109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Bala10
  • Zerénd
    hüje :DDDD
  • Wreck86
    :)
  • JAG1
    Ezt meg kell néznem. Linkt! :-)
  • joebacsi
    53ból :)

szimpatiukusabb modern feldolgozás :)
  • Tuvok #99455
    When Johnny Comes Marching Home című musical 1942-ből . A megfejtést nem tudom jó-e (bár annak látszik), nem láttam a filmet vagy 10 éve .
  • LSSAHPAUL
    megfejtés:
    Ha a lámpa zsinorja levolt röviditve a hurokkal akkor a fekete királynőben üzenet van. Ha az illető "elolvasta" ( kicserélte a királynőt ) akkor a hurok megszüntetésével jelezte.
    igazam van vagy igazam van? Milyen film ez??
  • joebacsi
    te meg gyógyugassá inkább, lehetőleg csendben :P
  • joebacsi
    február...vizsgaidőszak alatt nem szpemelünk!
  • JAG1
    Ma még ne lécci, mert urvaálmos vagyok, de holnap este mehet. :-)
  • Bala10
    ezért vagyok itt
  • Tuvok #99449
    100k rush mikó ?
  • Bala10
    aha
  • Tuvok #99447
    látható ?
  • Tuvok #99446

• Tuvok #99445
    kösz, mindjárt teszek egy próbát
  • Seat
    a kecseg!
    és még hirdeti is! :D
  • joebacsi
    kb 1 hónapos fícsör, MAKRÓK-ban le van írva :)
    [.flash][./flash] tag közé kell szúrni a flash url-t (pontok nélkül persze)

(jútúbnál pedig az url-ben a "watch?v=" -t le kell cserélni "v/"-re)
  • Tuvok #99442
    videót hogy szúrtál be ?
  • Bala10
    :D
  • joebacsi
    szeátot nem nagy kihívás, nincs joya, szal csak bombázgatni szokott több kevesebb sikerrel :)
    mikor látom hogy fennvan, általában hagyom kicsit, amikor meg már úgy gondolom hogy fogytán van a bombának, lekoccolom a gépem hasával, hogy ne kelljen újratöltenie...így ő is örül, és én se pazaroltam rá lőszert :P
  • joebacsi
    nah úgy kb 2 éve ugyanezt megcsinálta az egyik srác egy fullos 64-es fh42 szerveren, a tömött ju52-es fedélzetén (olyan 25ember tuti volt hátul) a felhők magasságába...pilóta voltam, pont hátranéztem, és nézem, hogy mi az a hibás pixel a padlón a lábak között...hát egy gránát volt :D
    mindenki belepusztult (a pilótafülke ajtaja is nyitva van, szal engem, és a másodpilótát is kiszedte :))

ha valaki lenne olyan galád, hogy nem ismerné a modot, annak itt egy videó, hogy be tudja vizualizálni a történteket :)

na egy ilyennél volt a bumm kb félúton (csak jobban tele volt a gép)
  • Bala10
  • Wreck86

de dúrva Omaha volt.NÉztem hajóból,közben lőttem.Elundul egy csónak 10-12 emberrel,kirohannak a partra,és az összes kék pont eltűnik."C" szakasz megsemmisült-ugrott be.:(
  • LSSAHPAUL
    Tegnap lelőttelek dogfájtban, nekem ennyi elég is lesz. Most hagyom abba a csúcson.
  • Seat
    ezt le kell írjam:

omaha,full szerver,természetesen a beach tele axis kempelőkkel.
    a csónakokban 10-12 ember! :)
    erre mi jut eszembe,mondom magamban nem kapaszkodom a csónakba,inkább csak állok,valahogy a 4-es gombot megnyomtam --> gránát a kézben!
    úristen,de hülye vagyok! gyorsan váltani géppityura!
    Erre véletlen a másodlagos túzgombot megnyomtam az egéren = az egész szakasz odalett! :DDD

Igy utólag is röhögök,hogy repültek szét az emberi tetemek a csónakról! :)

tehát nem DTK volt,sry! :)
  • Seat
    Úgy látszik egyre öregedik a társaság...hajlamos a múltra emlékezni ez jó :)
    Nem a saját gépemről lévén szó,legközelebb az első lesz a hang letiltása és úgy kiprobálom,de szerintem is az lehet a gond. Emlékszem a kezdeti időkben is a hangproblémákkal volt a fórum tele. :)

Miller:
    nem értek nagyon hozzá - logisztikus vagyok :) - de mintha a 0-ról 1-re állítás a fekete képernyőt volt hivatott megoldani (képernyőfrissítés)

jah,emlékszem én még modemmel játszottam annak idején neten és rosszul voltam amikor meglett a kábelnetem (utána meg is bántam,ingadozott rendesen),hogy "jé,ez ilyen gyors játék?",mivel nem egyszer 1024 volt a pingem és "kicsit" képregényes voltak a mappok :)
    adsl rlz!

thx all!
  • LSSAHPAUL
    Ja de úgy könnyű volt végig játszani hogy a gépisztollyal úgy lötted a sorozatot hogy 3sec/töltény.. :D
  • LSSAHlavina
    a csúcstartó akkor is én vagyok. :PP

A Half-Life I-et először 5x86-on nyomtam végig, 3D kártya nélkül. A legjobban akkor lagzott, amikor az elektromos nyalábok jelentek meg, pl. harc közben. Akkor 3-4 FPS volt. :) Mivel célozni nem lehetett, csak sörétessel lőttem, az vagy talál, akkor kész, vagy nem, akkor töltöttem vissza. :) Ha nem volt harc, 20-30 FPS volt. Előtte 486 DLC-m volt, megint előtte 386SX, az volt az első PC-m. Akkor még Pestre kellett felmennem hangkártyát venni, két havi zsebpénzért.

Én 7 évente váltok teljes konfigot, előtte soha. A mostani Bartonom 2500+ @ 3400+ , 5 éve vettem, és még legalább 2 évig meg is lesz. :)
  • Wreck86
    nekem nem lagzik

"az allowrefresh rate átállítva" ez mit takar,mert már hallottam róla,de fogalmam sincs mit jelent
  • Hu.man limbi
    Tegnap nekem is szaggatott, de nem csak a saját szerveren.
    Sztem a punkbuster foghatja meg, mivel csak ez azonos valamennyiünk gépén.
    Ja meg az örökélet csít :D
  • LSSAHPAUL
    Nekem az első gépem ( mai napig megvan ) amin bfeztem a neten az ez volt:
    abit bh6 400mhz celeron 500-ra, fsb 83mhz-re felhúzva. Geforce 2 mx200 32ram, 256+128 SDram, win98, SBawe64. Sokáig be is volt írva a clanbase-en a profilba :)
  • aPa
    a Hobbi Klán anno 300Mhz körüli celeronokkal kezdte a BFet, 7ezer forintos mx220 vagy 420 videókártyával és úgy is hülyére freggeltük magunkat :D

meg nemvolt divat az otthoni megosztásra alkalmas dsl router, úgyhogy egy P1es win2000es gépen keresztül mentünk fel a netre, a Hobbilakot pedig átszelte egy gyönyörűszép fekete kábel (nem UTP... :D)

Tutti hangkártyaproblem Seat!
  • Seat
    minden szerveren,sőt singlebe is...asszem a hangkártya lesz...alaplapi.
    holnap megprobálom,köszi!

Pól,nyugi nem a szerver! :)
    Mióta le lett véve 64 főről hibátlan a saját gépemen.
  • Kovács legény
    minden szerveren? single-ben is?
    lehet a hangkártya a gond kapcsold ki a játékban és próba ugy is
    még amikor kezdtem az ipart intelpentium4_2G 256RAM GEF2-n is elment
    ezzel a konfiggal meg full maxon stabil 100fps-nek kéne lennie, legalábbis nálam annyi az amd3200+ra húzva 1G_RAM 6600gt konfiggal
  • LSSAHPAUL
    csak nem a szerverünkön lagzott ? mert akkor most már tényleg be kell tegyük a szerver announcements-jébe hogy "a hiba nem az ön készülékében van" szöveget.
  • Seat
    help me!

mia fenétől szaggathat a játék olyan szinten,mintha kevés ram lenne benne?
    Pedig van 1giga ram és 3 gigás a proci is,az allowrefresh rate átállítva,de nem tudok rájönni mi terhelheti le így: majdnem 60%-ot használ a proci játék közben.
    Szóval tényleg nem tudom mi lehet az oka.

Vki?
  • Tuvok #99423
    "az a rendes iparos, aki mindig italos, és sohasem részeg"
  • Guest
    Jóóóvan, sok alkoholista :P
  • joebacsi
    "...amíg a munka a becsület dolga, én tisztességgel megszomjazom..." :)