109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#98898 :D -
bunkolaja #98897 ezeket a kriksz kraksz nevű kecsegéket nem lehet valamilyen scripttel kiszedni? csak kisbetű nagybetű számok meg zárójelek lehessenek minimum 8 karakter hosszan. mert a . nevű köcsögtől is kivagyok, a franc se látja a nevét ha a célkereszt megjelenik. -
#98896 Kiadtam magamból azthiszem minden felgyülemlett negativ energiámat:)
Anyám multkor kérdezte, minek játszom ha idegesít a játék,folyton csak kurvaanyázok közben. Én meg elmagyaráztam neki,hogy én igy engedem ki magamból a feszkót, biztonságosabb módja ez mintha lejárnék bokszolni, igy csak a klaviatura törik szét. (éljenek az 500ft-os billek!:)) -
#98895 na,jóéjt! -
#98894 akarsz róla beszélni?:D -
#98893 mind1 amikor tudom mindig beirom és mindig intézkedtek is ha fent vagytok szerveren. De ettől függetlenül még itt is anyázok egy sort hogy kiadjam magamból:D -
#98892 bocsi,akkor ne pörgesd.:D:Dvagy printscreen:D vagy sipákolj vagy vmi:D -
#98891 ".Ha pörögnek az események ako meg hama eltünik a neve a consolbol is a TK-s kecsegnek";) -
bocsi,ez kellett:D:D:D:D:D:D:D:D:
-
#98889 tudod,0-ás gomb és lejön a consol vagy mi amiben még látod:) -
#98888 az okés de van hogy folyamatosan diktálhatnám a neveket, oszt amikor nyomorék neve van a csokának alig találom meg a listában, főleg hogy ezek legalul szoktak lenni és még le is kell görgetni.Ha pörögnek az események ako meg hama eltünik a neve a consolbol is a TK-s kecsegnek.
És ha ez mind együtt teljesül akkor meg ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:D -
#98887 ordibál admint,egy biztos van(általában IP,vagy Feldi fent vannak sokszor) és lökj id-t vagy nevet+okot. -
#98886 faszom kivan, a BC-s köcsögök még haggyán de a sok tirpák DTK-s győkértől eldurran az agyam már tényleg. Qrva jó ugy felszállni a repülővel hogy egyből szállhatok le szerelni mert 2csikom amradt
Aztán meg csodálkoznak a gyökerek ha visszafordulok és lekaszálom az összes faszt aki a reptéren van idegbő. -
#98885 klikk -
#98884 én inkább lőszerre szavaznék... -
#98883 a szeát mán fizetett :) -
#98882 Olyan hülyék az emberek,most komolyan!Melyik szót nem érti az állat? NO AIRCAMP,NO BASECAMP-ből? vagy a NOT ALLOWED-ból? :(
Elszomorító:( -
Bala10 #98881 és ha egyikre sem fussa, akkor kezdjek el termeszteni zőccséget? -
#98880 Fizessé má' be egy ezrest és kapsz admin jogot. Aztán banolgathatsz, meg leveheted magadról a perma bant... :-) -
#98879 -
#98878 -
#98877 Egy jó tanács: mindenki adja el a részvény-kötvény alapú befektetéseit, és vegyen aranyat.
-
bunkolaja #98876 szerintem a kharkovon a bázist bombázó repcsikre és a dombról lövő lánctalpas ágyúra gondol Seat. Tegnap szopattak keményen. -
#98875 hm,nem értelek? -
#98874 ment,Pali elfelejtette leállítani,én állítottam le:) -
Seat #98873 a basebombereket lelővik,ugye?!
thx admin! -
HUmanHunter #98872 ezzel nem nagy cucc átmenni ezen a hídon :D mustangal menny át rajta :D -
bunkolaja #98871 tegnap is ezt vettem észre, ahogy fél 11 lett, rögtön 'simább' lett a játékmenet. előtte laggolt, conection gond is volt 2x. -
#98870 én is csak késő este megyek fel, h ne kelljen hallnom ,) -
#98869 a szerverünknek sok a 64 player, ha tele van akkor rendszeresen belagol és mapenként 2-3x conn problem is van (biztos, h nem csak nálam, mert többen be szokták írni). az rossz válasz, h olyankor a war szerver megy, mert nem megy - pl. tegnap este sem ment a meccs után :))
úgy kb 50 playernél ez a probléma nem szokott előjönni. úgyhogy szerintem nem a web a probléma :) -
#98868 ha feljönnél néha késő du fele Ts-re,hallanád:) -
#98867 Mivan azzal a ratyival? Fél éve ígérgeti, hogy benéz az exmelóhelyére, de szarik rá. :-) -
#98866 -
#98865 Na az az egy biztos, hogy Bencsi közelébe sem engedem a lányom.
Sőt ez lesz az a név, amit nem mondunk ki... -
#98864 Bencsinek a fia sok csaj közül válogathat majd :D -
#98863 :D -
#98862 Nekem ki küld b+?
Küldök, ha megveszed a pelenkát. :-) -
#98861 Attól még küldhetsz a nép érdekében. -
#98860 Én má' csak nézem a topikot, fél éve nem játszom. -
#98859 ne röhögj,leehtne példát venni adakozó barátunkról!:P