109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#99540 arra a notira is rámegy az xp passzeg, legszivesebben még mindig a 98at használnám. -
Bala10 #99539 szerintem is felejtős a Vista mint oprendszer. az asztalodat csinosítgatthatod, másra nemjó. :)
kb -
#99538 vista notin van, nincs hozzá xp driver. Akkor ez bukta? -
#99537 javaslom a Vista uninstallt. Az segít, nem csak ezen a gondon.
Amúgy meg a Vista 3 év múlva már elavult lesz, mert jön az új windows, ami viszont a Vistával ellentétben tényleg új, és jó is lesz. A vistára nincs szüxég sem most, sem soha. Csak kellett egy kis plusz zsé a microszopnak. -
#99536 -
#99535 Valami olyasmi kell, hogy az exe-n jobbklikk, mittomén. :-) -
#99534 Akkor senki? -
#99533 viszont a pts egyre gyérebb lesz... -
#99532 még vagy 3évig felejtős a vista -
#99531 sov kupa 3. forduló után -
#99530 az messze a legjobb fegyver értő kezekben!
allieden zsákmányoltam egyet, többet nem is haltam meg, befoglaltam a pontjukat úgy hogy még az orrom előtt 2x kispanolt az egész banda :D
Végül bementem a házba ahol lehet fehéríteni, mert láttam hogy jön a többi társam is, és majd ők elintézik a piszkos munkát, aki meg netalántán bejönne a házba azt levágom ( 1fő ).
Kiváncsi vagyok ki kapunk.. most már erős ellenfelet fogunk kapni mert holtversenyben a 7-ek vagyunk.
Tényleg kurva nagy meglepetés hogy az a YES vezeti a ranglistát, akikkel tegnap játszottunk!!! -
#99529 nemtom,én a vistától menekülök... -
#99528 Srácok, vista alatt hogyan lehet életre kelteni a játékot? Elindul, viszont minden féle fehér foltok vannak a menüben ill. nincs célkereszt. -
#99527 én sajnos néha kharkovon elhagytam 1-1 aknát,s vmiért az ellenfél tankjai szépen rámentek:) (1szer ucu is :D ) -
#99526 Azért Forageren a Type99 is ropogott a kezemben. :) -
#99525 A tegnapi felkészülési meccsünk a yes ellen :
Operation Forager 5v5 inf , nyertük 2:0 -ra ( mindkét oldalt a főbázisukra szoritottuk őket majd snipereztük őket, én is, és megtetszett a kaszt :D )
akik játszottak :
1. Bencsi - főmuksi, aszi,terminátor-2
2. Lavina - bencsi mögött medik, és annyi dolga volt hogy bencsit kellett nonstop gyógyítania
3. Ucu - ugyanaz mint 2.
4. Limbi- ugyanaz mint 2.
5. Paul - elbújtam a mocsárban és vártam hogy jön e erre valaki, jött.
Ezután pedig Kharkov az oroszok szerverén 1:1
1. Paul -tank
2. Ucu -saját védés,"tank" :D
3. Bencs-vízben fehérítés végig
4. Lavina-hegylakó
5. Miller-inzsinőr
6. Simi-saját segítő aszi
7. Boti-tartalék, ahol szükség oda ment
8. Limbi-ugyanaz mint 7.
Nem felejtettük el a repcsiket,direkt nem használtuk. a 2006-os győztes illu meccses taktikát alkalmaztuk, nem butaság az biztos! -
#99524 thx a gratulációkat, sajnos a warhognak nem sikerült megismételnie a bravurt, kikaptak, ráadásul mi is tehetünk róla mert nem bírtunk összehozni egy gyakmeccset :( -
Bala10 #99523 -
#99522 lol,talán a maira tudok jöni,de a holnapira biztos,hogy nem. -
#99521 :D Ma a YES ellen játszunk Kharkovot és Foragert, vigyázzá egyszer úgyis megbuktatlak az alkohol teszten ! -
EBoti #99520 Jah, akinek zéró volt a toleranciája az nem játszhatott.... -
#99519 A szerdai meccs (DAC) előtt is lesz alkohol ellenőrzés, és mivel tudom milyen lámpalázas vagy megadom a szöveget hogy addig is gyakorold!
Jött vörös főcsősz Gödről. Rögtön sört hörpölt, vörös nőt dögönyözött ötször. Döngölt földön hörgött, nyögött, gyönyörködött. Jövő őszön vörös nőből jött öt vörös csősz-kölök. -
#99518 hát mostanában bevezetett meccs előtti alkohol-ellenőrzés ( gyorsan elkell mondani valami nyelvtörőt pl "Zöld öblös köcsögöt örökölt Ödön. Zöld öblös köcsög fölött bögöly röpködött, s köpött. Ödön hörgött: dögölj, bögöly! Követ lökött, köcsög törött, Ödön röhögött: höhöhö!" )Zéró tolerancia miatt sokan megbuktak. -
#99517 hú.most megnyugodtam,be se fértem volna :D -
bunkolaja #99516 Szép, gratula! -
#99515 Grat -
#99514 mobil repüjő?
máshogy nem is lenne értelme -
#99513 köszönjük!
Íme a győztes team:
Ucu:Tankos
Paul:Tankos
Jani:B17\me-109
Boti:Fighter
Bencsi,Lavina: jeep,aszi
Limbi: saját védő aszi,AA
Burnbaby: APC mobil repülőgép elhárító, nagyon prof. -
#99512 ügyikvagytok:) -
Seat #99511 Grat! -
#99510 szép volt!(sajna én vizsgáztam:( ) -
#99509 nyertünk nyertünk nyertünk nyertünk nyertünk nyertünk :D
2:0 ra bocagén -
#99508 -
#99507 siralmasak vagyunk:) -
#99506 alma a fájától? :) -
Bala10 #99505 ezt ne írd be az önéletrajzodba. :) -
#99504 Külföldi rokonom igen kegyetlen
eze -
#99503 Mostanában keveset írsz magyarul -
#99502 Jobbak a tankok, és megközelítés szempontjából is jobb abból az irányból a közép. AA-t meg nehogy berakjatok oda faszomat, így os olyan pici a terep, hogy nem tudnék élvezkedni rendesen:)
-
#99501 mé kedvez a ruszkiknak,amúgy gondolkodom +2aa-n:)