Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor kezdõdött az egész én is sokat respawn campeltem. 😊
Ma már perzse nem, mert eléggé gerinctelen módja a fragszerzésnek... 😛PP
Ma már perzse nem, mert eléggé gerinctelen módja a fragszerzésnek... 😛PP
ezt hívják spawn killnek : )
Etikus a respawn pontot (pl a bunkerba belõni egy tankkal) lõni? Szerintem nem, de valakinek nagyon tetszik
Amugy király volt a game ma
Amugy király volt a game ma
Elég jól lehet repcsivel irtani, csak meg kell tanulni. Ha a készítõk azt akarták volna, hogy repcsivel közlekedj, nem raknak a hajóra csapatszállítót! 😉)
Én is elköszönök! Jõ éjt mindenkinek !!
Na mindegy ugyis elfaradtam mar. Kiraly volt. Joccakat
Hülye, mocsok monitor!!!! Faxom tele van vele. Tankkal tisztitgatom a terepet erre bumm sotet kepernyo..... kikapcs.... var 10 sec... kozben mozog... visszakapcs... tank 20%-on granat repul felem (azert megbosszultam az illetot 😊))
Hát pedig NaNa-nak igaza van. Ez a játék nem arról szól, hogy ÉN viszek minden jármûvet és a többiekre szarok csak azért, hogy nekem luxus legyen a közlekedés.
Hát csak nem te is megjelentél?
Repcsi: nekem spec semmi bajom azzal hogyha valaki viszi a gépet, csak azért, hogy kiugorjon belõle, csak az a gáz, ha én beülök mögé, és õ egyszercsak, semmi jelzés nélkül elkezd süllyedni, majd kiugrik... Namost ilyenkor az a legrosszabb, hogy esélyem sincs túlélésre, mert nem tartom az ujjam az 1-esen, és még kiugrani se igazán tudok, mert mire eljutok addig hogy megnyomni 9-est, addigra már szép kis paca vagyok a padlón... Szóval ha Sylvie vagy bárki ilyen akcióra készül, vagy rántsa fel a gép elejét, vagy riadóztasson elötte vagy mindkettõ...
Dühöngés: a fene egye meg azt a rohadt sulit! Nincs idõm játszani és így is reggeli énmagam egy friss és ropogós zombira emlékeztet... Tököm televan, nembaj, hétvégen megyer már én is, rettegjetek!
viking alias claw
Repcsi: nekem spec semmi bajom azzal hogyha valaki viszi a gépet, csak azért, hogy kiugorjon belõle, csak az a gáz, ha én beülök mögé, és õ egyszercsak, semmi jelzés nélkül elkezd süllyedni, majd kiugrik... Namost ilyenkor az a legrosszabb, hogy esélyem sincs túlélésre, mert nem tartom az ujjam az 1-esen, és még kiugrani se igazán tudok, mert mire eljutok addig hogy megnyomni 9-est, addigra már szép kis paca vagyok a padlón... Szóval ha Sylvie vagy bárki ilyen akcióra készül, vagy rántsa fel a gép elejét, vagy riadóztasson elötte vagy mindkettõ...
Dühöngés: a fene egye meg azt a rohadt sulit! Nincs idõm játszani és így is reggeli énmagam egy friss és ropogós zombira emlékeztet... Tököm televan, nembaj, hétvégen megyer már én is, rettegjetek!
viking alias claw
Nos: "Szóval gondolkodjál kicsit, kis lovag, mielõtt beszólsz. És iparkodjál. Köszönöm."
Ezt visszautasítom! A gyermekeddel -ha van, bár én azzal sem beszélek ilyen hangnemben - esetlegesen megengedteted ezt a hangvételt, de velem nem 😞
Kaptál egy személyeskedés mentes kritikát,ennyi.
Magam részérõl azokkal értek egyet, aki inkább játszani jön. Magáért a játékért. Nem biztos, hogy egy ilyen stratégia annyira jó. Azt nem vitatom, hogy ne lenne hatékony, csak a hangulatot erõsen rontja. Ne érts félre, nem az a gondom, hogy viszed a tankot és ki sem szállsz belõle. Csak ha repülõvel indulsz és jól értessz hozzá, akkor addig, mí ki nem lövik alólad, harcolj vele.
Sokaknak butaságnak tûnhet, de érdemes belevinni a játékba egy kis "szerepjátékot" is.
"Ha japán vagy, harcolj is japán módra. Ha ezen múlik a csapatod gyõzelme, áldozd fel az életed a császárért s a hazádért!"
Ezt visszautasítom! A gyermekeddel -ha van, bár én azzal sem beszélek ilyen hangnemben - esetlegesen megengedteted ezt a hangvételt, de velem nem 😞
Kaptál egy személyeskedés mentes kritikát,ennyi.
Magam részérõl azokkal értek egyet, aki inkább játszani jön. Magáért a játékért. Nem biztos, hogy egy ilyen stratégia annyira jó. Azt nem vitatom, hogy ne lenne hatékony, csak a hangulatot erõsen rontja. Ne érts félre, nem az a gondom, hogy viszed a tankot és ki sem szállsz belõle. Csak ha repülõvel indulsz és jól értessz hozzá, akkor addig, mí ki nem lövik alólad, harcolj vele.
Sokaknak butaságnak tûnhet, de érdemes belevinni a játékba egy kis "szerepjátékot" is.
"Ha japán vagy, harcolj is japán módra. Ha ezen múlik a csapatod gyõzelme, áldozd fel az életed a császárért s a hazádért!"
Sok a duma, gyáva nyulak!!! Gyertek mutassatok valamit élõben!!

Szerintem alapvetõen két féle játékos van:
- az egyik a gyõzelemre,
- a másik a feelingre hajt
Ez két különbözõ stílus. Egyikért sem lehet a másikat hibáztatni. Ezen felesleges vitázni.
Nekem a játékélmény az elsõ és nem pedig az hogy hány pontot szedtem össze játék során. Aki pedig igazán jól tud repülni és bombázni az igenis hasznos a csapat számára mert minden fraggel csökken az ellenfél ticketjeinek száma.
A BF-ben a japán repülõ célja a játék elején a gyors partraszállás, a játék közepén az amcsik hátbatámadása a frontvonal mögülrõl (pl. észak a japánoké, airfieldért folyik a harc, na ilyenkor kell délen foglalni, és hozni a shermant), a játék végén pedig az, hogy a levegõben _cirkáló_ repcsikkel le lehessen nagyon hamar szállni oda, ahol az utolsó pár amcsi bázist akar foglalni, és jeep-pel vagy tankkal nem érnek oda a japánok idõben).
Az anyahajó repülõvel való védelme, az amcsi repülõkkel folytatott harc vagy az elhúzódó bombázás kizárólag hátráltatják a japánok gyõzelmét.
Aki repkedni akar, az:
- legyen amcsi
- szerezzen amerikai repülõt
Az anyahajó repülõvel való védelme, az amcsi repülõkkel folytatott harc vagy az elhúzódó bombázás kizárólag hátráltatják a japánok gyõzelmét.
Aki repkedni akar, az:
- legyen amcsi
- szerezzen amerikai repülõt
de ... ugye a tankoknak ellensege egy jo pilota ... es a tank nem jon ki olyan hamar ... tehat egy lebombazott tank az igenis hasznos a lebombazo fel szemszogebol ... viszont ha az utobbi az ellenfel akkor nem art ha van egy jo legvedelem ... ami ketfele lehet 1. uteg 2. repulo.
Szoval azert van szerepe a repuloknek ... engem pl. halalra tud idegesiteni Nelson mikor meg a hazak koze beallva is kibombaz ^.^
Szoval azert van szerepe a repuloknek ... engem pl. halalra tud idegesiteni Nelson mikor meg a hazak koze beallva is kibombaz ^.^
ez így ebben a formában igaz... és a problémát én is többszört felhoztam amiket most te is megfogalmaztál...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Mire beszállsz, már van két bázisunk és épp a harmadik felé utazom a sherryvel."
Sherry sherry lady ... ^.^
Sherry sherry lady ... ^.^
"Más: Sylvie (aszem igy hivják) lehet decsirni, de tény, hogy kicsit nonszensznek tartom, hogy a repcsivel elszáll az elsõ tankig, kiugrik a tankra és azt gyûri tovább. Engem ez arra emlékeztet, amikor háborgott a gamer társadalom, hogy vannak "lusta" játékosok,akik a repülõig autóval mennek. Szerintem ez ugyanez, csak nagyban."
Kedves NaNa!
Nem várom, hogy stratégiai elképzeléseid a BF demoban követendõ játékstílussal kapcsolatban egyezzenek az enyémmel, de ha már felhozod a témát, hadd próbáljak meg rávilágítani arra, hogy a BattleField 1942 Conquest módja mirõl is szól.
Elõször szeretném leszögezni, hogy ezen játékmód egyik fõ jellemzõje az ún. "respawn". Ez magyarul azt jelenti, hogy akit lebombáznak a magukat Top Gun-nak képzelõ, a game-et repülõszimulátorral összetévesztõ játékosok, azok 1-20 másodpercen belül újra feltámadnak. Nem tudom, ez mennyire zavarja meg a japánok partraszállását, csak azt tudom, hogy rám általában lõni szokott az ellenfél, és ezt nem rosszindulatnak, hanem a gyõzni akarásnak tudom be, továbbá annak, hogy jelen van az illetõ a pályán. Azért van jelen, mert övék a bázis, ahol fel tud támadni.
Ugyanis bázist kell foglalni. Meglepõ?
Ezt megítélésem szerint sem azok nem segítik elõ, akik repcsivel az elsõ kanyarban felrobbannak, önmagukat és társukat kivonva a forgalomból, sem azok, akik fél óráig élvezkednek a géppel, hogy 1 vagy 2 értelmetlen killt összehozzanak, és az esetek felében a társaikat bombázzák.
Ha én beszállok a tankba a repcsivel a játék elején, azzal átlagosan 2-3 bázist elfoglalok, és 10-20 amcsit likvidálok. Van, amikor nem sikerül, és hamarabb kiszednek, de általában ez az eredménye annak, hogy tankhoz jutok. Magad is láthattad párszor. A repülõgép, amit elviszek 20-40 másodperces repülésre, 20mp-en belül újra megjelenik a hajón. Mire beszállsz, már van két bázisunk és épp a harmadik felé utazom a sherryvel.
Szóval gondolkodjál kicsit, kis lovag, mielõtt beszólsz. És iparkodjál. Köszönöm.
Kedves NaNa!
Nem várom, hogy stratégiai elképzeléseid a BF demoban követendõ játékstílussal kapcsolatban egyezzenek az enyémmel, de ha már felhozod a témát, hadd próbáljak meg rávilágítani arra, hogy a BattleField 1942 Conquest módja mirõl is szól.
Elõször szeretném leszögezni, hogy ezen játékmód egyik fõ jellemzõje az ún. "respawn". Ez magyarul azt jelenti, hogy akit lebombáznak a magukat Top Gun-nak képzelõ, a game-et repülõszimulátorral összetévesztõ játékosok, azok 1-20 másodpercen belül újra feltámadnak. Nem tudom, ez mennyire zavarja meg a japánok partraszállását, csak azt tudom, hogy rám általában lõni szokott az ellenfél, és ezt nem rosszindulatnak, hanem a gyõzni akarásnak tudom be, továbbá annak, hogy jelen van az illetõ a pályán. Azért van jelen, mert övék a bázis, ahol fel tud támadni.
Ugyanis bázist kell foglalni. Meglepõ?
Ezt megítélésem szerint sem azok nem segítik elõ, akik repcsivel az elsõ kanyarban felrobbannak, önmagukat és társukat kivonva a forgalomból, sem azok, akik fél óráig élvezkednek a géppel, hogy 1 vagy 2 értelmetlen killt összehozzanak, és az esetek felében a társaikat bombázzák.
Ha én beszállok a tankba a repcsivel a játék elején, azzal átlagosan 2-3 bázist elfoglalok, és 10-20 amcsit likvidálok. Van, amikor nem sikerül, és hamarabb kiszednek, de általában ez az eredménye annak, hogy tankhoz jutok. Magad is láthattad párszor. A repülõgép, amit elviszek 20-40 másodperces repülésre, 20mp-en belül újra megjelenik a hajón. Mire beszállsz, már van két bázisunk és épp a harmadik felé utazom a sherryvel.
Szóval gondolkodjál kicsit, kis lovag, mielõtt beszólsz. És iparkodjál. Köszönöm.
Álítsd át a régiót US-re!
\"Life is around you and in you.\"
Nos most behatóbban nézeegettem(máramennyire én behatón nézem) ezt az uj drivert. AAO ban Mohaa ban BF nem is szemmel látható javulásokat tapasztaltam(én mint hozzánemértõ). Mohaa ban végre visszajött a 70 es fps-em. 😄
Nem vettem észre hogy pixelesebb lenne. DE viszont egy nagy probléma van vele... a képernyõ beállításoknál semmi nem mûködik. Mármint ott ahol a special fícsörz van.. D3D beállítások ilyesmi... na ott szép kis vindóz hibaüzenetet tapasztalok: rundll32.dll hibát észlelt itt és itt... ugyhogy "csak" az az egy dolog ami nem megy...
jah SGP : Gef4 mx440
Nem vettem észre hogy pixelesebb lenne. DE viszont egy nagy probléma van vele... a képernyõ beállításoknál semmi nem mûködik. Mármint ott ahol a special fícsörz van.. D3D beállítások ilyesmi... na ott szép kis vindóz hibaüzenetet tapasztalok: rundll32.dll hibát észlelt itt és itt... ugyhogy "csak" az az egy dolog ami nem megy...
jah SGP : Gef4 mx440
Ez a Tobruk patch... elég bugos ez a gém anélkül is hogy házilag patchelgetnék. Részemrõl kivárom a fullt.
Ezt DF Sylvie is csak akkor csinálja, ha én nem vagyok ott. 😊) Párszor beszoptuk aztán rájöttünk, ennyi.
Release delay ?
Monday, 09/02/2002 | 11:28 PST
As Jamil Dawsari, Assistant Producer at EA, told us, EA has to change an element of Battlefield 1942. As some rumors announced in the last days, the German Government asked EA to change the German flag in Battlefield 1942. Jamil confirmed us, that EA will respect this wish and will change the flag.... world-wide!
Jamil couldn't tell us, if and what effects this will have for the release date of Battlefield 1942. However this should not effect the release too much, because Battlefield 1942 is already in production.
Monday, 09/02/2002 | 11:28 PST
As Jamil Dawsari, Assistant Producer at EA, told us, EA has to change an element of Battlefield 1942. As some rumors announced in the last days, the German Government asked EA to change the German flag in Battlefield 1942. Jamil confirmed us, that EA will respect this wish and will change the flag.... world-wide!
Jamil couldn't tell us, if and what effects this will have for the release date of Battlefield 1942. However this should not effect the release too much, because Battlefield 1942 is already in production.
http://deathfellows.hu/
Sziasztok! Olvastam a tegnapi (mai ) fejleményeket. Az ötlet teccik, de minden ami kötelezõ az egyben taszít is ( legalábbis engem) Egy dolgot tartsunk szem elõtt: a játék élményt! Nem tudok azzal a gondolattal azonosulni, hogy " úgy mozogtunk, mint a gép". Ha a munkám engedi játszom, ha nem engedi... akkor ez van. Aprancsnokok kiválasztásával kapcsolatban: az adminok mi alapján döntik el, ki lessz a Pk.??
Mert más dolog nagy pontértéket elérni a game alatt és egészen más dolog 3-10 embert irányitani és a fejükkel is elõre gondolkozva idõben dönteni.
Más: Sylvie (aszem igy hivják) lehet decsirni, de tény, hogy kicsit nonszensznek tartom, hogy a repcsivel elszáll az elsõ tankig, kiugrik a tankra és azt gyûri tovább. Engem ez arra emlékeztet, amikor háborgott a gamer társadalom, hogy vannak "lusta" játékosok,akik a repülõig autóval mennek. Szerintem ez ugyanez, csak nagyban.
Remélem estére ismét jót játszunk! Bye all
Mert más dolog nagy pontértéket elérni a game alatt és egészen más dolog 3-10 embert irányitani és a fejükkel is elõre gondolkozva idõben dönteni.
Más: Sylvie (aszem igy hivják) lehet decsirni, de tény, hogy kicsit nonszensznek tartom, hogy a repcsivel elszáll az elsõ tankig, kiugrik a tankra és azt gyûri tovább. Engem ez arra emlékeztet, amikor háborgott a gamer társadalom, hogy vannak "lusta" játékosok,akik a repülõig autóval mennek. Szerintem ez ugyanez, csak nagyban.
Remélem estére ismét jót játszunk! Bye all
Ennyit találtam, rmeélem azért jo lesz valamire 😊)
Legrosszabb esetben inditok egy szervert 😊)
Legrosszabb esetben inditok egy szervert 😊)
es a gfx nem lett pixeles kisse? Nalam csak addig volt gyorsabb amig rondabb is - alapbol pixeles lett a 40essel bar nem tom miert 😊
Hali ujra. Nos feltettem a uj detonatort éd tényleg gyorsabb lett a BF!!!!!! ugyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom!
yoóo! 😉
Mit kell csinálni vele?
Átmásolom a Tobruk adatait a megfelelõ könyvtárakba majd felteszem a patchet és OK????
Átmásolom a Tobruk adatait a megfelelõ könyvtárakba majd felteszem a patchet és OK????
Nos, hogy ma se unatkozzunk egy kis meglepetés !
Tobruk multiplayer patch!!
Nem hivatalos ,de müxik!!!!!!!!!
Szervergazdák!
Nosza!!!
TOBRUK MULTI PATCH
Tobruk multiplayer patch!!
Nem hivatalos ,de müxik!!!!!!!!!
Szervergazdák!
Nosza!!!
TOBRUK MULTI PATCH
Látom nem értitek.
Nem nekem ez a problémám hanem vagy 30-40 ilyen hozzászólást láttam és tök mindegy volt milyen a Videokártyájuk vagy melyik programot használják!!!
Csak gondoltam van valami gyógymód.
Ha visszaállítjuk alapbeállításra szépen megy csak 60Hz-en. És csak a BF-nél van ez a próbléma!
(Nekem tényleg ATI-m van, de én nem is XP-vel használom ...
)
Nem nekem ez a problémám hanem vagy 30-40 ilyen hozzászólást láttam és tök mindegy volt milyen a Videokártyájuk vagy melyik programot használják!!!
Csak gondoltam van valami gyógymód.
Ha visszaállítjuk alapbeállításra szépen megy csak 60Hz-en. És csak a BF-nél van ez a próbléma!
(Nekem tényleg ATI-m van, de én nem is XP-vel használom ...
)
Szerintem Ati-ja van.
Abból gondolom, hogy én is azt használom...
Mibõl gondolod, hogy ha nem megy Rage3D Tweaker-rel, Refreshfix-szel, Refresh-Force-al, Refresh-Lock-kal, akkor miért pont a Powerstrip-pel fog?
Na jó megyek és kipróbálom ...
Na jó megyek és kipróbálom ...
Butuskák, rakjatok fel egy powerstripet és minden bajotok megoldódik...
Most nézek valami WWII in color nevû dokumentumfilmet 😊 Hangulat már megvan az esti gémhez rendesen 😊)
Segítsen valaki!
Ha WinXP alatt kijavítjuk a Refresh Bug-ot, akkor onnantól nem megy a BF!!!
A log file szerint "invalid video mod" vagy mi a franc miatt.
Hogy lehet ezt kijavítani???
Ha WinXP alatt kijavítjuk a Refresh Bug-ot, akkor onnantól nem megy a BF!!!
A log file szerint "invalid video mod" vagy mi a franc miatt.
Hogy lehet ezt kijavítani???
BB rulez
\'danja