Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez mind szep es jo, csak a magamfajta klantalan maganyos farkasok mit csinaljanak? En total a teamplay hive vagyok (maradok en vedeni ha nem is lesz a legjobb a fragszamom). Egyebkent DF Sylvie (nem ismerem) mindig a toppon van. Bocs, hogy kiemelem csak kinek van harc kozben ideje dicserni a masikat 😊) Na majd holnap megmutatom nektek este 😊 Joccakat

The Garrett
huu elég királyossss pályák!!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

na nezem azt a mappacket ami az mohaa.hu-n van

\'danja

DCF-OBI are ready.
akik lemaradtak azok 4006tol idaig mindent olvassanak el PLZ

\'danja

most sem egy BF szerver van es a jovoben sem egy BF szerver lesz
es lesz rohadt sok jatekos es akinek ez teccik az ide megy akinek az az oda megy
lasd: TDM,OBJ,FFA
mindenben lehet valasztani

\'danja

ha az adminoknak is teccik ez az egesz akkor osszekell hozni egy 10-nel tobb szemelyes csapatot es kidolgozni ezt

\'danja

KreeztalCODE
de ha nincs CB? ha nincs tet? ha az egyetlen cel a gyakorlas es fejlodes? Akkor szerinted mi az ami tobbet hasznal? Egy vereseg egy eros klantol vagy gyozelem egy gyengen?

Ha nincs tet akkor miert gyozz? Mi ertelme? QWben pl. volt, hogy az erosebb klanok kialltak a gyengekkel csak azert, hogy segitsenek nekik taktikat csinalni ... es a vegere azert voltak eros klanok rendesen...

De pl. ugyanez figyelheto meg a svedeknel ... iszonyat eros klanok vannak ott mert osszetartanak es egyutt gyakorolnak ... es ha valaki megver valakit akkor mi van? semmi ... mert nincs ranglista, nincs pont nincs semmi amit nyernek a meccsel ... a gyakorlast es a jo jatekot leszamitva
The Garrett
meg a Fb nek meg kitudja ki oszlik fle legközelebb...

The Garrett
igyekszem ugyanaz az ember lenni online mint offline...😄

azt nemtom azt meg ki kell dolgozni
ez meg csak egy ALAP

\'danja

de a szamitogepben is ? itt elfelejtettem a kerdojelet

\'danja

The Garrett
ez igy ebben a formában igaz.

De a kérdés fennáll: mi alapján lenne egy csapatban squad leader, vagy leader? mert a frag alapján akkor tényleg a funra menne.

aztan az legyen a vege mint az MBD-nek es a HIV-nek :-)

\'danja

ezt ertettem
de a szamitogepben is
a szamitog nem azert van hogy most eggyenloseget teremtsel mindenki kozott
a szamitogep az szorakoztato ipar

\'danja

KreeztalCODE
pontosan ...
epp ezt irom ...

ezert kell hogy klanok alakuljanak es ha nincs eleg emberuk akkor klanszovetseget alkossanak valaki massal.

mert a legjobban egy osszeszokott csapat jatszik ossze.
The Garrett
de mondom támogatom az ötlet "élesben" történõ kipróbálását.

igen ez a clanok 80%

\'danja

The Garrett
Ez nem csak stílus, meg zene kérdése. nekem életfilozófia... gondolod ott játszanék ahol ha nem ugygondolnám ahogy a többiek?

gondolj bele ha mind a 16 player oldalankent osszejatszik

\'danja

The Garrett
az nem airfield volt hanem a déli bázis 😄

a számitogepen nem kell, nem kotelezo ezt a zenet, stilust kepviselni

\'danja

The Garrett
én ezt nagyon jól tudom. És azt ítram hogy vannak olyamn klánok akiknek csak a Cb helyezés számít...

KreeztalCODE
nos .. az sajnos a HUNT palya nagy hibaja ... a nemeteknek van 2-3 spawn pontja ami tul elol van ..

de ilyet BFben nem lehet megcsinalni.

Erre pl. jo pelda mikor Garrett meg en vedtuk be az Airfieldet (a csapat tobbi resze repkedett vagy mortarral lotte az anyahajot ^.^) ... hiaba jottek 5en 6an (es nem nonamek) ... Garrettel sikerult annyira jol eggyut dolgozni, hogy nagyon sokaig nem tudtak bevenni az airfieldet.
The Garrett
Bár most hogy picit belegondoltam:

Tény hogy lennének elõnyei.

DE egy fontos dolog: Szabadság, egyenlõség.
Nem tudom milyen lenne az emebrek reakciója, mikor esetleg bejön "egyet repülni" és a squad leader megmondja neki hogy sorry srác most jobbra át és gyalogos támadás. Asszem ezzel a két fõ elvemnek annyi lenne.

De másik "énem" viszont támogatja ezt az ötletet. tényleg IGEN feelinges lenne. De így hogy az egész elviekben léezik... ki kell majd próbálni gyakorlatban mindenképpen.

a legkonnyeb gyozelmet ugy lehet elerni hogy idegesito taktikakat megjatszani
strafe+lean, felmaszni hunton a falakra stb

\'danja

KreeztalCODE
de az egy CB

nem ertitek ... ezek a szerverek kimondottan klanok gyakorlasara szolgalnanak ... semmi mas nem lenne a tet, mint hogy az adott ket klan erosodjon, avagy formaban maradjon.

Peldaul jobb kiszopni egy erosebb klantol es tanulni belole mint, hogy legyozni egy iszonyat lama csapatot es ellustulni ^.^
de en nem olyan taktikra gondoltam hogy HUNT palyanal nemetekkel granatozzuk szet es rusholjuk le az az amcsikat

\'danja

The Garrett
ebben ruslandnak igaza van. Attól hogy mi így állunk a dolgokhoz, vannak akik arra mennek hogy 2 hellyel elõréb jussanak a CB-n.

KreeztalCODE
oke ... a klanok tobbsege miert jatszik? Hogy gyozzon ...

a gyozelmet meg csak egyetlen modon lehet elerni. Osszeszokott csapatjatekkal ...

Es ha jol ertettem pont ez az amit szeretnel. ^.^
kreez a clanok 80%-a nem igy van vele
ne azt nezd hogy hogyan miert jatsztottal a DF-ben es miert jatszol most a CODE-ban hanem azt nezd hogy a clanok tobbsege miert jatszik

\'danja

KreeztalCODE
nem nem ... en minden esetben azert jatszom, hogy fun legyen ... a MOH:AAban sem azert jatszottuk a meccseket, hogy nyerjunk hanem mert az a 1-2 ora amig a meccs tartott egy nagyon eros es jo szorakozast nyujtott.

Tehat ... a fun play az valahol ramegy a frag vadaszatra ... es ez akkor hatekony ha az emberek osszedolgoznak. tehat maris ott vagyunk, hogy az igazi feelinget csak az osszeszokott csapatok elleni jatszmak adjak. Azaz ... clanwarz.
KreeztalCODE
vissza az idoben ... 1998-99 ...

az akkori QW sceneben volt ugy, hogy voltak a publik hent szerverek es voltak a kimondottan gyakorlo szerverek

Nagyon jol mukodott a dolog ... es a klanok tenyleg egymast erositettek. Senki nem szegyelte ha veszitett hisz nem volt semmi tet. Csak a gyakorlas ...

Ugy velem mindenkepp kell legalabb egy olyan publik (de jelszavas) szerver ahol azok is tudnak jatszani akik nincsenek klanban vagy csak epp bemennek egyet repulni ... sot a klanokbol is mehetnek playerek ... esetleg megprobalni kicsit segiteni a 'kezdoket' vagy esetleg toborozni. De ugy velem minden magyar player (meg a leghujebb* is!) joga, hogy jatszon. Senkit ne fosszunk meg ettol ... inkabb segitsuk a jo utra talalni!

/*ejtsd: tankkal megy a repulohoz, hogy utana a repulo elott leparkolt tankba belemenve felrobbantsa mind a repulot, tankot es sajat magat ^.^/
The Garrett
ez se rossz ötlet. Tényleg és mi dönti majd el egy player squad beli rangját?

a fragek? mert akkor tényleg funra megy a dolog...😊

vagy eme rendszerben lennenek a privat osztagok, ide kerulnenek a clanok
es ok a sajat taktikajuk szerint jatszananak

\'danja

The Garrett
ez nem igaz szerintem... a mi klánunknak pl funra van taktikája.. 😄 ami = a frageléssel 😄

itt most nem a szamok voltak a lenygeek hanem az hogy nagy harci csatak lennenek es nem eppen 2vs2 itt 1vs1 ott

\'danja

The Garrett
akkor van egy 3. ötlet:

PRÓBAKÉPPEN ha kijön a full 1-2 napig be kell üzemelni eme rendszert.
Ha jó marad az egyik szerveren ha nem akkor bye.

de a clanoknak warokra, fragekre van taktikajuk es nem pedig fan-ra, feelingre

\'danja

KreeztalCODE
ezt most nem tudom pontosan ... (akinek van benne tapasztalat irja meg ^.^)

De ha egy tank eletben van akkor az nem fog respawnolni meg akkor sem ha a masik csapat elfoglalja a pontot ...

tehat a tankok szama 3-ra van limitalva (wake eseteben)

Ha nem igy van akkor cafoljatok nyugodtan ... mint mondtam nem 100%
The Garrett
megoldás az egyik szerver ez a bejelentkezõs a másik nem.

The Garrett
ez igaz.

The Garrett
mármint a #4026 nak

The Garrett
😄D annak nagy giga FFA lenne a vége a magyar playereket ismerve.

KreeztalCODE
1. epp ezert kellene szorgalmazni, hogy alakuljanak klanok es az emberek menjenek klanokba (pl. te mikor jossz mar CODE-ba? ^.^)
2. pontosan ... es ezt gyakorolniuk kell. Ha egy klan kitalal egy eros vedelmi taktikat akkor ezt a tobbi klan ellesi, fejleszti es alkalmazza. Igy erosodnek. Erre persze ki kell dolgozni egy mukodo tamadasi taktikat. Ami ha mukodik ujabb vedelmi taktikat kell kidolgozni. Es igy tovabb ... a vegen odaig jut a dolog, hogy minden klannak lesz 3-4 olyan taktikai eleme ami minden alkalommal izgalmas es kemeny jatszmat biztosit.
3. Clanok kozti osszjatek igy is ugy is (vagy igy se ugy se) lesz (lenne) ... hisz senki nem adja ki szivesen a taktikajat... es mindenki szeret a taktikaja szerint jatszani (azt gyakorolni)
es meg olyant is ellehetne erni hogy nem csak 1-1 tank csap ossze hanem 3-3 tank 1-1 csapatszallito kocsi sok-sok gyalogsag egyzserre

\'danja

Norbi2K
hát ez az igazi team munka😊

KreeztalCODE
sajnos sokakban benne van az a mentalitas, hogy ok a franko sracok mert nekik van a legtobb pontjuk/fragjuk.

En pl. sokkal jobban elvezem azt, hogy ulok az anyahajoban es szedegetem le az azt bombazo gepeket ... ezzel biztositva, hogy Nelson mindig repulohoz jusson es lebombazza az enemy tankokat ^.^ Lehet, hogy az egesz meccs alatt 3 fragem lesz de mindig lesz anyahajonk.
1. nem mindenki van clanban
2. minden clannak megvan a sjata taktikaja
3. nemlenne akkor clanok kozti osszjatek
ez meg ide jon

\'danja

Norbi2K
na én megyek inkább partraszállok, gyertek ti is😊