Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MA. ESTE. A CSATA! Csata csak egy van. Csak itt, csak nektek!
Kreeztal figyelj, ma IRTÓ jó kedvem van! (aki Big Bordelt néz külön kap az arcába egy
-t!)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy kis élménybeszámoló:
A hétvégén BF party volt. Sajna csak 5-en voltunk rá, mert páran nem jöttek el, de azért az élmény garantált volt! 2-en voltunk a haverommal Japánok, a többiek védtek. Az elsõ pár parti nem volt túl szoros, evidens volt, hogy a túlerõ gyõzedelmeskedik. 200-ra volt állítva a ponthatár. Igy olyan 1,5 órás meneteket nyomtunk, de egy pillanatra sem fásultunk be, mert mindig akadt egy kipróbálnivaló taktika, amit eddig még nem vetettünk be! Ez a program sokszinüségébõl adódik, ugye.
Aztán elkezdtünk állatkodni. Dzsippverseny, keresztül a szigeten és vissza. Nem volt rosz. Aki béna és felrobbant a verseny közben, az behuppant egy repcsibe és nehezitette a versenyzõket géppuska ill. bomba csomagokkal...:-)))
Aztán jött a kötelékrepülés. Hát az nem egyszerü... Fél órába tellt, mire 3-an összeálltunk. A többek csak kullogni tudtak utánunk....
Aztán a hidalatt átrepülõ verseny jött. De úgy, hogy a többiek mint a pontozóbírák a hidon álltak. Nemegyszer az egész biró-árdát ledarálta valamelyikünk.
Aztán jött egy utolsó csata. Na ez már kemény volt! Mindkét fél marhára taktikázott, de nekünk japánoknak nem volt sok esélyünk a 3 szövetséges védõ ellen! Azért nyomattuk, hisz marha jó móka volt! A vége kb úgy nézett ki, hogy a számláló 123:3-at mutatott a szöv.-ek javára of kóz. A sziget felsõ csücskébõl indultunk mindig és sorra foglaltuk el az útbaesõ bázisokat. A középsõ bázis ugye a legjobban védett pont. Az ellen beszorult az alsó 2 bázishoz, plusz a repteret védték. Na ekkor érkeztem én meg egy dzsippel. 2-en voltak középen, akik nem figyeltek az épp megjelenõ tankra. Beleültem és végeztem a védõkkel. A társam meg dzsippezett tovább az alsó 2 pontra. Neutralizálta a parton lévõ bunkert (értsd csak lehúzta a zászlót és nem várta meg amig a mienk lesz a bunker) és rohant tovább az utolsó pont felé. Közben én maradtam a reptéren védeni. Meg is jött az ellen, visszafoglalni a cuccost, de nem sikerült neki... :-(
Abban a pillanatban vége lett a játéknak. Egy pillanatig se hittük, hogy nyeerhetünk, úgy is álltunk fel, hogy "nnna, nembaj, de azé jó volt" mire jön át a másik szobából a Freak, és mondja, hogy mekkora mázlink volt, mert nem tudtak sehova spawn-olni, pedig már csak 3 pontunk volt.....
.............(értetlen fejjel meredek rá)
"mivan?????? nyertünk?????"
Ebben a pillanatban fogom fel a záróképernyõ adatait. 3:0 a Japánoknak!!!!!!!!
És itt készen voltam! Nem hittem el! A haverom visszafoglalta az uccsó bázist, majdnem kinyírták, de megcsinálta és a szöv.-ek nem tudtak hova spawnolni!
Iszonyat jó ez a gém! És ez még csak 1 pálya volt!!!!
Hát ennyi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
1. A CB -t szerintem felesleges erõltetni. Kis hazánkban kéne inkább nyomulni. Lesz elég erõs klán hozzá.
2. Dog király vagy! Ha segítesz megcsinálni a honlapot nem leszek hálátlan!
3. Az OBI szerver megy szokásához híven 23h -ig.
A részletek:
Szerver neve: OBI POWER
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
Max. player: 32
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
epp ezert kell a publik -gyertek be repkedni- szerver es kell a klanwarz -2es osztag sargan elore!- szerver.
Elobbi egy freelance hent lenne (mert a nepnek azert kell az is) utobbi meg amit irtal. Es elobb utobb az elobbin osszegyult nepek klanba rendezodnek es jonnek az utobbira.
"Isz kakung"
User regisztrálást, klánlistát meg ilyesmiket már kidolgoztam egy másik oldalon, szal egész jól nézne ki...
Szóljatok ha kell akkor beindítom és egy idõ után átpasszolom annak aki vállalja a karbantartását.
DOGMAN
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Pedig csak az ám a jó dolog, mikor szinte látod a fejedben madártávlatból hogy melyik fa és ház melyik oldalán épp melyik csapattársad halad elõre összeszokottan, gyorsan pár szóból értve és elsöpörjük az ellenfelet mint a szart (már megbocsássatok)!!!
Én ezt a dolgot az OFP-ben éreztem elõször és valami fergeteges sikerélményt ad 😊))
Szal ahogy így olvasgatom a fórumot ha tényleg sok szerver és csapat lesz, akkor érdemes egy ilyen taktikát követni, és egy idõ után már a mozgásáról (mikor strafel, fekszik, mászik) megismerned a csapattársadat!!!
Aki meg bejönne "egyet repülni" az inditson otthon egyet magának lokálban, és repkedjen kedvére 1-es pinggel 😊)
Szóval a hatékonyságnak megvan az ára, és ezért bizony fel kell egy kicsit áldozni a funplayt...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
\'danja
de majd holnap jo? mert most majd megyek aludni
es meg megkell almodnom egy par otletet 😊
\'danja
\'danja
csak osszekene hozniegy csapatot akikkel en kidolgozhatnam ezt
en most megyek aludni nemsoka holnap mircen megkene dumcsizni
\'danja
Ma tuti jo mecs volt, df-esekkel játszottam, hát látszik hogy tényleg egy csapat, erre a dologra amirol itt cseverésztetek mindenféleképpen szukség lesz mert játszani csak team-ben jo
\'danja
csak annyit irjatok be hogy ign vagy nem
\'danja
Szóval egyetértek mindennel. Igen kellenek klánok és igen kell gyakorolni és igen a fun a lényeg hiszen ez csak játék. De a játékban is vannak vesztesek és gyõztesek. Épp ezért nem mind1 hogy ki milyen színvonalon játszik. Mi pl. amikor elkezdtünk SOF -olni akkor éjszakák mentek el azzal, hogy egyes pályák taktikáit súlykoltuk. Rihadt egy meló volt de megérte! Most úgy játszunk mint egy gépezet. Mindenkinek helye van tudja mit kell nézni de még azt is hogy hány mp alatt kell odaérnie!
Pont ezért alakult meg a szövetség a DCF -el is. Mi kõkeményen fogunk gyakorolni az tutter. Bár itt felvetõdik egy kérdés. Mi megvagyuk 10 -en hisz ez egy klánszövetség, de van más klán is akinek van 10 embere?
Az OBI klán mint szervergazdi szívesen létrehozza a site -ot ahol a klánok regisztrálhatják magukat. Tekinthetitek ezt akát nem hivatalos BF42 Magyar weboldalnak. Itt megjelenhetne minden amit csak akartok. Referenciaként legyen itt: landor2.servegame.com
Ha akarjátok ilyenre csináljuk meg a BF42 -t is.
Na ennyi. Várom a reakciókat!
ha jol tudom a CS sceneben volt egy olyan kor amibe csak garantaltan anti-cheat klanok voltak benne .. ez olyannyira jora sikerult, hogy kulfoldre azokat meg sem hivtak akinek a klanja nem volt benne ebben a korben.
Ugyanezt kellene megcsinalni a BF sceneben.
amugy miert lamak a japcsik ... a japan janyok ... oh be gyonyoruek is tudnak lenni ^.^
gyere fel a #code.hu csatiraa😄D
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\'danja
akinek mafia teccik annake nem jon be a gta3
akinek a gta3 teccik annak a mafia nem jon be
tapasztalatom szerint
\'danja
\'danja
en si elajultam a kepeken
\'danja
ezentul igerem jobban odafigyelek rad ... hatha kapsz majd te is szep bohoc uniformist ^.^
\'danja
\"Life is around you and in you.\"
\'danja