109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#97419 Kispályás difis vagy? Még nem hegesztetted össze a bolygóművet benne? :-) -
#97418 nekem sose a bunker féle story ugrik be kocsordról hanem hogy van egy jó kis autobontó, bár mostanában alkatrészért a méh-telepre járok.. ingyen van vazze. Ami most van komplett hátsó híd és difi azt 1600ft-ért,tényleg szószerint kilóra vettem, még a kerékcsapágyak is jók voltak.. de az olajat csak lecseréltem kitudja az előző tulaj lehet egy pohos cxxxxx volt és elterjedt erre fele az a hír hogyha fűrészport keversz az difi olajába akkor nem fog mohogni.. -
#97417 lúl,és még csak most jön a hétvége. -
#97416 Az mondjuk feltűnhetne nekik, hogy a harang megdöntötte a templomot kocsord felé... -
#97415 Jag, az elméleted figyelemre méltó, csak egy apró szépséghibája van nekije, mert a bunker nem a Szalacsi bácsé. Ő csak a szóvivő az elhíresült riportban! Koncentráció, padavanok, koncentráció! -
bunkolaja #97414 amilyen szeszt ma elszednek, attól nem tűnik el a korábbiak nyoma... :) -
bunkolaja #97413 Há pont ez az, belevan építve pár km vas a feredéj kalickába, úgy torzíccsa a teret, mint egy csillagrombolú! Csak ügyesebben, mert észre se veszik, míg Debrecenbe se. Pedig a Nagytemplony harangja is máshogy kong... -
#97412 előszőr is tudnom kell hogy mikor évül el pár dolog.. utána talán nyilatkozok, bár nincs sok kedvem hozzá,inkább majd klántalin ha sikerült leitassatok talán elkotyogom :P -
#97411 Úgy, hogy Szalacsi bebaszva, a 15 kilós samuval rábasz egyet a bunkerére, ami megrezeg. A benne található betonvasak surlódásából hő, majd mágnesesség alakul ki. Ekkor Szalacsi iszik még egy kupicával, majd a talicskát eldöntve, irányodba fordítja és a mágnesesrezgést rádsugározza... -
#97410 Ez nem is flém... Csak a metafizika határait feszegetjük, és a zenei ízlésről diskurálunk.
A flém az lenne, ha megkérnék néhány LSSAH-st, hogy szedje le a csítjét, mert nem tudom lelőni. Ez pl. a statom tanulsága szerint különösen igaz Baltasar-ra (effi), úgyhogy irgumburgum.
Ja, és kérdezd meg Pault egy Ukránba átruccanós sztorijáról. ;-))) Már hogy ne csak én szpemmeljek. -
#97409 namivan, nem vitatkoztok tovább?
tök rég volt itt flame -
#97408 Nem tudom egy nagy halom beton hogyan hozhat létre elektromágneses hullámokat, és az mit és hogyan torzít, de biztos igazad van.
Valószínűleg emiatt szeretek Britney Spears helyett inkább Wehrmacht dalokat hallgatni itt Debrecenben, logikus.
U.I.: A szeszt már elszedik az ukrán határon, a kocsival együtt. -
bunkolaja #97407 akkor a kocsordi bunker elektromágneses torzítása okozhatja... :*-)
vagy a sok fináncmentes szesz
:))))))))))))))) -
#97406 bunkó vagy Báxi! :) -
#97405 1) Csernobilból az ország keleti fele kapta a legkevesebbet, mert északról jött ránk vissza a szennyezés, a Dunántúl (Pest) magasságában. Ez mondjuk sok mindent megmagyaráz... :D
2) A némettel elég jól elboldogulok, mivel a star trek összes sorozatának összes részét is a sat1-en láttam, amikor itthon még azt sem tudták mi az, valamint dolgoztam is Németben, ahhoz meg csak kellett érteni, mit hablatyolnak... ;-) Amúgy nem a filmes verziót szoktam hallgatni, hanem az eredeti wehrmacht dalgyűjteményből, még a szedőtű recsegését is lehet hallani, az az igazi! :)
3) Ájdzseszkó, tú széj, ájlávjúúúúú.... -
bunkolaja #97404 keleti szél Csernobilból... :) -
#97403 :S látom a jó kedved repíteni fog az elkövetkező napokon :)
ha nem esett volna le csak vicceltem, tudom hogy lavinának akartál nyalni azzal hogy kérdezed hogy "ú mégis hogy érted ilyen tisztán a németet" :), a project meg sajnos elhalt mert lemondták a németek, de ettől függetlenül meglehetne tanulni a nótát az alapján amit odaírtam fonetikusan, más kérdés hogy pl aki tanult németül leírhatná egész pontosan fonetik stilusba, én hallás alapján írtam,mint ahogy az látszik is. -
#97402 aha értem,arról vitatkozhatnánk ki kapott agyvérzést Palikám.
1.nem voltam azon a klántalálkozón
2.ott volt a smiyle,ha jobban megnézed
3.arra lettem volna kíváncsi,hogy Lavinának mennyire jó a nyelvhallása értése.
ja és a kiejtés alapján való leíráshoz már nem is kommentálok Palika... -
#97401 lmao
Miller te olyan vagy mint aki agyvérzést kapott. Kb 1 éve fennt van a belsőforumunkon mert úgy volt hogy jönnek a németek a klántalinkra, és kérték hogy énekeljük majd el, igy kötelezően mindenkinek megkellett tanulnia.
Ob's stürmt oder schneit, ob störn ó-der snájt
Ob die Sonne uns lacht, ob di zón e láht
Der Tag glühend heiß der tág glü-en hájsz
Oder eiskalt die Nacht. óder áájszkált di nákt
Bestaubt sind die Gesichter, bestopt cén dígezééter
Doch froh ist unser Sinn, dafro ic unzer zin
Ist unser Sinn; já unzer zin
Es braust unser Panzer esz braósz un-czer paancer
Im Sturmwind dahin. im storm wín dáhin
-
#97400 Lavina, a filmben(Battle of the Bulge,a halál 50 órája)ban amikor a panzerliedet éneklik,te rendesen kihallod a szavakat,vagy rákerestél a szövegre?:) -
KaryKeksz #97399 Mátészalkán beteg mindenki ?? -
#97398 A daloknál maradva mp3 lejátszón megy a kocsiban a zene nálam. Fél gigás, de elég sok zene ráfér, van is rajta vegyesvágott, Alif Tree, Rammstein, Faith No More, Röyksopp, Prodigy, Daft Punk, Queensryche, stb, amiket általában hallgatok. Épp valakit furikáztam haza, mikor a hangszóróból felcsendült ez:
Ob's sturmt oder schneit,
Ob die sonne uns lacht,
der tag gluhend heiss
Oder eiskalt die nacht...
Aki nem ismeri, ez a Panzerlied, közkedvelt volt, a páncélos hadtestek ezt nyomatták. Kérdi az egyén, emmeg mi? Mondom, német népdal. :)
De ha már a nótázásnál tartunk, a nagy kedvencem egy LSSAH dal:
Ich hatt' einen Kameraden,
Einen bessern findst du nit.
Die Trommel schlug zum Streite,
Er ging an meiner Seite
In gleichem Schritt und Tritt.
Eine Kugel kam geflogen:
Gilt's mir oder gilt es dir?
Ihn hat es weggerissen,
Er liegt vor meinen Füßen
Als wär's ein Stück von mir
Will mir die Hand noch reichen,
Derweil ich eben lad'.
Kann dir die Hand nicht geben,
Bleib du im ew'gen Leben
Mein guter Kamerad!
Megható a szövege, és a dallal együtt nagyon üt.
-
#97397 koszorús költőnket, Nyomasek Bobót hallották. -
#97396 ezzel befejeztem a jeepszerelem feldolgozását,mert nagyon sok dolgom van
Minden érzés amit adtál, jó volt nekem!!
Minden mi te voltál, jó volt nekem!!
Ha a kipufogót megérintem, megéget
Bezá-ár, szívembe téged.
Hol van már a szép jeepem?
Számodra ez érdektelen,
De néha még a hegyre is felment,
Mint hulló kő zuhantunk le
De minden út összefut..
Egy karambolban a jeep kigyult,
Denem-engyíí-voltam :(
NEMENGYÍ-Í VO-OLTAM !!
NEMENGYÍ-Í VO-OLTAM !!
NEMENGYÍ-Í VO-OLTAM !!
NEMENGYÍ-Í VO-OLTAM !!
NEMENGYÍ-Í VO-OLTAM !!
-
#97395 ez,ez annyira megható..
Álmodtál..., ébredtél...,
Vártál rá, hogy ilyen jeepben légy!
Meglett a jeep, más lettél,
Minden álmod elmúlt rég..
Menj !!!! az úton menj tovább!!!!!
Ne nézz!!! ne nézz vissza már !!!!
Rossz voltál.., banolva lettél..,
Megbántad.., ha embert ütöttél.
Múltad múlt.., régesrég..,
A banlistáról lekerültél..
MENJ !!!! AZ ÚTÓN MENJ TOVÁBB!!!!!
NE NÉZZ!!!!! NE NÉZZ VISSZA MÁR!!!! -
#97394 szupijeep.... én is én is én is:D:D:D
ilyen extrára vevő vagyok, virtuális money nem számít!:P -
bunkolaja #97393 schuszter pali...:) -
#97392 nem,csak millermod:D LS serveren csináltam vmelyik nap múlhéten.ez willy jeep,csak új skinnel,interstatben a kocsi is más alapból. -
#97391 interstate? -
#97390 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#97389 a tegnapi battleaxe-ról egy kis zözzenet :
Harcolok gyalog battleaxon
De csak a döglés vár
Dörögve zúgnak az utakon
Lánctalpas kollégák
Inkább a főbézre spawnolok
Szükség van az AA-ban rám
Repülők hullnak, születnek újak
Az éremtől messze jársz...
Messerchmidt kihunyt az égen
A hegyoldalon ég
Hideg csendben fekete minden
Nelegyen axon,
nelegyen axon rép
Állok nem messze az AA-tól
Nézek ki a távcsövön
Keresek most spanolt aszikat
A bunker ajtók mögött
Állok ott ahol a AA van
Bibor köd szitál
Éremtől messze jársz...
A bunker mellett ég
Nelegyen axon rép
Ülj be a legerősebb járműbe
Vedd fel az m10-est
Játszd el a jobb oldalon
Az utolsó döglésed
Spanoltam megint az alapon
Folyik a show tovabb
És az éremtől messze jársz...
A pálya közepén ég
Nelegyen axon rép
Az AA mellett ég
Nelegyen axon,
Nelegyen axon,
Nelegyen axon RÉP -
Bala10 #97388 én is akarok szupiverdát! :)
Amúgy, jóreggelt, vagy jóéjt mindenkinek, kinek mi. -
#97387 Újabb fordulat a PBnél :) -
#97386 Ha szerelni kő,hát szerelni kő :) -
#97385 ezt hívják multi bugnak. próbálj a 4.tárral megölni vaalakit a golyó nem fog.ez oylan mintha más fegyverét felkapod és újratöltés közben lősz :)
az expack-csítemet meg hadd ne részletezzem :D:D -
#97384 Egy újabb patch? BF42-höz? Néztél a naptárra mostanában? :) -
Gang #97383 hali mindenkinek,
amit most irok az nem az alábbi hsz-ek tartozik, de érdekes:
szerveren el-alamein pályán, ha a német távcsövesel vagyok, és tárat cserélek, akkor automatice visszatölti a tárat. összesen 3 tár az emberkénél, de kb a 10. cserére fogy el. ezt pontosan még nem figyeltem meg mennyi után fogy el.
érdekes nem?
hamarosan megérik egy újabb patch! -
#97382 :) ráadásul valaki pont tékázott valakit ebben a pillanatban és már épp magoltam befele a nevét és sorszámát amikor sorryzol.. mégegyszer megnézem hát bakker majdnem egy másik csókán csattant az ostor. ( általában leszarom ha letékáznak,de most súlyosbító körülménynek számított volna hogy előtte 2x leöltem Effit, azaz épp abban az elmeállapotban voltam hogy senki nem lő le, nagyon jó vagyok :D ) -
bunkolaja #97381 azt láttam, hogy az ellen (talán csöpi) húz befele a Karkhov középső zászlónál levő tápos házba, én meg egy tár kilövésével sem tudtam kinyírni a hegy oldalán hasalva, újratöltök, rohanok, közben hallom hogy párbajoztok aztán csend. benézek, durr egy náci, aztán kiderült hogy csak egyenruha csere, -2 pont rögtön, basszus mehetek bocsánatot kérni... -
#97380 hehe, épp néztem visszafele hogy kivolt amikor elnézést kértél. Tényleg úgy nézet ki mint a dtk, szal ha nem magyarázod meg kivágtalak volna 1 napra biztos.