Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mindenkire vonatkozik 😊
mi a konfigod?
ha olvasni akarok eloveszem az egyik kedvenc konyvem (a tantrarol ir ... ajanlom minden fiu figyelmebe ... talan akkor meg nagyobb erovel ostromolhatjatok Sylviet ^.^)
amugy en mar hozzaszoktam ... Betaban meg ennel is olvashatatlanabb volt ^.^
amugy en mar hozzaszoktam ... Betaban meg ennel is olvashatatlanabb volt ^.^
Nekem meg ha átrakom 16 bitre, kifagy az egész...
Ezért kénytelen vagyok 800*600-ban játszani...
Ezért kénytelen vagyok 800*600-ban játszani...
Hát persze! Hisz mondtam! Sõt, lesz BF42 oldalunk is!!! Erre a mintára: OFP scene
Ha az oldallan kapcs. van kreatív 5letetek kérem írjátok meg.
Ha az oldallan kapcs. van kreatív 5letetek kérem írjátok meg.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
640x480-on el se tudom olvasni az üzeneteket! Te igen Kreeztal?
minek annyi szín, meg 100% view distance. Semmi izgalom nincs benne. Reality a fontos. View disctance 70% nehogy túl könnyû legyen a légvédelem 😊
Félreértettük egymást asszem... Én az általam eddig olvasott kommentjeid alapján következtettem erre... Ááá, hagyjuk...
ezt en is eszrevettem ... de visszaraktam 16 bitre 640x480ba es maris minden maradt ugyanugy ^.^
Egy kvékes csaj vett rá, hogy FPS-ezzek, mondtam, hogy hülyeség, de aztán megtetszett. Mondjuk nem a quake, de kezdetnek jó volt.
Én meg fogom magam leszedem, és áttöltöm akárkinek, aki tud ftp servert csinálni, mert én ilyen iszonyat jó fej vagyok. 😊
jaja nekem is 32bitre rakta, visszaraktam aztán már tényleg fapadosan döcög 😊
😄DD
\'danja
Én meg Ruslandtol kérek linket 😊)))))))

Én is így vagyok!

nekem nem lagzott, csak szaggattt néha😊 de rájötem a hiba okára, a patch 32bitesre baszta a szint és ez volt a gond, sajna a gépem ezt már nem birta😊
sylvie hogy keveredtél te a gamek közelébe? 😊, mert egy nyugodt perced sem lehet a pasiktol, nem?
sylvie hogy keveredtél te a gamek közelébe? 😊, mert egy nyugodt perced sem lehet a pasiktol, nem?
Mikor hallom hogy megjelenik a game, szépen odamegyek gjoehoz es kerek tole egy linket!

\'danja
kösz Kreeztal, majd megnézem
Remélhetõleg lesz tört szerver (igaz OBI?)
Csak hiszed! Mikor hallom hogy megjelent a game, szépen komotosan felmegyek arra az oldalra ahova kell, és max sebességgel letöltöm!
Aztán elmegyek, és játszom vele!
Aztán elmegyek, és játszom vele!

http://deathfellows.hu/
gondolom warez verzioval csak tort szervereken tok jatszani ezert muszaly lesz megvenni
\'danja
Visszaállt OFP -re a szerver. Holnap indul újra 11h -kor!!!
Egyébként minden ok vele? Néztem a szerveren javítottak valamit rajta, mert kevesebb procit eszik mint eddig. Nagyon símán viszi most a témát!
Egyébként minden ok vele? Néztem a szerveren javítottak valamit rajta, mert kevesebb procit eszik mint eddig. Nagyon símán viszi most a témát!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
en szkeptikus vagyok a temaban ^.^ neten mindenki az ami lenni akar.
Pl. Timberrol (az eredetirol) is csak masfel ev utan hullott le a lepel ... es akkor sokan csodalkoztak, hogy valojaban egy fiu ^.^ Es ismerek olyat is akirol meg mind a mai napig azt hiszik, hogy lany ... pedig .. ^.^
Szoval en mindent akkor hiszek el amikor ott all elottem es nem csak egy nick a kepernyomon ^.^
Pl. Timberrol (az eredetirol) is csak masfel ev utan hullott le a lepel ... es akkor sokan csodalkoztak, hogy valojaban egy fiu ^.^ Es ismerek olyat is akirol meg mind a mai napig azt hiszik, hogy lany ... pedig .. ^.^
Szoval en mindent akkor hiszek el amikor ott all elottem es nem csak egy nick a kepernyomon ^.^
egyáltalán, hogy lehet megnézni az FPS-t? lehet, hogy nem kéne... kijön nekem átlag 5fps-re azt elkeseredek és veszek egy új gépet 😊
Nekem is szokott ilyen lenni... Egyszercsak elkezd hirtelen szaggatni, aztán ugyanolyan hirtelen abbahagyja... Bugok, átkozott bugok...
Kiváncsi vagyok,amikor kijön a gamma,akkor is a csajszival foglalkoztok-e?😊)
Szerintem inkább linkek után kutattok majd ezerrel😊))
Szerintem inkább linkek után kutattok majd ezerrel😊))
Nekem is lagzik eléggé, ezért szoktam úgy lõni a géppityuval mint házmester a slaggal 😊
hehehe ... arra emlekszem ... ram is koszontel utana ^.^
sajnos ma nagyon nem birtam jatszani ... nem tudom az uj patch vagy az uj nVidia driver tolt ki velem ennyire de jatszhatatlanna valt a jatek ... 0.5 FPS-t meg sosem tapasztaltam ... ma sikerult ... az atlag FPSem 4-5 korul volt ...
Remelem az nVidia driver a ludas.
sajnos ma nagyon nem birtam jatszani ... nem tudom az uj patch vagy az uj nVidia driver tolt ki velem ennyire de jatszhatatlanna valt a jatek ... 0.5 FPS-t meg sosem tapasztaltam ... ma sikerult ... az atlag FPSem 4-5 korul volt ...
Remelem az nVidia driver a ludas.
(Megint psszt... I.C.ram gyík és nem meri megkérdezni hány éves vagy, aszondta én megkérdezhetem, hát íme az arany középút
)
)
Ne kerüljünk Sylvie elé a piros betûs napokon, mert kettétépi a tankunk és egyéb szörnyûségek 😊
igen.10.én jön!!!!!!!!!!
marmint a FULL jatek megjelenseseig?
\'danja
(Psszt... Meglátta a képet és jött a gyors véleményváltás!
)
)
Még 4 nap a megjelenésig!

Jujj...