109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#98938 baszod megnézem este oszt szopsz vagy szopok!:) -
#98937 Boldog szülnapot Blaster :) -
#98936 42-ben a faszod van zárójelbe. Ez nem Böfö2. -
#98935 tökifijú ,a név zárójelben van azt is vedd figyelembe;) -
#98934 De úgy . hogy előtte egy csomó space-t nyom, és jól eltolva van. :-) -
#98933 hát jah:) -
Seat #98932 a másik véglet: simán csak 1 . (pont)
az meg már pofátlanság :) -
#98931 én 5éve amikor jelentkeztem a HBA-ba igy nézett volna ki a nevem:
HBA recruit Kovács Legény mivel ennyi karaktert be sem lehetett irni és 10km-ről kiszurtak volna amugyis maradt a HBArecKLegény:) -
Seat #98930 NBrigade Air :) -
#98929 attól, hogy meccseken mindent lehet, publikon a bc még gyökérség akárkiről van szó, szóval told be nyugodtan a kretén nevét ide, úgyis hiányzik már egy kis pezsgés -
Seat #98928 " a kockázatok és mellékhatások tekintetében keresse fel számítógép szerelőjét" :) -
#98927 1.ok alapból nincs rajta oldal,veszek egy sprayt.
2.5 éves ja:(
3.nem haszálok fülest :P(állítgatni kéne mindig az nvidia mixeren:D ) -
Seat #98926 - befúj vagy oldal leszed és belülről kifele
- csapágyas,de ahogy írtad is 5 évesnél manapság ez normál
- füles használata ajánlott :) -
bunkolaja #98925 szed szét, úgy fújd ki, csak a tápkábelt húzd ki előtte és várj egy kicsit, hogy a kondikban ne maradjon delej...
szvsz ami csapágyas lehet az a ventillátor, de az elméletileg állandóan pörög. Ha csak gameban jelentkezik a sípolás (a venti inkább nyekereg), akkor az a megnövekedett energiaigényt kielégíteni nem képes többi résztől származik.
Ventillátort lehet cserélni könnyen, nem kell a teljes tápot. De ha noname és 5 éves akkor ajánlott. -
#98924 levegőspray-vel hátulról a ventilátornál fújjak be,vagy szedjem szét?
csapágyas? akkor új táp vétel ajánlott?
5.1-be este hallkan játszok:) -
#98923 fú,van rajta annyi adat,hoyg fingom sincs miylen a márkája,a táp van vagy 5 éves sztem. -
Seat #98922 és különben is:
hangosítsd fel a bf-et! :) -
Seat #98921 fújd ki levegőspray-al,de szvsz csapágyas lesz ami megint csak csere,de jobb későn,mint ráb@szva :) -
bunkolaja #98920 ha tényleg a táp, akkor lehet hogy egy kondenzátorod döglődik benne. Milyen márkájú és mikori a tápod? -
#98919 "probáld meg a "levegőspraycsodákraképes" variációt (10 IT-sből 9 ezt ajánlja!) :)" ezt nem vágom :( -
Seat #98918 most kapcsolok,mit koptatom itt a bill-t a szerver logban ugyis látod :)
nem akarok személyeskedni.
max "kisbuzizni" :)
-
bunkolaja #98917 akkor ezért nem vetted észre a lefokozást, szóbeli dícsérettel hályogot vont Lavina a szemedre -
Seat #98916 futááááááááááááásssssssssss! :)
probáld meg a "levegőspraycsodákraképes" variációt (10 IT-sből 9 ezt ajánlja!) :) -
#98915 ki vót?:) -
#98914 szten nem,hanem a táp.mert ha a wincsi adja,az mit jelent? -
Seat #98913 jah és igen bunkolaja rávilágított a lényegre,amire gondoltam BC,BB, volt ott minden...
A legszomorúbb az amikor MAGYAR (!) -nem is ismeretlen...- csinálja,szólok,ugatok(caps),lekisbuzizom (nem 1* volt már vitánk ezért)--> amire persze leanyáz és MEGINT ENGEM basz ki a szerver csúnya beszédért... :D
Közben persze kioktat,hogy mekkora lámák vagyunk,hiszen a ClanBase-n is megengedik,csak itt túl sok láma van...
Aztán felkellett világosítani,hogy a CB is szabályok szerint müködik amiket be kell tartani. Jah,és mondom neki én emlékszem a csapatára (*2**)de ő még akkor sehol sem volt,nemhogy BF42-t játszott,tehát ne adja itt a proplayert!
válasz: "nem is mondtam hogy voltam" :DDD -
#98912 ha p4f2ben ülök, jöhetnek :) -
Seat #98911 nem a vincsi adja a hangot?
merhaigen akkor ujiccsá,de gyorsan :)
-
#98910 -.- "Rettegett Iván"-ra ahogy Lavina véradmin koromban hívott már lehet:) -
bunkolaja #98909 egy közlegényre úgyse hallgat senki... :)) -
#98908 lókukit már belétek!Rátokuszítom a bf népet a serveren:) -
bunkolaja #98907 ráadásul úgy, hogy eddig észre se vette! :) -
#98906 b34:) -
#98905 tehát lefokoztak :) -
#98904 áh,még anno MOHAA-ból jött,mert voltam ilyen megyei versenyen a csapatommal(akikből később lett a bf-klánom,ami már megszűnt:) ),nos azt megnyertük s én lettem a 3.legjobb játékos,s oklevelet kaptam,ahol őrnagyi(Major) rangot kaptam :) poén volt,de anno nagy dolognak számított,aztán jött a bf,majd LS-be belépés,ahol Lavina ajánlotta,hogy rövidítsek,aztán emguntam ,hogy hosszú a nevem,s meglett a végeredmény:) -
#98903 lefokoztak? -
#98902 szted miért lettem: LSSAH-MAJ.JOHN MILLER => LS-MILLER :) -
#98901 egy kérdés a gépi "nyelvet" értőkhöz: amikor pl netezek,szerkesztgetek minden normális a gépnél,de amikor már jobban meg van terhelve pl: játékot indítok... akkor egy igen erős(magas) sípoló hangot ad ki a táp(sztem).egy idő után abbahagyja,de igen idegesítő mikor egyszer bf közben elkezd sípolni.
ötletek? -
#98900 csipem a hossz nevű gyerekeket, amikor sunnyogni szeretne hegyoldalban, oszt vörösen világit a domboldal a neve miatt. Jól elbujt:D -
#98899 sajnos nem,próbáltam már sokféle módon,max annyit lehet tenni,hogy a tiltott szavak listájára bírom,de akkor bárkit kirug,akinek a nevében szerepel,tehát kockázatos.max marad a kick.