109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#104542 ha jól sejtem honnan van a kép, akkor nézzed a tv6-ot most, ha van :) -
JagFater #104541
[Egyetértősmile] -
#104540 ja és még valami: ha valakit még a politika beleszólása is képes befolyásolni a témában, az egye meg amit a haragos anyósa főz neki . személy szerint unom az emberek marhaságait olyan téren, hogy a h1n1 így, mert az obama úgy, meg a h1n1 úgy, mert a kormány meg így ..
de ezt csak úgy általánosságban .. -
#104539 a kettőnek csak közvetett kapcsolata van/lehet egymáshoz, önmagában az influenza vírusa kevés egy tüdőgyulladáshoz, az a legyengült immunrendszer miatt van, és egyébként is többnyire baktérium okozza .
mindenki máshogy reagál, attól a fehérvérsejtek dolgoznak, kortól függetlenül . szubjektív véleménye persze mindenkinek lehet, még egy orvosnak is, akinek egyébként nem kellene, de az tény, hogy a védőoltásba még senki sem halt bele, és ha lesz is ilyen, az se maga az oltás miatt lesz, hanem egyedi reakció, allergia, fertőzés, vagy heves immunreakció miatt .
három lehetőség van:
- nem veszed fel, elkapod, és belehalsz . a megbánás ekkor már kevéssé lesz releváns .
- nem veszed fel, nem kapod el, és mikor lecseng a dolog, elfelejted .
- felveszed, és sose fogod megtudni, hogy mi lett volna, ha nem veszed fel .
amúgy meg a legrosszabb, amit tenni lehet ezügyben, az a rémhírkeltés . mindenki kialakítja a maga kis véleményét és meghozza a döntését, de tessék szépen a szakemberekre hallgatni, talán felkészültebbek a témában mint mi . -
#104538 Az ismerettségi körben két tizenéves gyereknek tüdőgyulladása lett az oltástól, legalábbis a közös háziorvosunk azt mondta, attól. Azóta ő sem ajánlja senkinek, hogy beadassa 18 év alatt. -
#104537 nálunk a cégnél ingyen adják, vagy 50 emberről tudok aki megkapta, és semmi bajuk sincs
de hogy a haszna mennyi .. -
#104536 a fórum saját halottjának fog tekinteni.
Amúgy elég kicsi az esélyed, hogy belehalsz, még ha elkapod is, az ukrán statokból kiindulva csak 1 milla esetre jut 150 db frag, ami gyengébb, mint egy mezei influenza halálozása, és persze főleg amúgy is erősen legyengült emberek haltak bele. Tehát a propaganda hazudott. Itthon pedig csökkenőben van a megbetegedések száma, majd dec-jan körül kell résen lenni, amikor a 2. táposabb hullám jön. -
Seat #104535 thx mindenkinek a hszt,úgy döntöttem felíratom és nem is :)
Szóval tartózkodom az oltástól (a gyerekeknek pedig abszolút nem),de álljon itt ez a hsz,ha mégis beledöglök a TI lelketeken száradjon! :D -
HUmanHunter #104534 bye újreg -
HUmanHunter #104532 -
#104531 mit nem lehet ezen érteni? Fél számonként számol, és mire a 3-hoz vagy a 3.5-höz ér, már alszik is, mert sokat gondolkodik az alzheimere miatt, milyen számok jönnek sorban, így sokáig tart, és belefárad. -
#104530 -
#104529 1 vs 1 stalingrad? -
#104528 Néztem,láttam :) -
#104527 :D :D :D -
JagFater #104526 Nézzétek az M1-et... -
#104525 -
koattila79 #104524 -
#104523 nem értem -
#104522 De persze van egy régi módszer is:
- Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott csinálni, ha este nem tud elaludni?
- Én?... Elszámolok háromig és már alszom is.
- Tényleg? Csak háromig?
- Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is. -
#104521 Nekem vannak magyar nb1-es meccsek felvéve videóra, azt nézegettem anno mikor nem tudtam elaludni, de ilyen gondom szerencsére nincs, meg amúgy is kölcsön adtam a készletet faternak. -
#104520 Na már holnaptól kipróbálom a csokit, majd megmondom hogy helyettesítette e vagy nem! Thx az ötletet! -
#104519 Én ha nem tudok elálmosodni, megiszok egy pohár sört és azonnal elalszok! :))) Reggelig meg sem fordulok. -
#104518 Hehe pont ma kezdtem el a millgammát szedni ( b-vitamin, ezt szedtem injekcioban amikor anno BB meghívott a bf42 válogatottba ). Valóban jó az idegességre, javítja a koncentráciot stb.
A ganoderma legalább olyan szuper dolog mint az aloe vera, érdemes utána nézzél googléban! -
Bala10 #104517 amúgy... 1 doboz sör este nálam a reboot. azt megiszom és jólvagyok. :D
mindenkinél más biztos, nekem ez használ.^^ -
Bala10 #104516 csoki mindig jó. -
#104515 Megvan! Csoki!!! Az oldja a feszültséget, mert dopamint szabadít fel, végsősoron ugyanaz a biokémiai hatása, mint a ciginek! Ráadásul ha feketecsokit bírod, akkor annak még az antioxidáns tartalma is nagyon magas, így két legyet ütsz egy csapásra. Tessék. :) -
#104514 Nem tudom mivel lehetne helyettesíteni. 3-4 nikotintapasz? :)
Amúgy a B-vitamin komplex segíthet magnéziummal. ;-)
Én még nem voltam olyan ideges életemben, hogy csillapítani kellett volna. Biztos ez is genetika. Nem idegesítem magam, mert felesleges. Vagy a magas vitaminszint miatt van! :PPP
Ganoderma az mi??
FLP-ből van 1-2 termék, amit csak ott tudok megvenni, és kell, mert nem találtam olcsóbbat és/vagy jobbat, de vitamint nem szabad onnan venni, mert drága. :)
-
Bala10 #104513 felkaptad a vizet, vagyis tudod, hogy igazam van. :D ha csak ülnél 10 percet csendben ugyan úgy megnyugodnál. én ilyenkor megeszem egy túrórudit, vagy elmesélem bánatom pár kollégának, aztán együtt szidjuk tovább az illetőt, vagy a helyzetet/rendszert stb. :D vagy azt gondolod, hogy akik nem cigiznek azok nem idegesek? -
#104512 Népegészségügyi rovatunk egy viccel folytatódik, oldandó a feszültséget.
-Te! Jóska! Hová mégy így kiöltözve?! Nem láttalak még öltöny-nyakkendőben!
-Én vagyok az új tengerészeti miniszter.
-De ember, nincs is tengerünk!
-Miért, népjólét van?
Cigi: az a baj, hogy a génekben van a hajlam a rászokásra. Érdekes, nekem soha nem fordult meg a fejemben, hogy rágyújtsak. Így persze füvezni sem tudtam soha, ami azért hátrány volt az egyetemi bulik idején, muszály voltam erősen toxikus idegmérget inni (OH csoport... gy.k. alkohol, ami sokkal ártalmasabb néhány tekintetben)
A H1N1 semmivel sem veszélyesebb egy mezei influenzánál, csak az egyetlen influenza törzs, ami tüdővérzést okoz, hála az említett immun-túlreakciónak. A spanyolnátha is emiatt volt olyan halálos. Persze akkor sokkal rosszabb általános közegészségügyi állapotban érte Európát a járvány. De ez csak nagyon kis arányban fordul elő a h1n1 esetében, és amúgy sem az a jó megközelítés, hogy gyengítsem le az immunrendszerem, mert akkor nem fog vérezni a tüdőm, ha elkapom az influenzát, hanem az, hogy erősítsem meg az immunrendszerem, akármivel, amiben hiszek, és akkor nem kapom el. A tüdővérzés gáz, az még mindenhol gyógyíthatatlan, mondjuk nem értem miért nem lehet kezelni ugyanúgy, mint minden más autoimmun betegséget, szteroidok, stb...
Ez kicsit olyan, hogy főbelövöm magam, mert akkor nem halok meg tüdőrákban, amit a cigi fog okozni majd talán, egyszer. Biztos, ami biztos... :)) Amúgy a ciginek nem is a tüdőrák a fő veszélye, hanem hogy a kátrány miatt egyszerűen szépen lassan elhal a légzőfelület és megfulladsz. Egy évfolyamtársam nagybátyja így halt meg, nem tudtak vele mit kezdeni akkor még 15 éve, mostmár van átültetés.
-
#104511 ok nagyokos! De sokkal jobb fej lennél ha félretennéd a demagóg és populista dumádat és mondanál valamit ami pl a cégnél az idegtől lüktető agynál/remegő kéznél megnyugtat. Mert egy szál cigi kurvára lenyugtat ahogy nézel a füstbe.. minden egyes sluk nyugtat valamit. Mire elszivom már minden rendben van. Amúgy mielőtt pscyhopatának állítanám be magam csak szólok hogy van olyan munkatárnőm (főkönyvelő), aki ilyen esetekben 3 szál hosszúszofit szív el egymás után :p -
koattila79 #104510 Én nem szokom le ugy se. -
Bala10 #104509 az csak kifogás, nem is akarsz leszokni róla. -
#104508 De a cigiben nagy igazad van :p szerintem mindenki tudja hogy nagyon ártalmas, de amikor szétvet az ideg a vállalati geci dolgok miatt akkor muszáj rágyujtanom. ( igy szoktam vissza kb 3 hónappal ezelőtt,egy szép vasárnap délután mikor csak én voltam bent melozni és beszart a nyomtató stb, a portás meg hazament én meg nem tudtam kimenni a gyárból ) Szal ha tudsz mondani valami olyat amit pl már holnap kipróbálhatnák idegesség ellen akkor azt megköszönném, de lehetőleg olyat amiért nem rugnak ki. ( egészhétvégén bent leszek és nem fizetik ki, azaz úgy gondolják azzal hogy nem vagyok 4 órás szal megkapom a rendes minimál bért ez a minimum hogy szombat vasárnap is dolgozok ingyen ) -
#104507 Az a gáz amúgy hogy ez a szaros H1N1 azért veszélyes/halálos mert citokin vihart okoz. Azaz a saját szervezeted tulzott immun reakcioja végez veled, azt meg gondolom tudjátok hogy a C-vitamin a legjobb immun erősítő. De összességében elmondható az hogy a legjobb egészségi állapotban lévő emberek az igazi veszélyezettek. Ez amit mondtam egyszerü kémia/biologia. Igaz én is aloevera és ganoderma "ügynök" vagyok sőt most is ganodermát rágok :), tudom hogy minden más ellen jó, és csak abban reménykedem hogy nem kapom el a h1n1-et. -
#104506 Tessék szíves lenni elolvasni amit belinkeltem, az influenza ellen elsősorban D vitamint kell szedni, bátrak 5000 NE-ig.
A C vitamin MINDEN életfolyamathoz kell sejtszinten. A Vast meg nem hiába C vitaminnal együtt árulják, segíti a felszívódását. A vassal annyi gond van, hogy ha valakinek nincs megfelelő szintű antioxidáns védelme, akkor azt a szabad vas lezúzza. Ezért fontos a magas antioxidáns szint (A+C+E, + Flavonoidok + nyomelemek, mint a szelén), mert e nélkül tényleg gáz a vas, de a vas nélkül meg vérszegény vagy, ami legalább olyan alattomos betegség, mint a magas vérnyomás, hosszú távon, károsul a szervezeted, keringési rendszered, túldolgozik a szív stb. Nézz utána. :)
Hidd el, én alaposan utána néztem a szervezet működésének az elmúlt 8-10 évben, mert nagyon érdekelt. Csodálatból, mert fantasztikus szerkezet, nagyon sokat kibír, ha jól bánunk vele. Ja, és szokj le a cigiről! Bár már van tüdőátültetés is, csak sokba kerül, nem tudom itthon finanszírozza-e a TB. Na jó, ez durva volt, de Dr. House-tól szedtem. :P Apropó cigi, ha valaki cigizik, ártalmas szedni néhány dolgot, de ezzel már végképp nem akarom untatni a T. nagyérdeműt, akit érdekel, nézzen utána. :)
-
Bala10 #104505 nem hinném, hogy a talajjal lenne gond, mindinkább azzal, hogy a gyümölcsöt, zöldséget éretlenül szedik le, hogy mire 2-3 héttel utána úgy kerüljön a polcokra, hogy az szép legyen. nálunk ami megtermett alma a kertben... akiknek eddig vittem belőle, mind azt mondta, hogy ilyen jót még nem evett, vagy csak gyermek korában, és csak annyi, hogy a napon érett nem a konténerbe. az usa kutatásai meg... nyilván, nem tudnák azt a "jólétet" rendes gyümikből és zöldségeklből fenntartani, ezért mondják, hogy szedjék a vitamint és egyék a hamburgert nyugodtan. -
#104504 Húha, kezdesz durvulni Lavina :)
A legfontosabb hogy senkire se hallgass, nézz utána magad a dolgoknak, pláne ha még amolyan missionárius skinben próbálsz jót akarni, mert ez kétségtelen hogy csak jót akarsz!! Direkt nem akartam pánikot kelteni a vas-al, csak annyit mondok hogy nézz utána mivel jár. Illetve pláne az influenza vírus ellen még a C-vitamin szedése is elég nagy szarvas hiba. (nézz utána MAGAD) -
#104503 hát igen, ez is egy hozzáállás a kérdéshez, tisztelem a lelkiállapotod, biztos megvan az oka. Öngyitopikban biztos vannak jó tippek. :) De inkább lebeszélnélek. -
koattila79 #104502 Hát szerintem meg az a hüje aki ebbe a szar világba 100 évet akar kinlódni!