109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#97259 hihiiii csak megelőztelek BB:D
köszi a gammát! még mindig ez a legjobb játék:) -
#97258 mikor lesz? -
#97257 0. punkbuster/contentcheck on
1. landmine, expack stb nincs. kizarolag tankkal lehet tamadni
már kiestem a játékból. -
#97256 maszat neee:P -
#97255 Azért mert bukunk pár meccset? Majd jót röhögünk rajt oszt jól van :D -
Bala10 #97254 a ligában ha nyertünk, nem volt nagy szám, mert lámik voltak, (kivéve gy két klánt), de itt igazi siker lesz, ha lesz. :D -
ucu #97253 jah a 4. javaslatod az nem hulyeseg -
ucu #97252 mielott ilyeneket irsz gondolkozz picit, ha pl egymagam kiszedek 2 tankot, mindegyikbol kiugrik egy bazokas mielott meghalna es kiszednek bazookaval, akkor a te szabalyaid szerint a ket bazookas a hatekony tankos, ugye? nem pedig en aki kiszedtem mindket tankot es maradt 2 csikom. stb.
ha ilyet akartok jatszani akkor hajra, sok sikert -
#97251 Igen nagyon kemény lesz a memo cup,igazából én se értem hogy hogy kerültünk fel:P -
Bala10 #97250 nahh, ne bonyolítsátok már túl... -
#97249 erre reagálok, az előző lol.
1,5: főbéz foglalás lesz, bár ez még nem garancia a győzelemre
2,3: a tankozáshoz hozzátartozik az ütköző pályára állás, majd land mine, és vissza :) ha ezt kihagyjuk nem a leghatékonyabb tankost mérjük.
másik a bazoka manöver. ( közepes távolságban kiugrás a tankból kicsit arréb majd lövés,majd vissza, ezzel nyerünk 1+ lövést ) ezt is kizárod.
4: biztos hogy lesz olyan szitu hogy javít az ember, de jön egy lövés és nem azt ember hal meg hanem a tank. na már most ha van esze az ellenségnek ott hagy magnak. kb 5 perc mire vissza mész egy pontra tankért, addigra ennek meglesz a kellő hatása 4v4 ben. ( team kill van ? mert akkor egyszerü tk és kész )
6. egyetértek kivételesen -
ucu #97248 jah en amugy igy csinalnam:
0. punkbuster/contentcheck on
1. standard aberdeen, cb rules
2. 4vs4 engineer csak tank (se arty, se defgun se kutyafa**a)
3. landmine, expack stb nincs. kizarolag tankkal lehet tamadni ellenseget.
4. nincs suicide. ha voltal annyira bena hogy kilottek a tankod, akkor halj meg ferfikent es mutasd meg magad az ellensegnek
5. minden zaszlot lehet foglalni, van eleg tank a fobazison
6. javitora nem szabad allni (meg ha nem szerel akkor sem), ott a javito kulcs szerelj
-
ucu #97247 nemzetkozileg egy tank meccs kb igy szokott lenni:
1. landmine, expack stb nincs. kizarolag tankkal lehet tamadni
2. javiton allo tank nem lohet
3. javiton max 7 mp-ig lehet tartozkodni
persze nem azt mondom ez a legjobb szabaly -
#97246 cb rules azaz , game.serverGameTime 20
kivétel : főbézre nem szabad bemenni. -
KaryKeksz #97245 ez csak egy ellképzelés volt még nem tuti . kíváncsi vagyok ucu meg csillagszoró véleményére is . de felőlem lehet így is . -
#97244 ezzel fő müveleti területeket ki is vontad a játékból :) szal lesz középen landmine-ozás 1000-rel, illetve sunyi fehérítés középen. axis jól jár így mert közép meglesz és nem tud allied kompenzálni dél lerohanással. -
KaryKeksz #97243 rules : csak a közép 3 zászlóját lehet foglalni és tartani . észak aliedé dél axisé
30 perc egy kör .... stb -
#97242 sajnos erre az jut eszembe amikor a matula honlap januárban nyitó lapon közölte hogy az idén hal meg Puskás öcsi.. szal szvsz az idén oszlik fel az 5:0 - remélem nem,de lesz pár durva meccsetek. -
ucu #97241 igazabol csak az a kerdes hogy ki tud ellenunk majd akar egy kort is nyerni.
too easy -
Bala10 #97240 Ez már kemény lesz. -
#97239 Na fontosabb dolgok jönnek, előszőr is grat az 5-0 sportdiplomáciának, nem értem hogyan de 2 osztályal fentébb qualifikálták őket... ( priv-ben irjátok már meg mit fizettetek ezért )
szal jönnek a csoportok :
DIVISIO 4 :
MA more-ability.de
|TF| Teamfighter
{S:E}- Sniper Elite
PTS1939 | Polish Team Soldiers 1939
[KT] KÜBLBÖCKTÖTER
x)IFF(x International Freedom Fighters
-[FoG]- Fighters of Germany
-=BFs=- BrigadeFighters
DIVISIO 3 :
[->X<-] Speerspitze
--=(SS)=-- Scharfschützen(Ger.)
[NWM] Net War Multigamers
-=[MK]=- Mind Keepers Battleforce Clan
-)GeD(- GermaN eVolutioN DiviSioN
-[ES]- Elite Schwadron
<bf-g.de> BF-GAMES.net Community
>|ASG|< Airbone Squad Germany
DIVISIO 2 :
memo memento mori
=Yes= Yummy Elite Sausages
[CC] The Conclave
TnS.bf42| Team no Screen
[PRGK-BF] Pl.Rec.Gry.Komputerowe
~]GBZ[~ Gottes böhser Zorn
.:5-0:. Five Omens
[DGJ] Die Geisterjäg
DIVISIO 1 :
dac | defenders against chaos
XIII - XIII Kohorta
KE`bf42 Kinetic Energy
illuminator. Illuminators
GUN|BF Gamers United Network - BF1942
ftn| FragThe.Net BF42AllStars
<alliance> Dutch Alliance
LS- Die Leibstandarte
-
#97238 Persze majd ha úgy van adunk egy jelszavat, ki is irjuk a szerver reklámban hogy aki akar az nézhesse. Persze lesz egy admin aki kidobja azt aki ki spawnolt. Rules? -
#97237 Nálam lehet Pólstat pontot vásárolni.
1:1 be váltom... -
#97236 Felmehetünk kukkolni????????? -
Bala10 #97235 Én 500 Pólstat pénzt teszek az elsőre. -
#97234 Amugy ha szlovák tippmix szerint jáccunk akkor..2x be tenném meg:D
2x=2. nyer vagy döntetlen. (1.25)
Ha magyar tippmix szerint akkor egyértelmű vendég győzelem:D 1 team(2.25) 2 team(1.5)
Kb így e:::::D
Stat:ha mi bukunk akkor fejenként levonnak tőlünk 250 et,ha ti akko forditva,persze hozzá adódik a stat nyeretes team playereihez:Dszóval nyertes csapat emberei gazdagabbak 250 stat pontall?emelném a tétet....500p/fő benne vagytok?:D -
#97233 ik líbe dikk:D-német -
#97232 Kaamuuuu:) akár ma is elkenünk titeket...majd este..de aztán asszit is jácccunk vagy elég az aberdeen verseség..hm? -
Seat #97231 és nem is szaggatott! (még nekem se)
-
#97230 1.61 patch az 1.6 után és menni fog.+installáld a punkbustert mert kell hozzá. -
#97229 fullon volt a szerverünk :P 64 player -
#97228 A bf2-re soha nem lesz 1.61 :D! -
Bala10 #97227 az a BF2höz kell
BF42-höz az 1.61 kell -
nYoMi #97226 Halo helo ;] ujra raktam a bf-et frissitettem meg minden de PUNKBUSTER felirattal kidob még mindig..1.41es patch? esetleg segít? -
#97225 lol gyerekek. általában aberdeenen olyan 20-30 ponton szokott lenni,ebből 10 mine,10 expack+ puska esteleg ha netán tankal is ölök+foglalok,de az nem nagyon jellemző :D -
#97224 pénteken meg kary nem ér rá, szombat vasárnap meg ucu szal nem kell a rizsa :) -
#97223 Én nem leszek 2 napig de utána bármikor:DUgyis kell a pont:P Péntek? -
#97222 Igen,pontosan és mi meg mapjuk a 250-et fejenként. -
KaryKeksz #97221 amit persze a vesztesektől vonod le ! -
#97220 Egyébként talán ha Bencset szerelnétek 3-an akkor lenne keresni valótok :D de több jótanácsot már nemadok