109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#99500 Photoshop ftw :)) -
#99499 annyira lebuktál, hogy mindenki tudta:) -
#99498 itt lekönyvelve :)
húú most lebuktam :D
mondjuk a végére 30 lett, de feldinek már kb itt nem lettem szimpatikus :)
najó, 2 jakkot, 2 aa-t, meg 1 apc-t még le kell belőle vonni, meg az is hozzátartozik, hogy lamik voltak nagyon a jakban, még a bombázás se nagyon ment, szal nagyrészt hagytam is őket :)
viszont így is nagyon neccesen lehetett csak tartani a ruszkikat, így hogy nincsenek bombázók és több tank van nagyon a ruszki oldalnak kedvez a map...
a második aa meg korábban meg tudott viccelni párszor, hogy kabbe :) -
HUmanHunter #99497 valaki ért hozzá hogy hogy nyissak portot routeren mert a leírás alapján nem lett jó? [mohaa runner hez] -
#99496 -
Bala10 #99495 tékemár? jahh, még nem -
#99494 :) -
#99493 :P akkor még van kb oylan 45 éved,hogy megcsináld az enyémet,ha az átlagéletkort nézzük:D -
#99492 az a baj,hogy a fizetős melókat mindíg előre veszem, így még a sajátjaimat is csinálom ezer éve, nővérem ezer éve vár egy rajzra, szegény Joebáci is várja hogy megcsinnyákoljam az ajándékweblapom design-ját:) -
#99491 az én rajzommal még mindig készülsz,gondolom ezek se lesznek készek:):) -
#99490 tutira, akkor hozzátok össze amikor nem leszek itt ugyhogy nem is érdekel:)
de el leszek úgy érzem, van két portré meg 8 pólóminta amit a héten megkő rajzolni. -
#99489 pl tékeld le a 100000-ret. -
#99488 :'(
és mégis mijafszt fogok csinálni?
Lehet behozom magam végre a fusimelók terén:) -
#99487 lefogjuk lőni a publikot egy órácskára. Szal ma este 21.00-tól 22.00-ig nem fog menni, mert az olaszok hajlandóak nekünk adni a pálya válsztói jogukat ha nem laggol a mi szerverünk..
:) pár kisbaba ma éjjel fog megfoganni szvsz :D -
#99486 szerintetek van valami pixel bocage-re? -
#99485 hát mekkora fosok vagytok, egyedül hozzuk össze az 500hsz-t ,oszt majd jönnétek learatni a babérokat mi? -
körömpörkölt #99484 Kussoljál be kisparaszt! -
#99483 Köcsög bfesek!!! A tetris sokkal jobb! -
#99482 egy laza flémmel, fél nap. GYerünk-gyerünk mindenki kaparja elő az álregjeit! -
#99481 !519! -
#99480 Azt meghagyom neked :) -
#99479 Ez a kétségbeesett önigazolási kísérlet eklatáns példája :) -
#99478 Jönnél szpemelni, mi? :) -
#99477 Így viszont nehezen követett az ellenfél is ;)! -
#99476 Jah és vagy 3-4 klánmeccsen így repültem esküszöm!!!
Felszállásnál még minden oké volt, sőt ! egy gombal megtörtént.
Csak utána rossz volt. Képzeld el: nyomsz gázt erre emelkedik és lassul.. szal elkell engedd a gázt különben túlságosan lecsökken a sebbesség és "túlesel". Elengeded elkezdel zuhanni, még mielőtt becsapódnál gázt adsz de nem sokat ezzel helyre áll de csak pár másodpercig mert elkell engedd különben ... már leírtam. Szal ez az ördögi körforgás kisér végig az utamon. A gáz akkor volt amikor wingwalkosokat is vittem. Komolyan annyira bevörösödött a fejem a koncentrállásba, pedig nem szidtak különösebben a többiek, bár volt aki finomman megjegyezte hogy nem érzi magát biztosnágban fél, hogy lefog esni a szárnyról. -
bunkolaja #99475 én meg a légvédelmi ágyúkra gondoltam. :) tényleg nincsennek tankok a minimapen. -
#99474 lol ugy nehéz lehetett:)
én harmat szar vagyok repcsiben, de attól függetlenül szeretek cikázni, inkább úgy hívnám sikkesen zuhanok:)
Asszem felrakom ma az egerem driverét, hogy hatékonyabban zuhanjak:) -
#99473 Tényleg feljavultam repcsi vezetésben, mióta észre vettem hogy a gázadás és a felfele gomb egy gombra volt téve.. -
Seat #99472 anno nekem még Air mondta,asszem a nationscup gyak közben,hogy ha semmiképp se sikerül akkor kamikaze bele a tankokba! :)
elő is adtam párszor :) -
#99471 tegnap a prgk elleni gyakmeccsen én voltam az egyik pilóta !! Bocagén leszedtem a b17-et és dogfightban az egyik vadászgépet is! ( lelőtt majd belerepült a roncsomba, kill-kill !) A másik pilota Boti volt, ő is leszedett dogfightban egyet ( kamikáze ), szal nyertünk összesítésben de az axis oldali teljesítményen még kell javítani, ma lesz a sov kupa meccsünk, erre gyakoroltunk. Ha mi leszünk a pilóták akkor tutira kamikázézni fogunk nonestop mindenbe :D -
#99470 én a saját tankra gondolok,amit (remélhetőleg) nem bombázott szét:) -
bunkolaja #99469 gondolom azokkal kezdte joebácsi a rendrakást!
persze a legidegesítőbb, amikor a repcsik uralkodnak kurszkon, a flakok meg érintetlenek.
-
#99468 és hol vannak a tankok amúgy a minimapról?:D -
#99467 könyörgöm,minek van a 2 db légvédelmi,snipának oda kéne lopóznia és lőni vele:D -
#99466 :) -
#99465 tegnap sikerült kicsit hatékonyabban jepüjőzni kurszkon (végre nem szoptak a németek egész kör alatt rajta), meg is kaptam az elismerést :P
-
#99464 nembaj, guest tuti nemismeri :P -
#99463 Reggeltet!
Visszatértem:)
#99462 qva régi -
#99462 zsót1-tól nyúlva :)
"Igazság és az alkohol.
Mint ismeretes, meneküléskor a gazellák nyájának sebessége egyenlő a
leglassabban futó gazella sebességével.
Amikor ragadozók vadásznak rájuk, elsőnek a leglassúbb és beteg egyedek esnek áldozatul. Ennélfogva a természetes kiválogatódás következtében a nyáj menekülési sebessége megnő, hiszen az egészséges, gyorsan futó egyedek maradnak életben.
Ez igaz az emberi agyra is. Az agy működési sebessége nem lehet nagyobb, mint a leglassabban működő agysejt működési sebessége.
Köztudott, hogy az alkohol megöli az agy idegsejtjeit. Nyilvánvaló, hogy legelőször a beteg és lomha sejtek esnek az alkohol áldozatául.
Következésképp, mivel a beteg és lassú agysejtek az italozás következtében elhalnak, ezért a rendszeres alkoholfogyasztás az agy
működését gyorsabbá és hatékonyabbá teszi. Ez az oka annak, hogy részegen okosabbnak érezzük magunkat.
Agyunk működésének hatékonyabbá tétele érdekében fogyasszunk rendszeresen alkoholt!" -
#99461 Jó éjt! :)