Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Már csak Torgyán világgazdálkodási és földgömbmûvelésügyi miniszerünk hiányzik. <#vigyor5>#vigyor5>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Látszik, hogy szarok a politikára. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
gengszterre!
natejós az Lavina asztala😊
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Kary vagy Karykeksz
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Geisterjaeger 3
Server IP 217.20.127.156:14567
Nateos.com #1: new maps !
Server IP 213.186.35.63:14567
Kary vagy Karykeksz
Ha van még valami, szólj. 😊
Én ritkán emlékszem az álmaimra, kettõ van amit régesrég álmodtam, de emlékeim szerint töbször is.
Az egyik egy szörny elöl menekülõs, a másik meg egy liftes. A liftbe beszálltam, megnyomtam a kívánt emelet gombját, de nem állt meg a lift azon az emeleten, hanem felment a legtetejére. Ott nem nyílt ki az ajtó, így vissza kellett vele mennem a földszintre, aztán lépcsõzhettem. 😄
Nem túlérdekes, de ezekre emlékszem a mai napig. 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
köszi szépen,sztem így pont jó.
akkor nézek még neked rendelést,ok?😊
És nagy a gyanúm, hogy nem is nõbõl vannak. Mert ugye ezt manapság nem lehessen tudni.
Ha nem jó vmi, írd nyugodtan. Holnap változtatok rajta, ha kõ. 😊
köszi,köszi,köszi,köszi😊😊😊
Ez a pajzs nem vóna jobb?😊
Mond mi kõ, nem kell a kovácsokhoz ruhangálni mindenért. 😊
az a két nõ... vagy mi.
Ezé iszom egy sört.😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
politikától, országhatártól függetlenül az egész nyugati társadalomban...hogy miért is?
még mindig nagyjából ugyanúgy mûködik, ahogy anno 150 éve Bismarck kitalálta:
az aktív dolgozók bedobják a kalapba a jattot, amibõl rögtön kifizetik az akkor rászuroló nyugdíjasokat, betegeket...mire pedig õk lesznek idõsek, akkor az épp akkor aktívan dolgozók járulékából lesznek õk eltartva...ez teljesen jól mûködött addig, amíg a dolgozók száma nagyobb volt, illetve jobban nõtt, mint az eltartottak száma...namost a demográfia radikálisan megváltozott az elmúlt pár tíz évben, vagyis egyre több idõs van (akik mellesleg tovább élnek mint korábban, mert azért mégiscsak fejlõdött valamit az orvostudomány) és egyre kevesebb fiatal, és ezzel nem lehet mit kezdeni...
tökmind1, hogy most a nagy orrú van ott, vagy a cigány, vagy az újonnan alakított Rezsõ király, vagy Béla kormányzó, csodát eggyik se tud tenni, még ha akarna se...
amit most tesznek, az is elég radikálisnak tûnik, de valójában csak arra elég, hogy áttolják a problémát a késõbbi korosztályra, szóval az igazi "bazmeg" úgy 15-20 év múlva lesz, de akkor világ szinten...
érdemes lassan majd összedobni egy magánhadseregre, én amondó vagyok 😊
The future is now
Kary vagy Karykeksz
Pont ezt akarják. Léceljen a nép és betelepítenek olcsó, buta, népeket.
Gondolj bele. Nekik tök mindegy ki, csak occó' legyen és ne pofázzon.
Elmenni? hát ja. Akinek csepp esze van, menekül innen, mint a patkányok a süllyedõ hajóról... 😊) Jó állásom van, nem panaszkodnék, de 1 hónapja elkezdtem intenzíven pályázni külföldre. Nem akarom, hogy a gyerekem itt nõjön fel, én meg nem akarok itt megöregedni, mert szívás. Ennyi.
The future is now
meg bbének is boldog nõnapot
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)