109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#6095 Nemnem, szerintem a szerver crack-el csesztek el valamit, mert egyszer már ment a server crack nélkül is, most meg azzol sem megy kipróbáltam.
És kettőnknek se megy most Tylerrel, pedig neki is ment korábban!
LARA VALAMI GÁZ VAN A SERVER CRACKETEKKEL NÉZZÉTEK MEG !!! -
radical #6094 Akkor mégis kell a cucc amit mondtál! Hogy ne legyen server disconnected felirat. -
#6093 igen -
#6092 Ja és ha valakinek xp alatt még az 1.1-es patch után sem indulna el, hanem visszadobja a desktopra akkor a Settings könyvtárban lévő VideoDefault.con fájlban editálja a renderer.allowAllRefreshRates 0-t 1-re! (radicaltol) -
djcom #6091 Köszönjük Mamasaid!!!!!!!!!!!! -
#6090 De egyszer már ment ? -
#6089 Most disconnected from server :(((( -
#6088 Nekem egy GF2-n elindult. És tökéletesen fut... -
#6087 neekm is:( -
#6086 Szóval valami nem ok a töréssel !! -
#6085 OKOK :) -
#6083 Invalid CD-keyt írk ki a szerveretek !!!
Pedig egyszer korábban mikor írtam be tudtam lépni!! -
djcom #6081 Nagyon király a gamma.
Kérdésem lenne:Haverom GF4MX460-as kártyáján nem indul a gamma....
Help!!! -
#6079 Persze hogy PEACE ... csak ne legyen már ilyen butaságból FLAME-lés . :) -
#6078 Jólvan no, bocsika !!!
Nem tudja az ember mindíg kivel beszél. Én sok dolgohoz láma vagyok, de nekem se az első ISO-m ez :)) Látom már, hogy Te is ott vagy szakmailag, csak félreértettelek :))
Csak az nfo-ból indultam ki és míg nem láttam mi a helyzet be akartam szerezni mindent a biztonság kedvéért :)))
Azé nincs harag ugye :)))) -
#6077 [18th RCT]
-Team Death Match
-Köridő 25 perc
-Pályaváltás: 5 kör
-Összes TDM map
-FF off
5letek? -
#6076 Nem váretad meg a válszom , meg gondoltam van annyi kurázsi benned , hogy tudod mit akarok ezzel mondani .
Én sem most töltöm le már az első ISO game-t , meg az első CRACK-et .Azért ennél többet néztem ki belőled én is . -
#6075 Ezek CRACK változatairól , mert hát ugye a mi kis ISO game-nkra nem biztos hogy könnyen felmegy a hivatalos PATCH .Vagy te nem így gondolod ?! :))) -
#6074 OKOK, nade komolyan te csak a patchekről beszéltél nem, én meg a patch-ek CRACK-jeiről :)) -
#6073 Amúgy az a helyzet , hogy túl sok most itt az okos ember . :) -
#6072 .. bár lehet tényleg nem kell amiről beszélek -
#6071 Mégse én vagyok a láma úgy érzem :))) -
#6070 Figyu, Te patchekről vagy CRACK-ek ről beszélsz, mert mi CRACK-ekről !!!!!!!!! -
#6069 Köszönjük LARA! Tiétek az első magyar szerver, gratula !! -
#6068 OK ... nekem ez mindennél többet mond .
FILEPLANET
Advertisement
BF1942 Standalone Server 1.1
Filename:bf1942retailserverv1.1.zipAuthor:EA GamesSize:50 MBReader Rating:Date:9/11/2002456Downloads:
Download CDDescription
This is a standalone server which incorporates the 1.1 fixes for the shipped version of Battlefield 1942. This dedicated server allows you to host ALL 16 maps and ALL game modes.
Advertisement
Battlefield: 1942 v1.1 Patch
Filename:bf1942retailpatchv1.1.zipAuthor:EA GamesSize:15 MBReader Rating:Date:9/12/20024,434Downloads:
Download CDDescription
This patch has all the same fixes as the MP demo 1.1 patch. Unfortunately those fixes came too late to implement into the build which went to manufacturing.
-
#6067 Öööö, nemtom, milyen mapok menjenek és hogyan? -
#6066 De lehet, hogy szerverfüggő a dolog. Én is azért éreztem szükséget hogy meglegyen biztos ami biztos.
Köszi mindenkinek !!!!!!!! -
#6065 Beszéltem Dali mesterrel. Ha minden jól alakul ma este már futni fog a szerver! Juhééééééééé!
Hard és soft alatt ezt értem:
Soft: névazonosítás lesz, lágyabb sebzés, no autokick, no kickback.
Hard: full realizmusra törekvés: nincs névazonosítás csak barátra, full sebzés mindenből, autokick lesz ha valaki TK -ra adná a fejét, természetesen csak akkor ha be lehet állítani (remélem).
Modok amik menni fognak (bár még nem is láttam): Conquest, CTF egyenlőre. Meglátjuk hogy lehet keverni őket.
-
#6064 Nálam is jo az RCT:)) -
#6063 Erre léptem be :))) És nem kellet felraknom a server crack-et.
gyertek majd játszani!!!!!!
Lara irj legyszi nehany infoz milyen mapok és gamek fognak menni rajta és hogyan ?
Köszi -
#6062 Nem biztos, hogy téved, én már beléptem egy szerverre e nélkül !! -
#6061 [18th RCT] BF FULL! SERVER
ip: 193.225.82.99
pass:rctclan
Amíg OBI nem megy... -
#6060 Jól van no meglehet igazad van, de az nfo-ból úgy tűnik kell, ezért skeráztam itt. De most már meg is van ha kell így lenyugodtam :)))
Bocsi mindenkien itt a parázáért :))))))) -
#6056 Bazz ember ... AZT-CSAK-A-SZERVER-OLDALNAK-KELL-FELRAKNI !!! ( Az nfo-ra meg szarjál már !!! )
Az életmre esküszöm , hogy így van .
Nézz el a HARDWIRED-re és nézd meg a 2 patch-et , hogy mekkora és mit is írnak oda .KLIENS 15 MB , SZERVER 50 MB ( de csak a szervernek kell ) .
Ha tévedek 2 tábla csoki a kebledre + némi sör . -
#6055 NA EZAZ KÖSZIKE NAGYON!!!!!!!!!! -
#6054 Köszi működik. Be is tudtam lépni.
Milyen szerver ez, gondolom magyar, mert 23 votl a pingem, persze egyedül voltam?
Szóval magyar szerver?
Lehet tényleg nem kell a server crack a kliensre amiert itt skerázok, de még mindíg nem vagyok teljesen nyugodt. Valaki azert felrakhatná nekem, hogy lenyugodjak :)))))))))) -
#6052 neeeee
nem hard es soft legyen
hanem Conquer es CTF ... legyen mindenkeppen CTF szerveeeeeer ^.^ -
#6051 rctclan a pass. sorry. -
#6050 Passwordos, így nem tudom kipróbálni (bf42hu-t próbáltam) Milyen szerver ez? -
#6049 Ezért mondom próbáld ki pls amit irtam.