109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#108632 A gyerek auto targetet használ, mivel elég jól talál aim bot is lehet telepítve.
Nagyon rossz lehet a pingje mert ami a kliensén van célkereszt máshova néz mint ahova lő, ha bekapcsolná a szerver-célkereszt mutatást nézne mint a kiszántott egér.
Akinek bírja a netje kapcsolja be a szerveroldali célkeresztet, mert jó netnél is lehet eltérés, én nem használom mert nem bírom megszokni, nagyon idegesítő, ezért lőttem is tegnap este egy olyat hogy 90°-ot késett !!!!! a kliens oldali a szerveroldalihoz, szerencsém hogy nem volt ott saját egység :D ja és optikai netem van, kifogástalan 20-30 ms, valszeg pillanatnyi packet loss lehetett valahol budapest-wotszeró közt. (ezt amúgy jelzi a piros pötty felül, a ping hiába jó 20-30 sőt még 70 se veszélyes, de ha a zöld néha bevillan pirosba akkor szopni fogsz :D -
#108631 Lock target szerintem, a tank "csöve" követi a celpontot míg te a kameraval ugyan arra nezel. Nem mintha jatszanek, de ez a tippem :D -
JagFater #108630 Ezt hogy a rákba csinálta?
https://youtu.be/6PQLbgb7b6k?t=145
Meg ezt:
https://youtu.be/6PQLbgb7b6k?t=410
-
#108629 Gondolom ezt nem írtátok be a CS rovatba :D , wot-ba se ajánlom mert ott még polgárháborút robbant ki a téma :) csak egy idézet egy beszélgetésemből (de ez minden játékosra igaz, kivéve aki analfabéte és nem tud moddolni, mint pl Bencsi:
P- Ugyanmár, azt ne mond hogy te nem csalsz!
H- NEM!
P- Zoom modod sincs?
H- Az persze hogy van!
P- Mikor tölt be az ellenség?
H- Hát ez alap
P- Köd eltávolító?
H- Jó hagyjuk, nem érted Pól, ezek alap dolgok! Ezeket mindenki használja ezek nem csitek! -
Frenky #108628 Hi! Akit érdekel csatlakozzon! BlackShot Hungary
A BalckShot Hungary csoport célja, hogy olyan játékosokat gyűtjsön egy helyre, akik nem használnak semmiféle csalást vagy más egyéb segédprogramot, ami nem a saját tudását tükrözi, hanem a cheat program csinálja helyette. Nem értem azokat a játékosokat, akik önmagukat álltatják, hogy mennyire jó játékosok, miközben az AIM vagy más programot használják játék közben! Ne csatlakozz, ha csítelsz! Üdv, HUNter
A hivatalos oldal: BlackShot regisztráció és letöltés itt!! -
#108627 Inkább valami jó FPS-t toljatok, mai grafikával:
-
JagFater #108626 Ja, hogy azok tankok...
OK.
Na de várjá.
Nem érdekel a stat. Néha, ezer évben egyszer kicsit lövöldöznék, Ehez kéne valami jó kis tank.
Most nagy nehezen összefarmolom rá a lóvét valamivel, oszt annyi.
Köszi
Utoljára szerkesztette: JagFater, 2015.12.26. 19:30:12 -
#108625 http://www.wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/335-jacktor-mod-pack
A tankokat írtam. -
#108624 Jaja, wottot tessek elfelejteni orokre! :D bf42 a kiraly mindorokke, amen! -
JagFater #108623 Az.
Mindegy is, nem nekem való ez a wot.
Bf-be sem birtam, ha tankkal kellett megfigyelőbe felmmeni..
Assi pályák, ugribugri hentelés.
Az az igazi. :-) -
#108622 Kutya vagy! -
JagFater #108621 Ok bazze, egy szót nem értek belőle. :-)
LTP-vel egész jó. Olyasmi tank kéne, csak kicsit nagyobb, erősebb.
Azzal játszom, a többi kis fos.
Mit töltsek le?
-
#108620 Gondolom wot-os kérdés. Na itt az embert statisztikában mérik annak meg van egy képlete, de a lényeg hogy sokat sebezz.
A játék elvesztette a stratégiai értelmét, a készítők betettek mindenféle személyes küldetést, így olyan érzésed lesz mintha félőrült inkább tejlesen idiótákkal játszanál :D Ha jó a statod akkor vagy valaki ha nem kutya vagy. Tehát elsőnek is legyen luch-od, hetzered és töltsd le az xvm-et és húzd fel a statod 2000 wn8 felé. -
JagFater #108619 Figyu má, mi a szart fejlesszek? Bénázok itt mindenféle pöcsköszörűvel...
Van már vagy 10 biszbasz meggymagköpködőm, kéne már valami rendes vas.
Utoljára szerkesztette: JagFater, 2015.12.25. 11:27:43 -
#108618 Kellemes Karácsonyt nektek! :) -
#108617 -
#108616 Boldog Karácsonyt! :)
-
Boldog Karácsonyt! :) -
#108614 Kérném az Untergangtól a Hitlers Polkát a modiknak, hogy törüljék el az a két büntit, meg mindenkinek aki szereti.
-
#108613 A lúzerek akik kimaradtak a R·E·I·C·H szereposztásából
-
#108612 Ezek meg kicsodak -
steweee #108611 köszönöm a videókat, nem tudtam hogy ilyenek is vannak. remekül elkalandoztam a hasonlókon is, jól szórakoztam. ráadásul megfejtettem egy újabb illuminati titkot, amit gyorsan meg is osztok az NWO topicban :
http://dictzone.com/angol-magyar-szotar/harry
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-kerdesek__287954-a-harry-nevnek-van-magyar-megfeleloje-ha-igen-mi-az
azaz Harry Potter lehet Fazekas Henrik, vagy Fazekas Imre, avagy Fazekas ÖRDÖG IS ! :öööö:ööö:ö:ö:öö:) :) -
#108610 Ez ugrott így hirtelen be:
meg ez
meg ez
-
#108609 Fradisták lettetek, álé álé álé -
#108608 Kérdezted hogy szarjáték, én nem játszok szarral mint Töröcsik a népszerű nótában :) :
Árok parton a Törőcsik, disznószarral játszik,
össze vissza keni magát, csak a füle látszik.
Heeej, élet, élet dózsás élet, undorító élet,
ha meg unom magamat, hátulról kefélek!
DISZNÓ bácsi DISZNÓ! -
#108607 miaz -
#108606 Nem vagyok Törőcsik :) -
#108605 Szarjatek? -
#108604 Mai wotgenerál hősöm: (úristen nagyon kikapott a szerencsétlen nem csodálom hogy megőrült)
[17:16] AKBAJIAHruCT: fu
[17:16] LS_Paul: :D
[17:17] AKBAJIAHruCT: stupid shit
[17:17] LS_Paul: why?
[17:17] LS_Paul: we play a good game
[17:17] AKBAJIAHruCT: we play fucking game
[17:18] AKBAJIAHruCT: piece of shit
[17:18] AKBAJIAHruCT: arty moron
[17:18] LS_Paul: :D
[17:19] AKBAJIAHruCT: cheater
Battle is over.
But the war goes on!
[17:19] AKBAJIAHruCT: fucking cheater reported
[17:19] LS_Paul: why u surrender? this is will be a nice game yet
[17:19] AKBAJIAHruCT: shut up cheater
[17:19] LS_Paul: u are not gentleman, where is congratulation?
[17:20] AKBAJIAHruCT: no congrats 4 cheaters
[17:20] AKBAJIAHruCT: lucky shit
[17:20] LS_Paul: :) thx the game! -
#108603 Azért pillants rá, nem olyan rossz gém, a video meg még friss azaz mai :)
-
#108602 sivatagi viharos Allahu Trapbar! Mahum Bi Ummati Ahmadin
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.20. 17:44:38 -
#108601 Jelenleg nincs normalis ilyen jellegu jatek szerintem. Van a heroes and generals, ami ugyan jo lehetne, de igazabol egy grindelos kalap szar. Planetside 2 ami meg hasonlo, de az meg ki fog halni. -
steweee #108600 tényleg nem fórum rombolásképpen, de jópár éve kimaradtam a dologból. régen nagy kedvencem volt a játék, később a sivatagi viharos moddal toltam sokat :) már be sem ugrik a neve....
van vmi felújított változata, amivel érdemes lenne tolni kicsit új gépen ?
red orchestra, bf 1943 ezekről hallottam. vmi szép grafikájú, de hasonló játékmenetű kellene mint ez volt. a call of dutys ugrabugra nem jön be -
Angelus1991ster #108599 Nem hiába süllyedt el ez az adósságot felhalmozó saját eszméit is meggyalázó semmirekellő ( és sorolhatnám ) párt. -
#108598 Számítok Önökre és remélem Önök is számíthatnak rám! Köszönöm. -
hol kell a eszdeszre szavazni geci -
#108596 Mit akarsz mar megint -
#108595 Kérdést akarsz, ok, az alábbiak közül szerinted melyik szereplő legjobban jellemző rád, és melyik lennél legszívesebben?
a.) Blöffben a cigány
b.) Forrest Gumpban a csaj
c.) Ponyvaregényben Tarantinó
d.) Szomszédokban Feri
e.) Tenkes kaptiányában Buga Jakab
f.) Nagyeszü sündisznócska
g.) Star Wars-ban Yabba kis állata -
mangotrip #108594 nos? -
#108593 :) végre találkoztam egy gentleman-el:
[17:45] Aglarel_1: amazing M3-Lee of 43 lfe, but you lost by time
[17:45] LS_Paul: oh shit really
Battle is over.
But the war goes on!
[17:50] LS_Paul: thx the warm!
[17:50] LS_Paul: and the game
[17:50] Aglarel_1: it dosnt make sense... i have much more time than you, going to report this battle
[17:50] LS_Paul: :) time wasting...
[17:51] LS_Paul: i have got optical net.. better ms
[17:51] Aglarel_1: nope, i have more time than you when changing turns, it was cheating
[17:51] LS_Paul: wow :D :D ok
[17:51] Aglarel_1: reporting the game
[17:51] LS_Paul: roger Sir!
[17:52] LS_Paul: you are a Gentleman!
[17:52] LS_Paul: if u not warm me then you won, so i thx again, bb!