109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#97339 jaj dejó,nem engedte a msn 7.5öt tovább a "rendszer",emiatt update-eltem windows live msng-re.kérdés: be lehet -e állítani,hogy amikor beszélgetsz, az üzeneteknél (előtte-utána) kiírja,hogy mikor küldték(időpontját)? -
#97338 Dr szigor :P -
#97337 Jah, engem is meglepett hogy már a kb 12 éves gyerekeket is bekell vonjam abba a képletbe ami kiszámolja hány potenciális szövetségi kapitány van magyarországon. -
EBoti #97336 Te Roli neked egyáltalán van valami fogalmad a fociról? Vagy csak valakitől halottál valamit, esetleg az ovitársaid beszéltek róla csak éppen nem tudtad miről van szó. -
bunkolaja #97335 már akartam szólni, de inkább az 51-ik pozíciómnak örültem. :) -
bunkolaja #97334 pedig tényleg nem voltunk rosszak Gera kiállításáig, de utána - a tudósításokat látva - hagytuk őket. -
bunkolaja #97333 olyan magyaros: ha tét van, akkor megáll a tudomány. -
bunkolaja #97332 igen, az életéért -
#97331 Vagy csak nem akart egy kardot a hátába... -
#97330 rossz a kérdés. Miért csalt a bíró ?? ( pénzért ? pozicíóért ? ) -
roli613 #97329 hamár magyar foci:
nem régi meccsek:
Olasz1-Magyar3
Bosnyák-magyar na ezt nem tudom
Szerb1-Magyar2
török3-magyar0
elverjük az olaszokat és kikapunk a csicska törököktől,milyen válogatott ez? -
#97328 tegnap megnézem már a statot hát nem írja a frissítés dátumát :P
azt hittem tökéletes a rutin, lese teszteltem..
hihetetlen de "fseek(f,-40+hol+10,1)" rossz, de ha a -40 et arrébb rakom jó :P "fseek(f,hol+10-40,1)"
-
bunkolaja #97327 nyalja meg a füle tövét a dobermann... -
#97326 OFF (magyarfoci)
hehe, jópofa ez az uefa :)
az imént vert el minket Törökország 3-0ra, ami nem nagy baj, mert jobb csapat nálunk
viszont a 64-ik percig szépen megleptük őket, meglepően jól nyomtuk
aztán jött Gera Zoli, egy trükkös szitu után ott áll egyedül labdával a török kapus előtt
kapus jön, Gera cselez, kapus elkaszál látványosan -> tuti 11es, kapus kiállítás
bíró odakocog, ad egy sárgát Gerának, is mivel volt már neki egy, így kiállítja 0-0 állásnál
mondhatjuk h elnézte, megesik ez (bár nyilván jobb pozíció lett volna nekünk 1-0 ide 10 ember ellen, mint 0-0 emberhátrányban)
erre megnézem az uefa.com-on: Man of the Match: Gera (Hungary)
:D
ON (bf) -
#97325 -
#97324 LOL -
Bala10 #97323 Maajk! -
#97322 sorry,hogy nem voltam meccsen :( -
ucu #97321 kapott volna asszem :) -
bunkolaja #97320 még jó hogy nem influenzára kért C vitamint! :) -
#97319 csöndbe vagytok gyerekek!
mi a fasz van veletek ? ( szerző: ismeretlen középkorú férfi 3 évvel ezelőtti Nyiregyháza-Ftc meccs nemsokkal az első nyiregyi gól után )
Tegnapi klánmeccsünkről egy kis star trek-fillinges részlet:
- Szükségem lenne egy medicre!! ( egymaga egy pontot védő enginer )
Pont én voltam halandóban így bevállaltam :) szal kispanolás után:
- milyen tipusú az orvosi vészhelyzet? ( mondoton hangon persze :)
- lőtt sebek, de gyógyíts már megfele légszi!! -
#97318 a nap mint nap enyhe túlzás, de jól érzed, nem szeretem a moddolt pályákat sem (kivéve Berlin és Stalin inf mod), pl. 2 tank plusszba már felháborító bármelyik pályán. A custom mapok meg egyszerűen csak nem érdekelnek. -
Bala10 #97317 úúú
jópofa. :) -
#97316 bakker te még nálam is durvább vagy! Én legalább alig várom hogy valami kis változatosság legyen ( ismeretlen pályák, kupa meccsek ), te meg 4 éve ugyanúgy nagy lelkesedéssel dobod a gránátot Berlinen nap mint nap.
vagy rosszul tudom és játszol este ? -
#97315 utálomhaelémspawnolvalakitberlinkezdéskormertakkorkésőbbtudokgránátdobóoptimálispozícióbafutniéskésőbbrepülelagránátomésfélőhogynemleszmegahétfragazelsőkörbengrrrrrrrrrrrrr. -
#97314 :D
-
#97313 Halmozottan hátrányos helyzetű. :-) -
#97312 "A netfüggő ember ugyanúgy nem mer szembenézni azzal a világgal, ami körülötte van, mint aki a piába bólint" -dr Cs.I.
Ez viszont felvet egy újabb kérdést.. : Boti hova sorolható ? -
#97311 Mind betegek vagyunk Pól, ebbe jó, ha beletörődsz, hiába küzdesz ellene.
Függő vagy. :-DD -
#97310 Ezeket a táltosokot nekifutásból tudnám arcon csapni, de most igaza volt. :-)
Nézd meg az elmúlt 3 oldal hszeid. :-DD
Méghogy nincs mánia. :-DD -
#97309 nem hiszed el de kb 2 éve voltam természetgyógyásznál ( azaz egy táltosnál ) aki megállapította hogy azonnal hagyjam abba ezt a lövöldözős játékot mert kezd a mániámmá válni. és láss csudát eltelt 2 év és semmi mánia.
azok az lssah-ok akik este játszanak a memo ellen bő félórával kezdés előtt 20.15 körül jelenjenek meg tsen mert taktikai eligazitás lesz. -
#97308 Te Pól.
Nem kéne neked orvoshoz fordulnod? :-) -
#97307 kihagytad a 2 expackot,meg a landmine-t -
#97306 óda Tigrishez:
Kéklő, fekete, kéklő, fekete, jön a bf fenegyereke,
Fekete, kéklő, fekete, kéklő, tűzre lobban kire rálő,
Jön a tigris, jön a tigris, nála erősebb nincs is,
Jön a tigris, jön a tigris, nála erősebb nincs is.
Kéklő, fekete, kéklő, fekete, minden jármű az eledele,
Fekete, kéklő, fekete, kéklő, 88-as töltényt lövő
Jön a tigris, jön a tigris, nála erősebb nincs is,
Jön a tigris, jön a tigris, nála erősebb nincs is.
-
bunkolaja #97305 mindenki estére készül...:) Természetesen csak game-ről beszélek.
jók a mapok, caent már második este sikerült elkapnom, wake is a kedvencem. Berlin meg hihetetlen nagy allied daráló... -
#97304 #97104 -
#97303 Mocskos ganker, /pest! -
#97302 Spam. -
#97301 na mi ez a csend? mindenki gyászolja a pár évvel ezelőtti önfeáldozó arabokat ? -
#97300 höbödö meggymag!