109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Kovács legény
    baszod megnézem este oszt szopsz vagy szopok!:)
  • Guest
    Boldog szülnapot Blaster :)
  • JAG1
    42-ben a faszod van zárójelbe. Ez nem Böfö2.
  • Kovács legény
    tökifijú ,a név zárójelben van azt is vedd figyelembe;)
  • JAG1
    De úgy . hogy előtte egy csomó space-t nyom, és jól eltolva van. :-)
  • Kovács legény
    hát jah:)
  • Seat
    a másik véglet: simán csak 1 . (pont)
    az meg már pofátlanság :)
  • Kovács legény
    én 5éve amikor jelentkeztem a HBA-ba igy nézett volna ki a nevem:
    HBA recruit Kovács Legény mivel ennyi karaktert be sem lehetett irni és 10km-ről kiszurtak volna amugyis maradt a HBArecKLegény:)
  • Seat
    NBrigade Air :)
  • joebacsi
    attól, hogy meccseken mindent lehet, publikon a bc még gyökérség akárkiről van szó, szóval told be nyugodtan a kretén nevét ide, úgyis hiányzik már egy kis pezsgés
  • Seat
    " a kockázatok és mellékhatások tekintetében keresse fel számítógép szerelőjét" :)
  • Wreck86
    1.ok alapból nincs rajta oldal,veszek egy sprayt.
    2.5 éves ja:(
    3.nem haszálok fülest :P(állítgatni kéne mindig az nvidia mixeren:D )
  • Seat
    - befúj vagy oldal leszed és belülről kifele
    - csapágyas,de ahogy írtad is 5 évesnél manapság ez normál
    - füles használata ajánlott :)
  • bunkolaja
    szed szét, úgy fújd ki, csak a tápkábelt húzd ki előtte és várj egy kicsit, hogy a kondikban ne maradjon delej...
    szvsz ami csapágyas lehet az a ventillátor, de az elméletileg állandóan pörög. Ha csak gameban jelentkezik a sípolás (a venti inkább nyekereg), akkor az a megnövekedett energiaigényt kielégíteni nem képes többi résztől származik.

Ventillátort lehet cserélni könnyen, nem kell a teljes tápot. De ha noname és 5 éves akkor ajánlott.
  • Wreck86
    levegőspray-vel hátulról a ventilátornál fújjak be,vagy szedjem szét?

csapágyas? akkor új táp vétel ajánlott?

5.1-be este hallkan játszok:)
  • Wreck86
    fú,van rajta annyi adat,hoyg fingom sincs miylen a márkája,a táp van vagy 5 éves sztem.
  • Seat
    és különben is:
    hangosítsd fel a bf-et! :)
  • Seat
    fújd ki levegőspray-al,de szvsz csapágyas lesz ami megint csak csere,de jobb későn,mint ráb@szva :)
  • bunkolaja
    ha tényleg a táp, akkor lehet hogy egy kondenzátorod döglődik benne. Milyen márkájú és mikori a tápod?
  • Wreck86
    "probáld meg a "levegőspraycsodákraképes" variációt (10 IT-sből 9 ezt ajánlja!) :)" ezt nem vágom :(
  • Seat
    most kapcsolok,mit koptatom itt a bill-t a szerver logban ugyis látod :)
    nem akarok személyeskedni.
    max "kisbuzizni" :)
  • bunkolaja
    akkor ezért nem vetted észre a lefokozást, szóbeli dícsérettel hályogot vont Lavina a szemedre
  • Seat
    futááááááááááááásssssssssss! :)

probáld meg a "levegőspraycsodákraképes" variációt (10 IT-sből 9 ezt ajánlja!) :)
  • Wreck86
    ki vót?:)
  • Wreck86
    szten nem,hanem a táp.mert ha a wincsi adja,az mit jelent?
  • Seat
    jah és igen bunkolaja rávilágított a lényegre,amire gondoltam BC,BB, volt ott minden...
    A legszomorúbb az amikor MAGYAR (!) -nem is ismeretlen...- csinálja,szólok,ugatok(caps),lekisbuzizom (nem 1* volt már vitánk ezért)--> amire persze leanyáz és MEGINT ENGEM basz ki a szerver csúnya beszédért... :D
    Közben persze kioktat,hogy mekkora lámák vagyunk,hiszen a ClanBase-n is megengedik,csak itt túl sok láma van...
    Aztán felkellett világosítani,hogy a CB is szabályok szerint müködik amiket be kell tartani. Jah,és mondom neki én emlékszem a csapatára (*2**)de ő még akkor sehol sem volt,nemhogy BF42-t játszott,tehát ne adja itt a proplayert!
    válasz: "nem is mondtam hogy voltam" :DDD
  • joebacsi
    ha p4f2ben ülök, jöhetnek :)
  • Seat
    nem a vincsi adja a hangot?
    merhaigen akkor ujiccsá,de gyorsan :)
  • Wreck86
    -.- "Rettegett Iván"-ra ahogy Lavina véradmin koromban hívott már lehet:)
  • bunkolaja
    egy közlegényre úgyse hallgat senki... :))
  • Wreck86
    lókukit már belétek!Rátokuszítom a bf népet a serveren:)
  • bunkolaja
    ráadásul úgy, hogy eddig észre se vette! :)
  • Wreck86
    b34:)
  • joebacsi
    tehát lefokoztak :)
  • Wreck86
    áh,még anno MOHAA-ból jött,mert voltam ilyen megyei versenyen a csapatommal(akikből később lett a bf-klánom,ami már megszűnt:) ),nos azt megnyertük s én lettem a 3.legjobb játékos,s oklevelet kaptam,ahol őrnagyi(Major) rangot kaptam :) poén volt,de anno nagy dolognak számított,aztán jött a bf,majd LS-be belépés,ahol Lavina ajánlotta,hogy rövidítsek,aztán emguntam ,hogy hosszú a nevem,s meglett a végeredmény:)
  • joebacsi
    lefokoztak?
  • Wreck86
    szted miért lettem: LSSAH-MAJ.JOHN MILLER => LS-MILLER :)
  • Wreck86
    egy kérdés a gépi "nyelvet" értőkhöz: amikor pl netezek,szerkesztgetek minden normális a gépnél,de amikor már jobban meg van terhelve pl: játékot indítok... akkor egy igen erős(magas) sípoló hangot ad ki a táp(sztem).egy idő után abbahagyja,de igen idegesítő mikor egyszer bf közben elkezd sípolni.
    ötletek?
  • Kovács legény
    csipem a hossz nevű gyerekeket, amikor sunnyogni szeretne hegyoldalban, oszt vörösen világit a domboldal a neve miatt. Jól elbujt:D
  • Wreck86
    sajnos nem,próbáltam már sokféle módon,max annyit lehet tenni,hogy a tiltott szavak listájára bírom,de akkor bárkit kirug,akinek a nevében szerepel,tehát kockázatos.max marad a kick.