. 1,5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket.
Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbúváló Dózsa így kiált fel:
- Hol késtetek, Parasztok?
Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza :
- Hát b....m az anyád, lerobbant a buszunk, te köcsög!!!
Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot, hogy a hátsó ülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegőt. Nem akartam, hogy utánam induljon, megálltam hát a járdán és visszamutatva rá, határozottan azt mondtam:
- Ott maradsz! Érted?? Maradsz! Maradsz!!
Egy közeli autó vezetője, látva hogy szőke vagyok, csodálkozva végigmért, majd megszólalt:
- Csak be kell húznia a kéziféket!
Zsúfolt busz. Egy csinos lány keresett valamit a pénztárcájában, mikor a busz éleset kanyarodott és az apró nagy része kiszóródott. A lány hirtelen mozdulattal leguggolt, hogy összeszedje, miközben egy igen-igen hangosat púzott. Szegény, rákvörös arccal állt fel és nem mert senkire sem nézni. A busz utasai szintén rákvörösek voltak az elfojtott röhögéstől, de mindenki moderálta magát és rezzenéstelen arccal bámult maga elé vagy ki az ablakon. Nem így egy szakadt hajléktalan, aki megszólal :
- Te kis fingós, ott még van egy forint.
Egyik nap az iskolában egy fényképész csoportképet készített az osztályról. A tanító néni megpróbálja rávenni a gyerekeket, mindenki vegyen a képből.
- Képzeljétek el, milyen jó lesz, ha majd felnőttök, előveszitek a képet és azt mondjátok, itt van Judit, ő orvos. Ez meg Gábor, ő autószerelő.
Hátulról egy vékonyka hang:
- És itt a tanárnő, ő meg halott.
Egy fiatalember lázasan tanulja a szóbeli érettségi tételeket. Egy nappal az érettségi vizsga előtt riadtan konstatálja, hogy a történelem tételekre nem maradt ideje. "Mentsük, ami menthető!"- alapon EGY tételt azért megtanul, mégpedig a 13-as számút, ettől rögtön elmúlt a félelme.
Másnap, amikor a 8-as számú történelem tételt húzta, egy hirtelen mozdulattal visszadugta a többi közé.
- Na-na fiatalember, mit művel? Hányas tételt húzta?
- A 13-ast, de szörnyen babonás vagyok, ezért ijedtemben visszadobtam.
- Ilyen nincs!!! Tessék, mondja csak el a 13-as tételt!
A fiatalember jelesre vizsgázott.
Egy michigani TV állomás bemondónője, miután mégsem esett az előző nap megjósolt hó, ezzel fordult a meteorológushoz :
- Nos Bob, hol van az a 20 centi, amit tegnap este ígértél?
Nem csak a fickónak, hanem a stáb felének is el kellett hagynia a forgatás helyszínét, annyira röhögtek, a zavarba jött bemondónő pedig a jövőben kétszer is meggondolja, mielőtt beszél...
-
ucu #97290 szedd le a cheat-eket :) -
#97289 hehe, nincs normálisan peccselve ( pár pálya megy sima 1.61-el is ) vagy a te bf-ed vagy a mi szerverünk, vagy a világ összes többi szerver.
De most kapom a hírt Ucu-tól hogy nyilvánosságra hozhatjuk a makro vírus létét. ( szal semmi komoly, hülyeségből csináltuk hogy ne tudjanak más szerverre bemenni a játékosok csak a 193.138.125.6-ra, szal remélem nem teszel feljelentést.. teljesen ártalmatlan, ne is jelentsd a víruskereső cégeknek ) -
#97288 Az nem tudjátok miért van hogy ha felakarok lépni pl az arcor ra vagy valami külföldi aberdeenre..azt irja ki hogy az adatok külömböznek a szerverétől,de a ls serveren megy az aberdeen.Vmi tipp esetleg? -
#97287 fseek(f,-20,1) -ezt hagytam ki :) ,ezzel már betonbiztos lesz :P -
#97286 do while fread(f,@puffer,40)=40
hol:=at('Refreshed',puffer)
if hol<>0
fseek(f,-40+hol+10,1)
ido:=left(time(),5)
fwrite(f,dtoc(ma)+sv)
fwrite(f,ido+sv)
fclose(f)
exit
endif
enddo
Nos, lett módosítva az index.html, és szvsz az a rendkívül szerencsétlen dolog esett meg hogy a Refreshed kereső szó pont a puffer végére esik, a köv puffer se jó mert az se tartalmazza már a komplett szót, szal majd ha hazamegyek megcsinálom.
thx az észrevételt -
#97285 jogos a kérdés -
#97284 jogos a kérdés -
bunkolaja #97283 Paul! a stat frissül, csak a frissítés dátuma nem változik a főlapon. Ez direkt így van? Vagy csak én vagyok vak, 4-ke van most kiírva. -
#97282 Jó lenne ha pontosan kiirnád hogy 1.61 Ugyanis a 260 megás peccs után még kell egy kb 7 megás.. De majd leteszteljük :) -
Bala10 #97281 be kell kapcsolni a freecam-ot. -
roli613 #97280 nem sokára saját szerverünk lesz,állítólag tegnap kellett volna de ma lesz csak 1.60-as verzión fut a warhog hungary clan szerverünk
De lenne egy kérdésem amire eddig senki nem tudta a választ:
A Battlefield1942-ben mikor meghalsz lehet mozogni a kamerával,de hogyan?
-
#97279 Ollan orvos látott már? Ilyennel egy kis kenőpénz után le is százalékolnak :D -
#97278 ha már itt tartunk :) -
#97277 Ja és tök szines volt szal hülyeség hogy nincsenek szinek. A japán szigeten szép zöld gyep volt, aberdeenen meg igazi sivatag. Még az allergiám is előjött :P ( a porra allergiás vagyok :D ) -
#97276 Anulu,kicsit együgyű szegény :) -
#97275 Kámászuka:)
páncélautó neem
páncélautó deee -
#97274 na mig elnem felejtem :)
Abból az álomból keltem fel hogy megrendezésre került az a kupa amit valóban már "megálmodtam" már kb 1 éve. ( az első custom map cupán Ucu-val találtunk pár pályát ami nagyon jó pálya lenne de a 8v8 kevés rá. Szal ekkor fogant meg az ötlet hogy 2 clan vs 2 clan, azaz mindenki választ magának egy másik klánt és ezzel lesz, mint pl teniszben. Persze nem választhat magának 1 divizios klán egy másik 1 diviziost. )
Na szal ezt nyomtuk ( mi az 5-0 választottuk ), de volt valami kibaszott nagy kavarás hogy 2 map ment egyszerre.. és nem is custom map ment hanem aberdeen és caen. az egészben az volt a fura hogy lehetett választani hogy hova spanolj.. caen pontra vagy aberdeen pontra.. Pl volt hogy caen jobban ment viszont aberdeeenen nagyon nagy harcok voltak és akik elfáradtak mentek caenbe.. az első körben már 80:2 volt az állás amikor elkezdtünk pörögni és caent egy az egyben elvesztettük, és aberdeeenen is elveszett az összes pont.. Na akkor egy poros tigával talátam 2 fraget de már addigra kb 13:2 volt :)
Köv kör is tök jó volt ahogy elosztottuk az egységeket!!! szal azt is mi szavtuk meg hogy hány tank legyen észak-afrikában és mi legyen caenen.. Azt tudom hogy 4 nehéz 4 könnyü tankot adtunk az afrika hadtestnek azzal a céllal hogy mielőbb pörgessék le az ellenfelet, utána meg jöhetnek mind Caen-be segíteni.. Ez be is vált, de a tankokat nem tudták áthozni, illetve arra nem gondoltunk hogy igy az ellenfél is Caenra hozza az afrika hadtestét...
tegnap meg japánost álmodtam, ez kicsit bizarrabb :P
Egy japán szigeten egyedül maradtam mint védő, az amcsik meg jöttek támadni. stb,stb,default harc. A gáz az volt hogy nagyon kevés lőszerem maradt. Viszont kilestem a fegyverraktárukat ( egy teherauto volt ) De amikor integettem hogy álljanak meg nem álltak meg.. szemetek. Így beléjük löttem pár töltényt az ablakon keresztül és mentem a kocsi után hátha elvéreznek előbb utóbb.. na csak mentem és mentem.. ez ennyi volt végig :P -
#97273 van valami problem a szerverrel? egész nap fel-le ugrál a pingem... -
#97272 van valami problem a szerverrel? gész nap fel-le ugrál a pingem... -
#97271 -
#97270 hú de rég jártam erre:)
a legjobb dolog a visszatérésben az lssah szerver fullos felfutása volt! -
#97269 Kurskon van "béta" meglepi :) -
#97268 majd hetvegen lezuzlak benneteket -
#97267 négeralbinókaka -
#97266 dikmán szevasztok -
#97265 te olyan vagy mint a forest gumpban a csaj :) visszatérsz de bármikor megint eltünhetsz. Nézzél fel a publikra, azóta hogy eltüntél szvsz megváltoztak az erőviszonyok :) De sniperként még lehet hogy találsz sikerélményt :D -
Bala10 #97264 sose tudjuk meg -
Bala10 #97263 Akkor tessék jönni sűrűbben. :) -
#97262 -
#97261 Sorry srácok az estéjért,el kelett ugranom sajna..
Amugy mi volt?:P -
#97260 hajraabf1942!!!!!
csaaa