109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Bala10 #98978 és ezt ki fogja elolvasni? -
Seat #98977 Ezt kihagytad:
"dont shot Seat,when he is fly or ban" -
#98976 Vki hozzátenen még vmit,vagy bekopizhatom,hogy a sok nyomott külföldi is el tudja olvasni. -
#98975 Angol Server szabályzat az LS-re vonatkozóan:
Please read these rules before using the server of the LS Clan /Leibstandarte'42 1.61PB/
We have decided to make these rules for the Community.
The servers are designed to encourage teamplay and sportsmanship, to enhance the enjoyment of playing Battlefield 1942 online and to provide a friendly atmosphere for those using them.
Therefore, there are certain rules that all players must agree to. Failure to do so will result in the player being removed from the server or banned for more serious breaches.
Warnings can be issued either from the Admin during the game or from the server. If a player is being kicked for breach of these rules,
the reason for the kick will be issued by the Admin or the server.
USE OF CHEATS or HACKS
Immediate ban.
Any software designed to circumvent normal game rules, such as no-fog hacks, speed hacks, accuracy or wall-hacks.
EXPLOITATION OF BUGS OR GAME CODE
Warning, kick. Ban for repeat offense.
Expoitating game bugs or server settings to reach inaccessible areas or gain an unfair advantage.
USE OF OFFENSIVE LANGUAGE
Single warning then kick or immediate ban.
Includes offensive language in player names. Response depends upon severity of the language.
DELIBERATE TEAM-KILLING (TKing)
Immediate kick or ban
Do not teamkill your mates!If you made this mistake(granade,landmine,expack...) ask SORRY!
Auto kick on minus score: -5
BANNED WORDS
Auto-kick on banned word warnings: 3
VEHICLE/PLANE STEALING AT UNCAPTURABLE BASE
Immediate Kick. Ban for repeat offense.
Players are not allowed inside uncappable bases on most maps. Stealing vehicles or planes from these bases is not allowed.
REPAIR PAD CAMPING / HANGAR CAMPING
Immediate Kick. Ban for repeat offense.
Players are not allowed inside uncappable bases on most maps.
Basecamp, Baserape NOT ALLOWED!!!
THE UNCAPPABLE FLAG RULES:
1. AIRSTRIKES: NO
2. STEALING VEHICLES AND PLANES: NO
3. ENTERING ENEMY BASE PERIMETER: NO
4. SHOOTING THE BASE WITH WESPE,PRIEST,SEXTON,KATYUSHA: NO
5. SHOOTING THE BASE WITH TANKS: NO
6. BOMBING THE BASE WITH PLANES: NO YOU COULD BOMB THE AA-GUNS ONLY!
7. THROWING GRANADES OR EXPACKS INSIDE THE BASE: NO
DEFINITION OF UNCAPPABLE FLAG:
An uncappable flag is the flag that has a red circle with a line through it. The perimeter includes anything inside a sandbag wall or a
fence, as well as an airstrip. The perimeter can be an imagined line between bunkers as well. It is pretty obvious.
Coral Sea is the only map,that doesn't have any rules.Jumping out of planes to the carrier,or sniping or anything else allowed.
-
#98974 ma éjjel abban a kivételes kegyben volt részem, h megtisztelt a szerveren ransom, meggymag és guest(ieszti). bár "ezeknek a mai fiataloknak" már nem sokat mond, de nekem mókás volt, meg azért van még itt olyan, aki emléxik a coffosokra :))) -
#98973 nemhogy inkább örülne a több potenciális fregnek :) -
#98972 "2008.01.11. 23:58:06 : # [Global] KLegény: teams???
2008.01.11. 23:58:09 : # [Global] KLegény: héééééééééé
2008.01.11. 23:58:15 : # [Global] KLegény: faszom
2008.01.11. 23:58:21 : # [Global] KLegény: 28-16
"
:D:D:D
-
bunkolaja #98971 nem vagyunk mi arra méltók...:) -
#98970 -
#98969 inkább gyertek fh2-őzni :) -
#98968 -
#98967 Képt! -
Seat #98966 lebuktatod BB-t,hogy fekete lakk szerkóban tolja?( -
#98965 nem rossz a domina dolog, ha egyszer kipróbázod....:D -
#98964 Én nem ismerem, kiaz? -
HUmanHunter #98963 nem emlékszem rá -
#98962 IP-t nem jól írtad,az IP-bari :) (beeeeeeeeeee) -
#98961 király,főleg hogy kb a fele játszik még bfet aktívként :D -
#98960 Nálad bárki bármivel jobb. :DDDD Csak pojén ám cuncimokús. :)
Nekem a böfö42 egy ideig talonba lesz rakva, de nem törölve. Egyszerűen nem tudom megemészteni, hogy egy lány, névszerint valami BurnBaby, nem tom ismerős e erre a neve, úgy lealázott a minap, mintha egy domina lenne. Én eeezt nem biiirom! Már a kötelet nézegettem, amivel felaggatom magam. :DDDDD -
#98959 csak én érzem az iróniát? -
Seat #98958 csíter!
még a forumot is meghekkeli :)
mijazasov kupa?? -
#98957 hú de pofás, széles vásznú lett a forum :D -
#98956 Bevagy nevezve a 2008-as sov kupába :)
LSSAH Team Roster
PAUL, FRODO (Boti), BALTHASAR (effi), BENCSI, JANI,FELDHERRNHALLE,LAVINA,KARY,LIMBI,MELAN,ATI,SIMI,UCU,WITTMANN,FRANCIS,IP,HUNZERKAMPF,REMUS,PINK,OTVOSCSOPI,DARKHORSE,PEPE,WRAITH (angol),PHOEMIX,MILLER,BURNBABY,APA,ALBERTO (spanyol),AHHOJ,UWU,ZERO,SEAT,MAJK -
Seat #98955 na,ugye az idő megszépít mindent :) -
#98954 tegnap az s4 travian szerveren kaptam ezt az üzit:
Feladó: GhosTSoldieR 09.01.2008
Téma: Vki régről 21:03:43
Szia!
Nem hiszem h emlékszel rám nem is várom el de nagyon megörültem amikor megláttalak és h az LSSAH klán akit anno csak BF1942-bőllegnagyobb magyar klánként ismertem Travianban is jelen van :)
Nagyon sokat játszottam szervereteken akkor én még HU.man tag voltam és Spongebob néven játszottam :D
Ne nézz hülyének h írtam csak szívesen emlékezem vissza azokra a szép régi 1942-vel teli évekre :)
Üdv.: Spongebob/Ghost -
bunkolaja #98953 én szeretem nézni a staton hogy mily kis béna vagyok. Szembenézek a korlátaimmal! :)
Tegnap a kharkovon ment a szokásos répa, már annak örültem, ha a hodályból élve kijöttem a fene a wespés állatját!
-
#98952 az idő megszépít mindent, amugy valóban voltak gázos bekempelések, bacage-t kimondottan rüheltem német oldalról:'(
de régen nem volt ennyi dtk-s nyomorék az is biztos. -
#98951 jah, lehet egyszerűbb lenne beállítani a web service-t, h mettől meddig menjen naponta ozt nem kell ahhojnak se melóznia :)))) -
#98950 átült motorra :) -
#98949 régi szép idők amikor mindig egy oldalon játszott az a 2-3 magyar klán aki rutinosabb volt ozt állandóan be volt répázva az ellen, a játékosok nagyobbik része semmit nem élvezett a játékból, mert ugye arról szólt, h páran répáznak... meg amikor darkhorse meg talán kulabá (?) expackkal spawnkempeltek kursk alapon, meg hasonló szépségek... :)))
vissza ne sírjátok már :) még h nem volt ennyi láma meg raper - nem a faxt nem, mindig is voltak :) -
#98948 hát jah abban az időben még nem volt ilyen egyszerű az élet publicon:)
Voltak még jópáran rajtuk kivül is akik keményen tolták a repcsit
nálam mindenki kb:D -
Seat #98947 Ez már nem az Paul :)
Ez tegnap du. 3-4 között lehetett.nem Air volt csak olyan jól hangzott hírbe hozni téged :) -
Seat #98946 jaj,miért rossz hogy miota nincs stat nem hajt mindenki a frag-re?
Iceman? nyugdíjba vonult :)
aztán volt még az akkori időkben a CSABIKA,ő lepattant vmi angol vagy holland klánba.
Na,ez a 2 állat tudot még repülni/bombázni! :D
Az állatról jut eszembe volt - talán nem is jól emlékszem - vmi Frankie meg talán Zajcev..na azok is nagy állatok voltak! :)
Emlékszem akkoriban utáltam meg a repülősöket. -
Bala10 #98945 ja, mert stat nélkül nem játék a játék... -
bunkolaja #98944 Paul, nem lehetne legalább hétköznap délelőttökre a statot visszakapcsolni? Gondolom akkor a szerver nincs annyira hajtva, elbírná. -
#98943 iwiw szerint megvan:)
amúgy nem volt nagy szám, csak sikkesen zuhant:D -
Bala10 #98942 -
#98941 Lezuhant... :-( -
#98940 jut eszembe. anno volt talán a PT-ben egy király repülős. Ővele mi van?
Iceman talán? -
#98939 Ez mikor volt?? Mert egyszer poénos kedvemben több mint egy hete, késő este ránézek a szerverre hát bb ott nyomul. Gondoltam kicsit megtréfálom, és ezen az brigád air néven játszottam, de egyből szolt hogy fake air rosszul irod a neved :D - de nem csináltam semmi szabály ellenest az biztos! repcsibe direkt nem ültem mert kiderült volna a skill különbség, asziban és tankban meg visszafogodtan játszottam ugyanez okból.