Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DD
NEm te hanem Silvie,bár ha te is nõnemû egyed vagy akkor jöhet a kép!😊

\"Life is around you and in you.\"

The Garrett
énn? ne mááá elpirulok 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Küldesz magadról egy képet?😊Címem:[email protected]

\"Life is around you and in you.\"

The Garrett
álmában is a BF re gondol 😄 vagy rám 😊

G. Joe
És hogy mész be vele az ajtón?

http://deathfellows.hu/

én meg rákattantam a repcsire bár még kicsit fura de kezd nagyon bejönni

Norbi2K
NaNa nekem is nagyon szaggat, pedig nem állitottam semmit csak feltettem a patch-t

DF|Sylvie
Rálógott a hajam 😊
G. Joe
Te ugy tudtam alszol! 😊)
Álmodban is itt jársz?
Vagy a billentyüre borulva aludtál el? 😊

The Garrett
ezt el tudnám viselni! 😄

DF|Sylvie
A doki meg elsõsegély csomag helyett egy Radeon 9700-zal a kezében szaladgál, azzal gyógyítja a géped 😊
DF|Sylvie
Következõ játkéban már nem is lesz health bar, hanem 100 FPS-rõl idul a game - géptõl függetlenül -, aztán, ahogy sebzõdsz, egyre zuhan a nulla felé. Amikor meghalsz, onnantól ugyanazt a képet látod 😊

De már haldoklásnál is eléggé beszaggat, ez szimbolizálja a vergõdést.
The Garrett
ja ja a játékfejlesztõk így akarják elérni hogy vigyázzunk a tankra. Brutális füsteffektet tettek bele. Ez a büntetés a sérülésekért 😄

DF|Sylvie
Legalább jobban vigyázol a tankodra.
Nekem abszolút minimum detailen szaggatott, amikor levettem 16 bitre játszható lett. Szar a gépem... nem jön a sok lé a számlámra, valahogy ne értem 😊

The Garrett
akkor nekem is csinálj.. meg nem tudom nekem zöldes a füst...

DF|Sylvie
Nálam high detailon akkor szaggat, ha benn ülök a tankban, és az füstöl. Elõtte nem csinálta.

Na mindegy, médiumon játszom 😊
The Garrett
huha megyek csekkolom az uj peccsel a gamet 😄

Nekem meg sajna annyira szaggat, mint még soha...😞
Ki tapasztalt hasonló tüneteket ????
Pano
Jajjjjjjjj de jó, végre le7 normálisan lõni az új patchnek köszönhetõen 😊. Így sokkal jobban élvezem a játékot, hogy le is tudok valakit lõni normálisan 😊)). Végre megvan a szokásos 30 kill keretem 😄D

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

The Garrett
na wo wo wo wait! Kreeztal gondolkodtam a CODE beszerzés ügyben... asszem találni kéne egy "békésebb" megoldást az utánpótlás nevelésre... (most hogy jön a páros hét kezedek félni) -😊

DE sylvie: LESZÖGEZEM: nem vagyok csaj 😄 legalábbis barátnõm azt mondta. 😊

Ugyhogy félreértések tisztázva.
BF felpeccslve

Végezetül hogy Kreeztal koma szavaival éljek:

BANZAIIIIIIIIIIIIIIII!!!

u.i.: tegnap király volt a CODE bevédte a déli bázist, becsülettel. 1 gép se szállt le

Sziasztok!
Visszaolvastam az eddigieket.
Pro: Köszönöm, aki - ha részben is - egyet ért velem.
Kontra: a kritikát meg tudomásul vettem.
Ettõl még jövök játszani ( feltéve, ha a patch mûködni fog )
G. Joe
Idézet az ASE-bõl:
Sep 5. 2002
- added "Battlefield: 1942 demo"

Yeah baby, yeah. Sorry it took so long, we were like caught off guard and stuff.

I.C.ram
Tök illuzió romboló, hogy egy vacak vaskereszt lesz a zászlókon.
I.C.ram
Tiltott szimbólum a faszt. Csak azért találták ki, hogy az érintettek ne álmodjanak rosszakat.
I.C.ram
Bazzeg én már ezt a megjelenéskor felfedeztem!! örjöngtem zaburéknak, hogy van ilyen, de szart rám mindenki. 😊 A pálya szélén van közel a pályahatárhoz.
Gery1980
Sorry, de az ucsó pillanatba szoltatok."4-re még odaérsz a víztoronyhoz", mindez fél 3-kor.Mentem volna, de máshogy alakult.Viszont szombaton ki akarok mozdulni otthonról és most tök mind1 hova.Nem terveztek valamit?

KreeztalCODE
es meg mennyi mindenrol nem tudsz

amugy multkor is tok jol jottel ... ahogy megbeszeltuk
KreeztalCODE
de hat a HalfLife az Quake1 engine ^.^
Gery1980
DF Sylvie??????Megyek IRC-re azonnal.Mik történnek😊)))))))))

vanmá hozzá peccs? : )
DF|Sylvie
...vagy menstruál.
DF|Sylvie
Ezt már sok embertõl hallottam, de én magam 1.5 éve counterezek, az elsõ évben napi 8 órában nyomtam, és sosem tapasztaltam ezt.

Olyat láttam, hogy az ablakon van golyónyom, de az üveg nem tört ki, mert a golyónyomot a kliens teszi ki, az ablak kitöréséért viszont a server felel. De nálam, aki vérzik, az sebzõdik.
G. Joe
akkor érdemes volt! 😊)

hiba
Egy bizonyos portalon volt errol egy igen velos magyarazat (netcode-celzas-loves stb).
Miutan elolvastam mar tenyleg semmit nem ertettem az egeszbol 😊

DF|Sylvie
Oké, de akkor is.

Ha nem tudnak írni egy normális netcode-ot, vegyenek egyet, nem szégyen. Veygék meg a halflife-osat vagy mit tudom én.
G. Joe
Nem, Quake engine!

DF|Sylvie
Azt nem értem, ha van a világon már kismillió FPS, ahol jó a netcode, akkor miért kell kiadni egy ilyet. Nekik sem ez volt az elsõ fejlesztésük.

Odáig oké, hogy Quake engine, és a Quake3-ban sem oda kell lõni, ahol az ember van, hanem ahova a server képzeli, de ott nem jön ki annyira, mert a legtöbb fegyver eleve késik, még a rail is. Itt viszont idegesítõ.

CS után nevetséges. Ott megcsinálták rendesen, hogy oda kell lõni, ahol az ellenfél van. Gondolom, itt se futnak sokkal gyorsabban, mint a golyó.
DF|Sylvie
Kicsit csalódtam, nem jó a patch után sem a netcode.

Az a helyzet, hogy így funból el lehet játszani a demoval 1-2 hetet, de ha nem csinálják meg, akkor felejtõs game lesz.

Az nem állapot, hogy körbe kell lõni a mozgó embert a puskával, hogy vajon eltalálom-e azt a helyet, ahol a server szerint a játékos éppen tartózkodik.

Ha rámront - mérnökre - egy assault, akkor egy lövésem van. Ha van. Ilyenkor a fejlövés lehet az, ami segít. És ha az illetõ nem pont szembe jön, akkor reménytelen eltalálni.

Messzirõl detto, ha mozog. Javítsák ki, mert így csak frusztrál.
Nekem akkor akad, ha 32 ember van benn én is köztük. Nem inditok én semmilyen szervert. Duron750 + MX200 szal nem egy nagy konfig. Ja el ne felejtsük a monitort: IBM G50 x éves. 😊

Kreeztal: Wilcom tegnap meg nem volt felrakva azert nem tudtam menni, egyébként sem tudom az ip-t. Jó volt a tegnapi gém, csak pont akkor adta meg magát a moncsi mikor kezdtunk feljonni Allieson. Végül nyertük a partit???? Mi a véredényed a bemutatkozó szereplésemrõl? Igaz nem sok teamplay volt, de fragem az akadt. Ma este is jövök.

KreeztalCODE
Q: a CSben az, hogy a celkereszt milyen gyorsan megy ossze nagyon is FPS fuggo ... tehat akinek 100FPSen megy a jatek annak szinte azonnal akinek meg 20 FPSen annak varnia kell majdnem 1 masodpercet ... a Battlefieldben van ilyen veszely?
A: gozom nincs... erre meg nem figyeltem...
Q: majd utana tudsz erdeklodni? ^.^
A: oke... majd figyelem 😊

de ti is irhattok tapasztalatot ezzel kapcsolatban ^.^
KreeztalCODE
a lenyeg az, hogy elvileg mar javitva ... es ugyis lesz patch ami visszarakja a regit ^.^
KreeztalCODE
a DICE megerositette: Nem adnak ki gorog verziot a BFbol ^.^
Dud [OBI]
Na mégegyszer!
Tehát összefoglalásként:
Szerver neve: OBI POWER
Szerver verzió: 1,1 (kliens oldalon is frissíteni kell!)
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
Max. player: 32

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
A szerveren volt már valaki? Megy frankón?

KreeztalCODE
"a Tobruk MP-patchrol nem tudunk semmit.. ugy latszik valaki mas is dolgozik a jatekon rajtunk kivul 😊... de nem ajanlom senkinek hiszen meg mi is kuzkodunk a bugokkal es ha valaki osszefoltozgat vamalmit akkor az nem mukodhet ugy ahogy...
na ezt szepen kifejtettem 😊"

ezeket uzeni a Big Brother ^.^
KreeztalCODE
"a maisk hir igaz a nemet zaszlorol... ki kellet javitanunk mert "tiltott szimbolum" es ez csak most derult ki... ez mar amugy reg meg lett csinalva, szoval a game tudtommal nem fog kesni 😊"
G. Joe
Hidden Island in Demo!!!!
K I search all over the forum and couldnt find this.

Just for fun I went to see how far out to sea you could go and
to my suprise, I found an EXACT copy of wake Island BUT no trees buildings e.t.c

(also if you try this you have to me a medic to heal yourself if you parachute because it constantly tries to kill you because your out of bounds

To get there to take a plane from the Allies runway and go directly EAST (to the right away from the island) after air born

Dud [OBI]
Tehát összefoglalásként:
Szerver neve: OBI POWER
Szerver verzió: 1,1 (kliens oldalon is frissíteni kell!)
Ip: 152.66.93.10
Pass: bf42hu
Adminok: Qnosi, Pilu, Dud, SGP
Max. player: 32

Dud [OBI]
De 😊)