Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi meglepõ?????
Milyen meglepõ! 

Még sose voltam klánban. Már a bölcsiben is kiközösítettek 😞
Örülök, hogy napirendre kerültem 

Hát kedves Ranger alias Norbi2k a gémben én a HAMLET fantázianéven futok, autózok, tankolok, meg repülök.
nézegettem én ne aggódj, csak a 38,65 hét után gyártott alaplap a 44-ik hét elõtt gyártott 1000Mhznél kisebb vagy egyenlõ procikat csak a bios 2002 február 13.-i frissítésével kezeli egyébként bekövetkezik a világvége. Szal nem akarom elkapkodni 😊
ezenek= ezennel
Na jó elegem van ezenek alapítok egy klánt.
nem dumaltam bele ... nekem akkor is az azsiai csajok jonnek be ^.^
az olyan lanyok mint azon a kepen ni azok nekem csak megnezesig erdekelnek ... ugyse allnak szoba olyannal mint en ^.^ vagy ha megis akkor sirva menekulnek amint megtudjak, hogy van egy gyerekem ^.^
Szoval ... nyugi en nem vagyok versenytars nektek ... foleg mert szkeptikus vagyok ^.^
az olyan lanyok mint azon a kepen ni azok nekem csak megnezesig erdekelnek ... ugyse allnak szoba olyannal mint en ^.^ vagy ha megis akkor sirva menekulnek amint megtudjak, hogy van egy gyerekem ^.^
Szoval ... nyugi en nem vagyok versenytars nektek ... foleg mert szkeptikus vagyok ^.^
az se volt a kézikönyvben, hogy a videókártyámat csak 17,5 fokban balra megdöntve érzékeli az alaplap 😊)
honnan vannak ilyen jó ötleteid Ranger? 😊
kézikönyv.... nem is rossz ötlet 😊
Fel kivánok valakit vére dicsérni, nem dumélunk bele! 

hülye kérdés volt bocs 😊 Nem tudja valaki meddig tágul még ez a hülye világegyetem?
ahhhhh, értem.
Off: nem tudja vki véletlenül, hogy egy abitkt7e-be milyen proci a max? Duron1200-ról tudok, de nem biztos.
Off: nem tudja vki véletlenül, hogy egy abitkt7e-be milyen proci a max? Duron1200-ról tudok, de nem biztos.
en is igy vagyok vele ... ha az a csaj a kepen elmenne mellettem ...
de hat ez tipikus esete a ven kecske es a so tortenetnek ^.^
de hat ez tipikus esete a ven kecske es a so tortenetnek ^.^
underclock: az overclock ellentete
nekem 933as a procim de 700on megy ... mert a 933hoz 133as FSB kellene (7x133) ... azt meg nem birja a ramom mert az csak 100as.
nekem 933as a procim de 700on megy ... mert a 933hoz 133as FSB kellene (7x133) ... azt meg nem birja a ramom mert az csak 100as.
Pfff... Mondjuk ha elmennél mellettem utcán én tuti megfordulnék utánad, nemtom mi bajod a külsõddel...
én láma vagyok, de underclockról nem hallottam 😊
Enyém: Duron750, 256MB ram, Abit Siluro MX 200, meg a kedvenc monitorom kulom megemliteném 😊)
Enyém: Duron750, 256MB ram, Abit Siluro MX 200, meg a kedvenc monitorom kulom megemliteném 😊)
EGyszerûen nem hiszik el hogy te vagy rajta és hogy így nézel ki... 

640x480 .. minden low ... semmi extra ... view dist az 100 ... es igy is max. 20 FPS
P3-933@700 (underclock rulez)
256Mb 100as RAM
Abit Siluro T-400
Diamond MX 300
Microsoft TrackBall Explorer
Windows XP
P3-933@700 (underclock rulez)
256Mb 100as RAM
Abit Siluro T-400
Diamond MX 300
Microsoft TrackBall Explorer
Windows XP
Tiger!
Ob's stürmt oder schneit,
Ob die Sonne uns lacht,
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht.
Bestaubt sind die Gesichter,
Doch froh ist unser Sinn,
Ist unser Sinn;
Es braust unser Panzer
Im Sturmwind dahin.
😊
Ob's stürmt oder schneit,
Ob die Sonne uns lacht,
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht.
Bestaubt sind die Gesichter,
Doch froh ist unser Sinn,
Ist unser Sinn;
Es braust unser Panzer
Im Sturmwind dahin.
😊
Szal OBI (tört) szerver az lesz hacsak nem lesz még vagy 5 másik szerver is. Természetesen az oldal is csak akkor készül ha a szerverünk megy.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Ilyen is lesz!
M10 Wolverine
Lightweight and equipped with a high-powered anti-tank gun, the American M10 ‶Wolverine※ was designed to be a tank destroyer. The M10 had mobility and long-range capacity, which made it an effective weapon as long as it stayed out of range of heavier tanks. Unfortunately, its lightweight construction made it vulnerable within range of a bigger tank such as a German Tiger.

M10 Wolverine
Lightweight and equipped with a high-powered anti-tank gun, the American M10 ‶Wolverine※ was designed to be a tank destroyer. The M10 had mobility and long-range capacity, which made it an effective weapon as long as it stayed out of range of heavier tanks. Unfortunately, its lightweight construction made it vulnerable within range of a bigger tank such as a German Tiger.

http://deathfellows.hu/