Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Jajj de gáz, hogy a DF-be menttél, és nem hozzánk jöttél. 😊
DF|Sylvie
azért ennyire nem vagyok szõke
jól lelõnélek 😊
oks #nagc csati az extrán esténként megtalálsz de ha most akarsz akkor wolfból okulni viszamászom oda

G. Joe
Sylvie te letérdelnél?

http://deathfellows.hu/

Sylvie én is dicsérnélek, de inkább nem, mert megharagszik az asszony 😊

DF|Sylvie
Én nem tetszem magamnak. Na mindegy, hagyjuk.
DF|Sylvie
Jó, majd kérek helpet, de csak a wolfhoz 😊
Egyetértek...

BRGUASGUGUIiuasgduiasgd: én mindig ilyen hangot hallatok ha egy lángoló Zero belémcsapódik. Te nem?

mert térdelni kell és akkor halálpontos a skuló meg jól be kell konfigurálni de ezt nem itt kéne beszélni mert ez bf topic

I.C.ram
Ami késik nem múlik.
Feeling 2: Ez is ma esti csata: rohamozok egy tankkal, Kreeztalt nagy nehezen leszedtem.. megyek tovább, már alig pár pontjuk van a japcsiknak. Berontok az airfield közepébe. Tüzet nyitok, elsötétül a kép.... kkkrrrvvvaaa monitor kikapcs, bekapcs.... hoppá már csak a helyezéseket látom (Allied victory, az csapatban az elsõ nevét inkább nem mondom, mert azt hinnétek dicsekszem 😊 ). Pedig igen!

másik miért gondolod hogy nincs fénykép arcod nagyon is helyes csajszi vagy sztm sokan csatlakoznak ehhez a gondolathoz

DF|Sylvie
Igen, de mindig lelõttek messzirõl és meghaltam.
G. Joe
Megvallom , ha ilyet tapasztalok azonnal törlöm a játékot, és soha többet nem játszom vele!
Mivel 2 napja egy GF4-es dübörög a gépemben, és ilyesféle dolgokat nem engedélyezek neki! 😊)

http://deathfellows.hu/

DF|Sylvie
Még nem láttál élõben.
I.C.ram
Ehhe 😊)

"Szerintem nincs jó fényképarcom." Veszem észre. 😊)
Lacc
"BRGUASGUGUIiuasgduiasgd" pontosan minek is van ilyen hangja? 😄
hmm csini wolfizni nem próbáltál?

DF|Sylvie
Megtámadott a szekrény?
Nahát Sylvie, bevallom én simán fiúnak nézelek a harcmezõn. 😊
Azért van feelingje a gémnek: Ücsörgök a légvédelmi ágyúban, mikor meglátok egy Zero-t közeledni alacsonyan pont felém, folyamatosan tüzelve. Fogom magam rátapadok a ravaszra (vagy mire) és szitáválövöm. BUUUMMM szép robbanás... nono ez zuhan tovább felém... kipattanok az ágyú ülésébõl próbálok átvetõdni a homokzsákokon, de nem sikerül..... BRGUASGUGUIiuasgduiasgd, már végem is. 😊)) Pöpec a gém.

I.C.ram
Te vagy a kiszemelt áldozat.
I.C.ram
Ha fááj a láábam könnyen elbánok vele...
DF|Sylvie
Én nem.
I.C.ram
Nagyon csajozós kedvetekben vagytok bazee 😊)
DF|Sylvie
Nem, mert mindig kakukkolt, és leszedtem.
Amúgy neked spec van vmi icq szerûséged?

Milyen jó emberismerõ vagyok! Tuti biztos voltam, hogy Timber vmi ilyesmit fog reagálni... (Azért Timber mer' az jobban hangzik a Kreeztalnal... )

KreeztalCODE
na most egy picit kizokkentem ezt a tarskereso reszt ^.^

szoval ... mas is tapasztalta azt, hogy lemegy az FPS-e 0.5-2 koze? Nekem kb. 10-15 masodpercenkent 2-3 masodpercre csinalja ... utana visszajon a stabil 20 ^.^
Nem azért,de ennek biztos itt a helye😊)
DF|Sylvie
Én nem rúgok bele semmibe, mert akkor fáj a lábam.
Aham... Hát rajtam eléggé durván jönnek ki a "rossz idõszakok"... Mondjuk ugy hogyha enyhén átmegyek dühöngõbe... Ha véletlen belerugok valamibe, legyen az bútor vagy bármi, nekiesek, kicsit dühöngök, aztán lenyúgszom és 5 perc múlva már újra a szokásos vigyori pofa...

DF|Sylvie
Rossz idõszakom volt.. de már javul.

Ma voltam masszõrnél (nõnél, de elég profi), jól esett.
Ehh, mitõl teccik ilyen rém depinek lenni? No és aztán?

DF|Sylvie
nincs barátom
Ja, hopp...
Bazz átmentem tiszta vigyoriba vmi számomra ismeretlen okból!

DF|Sylvie
hát ha szõke nõ lennél, biztos te is értékelnéd
DF|Sylvie
Igen, és itt azt nézik, hogy játszom, nem azt, hogy ronda vagyok-e.
Ejj-ejj rusland! (picsán leszel rugdosva, na... )

ezt ugy hivjak: humor

\'danja

Pano
Nagyon szép vagy sylvie! Irigylem a barátod

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Uff... Mondjuk én csak hülyeségbõl írtam oda a 4226-osat, de mostmár mindegy... Amúgy igaz, játék szempontjából semmit nem számít... Ez az internet csodája! Lehet hogy egy 65 éves, 160 kilos anyugi kedvence veri le a csapat összes tagját, de az ember nem fogja tudni, hogy valójában kicsoda... Csodás dolog ez az internet!

DF|Sylvie
ne bánts 😞
igy mar ertheto miert nem ertettelek tegnap hisz szoke vagy 😄

\'danja

DF|Sylvie
Nem lesztek, de ez az egy nagyjál normális képem van. Több nincs.
Bár nem értem, mit számít, a játékról van szó, nem?
Hmmm... Aszittem el leszünk küldve a fenébe, erre a válaszra végképp nem számítottam! (Fene se akar téged szidni, sõõt... )

kivancsi leszek a valaszokra

\'danja

DF|Sylvie
Utálok magamról képeket adni 😞
Szerintem nincs jó fényképarcom.

Ez az egy, ami mondjuk normálisan sikerült, egy bulin csináltuk. De ne szidjátok légyszi..

(Psszt... Akkor küld tovább nekem is! )

LOL!