109370
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Tuvok #108680
    A sárga csík a boldogság, ami függ a kolonizált bolygó Habitability-jétől, ami a max boldogságot jelenti egy bolygón. Nálad ez látszólag 60%, ami amúgy tech nélkül általában jellemző, de lehet növelni majd, illetve az Adaptive trait-ek a fajnál is növelik. A kék csík az, hogy épp nő oda egy pop.
    A Planet Summary-nél látod, hogy mennyi kaja van a bolygón, lényeg hogy mindig pluszban legyél, csak úgy fognak nőni a pop-ok. Ha nincs elég, építs farmot, meg pakolj át kajára valakit.
    A főbolygódon látsz olyat, hogy egy kockából jobbra-balra, fel-le nyilak mutatnak, ez azt jelenti, hogy a főépületed növeli ezen szomszédos kockák termelését. Kolonizált bolygónál az "alap" főépület nem tudja még, de érdemes kolonizáláskor olyan helyre tenni, hogy ezt a négy kockát majd tudja növelni ha fejlesztve lesz, tehát nem a szélére.
    Egyébként látszólag minden rendben a képen, de a bolygólimited 5/5, ami azt jelenti, hogy a következőtől kezdve szektorba kell őket raknod, ami kb. annyi, hogy az AI fog foglalkozni a szektorba rakott területekkel. A mineral és energia pluszban legyen neki, bolygókra építkezik majd (szép lassan ahogy futja neki), de az űrbe pl bányákat nem épít, azt neked kell (ha van saját dokkja és pénze rá, akkor elvileg épít saját hajókat, de én még nem láttam).
  • DarkHorSe
    Mik azok a popok? A kockak a bolygon? Nezegettem oda lehetett cuccokat epiteni, de nem sikerult az agyammal megertenem a mukodoset. Szoval 1 kocka alatt van mondjuk áram, csak ugy random, meg vannak igy gyikemberek azok is random, de a gyikembereket tudom huzogatni ide oda. Aztan neha van ilyen csik a kocka alatt, az mire jo egyaltalan?Miert kek az egyik csik a masik meg sarga
  • LSSAHPAUL
    108677 teljesen absolute stim, folytatom: szerintem elég az első 3 fajt kikutani az elején és riválissá tenni :) mondom miért, előszőr is a kutatást nem kéne nagyon lefoglani, a másik hogy van a kultúra pont vagy mi a frász, ez kell az outpost-építéshez, na nem ártana jó nagy területet 'lefoglalni', illetve beépíteni a resourcokat.. ha látod merre van a szomszéd akkor azt a határt kéne minnél jobban kitolni... (3 riválisod lehet, ez +3 'kultúra' pont). Az anyabolygón fejleszt az épületket ez is ad kultúra pontot, ehhez nyilván kell kutatni is, ezért nem kell nagyon minden szarra elvonni a kutatást a log-ban, 3 csávó kapcsfelvétel, ennyi, és figyelj oda mit választol kutatásnál: kaja2, gyár2,erőmű2, kólonia hajó a prio.
  • Tuvok #108677
    Az első, hogy az összes mineral lelőhelyet építsd be, a research vackokat hagyhatod, és energiából is csak annyit termelj ki, hogy pluszban legyél. Érdemes megcsinálni hamar a jobb bányát adó tech-eket is.
    Rabszolgásítani a saját pop-jaidat tudod ha kollektivista trait-et választottál, rabszolgák jobb termelést adnak kajából és mineral-ból. Kutató és energiatermelő pop-oknál viszont pont ellenkező a szitu. Rabszolga lehet még primitív faj is ha megszállod a bolygójukat.
    Ellenfél birodalmakat vazallusnak tudod megtenni, akik aztán melletted harcolnak.
    Küldj hajókat felderíteni, és amikor idegeneket találsz, a Situ. Log-ban kutasd ki őket (szatelit logós cucc, legalsó), csak ezután tudsz velük kommunikálni, és látod őket a térképen. Eleinte ritkább, hogy az AI kutat ki téged és veszi fel a kapcsolatot, de idővel csinálja ő is.
  • LSSAHPAUL
    Én is tanulom most kezdtem 3-jára újra. kb 10 órát toltam még csak, szal nem pofázok még semmit, majd...
  • DarkHorSe
    Stellarisba nem haladok semerre, eddig 1 bolygot kolonizaltam, van 2 kutato urhajom amikkel nezegetem a galaxist. Sosincs eleg mineralom semmire, energiam meg van egy csomo. Ellenseggel meg nemis talalkoztam, pedig mar regesreg rabszolgakat kellene tartanom
  • Angelus1991ster
    TTT-nél a tilt és a tűrt között mozognak a magyar harcjárművek minden harcjárműves fórumon, főleg a WoT-osokén. Kivéve a makettezősökön. Sokan: "a hagyjámá szar papírtankok mind." ezzel a mondattal lesöprik az asztalról. Holott a WoT követelményei közül mindenben megfelelnek.

Mindkét tank elsődleges nálam :D
    Ódákat lehetne zengeni, hogy a gift-ség intézménye mennyiben kicseszett a Toldival.
    Ingyen így nem kellett volna. Egy normális szintre hozott Toldiért egy t6-os tank árát kifizettem volna azonnal.
    Ehelyett a legrosszabb harckocsi lett a t3-as szinten, csak azért mert gift tank. 40mm-s 3,84 mp-es töltésidő katasztrofális, úgy hogy az angol 40 mm-s ágyúk azon a szinten 2-2,2 mp-enként lőnek.
    A másik, hogy a t3-asok átka is érinti, vagyis mint light-ot úgy kezeli az mm , mint a Pz 1 C-t. Oké, nincs + -/+3 tieres feldobás. De a Pz 1C kiváló spotter tank míg a Toldi ahhoz képest lassú.
    Vannak szép esetek amikor bugos az MM és 29db t5-ös közé sorolja. De ez bármelyik t3-assal is így van, de azok rendelkeznek jó paraméterekkel.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    WoT 101-es szobájában ez a kínzóeszköz. Egy lehetséges jogos buffig várok már egy jó idejhe, addig pihen a garázsban.

Mi értelme giftként behozni egy direkt lerontott tankot?
    Régi normális WG üzletpolitika szerint a Toldi egy tierlimites, gyorstüzelő tankként került volna be a shop-ba 1500-1800 ft-ért.
    Turánnál már korrektebbek voltak. Igaz, ott már dellát kértek érte (ami jogos is)
    Turán III-nál már van élvezhetőség, de ott a lőszerkiszabatot a balansz kárára meghagyták, ahogy történelmileg volt. Nem igazán jó, ha elfogy a 32 db lőszer a csatában. Az ágyú amúgy tökéletes, pontos kiváló átütésű.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.16. 10:55:09
  • DarkHorSe
  • DarkHorSe
    Tul nagyok voltak. Nyugodtan lehet arrol is irni
  • s1lkforrent
    Elnyomnak! Segítség, elnyomnak!

Pedig a Turán III képekkel nem tudom mi volt a baj. Ahhoz képest hogy milyen World of Tanks trollkodások szoknak megtörténni, arról már nehéz lett volna írni, hogy elérhető a Toldi III és Turán III a játékban?
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.05.16. 10:01:16
  • Angelus1991ster
    Szerintem abban egyetérthetünk, hogy erre senki nem akarna felkelni.
    20.századi fasisztoid diktatúrák gyenge próbálkozások az Angszoc rémisztő eszméjéhez képest.
  • Angelus1991ster
    FLAME!!! XD
  • DarkHorSe
    Oke fonok, valami utbaigazitas? Rabszolgatartas hogy mukodik?
  • LSSAHPAUL
    Én tolom 2. patch-et tedd fel hozzá
  • DarkHorSe

Pál? valaki nyomja innen?
  • DarkHorSe
    Szemelyeskedes is torolve lesz
  • DarkHorSe
    majdnem
  • DarkHorSe
    be lehet fejezni a naci buziskodast, koszi
  • JagFater
  • Tuvok #108657
  • joebacsi
    Asszem mi ezután az este után csatlakoztunk...bencsi várt minket, aki az éjszakát a főút közepén töltötte :)
  • Wreck86
    Gumikacsát kihagytad. :D
  • LSSAHPAUL
    1 hetes volt a klántali, reggel-estig fürdés, játszás, majd este Rémuszéknál buli mint pl a videón látható, de a fő atrakció péntek-szombaton volt, pl Bencsi is csak 3 napra jött le vonattal, kimentünk az állomásra hogy segítsünk a csomagokat elhozni és 3 napra ennyi volt nála: egy labda és egy uszúsapka. Se fogkefe, vagy zokni, gatya, semmi. :D
  • JagFater
    Komoly parti, BB lelépett a végére?
    Vagy Bencsi üldözte el? :-)
  • DarkHorSe
  • s1lkforrent
    Jamegakkormán a Hellmarch, az sem maradhat ki

• s1lkforrent
    Achtung! Germans on the rise!

majdnem olyan jó mint a Reichstep - Triumph des Willens

Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.04.10. 15:03:20
  • DarkHorSe
    nyilvan nem lett jo :D
  • DarkHorSe
    Pál!

Ad2460?
  • Wreck86
    kompatibilitást kell rádobni, winxp sp3 és jó lesz.
  • JagFater
    Höhh, lassan jön a következő etap, (40 év felett) addig kicsit lazítok. :-)
  • JagFater
    Komolyan tolod.
    Nem szeressem a hevit, nem nekem való. Bár eddig még csak VI-os német hevit próbáltam, az szarvolt.
    Most a T34-85-el, meg T54 mod.1-el próbálkozom.
    Elég szenvedős a gyűjtögetés. Lassan csöpög a xp.
    Ha a T54 kicsit gyorsabb lenne, meg hangyafasznyit erőssebb ágyú, akkor az épp nekem való lenne.
    Amikor összeszedek 2-3 ezer lepattanót, az nagyon tetszik. :-)
    A legnagyobb bajom, hogy 10 FPS-el elég zavaró játszani. :-)

Utoljára szerkesztette: JagFater, 2016.03.16. 16:07:07
  • DarkHorSe
    Ilyen webes felületen keresten szervert, aztan arra az ip cimre csatlatkoztam. Bar neha full random kidob a jatebol es appcrashel leall. Miutan pont betoltotte a mapot :D
  • Wreck86
    Bármilyen kulcs jó most már kb. :)
    Szerverkeresőt is felraktad? Most már csak ingame-ből lehet találni.
  • DarkHorSe
    Felraktam, crackeltem megy wow
  • DarkHorSe
    Hogy lehet most bf42tot jatszani? Nincs semmi cd kulcsom :D
  • s1lkforrent
    És aki nem szar kazuár tanklövölde-grind MMO korcsokkal akarja elverni az idejét, annak megjelent a Graviteam Tactics Mius Front

• Beers
    Erre a kis időre már minek ;)?
  • DarkHorSe
    Komolyan miutan megcsinaltam 2x az is-6os küldetest (2 kulon accra), orokre elment a kedvem a jatektol :D
  • DarkHorSe
    :D:D:D

Istenem