109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
bunkolaja #97379 mea culpa Paul a tegnapi TK-ért, de hát olyan jól állt rajtad a német egyenruha, hogy a franc se gondolta volna hogy te vagy alatta. -
Bala10 #97378 ez Bencs álnéven. -
#97377 lool ez vmi uj ls tag paul?:D -
Bala10 #97376 :) -
bunkolaja #97375 a jogdíjat küld el a pmobilnak... :) -
#97374 megtöröm a csendet, :) Hölgyeim im im , és és és ,uraim im im ! következzék zék zék, a a a"lassa szerver" !
20,35 ember, néha több
Valamiért mégis mindig eljövök
Ezen a szerveren játszottam évekig
Nem maradtam soha rajta reggelig
lassa szerver - mindig ugyanazok a mapok
Ez a szerver, lssah mindig várni fog
Valaki csak aberdeenen tankozna
Valaki meg Berlinen csak a gránátot dobja
Uncsi,kempelt battleaxon lopakodva
Házak,hegyek mögül a célpontot várja
lassa szerver - mindig ugyanazok a mappok
Ez a szerver, az lssah mindig várni fog
Várni fog.. -
#97373 2.
tényleg figymá, nektek úgyis mindegy, megbeszélem a kuparendezővel hogy helyet cserélünk. Legalább ott talán nyerünk pár meccsett.. -
KaryKeksz #97372 Kb 21-25 között . -
KaryKeksz #97371 RÉTES !!! -
#97370 és mi melyik divizióban vagyunk?:) -
bunkolaja #97369 szombat este 10kor 4en voltunk összesen a szerveren, kérdeztem is csöpit, hogy mi van sabbatot tart az lssah? ::::----------))))))))))))
-
#97368 Gratula:D -
#97367 ne is mond.. a gbz-és csóka nagyott nézett amikor a fél8kori kérdésére hogy megvagyunk 8an8ra? azt mondtam hogy nem, de a meccs 22-kor van..
Na elkezdett sírni hogy ez egy bug,szkipt hiba, és hogy menjünk 20.00-ra. Én meg 3 pontban összefoglaltam az opinionom, röviden:játszani akarunk,megpróbálok mindent,de a meccs hivatalosan 22-kor kezdődik,ha nemsikerül összeszedjem az embereket emiatt engem semmiféle retorika nemérhet. Simán meglettünk, sőt 9-en igy az iwot 9v9-ben nyomtuk, aberdeenen ragaszkodtunk a bevált 8v8 taktikánkhoz, mint utólag kiderült nem alaptalanul. ( a gbz az 1. divizióban van.. ) -
#97366 ööö most látom csak 8-tól volt? kár...belső fórumba ez volt írva Pál:
Esemény:Clanwar
Dátum:Vasárnap, 09.16.
Idõ: 22:00
Ellenfél: GBZ
Infók: oda figyeljetek este 10 kor kezdünk
...hiba a rendszerben... -
#97365 "alliedet kellett nyerjük vagy 160:0 ra hogy meglegyen a meccs, és 182:0 ra hoztuk :)" gratula! szép volt.Látom sitteskedés nélkül is tudtatok nyerni :) -
#97364 hát igen..
Azt hittem repcsis map lesz.. rosszul emlékeztem, utána meg már csak bennt voltam, de nem voltam itt szal nem tudom hogy került aberdeen megint képbe, meg 20.00-tól 22.00 ig clanbase meccsünkvolt a gbz ellen.
Iwo Jimát kikaptuk első körben 150 tikettel, utána a 2.-at 83-al :P
Aztán jött Aberdeen :P ( axison 96:0 ide, alliedet kellett nyerjük vagy 160:0 ra hogy meglegyen a meccs, és 182:0 ra hoztuk :) -
#97363 Normális. :-)
-
Gus #97362 Paul!
Csodálkoztok, hogy kevés a magyar a szerveren, mikor állandóan Aberdeen megy. Igy néz ki a map ciklus 70% Aberdeen, 20% Berli, 9% Stalingrad és a maradék 1% a többi map. Ma délután kértem, hogy ne csak tankos meg inf. map legyen, hanem legyen 1 coral vagy britan. Te visszairtad, hogy mindjárt az lesz. Erre Stalingrad + Aberdeen.
Szóval szerintem egy kis változatosság elkelne.
Uff szóltam -
#97361 fákkja -
#97360 áz -
#97359 senki sehol... -
#97358 opera -
#97357 jaj,tesónak csak nem megy ez az ie-ben megnyílandó -pdf-es fileok,bal fölső sarokban piros kis x-et kap mindig,mikor iylen filet akar megnyitni,pedig fenn van adobe acrobat reader.mondtam neki a foxot,de ie-n akarja nézni,tudtok vmi ötletet? plugint vki? JAG :P -
#97356 fals pöcs vagy csillagszóró! -
KaryKeksz #97355 Senkinek ne hidjetek el semmit !
Kamuzik az összes mindenről. ( jó, a harang meg a kutyaugatás az igaz ) -
Bala10 #97354 :D meg néha csámcsogna is. -
#97353 :D -
#97352 csókolom AICS---> válasz: bing-bang-vau-bing-vau-bang :D -
#97351 Na, akkor csak harangozna, meg ugatna mint az állat... -
#97350 add hozzá Kary hangját,úgyis olyan lányos -
#97349 :D -
#97348 Moziba nem vigyem bki. :-) -
#97347 ennek a fejlesztett változata lett volna a skynet, régebben írtam erről a project-ről itt. :) emlékeztetőül pár megtorló akció: az ip cím alapján a rosszalkodó ellen virus küldés, spam,stb, de a legdurvább esetben a szerencsétlen player gépéről Mohamed prófétás képek küldése komolyabb iráni,afgán vallási vezetőkhöz. -
#97346 loooool:D -
#97345 csináltam egy tesztet hogy meglehet e csinálni a aics-t ( mesterséges intelligencia által ellenőrzött bf1942 publik szerver ), és meglehet :D
Nagyon rábasztatok! Viszonylag a saját elmémre fog hasonlítani. Lehet majd beszélgetni vele, mappokért könyörögni, de ő is szóvá tehet egy késelést vagy pl berlinen aki elsőnek zászlót foglal azt megdicséri. A csókolommal köszönés az aics-nak persze alapkövetelmény lesz, 30 másodperc alatt kell az újonnan joinolt játékosnak beírnia a helyes billenytű kombinációt ( tehát mégegyszer :"Csókolom AICS!" kis-nagybetük különbözőek!, ellenben kick). -
#97344 Olyan pro egeret vettem hogy este mindenkit lerambózok:D -
#97343 köszi![#köszi] -
#97342 időbélyegzők megjelenítése üzeneteknél pipa be -
#97341 be
-
#97340 Atomot neki...