109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSSAHPAUL
    Ez a 3 pálya nem megy : MIDWAY BATTLE_OF_BRITAIN CORAL_SEA
    Nekem ezek a kedvenceim, megkérdezheted bárkitől. ( midway ugye u-boot, tegnap is beakartam tenni de lehurrogtak igaz csak 8an voltunk, imádom britanit, az én unszolásomra csinálta meg miller hogy ne lehessen ejtőernyőt használni, igy sokkal jobb lett a pálya, nincs sunyi snipázás, erre

bizonyitékom is van, az előző statban én tartom a rekordot, amit szintiszta AA-sal értem el, coral sea-in meg mindenki rémálma vagyok, ismerem mind2 defgun összes szóbajöhető célpontját ( pixelező voltam klánmeccsen ), szal imádom, máskérdés hogy igencsak morál romboló tevékenységet üzök.
    Mindezek után sajnos nem tudom elintézni hogy ezek a pályák akár egyetlen egyszer is bekerüljenek mert komolyan leharapják a fejem többiek.
  • LSSAHlavina
    támogatom a kezdeményezést, vegyük be negyediknek Kharkovot. :D

Játszottam tegnap egy Kharkovot a Nateos-on, kb. 40 player, axis vesztett, nekem volt axisként 40 pontom, a többi húsznak a csapatomban meg összesen 40... :-/ Kb. nem volt pontunk, csak amikor én foglaltam. Ezért milyen cigány érem járna? Kb. oláh.

A cigány érmekhez: azért ezt is ki lehet játszani, mert mi van, ha kiugrik repcsiből pl. Battlekekszen?

A kill/death -re kihegyezett érmekhez: azért azt is nézni kéne, mivel hajtja végre a terminálást, mp40-el, vagy wespével, vagy repcsivel, nem ugyanaz a nehézségi szint... Magam ellen beszélek, de régen a riverán nekem mindig voltak ilyen érmeim, mert pl. wespével könnyű megcsinálni.
  • Gus
    Ugye a stat havi szinten van lebontva. Ha igen, akkor azt meg lehetne oldani, hogy a hónapnak legalább az utolsó napján csak azok a mappok menjenek, amik addig egyszer sem voltak?
    Mert szép + jó aberdeen, berlin, stalingrad hármas csak amikor egy este már harmadszor játszik az ember rajta, akkor már (nem)kicsit unalmas. Én ilyenkor szoktam átmenni máshová addig amig nincs valami (bármi) más pálya és csak akkor jövök vissza. És sztem nem csak én vagyok vele igy.
  • LSSAHPAUL
    fölösleges mert itt simán látszik hogy milyen pályák nem voltak 1xsem még.
  • Gus
    Javaslom, hogy csinálj még egy gombot a statba "A Mappok amik sosem mennek, mert elváltjuk" névvel.
    Ebbe bele lehetne rakni Britant + Coralt + álltalában a repülős mappokat.

• ucu
    mondjuk lehet valahogy ugy kellene ez a legszerencsetlenebb hogy az osszes halalhoz viszonyitva vagy nemtom. ('no more' + TK) / totaldeaths vagy hasonlo
  • LSSAHPAUL
    mert Pl witt, jani, remus, huzni, csöpi, meg még sorolhatnám képesek lennének felkellni hajnalban amikor senki nincs és megcsinálják
  • LSSAHPAUL
    húha ez a minimum létszám felhívta a figyelmemet arra hogy bizony ezt is limitálni kell pl ahogy mondtad az ellenfél min 8an legyen.
  • JAG1
    Örök, tiszteletbeli tagnak be is fixálhatsz. :-)
  • ucu
    a legszerencsetlenebb ember mindenkeppen kellene :)
  • ucu
    akkor legsunyibb/legciganyabb pontok:

Bulge
    - axiskent: minden pont (esetleg malom nem) allied-nel van, es az illeto befoglalja allied fobazist
    - alliedkent: az alliednek csak a fobazis van meg es az illeto befoglalja a malmot. ha az alliednek nincs egyetlen egy pontja sem akkor ez legalabb 5 pont

Battleaxe
    - axiskent: minden pont alliednel van es az illeto befoglalja a sherman spawn bunkert (azaz a legtavolabbi pontot)
    - allied: ugyanigy ertelemszeruen

Bocage:
    - axiskent: minden pont az alliednal van es az illeto befoglalja az allied hid pontot
    - alliedkent: ugyanigy ertelemszeruen

Gazala:
    - axiskent: minden pont alliednel van es az illeto befoglalja a kozepso zaszlot vagy allied sajatot
    - alliedkent: minden pont axisnal van es az illeto befoglalja a kozepso zaszlot vagy axis sajatot

Guadalcanal:
    - axiskent: minden pont alliednel van es az illeto befoglalja allied sajatot
    - alliedkent: minden pont axisnal van es az illeto befoglalja axis sajatot

Iwo Jima:
    - axiskent: allied befoglalt minden zaszlot es az illeto befoglal egy pontot, ez 5 pontot er

Omaha beach:
    - alliedkent: minden pont axisnal van (es a tengerpart feher) es az illeto befoglalja az axis hatso zaszlot; ez legalabb +5 pont

Tobruk:
    - alliednek nincs egy pontja sem, es az illeto befoglal egy zaszlot; 3 pontot er

jah es csak akkor adni pontot ha az ellenfel csapataban legalabb 8-an vannak.
  • LSSAHPAUL
    ezt mind meglehet csinálni.
  • ucu
    legszerencsétlenebb van mar? aki legtobbszor 'no more' + legtobbszor TK-zzak le

legsunyibb/legciganyabb erem is lehetne: nemtom olyat lehet-e hogy pl bulge-on az az Axis aki befoglalja allied fobazist, mikozben az osszes tobbi zaszlo (kiveve a malom) alliednel van. lehetne a tobbi palyan is ilyen sunyi szituaciokat talalni... kerdes hogy megoldhato-e
  • LSSAHPAUL
    még 1 hét van a kupa indulásáig, most még foglalkozok kicsit a stat ápgredelésével.
    I. Map statisztika bővülni fog minden pályára mindkét oldalra top30-as lista, linkekkel az emberekre
    II. Speciális, nemzeti érmek:
    - orosz érem: Berlinen a legtöbbszőr a legelső foglalást végrehajtó
    - amcsi : Omaha Beachen a legtöbb zászlót foglaló
    - japcsi: Wake Islandon a legtöbszőr a legelső foglalást végrehajtó
    - fritz : Market Gardenen legtöbszőr a legelső foglalást végrehajtó
    III. Combó érmek
    1. Még nem tudom mi lesz a neve, szükségeltetik hozzá:
    - Aberddenen minimum 20 kill, de 0 death
    - Kharkov minimum 30 kill, de max 5 death
    - Stalingrad minimum 40 kill, de max 10 death
    Na várok még ötleteket combó érmekre,illetve ezt is modosíthatom ha nagy sirás van :)

• LSSAHPAUL
    ügyi vagy! mapcsomagot letöltötted már ? ( ma este meccsünk lesz Ramalla, Benghazi ) elkellnél golyófogónak!
  • aPa
    megtörtént apa néven, szipkázhatsz befelé a klánba :)
  • LSSAHPAUL
    szép and grat!
  • Majk117
    Lol,szegény lke t sikerült megint elverni elég rendesen.A tabellán a 2. helyen végeztünk:Djee
  • JAG1
    Tehát vagy fizetsz, vagy ban. :-D
  • LSSAHPAUL
    A szerver automatikusan banolt örökre. "too many kicks for banned words" -ra hivatkozva. Leszedtem.
    Viszont nagyon szivesen veszünk minden támogatást, az utolsó fillérig a szerverbe tesszük.
  • Seat
    és miért kaptam?
    már nem is tkztam annyit... :)
  • Seat
    kinek kell jattolni,hogy a bant levegye rólam a szerverről? :)
  • LSSAHPAUL
    elbasztam vagy mi ?
  • Wreck86
    ki a felelős ezért:
    ls server bejelentkező menü:
    H A P P Y B I R T H D A Y T O S K Y W A L K E R !
    H A P P Y B I R T H D A Y T O S K Y W A L K E R !!

eléggé érdekes...
  • LSSAHPAUL
    ó bakker Apa, megoldódott minden problémád! Te még nem regeltél be ( illetve én se regeltelek be ) a kupára, tedd meg nagyon gyorsan különben nem játszhatsz, ha kész az oldalról letöltheted az összes pályát külön külön vagy egyben zipben.
  • LSSAHPAUL
    Így tovább Apa, legalább a hétfő,keddi klánmeccsre jól velszívod magad :)
  • aPa
    jah, és effit is le lehet lőni, főleg ha egy csapatban vagyunk :)
  • aPa
    na jó volt a ma este is :)
    a végén kiderült, hogy ratyi "statvadász" Karyval is jó tankpárban lenni :)
    + egész jó pilóta lennék, ha nem unnám a fent kerigést a nagy fehér semmiben :)
  • Wreck86
    belefáradtam: 4 óra hosszán keresztül próbáltam Omahan a következőt megcsinálni: snipa kasztot kiszedni,helyére assi kaszt,spawnoljon 2-2 snipakaszt a parton/németeknél valahol.ebből a cuccok meg is jelentek,de csak a német mesterlövész+akkor is volt,míg be nem foglaltam a partot:lol a kaszt kivételt meg nem engedte nem tudom miért,rossz helyere raktam az init.con-t vagy mittomén.ha valaki meg tudta csinálni légyszi mondja meg
  • Bala10
    de csak addig, míg nem kezdek el játszani megen. :P
    szóval, ne pihenj. :)
  • bunkolaja
    baszki tényleg nem tudtam mi ez a johnson, pedig szeretem Caenen. 4ik is vagyok a listán, franc se gondolta hogy ezen egy pálya fegyvere. (Caen egyébként is kedvencem, mint repülőktől mentes, tankokkal szemben kedvező terepű infantry pálya.)
  • Wreck86
  • bunkolaja
    asszittem ez egy külön stat, hogy hány Johnson nickű ürgét lövünk le, franc se gondolta,hogy ez a Caen allied oldaltöltős flintája!
  • bunkolaja
    mindenki tuggya, hogy fogarasschy árpád (nővére Matild) főméltóságos úré az ojjektum.
  • aPa
    azért supportáltalak (akár az életem árán is) pár dzsonzonnal :)
  • LSSAHlavina
    Mi mindennek a megbeszélésére jó egy bf topic.

Paul: a Burdában tényleg nem látni ilyet... :D
  • LSSAHPAUL
    ez a hét a flúgosok hete. Voltam a cigizőben ahol ott volt a 45 éves kolléganő is és azt mondta hogy vizsgáltassam meg az agyam, hogy lehet télikabát+rövidnadrágban dolhozni jönni.. ( hát bakker mindenki megőrült ?? mé ? mivan abban ? legális! )
  • JAG1
    Autó Eldorádó 2144 Kerepes, Magtár tér 1/a (28)370-200

Itt esetleg tudnak segíteni.
  • LSSAHPAUL
    na hál istennek egy darabig bevan biztosítva a Johnson első hely, végre szabad lehetek Caenen :p
  • LSSAHPAUL
    végre egy hozzáértő.
    Na mester, kaptam a héten egy levelet az ügyességi verseny szervezőitől, röviden megkértek hogy induljak a most hétvégi versenyen.. viszont kellene egy speerdifi, de igazi, nem ilyen hegesztett :P :P Illetve a futóművet kellene keményíteni mert nincs esélyem jelen pillanatban a dobogóra állni, más meg nem érdekel, futottak még kategória nem az enyém.