Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Te vagy a béna, fasznak vagy beteg... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Jó story 😊

Kary vagy Karykeksz

LSSAHPAUL
Mibõl gondolom: abból hogy szidtad a Tb,nyugdíjrendszert. Ergo arra következtettem hogy helyesled amit csinált a kormány az egészségüggyel. Javaslom menj el dokihoz és nézd meg mi folyik. Csak hogy képben legyél : vérvételt kellett hogy megismételjek, megyek a laborba, mondják hogy kell beutaló. Mondom itt a beutaló, nem ez csak javaslat.. .Jó visszamegyek a kardiológiára hogy legyenek szivesek ne szivassanak irják rá a papirra hogy nem csak javasolják 😊 Vizitdíjat fizettem e ? mondom nem. Akkor sajnáljuk jöjjön vissza a csekkel, mondom hogy önök irták rosszul a papirra,stb, de hiába. Jó megyek venni ezt az izé vizitdijat. Ott kérdezik hova kell? Mondom a kardiológiára. Beutaló ? 1 hónappal ezelõtt voltam és most nincs beutalom mert kontrolra jöttem,laborba stb. A csávó nem adott vizitdíjat, de anélkül meg nem mehetek vissza a kardiologiára, a laborban meg nem vesznek vért addig mig a kardiológia nem ad papirt. így azóta se tudtam intézni a dolgokat. Itt rájöttem hogy magamra maradtam, vagy megtalálom miért szúródik a mellkasom,vagy bekrepálok. Másnap megyek tüdõszûrésre. Ablaknál kérik a vizitdíjat és kérdezik hogy ki utalt be. Mondom senki, eddig tudtommal önkéntes dolog volt ha valaki ment tüdõszûrésre. De mindegy fizetek. Nem nem lehet,mert kell beutaló. Jó másnap bejelentkezek a dokihoz 10 órára. Persze 12ig vártam mire behívtak, és fizetni kellett vizitdijat. Másnap megyek a tüdõszûrésre fizessek megint vizitdíjat ( megjegyzem hogy fél órán át veszekedett a 2 nõ hogy most kell e 2x fizessek vagy nem ).
Persze nem a tüdõmmel van gáz, de ezek után én már nem megyek vissza a kardiológiára. ha tehetném elhuznám innen a csikot bárhova, ukrajnába, az is jobb.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

joebacsi
nem, mibõl gondolod?
szerintem szimplán le kéne mészárolni a mostani politikai elitet egytõl-egyig, annak talán lenne értelme 😊
de ez egyrészt túl romantikus elképzelés, másrészt nagyon valószínû, hogy pár év alatt visszatermelõdne sok hasonló gyökér, akkor meg ugyanott vagyunk 😊
de pl a te mostani megnyílvánulásod miatt mondom azt, hogy itten ezt hanyagolni kéne, mert kurvakönnyû félreérteni a másikat...

meg a politika amúgy is tiltva van az esgén (nagyon helyesen)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
Nehogy zokon vedd má! Felõlem csinálhatunk heti tetvest a topikból és akkor jöhetnek a hírek 😊
az elsõ hirre válaszolok is : szenilis vén barmok. mind hármat vinném az elfekvõbe.

joebacsi
sry, igazad van, nem voltam túl friss tegnap (fn sztem is korrekt, bár az ominózus cikket nem olvastam, mert nemolvasok offline médiát túl sûrûn)
bár ennek fényében sem értek veled egyet...a rendszer a szar, és nem az, aki kihasználja a hiányosságait, de részletesebben inkább ne menjünk bele...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHPAUL
😄 végül de

Nem túl nagy az Paul ?
(mivel csak 1 v 1 lenne )

Kary vagy Karykeksz

Nah akkor a Birkás Stonehange .
ok akkor ki is jelentkezne ?
töltsd le itt Stonehange

Kary vagy Karykeksz

JAG1
Boldog Nõnapot minden érintett ratyinak... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Wreck86
sorry.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

LSSAHPAUL
Kary : Ott van erre a stonehange.
Joe : Te gyurcsányra szavaztál ugye ?
Miller : Ha ezt fontosnak tartottad közölni, akkor gyorsan tegyük helyre a dolgokat mert ilyen hír napont 100 is van, szal ne ide.

Igen, ezen én is gondolkodtam már. 😊
Az ötletet támogatom. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Most hogy benne vagyok a bf2-es inf kupában , azon gondolkodtam hogy nekünk is kellene inf kupát szervezni .
Stalingrad 1 v 1 a középsõ zászló lenne a lényeg .
Pl. 15 perc egy kõr és terfélcsere is lenne szal az egész 30 perc . lennének bírók nálunk is ts en figyelnénk mi van stb ..
Hozzásólás a lopott ötletemhez ?
<#eplus2><#violent>

Kary vagy Karykeksz

LSSAHlavina
csak éppen pont azért van adókerülés, mert magasak az adóterhek. Ekkora elvonással megölik a hazai vállalkozókat oszt már a kenyeret is kínából hozzuk. Na de mind1, bf rulla.

The future is now

Wreck86
Rendõrök szerdték szét a szexéhes nagypapákat

Két, csaknem nyolcvan éves férfi vívott olyan heves élet-halál harcot egy nõ miatt Szerbiában, hogy húsz rendõr is alig tudta szétválasztani õket.

Az ország déli részén lévõ Leskovacban ment ölre az 52 éves Zivkica Jankovic nevû hölgyért "hovatartozásáért" a 77 éves Radivoje Sinadinovic és 78 éves szomszédja, Ljubisa Petkovic.

Mint véletlenszerû életben maradása után Sinadinovic helyi lapoknak elmondta, együtt éltek Zivkicával, õ szerette, és feleségül akarta venni az asszonyt. Amikor azonban egy alkalommal átjött hozzájuk Petkovic szomszéd szilvapálinkát (sligovicát) vásárolni, elkezdett hencegni azzal, hogy milyen magas a nyugdíja. Ettõl kedvese annyira megszédült, hogy elment és nem tért vissza hozzá.

Vasárnap fogta magát és a puskáját, "felkereste" Petkovic szomszédot, és ott találta nála az asszonyt. Nekiment a nõnek és elkezdte verni. Petkovic erre elõkapta a fejszéjét, és Zivkica védelmére kelt. A dulakodásban elsült a 77 éves felszarvazott nyugdíjas puskája, s a lövedék a nõ lábába fúródott.

A mindinkább elfajuló viadal olyan vehemenciával folyt tovább, hogy két tucat rendõr tudta csak nagy nehezen szétválasztani a nyugdíjas szerelmi párbaj résztvevõit.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Kicsirigo
Ha vetted volna a fáradságot és a linkre nyomsz, te is láttad volna hogy ez nem az index.hu cikke, hanem csak átvette a Figyelõtõl, amit én megbízható üzleti-gazdasági hetilapnak tartok. Vagyis a leírtak 99 százalékát hitelesnek tekintem.

joebacsi
index.hu...pff 😊
a tárgyilagosság, hozzáértés, objektivitás mintapéldája <#idiota>
najó, azért a blikknél kicsit jobb...de nem sokkal 😊

Kicsirigo
Ja és az is vicc hogy a népesség 30 százaléka aki dolgozik (kb.3,9millió), na ebbõl 800ezer a közalkalmazott (20%).

Minimál dizájn. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kicsirigo
ja bocs tévedtem, nem az 1/3-a. A népesség 30 százaléka dolgozik és ezeknek a 44 százaléka minimálbéren van. Vagyis a népesség 13.2 százaléka fizet adót. <#eljen>

http://index.hu/gazdasag/magyar/fnmaf070215/

Bencsi
MUK

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Bencsi
eddíg ez a legjobb😉

joebacsi
ez az 1/3ad jó kis hasraütéses arány 😊
közel sem akkora az ilyen emberkék száma, hogy sok vizet zavarjon...
de arra azért jó, hogy fel lehessen fújni 😊

az elavult tb és nyugdíjrendszer az ami életképtelen közép-hosszú távon...az ebbõl eredõ szopások elsõ állomása a mostani helyzet...és ezt az egész nyugati társadalomban így van/lesz, nemcsak nálunk

nah de politikát szvsz itt hanyagolni kéne (lavina érezze magát leb@szva), max majd sörike mellett 😊

Ez sajna így van. 😛

De nem is lenne ezzel gond, ha a fizu elég lenne. De az nemsok mindenre elég.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kicsirigo
Ja csak a többi országban mindenki fizet adót, míg nálunk jó ha az emberek 1/3-a. Mert nálunk mindenki minimálbérbõl él és az után nem kell adózni. Minimálbérbõl vesznek 100 millás házakat meg 7-es BMW-ket.

LSSAHlavina
hej de jóléti népköztársaság vagyunk

The future is now

Van már szúúnyog... és akkora mint a ló. 😛 <#zavart2>

Elég idegesítõ a villózás? 😄

Hát lehet, hogy amikor megnyerték az NB1-et, akkor mindenkit felavattak <#confused>
Bár én minden focistát elküldenék dolgozni, nem milliókér kergetözni a friss levegõn. <#levele>

LSSAHPAUL
Akkor lehet a Csank Jani a vén vadász is díszpolgár ott!!

Igen én is 😊
Tényleg az volt, hmm nem gondoltam volna.
Ja deákvári, Arany János utca közepe körül.

És ha jól emlékszem Deákvári volt . vagy még mostis az <#nemtudom>

Kary vagy Karykeksz

De Díszpolgár volt valamikor emlékszem a márc 15. téren volt az avatás eggyik része.

Kary vagy Karykeksz

Gus ter is Váci vagy ??

Kary vagy Karykeksz

Koszta Janira emlékszem . Õ nem volt az a nagyképû focista mint amilyenek manapság vannak.
De mondjuk akkor még én nagyon fiatal voltam ...

Kary vagy Karykeksz

Bebaszna ha az a nagy marha ember diszpolgár lenne itt. <#boxer>
Bár azt se tom, hogy itt lakik-e még? De ha igen, akkor tom, hogy hol.

<#eplus2><#eplus2>

Kary vagy Karykeksz

LSSAHPAUL
Neked nem ismerõs a Koszta név? gondolom díszpolgár Vácon.. 😊
Nem is vagy te Váci!
na itt a mentõ kérdés: Répási kancsi avagy nem ?

LSSAHPAUL
És a Gyuribácsi ??

A masszõröket ?

Kary vagy Karykeksz

Bencsi
így sorolták bencsi, Dárdai, Koszta, Simon, Bondarenko, Bükkszegi

Pink Tiger
asszem ez lesz..
meg egy egyetemista példány xp ami legális és akkor jön az ie gond nélkül rá

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
ó én utálom az iet (firefixot használok) egy ügyfél miatt kell most hirtelen..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

LSSAHPAUL
Mármint a forumot nézõ gyerekek nem értik. 94200 rush!

LSSAHPAUL
😄 omg ,remélem a gyereknek nem értik

Bencsi
igazából msszõr voltam csak elhappolt a király fürdõ!
azóta damilra fûzõm a rizsát, h ki ne potyogjon😊

Wreck86
hidd el Pink,nem éri meg undorító egyszerûen ahogy kinéz,de ha gondolod rakd fel,csak én ífy itélem meg 😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Kary vagy Karykeksz

LSSAHPAUL
Jó a kérdés. Bennem is felmerült,de ahelyett hogy válaszra várjak inkább reinstaloztam,1 óra alatt megvolt 😊 ez nem célzás 😊